הקוף העירום ? ...- אחרי בנאדם !

וואו, תודה, מיכלוש!!! עשה לי טוב

לקרוא את זה!!!
ואת כל כך צודקת: אני יודע את האמת לגבי עצמי, לגבי הסובבים אותי, לגבי היקום, לגבי הכל! רק שבפנים יש פחד... ...אבל לא נורא!!!!
זה בסדר! כן... בדיוק כמו שזה עכשיו - זה בסדר! יותר מבסדר!!!
אוהב כל כך!!! שלך באהבה ענקית ואינסופית חברה יקרה שלי בן

deep ocean

New member
טוב הבנתי את דעתך בנוגע למה שדיברנו

היום, אבל........אני נשבעת שמה שאמרתי הוא אמת!!!!!!!! תפסיק עם התיאוריות קונספירציה שלך! זה הכל בדמיון שלך!!!

הפתעה הפתעה !

עכשיו שאני קורא את ההודעה הזאת שלך, עכשיו תורי להיות בשוק ! ציטוט : "דבר שני, מתסבר שאף אחד לא מבין פה ניסוח בקיצוניות, וכבר שני אנשים חושבים שאני שקרנית וחושבת רק על עצמי. " ובכן, קלעת בדיוק לעניין ! אף אחד כאן לא מבין ניסוח בקיצוניות. אף אחד. גם לא את. אני לפחות יודע שניסיתי להשאיר רמזים (וכנראה שלא הלך לי). ואת ? ההודעה שלך נראתה לי שוות נפש לחלוטין.

deep ocean

New member
בקשר לרמזים......

אכן לא הבחנתי בהם טוב יאללה מספיק לדבר על מה שהיה מבחינתי זה נגמר אני בסדר אתה בסדר כולם בסדר :)

התנצלות, והבהרה. חבר´ה, רדו מהעץ.

האמת היא שאני מופתע מאוד. וגם די נבוך. וגם משועשע. אבל זה בטח יעבור תיכף. לא, איני חושב שאת שקרנית וגם לא צבועה. יהיה לך קשה מאוד לשכנע אותי שכן. כנראה שהסתמכתי יותר מדי על ציפייה שהמשפט שלפני ה"התנפלות", והמשפט המסכם, יבהירו שמבחינתי האבחנה (שלא משנה אם היא שטחית או לא, דוב לבן) עדיין לא נחתמה. שאלתי אותך שאלה : האם זה כך ? האם אכפת לך רק מעצמך ? כי בהודעה שקדמה בשרשרור חזרת שוב ושוב שמה שמעניין אותך הוא את עצמך, ולא האחרים. ורציתי להוסיף : לא נראה לי שאת כזו. אבל רציתי גם להיות קיצוני. כן, להיות ברור. אין לי שום כוונה להכנס לדיון כלשהו על "אגואיזם - כן\לא". ולכן אמרתי : אם כך הדבר, כנראה שיהיה זה סוף ההתכתבות ביננו. אני הסתמכתי על כך שלא כך הדבר. הי, לעזאזל : זאת מחמאה ! או.קיי... דרך קצת בעייתית להעביר אותה. אני אלמד את השיעור. אני מצטער על שנפגעת. אני שמח שהתייחסת במלוא הרצינות, וכך גם האחרים בפורום שמיהרו להפגע גם הם. אבל אני שמח שהצלחת להפיק משהו חיובי מאי ההבנה הזו. (הלוואי עלי... אני בד"כ נכנס לספין ריגשי קטלני מדברים כאלה). זה מזכיר לי משהו : לג´ורג´ גורדייף היתה שיטה. בקבוצות שהוא עבד איתן, הוא יצר סיטואציה עבור כל אחד מהמשתתפים, כך שהוא יתעצבן. כלומר, הקבוצה "שיחקה" סיטואציה מסויימת כדי לעצבן במיוחד את אחד ממשתתפיה. ואז, כשאותו אחד היה בשיא רוגזו, גורדייף היה צועק לו : "השאר בלתי מוטרד !". כלומר, זה היה תרגול של מירכוז עצמי. (אבל זו לא היתה כוונתי כאן.)

