נפקחו עיניך ?
אוקי דבר ראשון זה עידו (כן רז תתלהב שאני עוד מגיב פה) דבר ראשון ,רז אתה הבנאדם הכי חנון שאני מכיר אתה מהילדים שיש להם כוח במחשב הם פותחים את הפה , אתה לא אותו רז שהיה בעבר . התחלת לנפח את החזה וללכת כמו טווס. אני יודע שהרבה פה שונאים אותי (ועל הזין שלי ) לא באתי להתחתן פה עם אף אחד , רק עם דליה מימון (אישתי אני אוהב אותך ) חח אני יספר בערך איך הכל התחיל זה היה גאטר בCPL וצ'רניק קילל אותי ,אז עמדתי עם האוופ למידל ונתתי לו בלוק ,אבל נתתי לו בלוק עם הגב הוא יכל להיסתובב הוא פגע בי עם האאופ ,אז החזרתי לו . צ'רניק היה מריץ ורק אני קיבלתי על זה באן ,כבר בהתחלה חשבתי לא נוראה אני ילך לשלומי לרז לא זוכר מי זה היה והוא יפטור את הבעיות עם צ'רניק המנוול . אבל לא , שמו עליי זין משם הכל החל ,היה עוד תקרית לא זכורה שקיבלתי באן על שטות ,ומשם שמתי את כל הקהילה על הזין שלי ,והתחלתי להציק . עד שזה השתלט עליי ואשכרה נהניתי מזה . רז יודע לשחק אותה עוזר ולהחליט אחרת ,רז אתה צבוע ושחצן ועד שלא יבוא איזה מישו ויתן לך שתיים לראש ,אתה עוד תחשוב שאתה מישהו יחנון אלקטרוניקה. זה דבר ראשון , דבר שני דיברתי עם גיא הרבה פעמים עליכם ,אמרתי לו תלך תשחק בויגיימס אבל כל הזמן הוא חזר לפפה ,תהרגו אותי לא יודע למה . חזר לפה לא רצה בהתחלה מריץ אמרתי לו תלך תנסה מה יש לך להפסיד . הלך אמר לחיים .