מתקבלת!!! ../images/Emo8.gif

אכן, לא חשבתי שניסית להעליב!!!
ההבהרה היתה מעניינת - וההתנצלות היתה לפי הערכתי מספקת (אבל יכול להיות שאני טועה!!!). יפה שלא נכנסת בעצמך למגננה!!! כל הכבוד!!! יהיה נחמד אם תקרא את הודעתך שוב ותבין עד כמה היא היתה בלתי-יעילה ופוגעת. העדת על עצמך שאתה במצבים כאלה היית נכנס ללופ רגשי "קטלני"... אז לנוכח עובדה זאת, יכולת לנהוג ביותר רגישות!!! אני מצטער שאני אומר זאת שוב, זה לא יפה מצידי, אבל אני ממש ממש ממש מרגיש צורך להגיד את זה. תראה, אני לא צדיק. גם אני פגעתי באנשים ואני בטוח שכבר התנהגתי בחיי בצורה הרבה יותר פוגעת ממה שאתה התנהגת כאן (לתומך). אני יודע שלא עשיתי זאת - כשעשיתי זאת - מתוך כוונה רעה. זה קורה לכולנו.
אשמח אם גם שאר המעורבים באי-ההבנה ישרשרו לכאן את תגובתם להתנצלות ו/או להבהרה... אה, ועוד משהו, ערן: כל ההודעות שלך עד עכשיו (חוץ מההודעה שבה השתמשת ב"מחמאה" בלתי מובנת שהעליבה כל כך את מיכלוש, כפי שציינת: "זאת מחמאה ! או.קיי... דרך קצת בעייתית להעביר אותה"...) - היו נפלאות!!! אז תודה בשמי ובשם כל הפורום הזה על ההודעות הנפלאות ועל התובנות ואפילו... כן, על ההזדמנות ש"המחמאה" שלך נתנה בידינו... קבל ממני
!!! ועוד מלה קטנה: גורדייף!! אני לא יודע עליו כמעט כלום!! בבקשה-בבקשה אתה מוכן להרחיב קצת, בהודעה נפרדת וחדשה, עליו? לטובת כולנו? כן, כן, בוא נתחיל שרשור על גורדייף!!! מה שבא לך - ציטוט / כמה מילים ביוגרפיות / תיאור של משהו מתוך שיטותיו / המלצות על ספרים (כן! כן!) וכולי. בתודה, בן

אוי, ערן...

תגיד, בן כמה אתה? אתה עושה עלי רושם של כזה אידיאליסט, שמאמין שהוא יכול לתקן את העולם, להראות לאנשים את האמת שאינם רוצים לראות. אני באופן אישי נולדתי זקנה מרשעת, אז אני מאד מעריכה את התלהבות הנעורים שלך, גם עם היא תוקעת אותך לפעמים בתוך גדר קוצים במאה קמ"ש. בקיצור, רציתי להגיד שהבנתי את כוונתך גם לפני ההתנצלות גם אם הביצוע היה בלתי מוצלח במיוחד.

אהממ.... ../images/Emo9.gif ../images/Emo73.gif ../images/Emo61.gif

תשמעי, מישהו יהיה חייב להציל את העולם, וכיוון שאני גם ככה שחור, אז לא אכפת לי כבר לעשות את העבודה השחורה... בעצם, חסכת ממני בהודעה שלך את קטע ההמשך של "אני התבגרתי כבר והבנתי יך העולם עובד ושאין סיכוי לשינוי". תודה !

../images/Emo54.gif כמה שחור??

לא, לא. זה לא שאין סיכוי לשינוי. זה רק שזה לא הולך בכוח. כל אחד לומד בקצב שלו, ואתה לא יכול לעזור לאף אחד שלא רוצה ממך עזרה. בכלל, היה לי פעם ויכוח עם מישהו: מה יותר טוב, עולם שבו יש אותו יחס בין אנשים חכמים לאנשים טפשים כמו בעולמנו אבל -כולם- טובי לב, או עולם שבו אותו יחס בין אנשים טובים לרעים, אבל -כולם- חכמים. מה אתה אומר?

deep ocean

New member
מתקבל :)

"אבל אני שמח שהצלחת להפיק משהו חיובי מאי ההבנה הזו. (הלוואי עלי... אני בד"כ נכנס לספין ריגשי קטלני מדברים כאלה)" זה המשפט היחידי שהיה בשבילי בעייתי בכל השרשור הזה. אם ידעת על עצמך שאתה כזה, אז.... טוב אני מניחה שגם אתה למדת מכל מה שהיה פה, כמו שאני למדתי שנינו למדנו ועברנו חוויה אינטנסיבית, וזה מה שחשוב לדעתי! בכל אופן חשוב לי שתדע שסלחתי לך ל-ג-מ-ר-י :) שיהיה לך כיף בסוף שבוע אני הולכת להתקלח עכשיו........יוצאת לרקוד :)

Jerald_Admonds

New member
תמיד צריך לסלוח

ולמרות שזה לא היה מכוון אליי, אני סולח. אבל עדיין אל תבוא ותגיד שההודעה שלך לא הייתה תוקפנית, כי היא הייתה מאוד תוקפנית ומעליבה! אם טעית, מילא הודת בטעות, אבל אז לבוא ולהגיד לדוב לבן שההודעה שלך לא הייתה תוקפנית? זה שולל לגמרי את זה שהיית מודע לטעות.. כבר הייתי בפורומים שבו אנשים באו לעצבן את כולם רק כדי ללמד אותם משהו או לנסות להוכיח נקודה.. אני חייב להגיד שלמרות שזה פועל, יש דרכים יותר שקטות ויעילות שבהם אפשר להעביר מסר, ויצירת כעס בכוונה זה לא אחת מהדרכים האהובות עליי. אני יכול לסלוח לאנשים על הדברים הכי נוראיים! אבל על דברים כאלו אני לא יכול להבליג כל כך בקלות, את השיעור הזה עדיין לא למדתי ואני מודע לכך ואטפל בזה. רק אל תתפלא אם לא תיראה אותי מחייך בהודעה הזאת ושוב קליל כמו מקודם. גם אם ההודעות הקודמות שלך היו ממש אחלה שי.

ellii

New member
ערן היקר פורום זה מתייחד בעיקר

בדרכי נועם גם אם יש לך בקורת בונה לדעתך..יש צורה בלתי פוגעת לומר אותה אני אביא כאן הודעה שלך בקשר לזו שמסופה משתמע היטב...שאדם המבין שאינו מרכז העולם והוא רק חלק ממנו לא חושב "אוי הירקן דפק אותי במחיר" אלא חושב "איזה יופי שיש ירקן ואני נהנה מהאוכל בעוד שהוא נהנה מכספי" אשמח אם תשנה דרכיך ותנקוט בדרכי נועם...אם תבחר להמשיך ולהשמיץ...אני אישית אבחר להתעלם מהודעותיך...וכך אמליץ לאלה שיהיו מטרה לחיציך...כי לדעתי השיעור שיש ללמוד כשנתקלים בהודעות תוקפניות כאלה...הוא שתיקה.

ellii

New member
משום מה הכתובת הייתה להודעה שונה

הנה הכתובת הנכונה

ellii

New member
להכנס לכאן(לא ל2 ההודעות הבאות!)

במחשבה שניה ...בן נתן כאן תרגיל מעולה של "החזרת הכוחות"...השתמשתי בו כלפי ערן ואבדתי כל רגש של הפגעות אישית ממנו...אז לכן אם תבחר להשמיץ מישהו ,אני אסתפק בלהמליץ לו כעת לעשות את "החזרת הכוחות" ופשוט לבטל כל אפשרות של מתח....(יש להדגיש שידוע לי כיאיני מנהל הפורום וכל הודעותי משקפות את דעתי ותחושותי האישיות בלבד).

deep ocean

New member
אלי תודה ../images/Emo20.gif

הרגשתי כבר שאוטוטו כולם הולכים לתקוף אותי... שמחה שגיליתי שלא :)

ellii

New member
כן אבל אני בנתיים רק מסתבך כאן עם

קישורים
מצד שני אם זה עשה לך טוב על הלב ...אז היה כדאי...ובאמת אני מקווה שלא נגלוש כאן לשפה מכוערת ומעתה נחליט ביננו "וותיקי" הפורום שיהיה מה שיהיה לא נהפוך את הפורום למשרת של אנרגיות שליליות ב
אלי
ממש לא הולכים לתקוף אותך...לכל היותר מתאפקים מלתקוף את תוקפייך

למעלה