השחיתות הגיעה ל- Section51?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה היה ענק אבל מסכן הילד

IDAN1815

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אתה מחפש כל סיבה אפשרית לרדת על הקהילה הא? בקשר לאברהם פישר הוא חזר לקהילה ואני רוצה לראות שמישהו יירד עליו עכשיו . דיברתי איתו והוא באמת נפגע מהיחס של הקהילה . חוץ מזה אני זוכר הרבה מקרים שאתה יירדת עליו אז מה אתה משחק אותה

../images/Emo4.gif

החתימה בעדו
בחיי שבהבנת הנקרא בכיתה ד' הייתי מבין משפט כזה מסובך

חן1982

New member
עם כל האהבה שלי אליך, אתה יצאת הטיפש עכשיו

יצאת טיפש ברמה כל כך גבוהה שאתה צריך כבר טיפול מיוחד :-S מה הקשר בין שגיאות כתיב לטיפשות? מה הקשר בין שגיאות כתיב לשיעורי לשון? זה משהו שבן אדם נולד איתו, זה מוגדר כדיסלקציה קלה ויש בעולם גם גאונים עם שגיאות כתיב. בכל אופן, כרגע הגדרת חצי עולם כטיפשים כשמי שיצא פה הטיפש זה אתה

yonibayoni

New member
נפקחו עיניך ?

אוקי דבר ראשון זה עידו (כן רז תתלהב שאני עוד מגיב פה) דבר ראשון ,רז אתה הבנאדם הכי חנון שאני מכיר אתה מהילדים שיש להם כוח במחשב הם פותחים את הפה , אתה לא אותו רז שהיה בעבר . התחלת לנפח את החזה וללכת כמו טווס. אני יודע שהרבה פה שונאים אותי (ועל הזין שלי ) לא באתי להתחתן פה עם אף אחד , רק עם דליה מימון (אישתי אני אוהב אותך ) חח אני יספר בערך איך הכל התחיל זה היה גאטר בCPL וצ'רניק קילל אותי ,אז עמדתי עם האוופ למידל ונתתי לו בלוק ,אבל נתתי לו בלוק עם הגב הוא יכל להיסתובב הוא פגע בי עם האאופ ,אז החזרתי לו . צ'רניק היה מריץ ורק אני קיבלתי על זה באן ,כבר בהתחלה חשבתי לא נוראה אני ילך לשלומי לרז לא זוכר מי זה היה והוא יפטור את הבעיות עם צ'רניק המנוול . אבל לא , שמו עליי זין משם הכל החל ,היה עוד תקרית לא זכורה שקיבלתי באן על שטות ,ומשם שמתי את כל הקהילה על הזין שלי ,והתחלתי להציק . עד שזה השתלט עליי ואשכרה נהניתי מזה . רז יודע לשחק אותה עוזר ולהחליט אחרת ,רז אתה צבוע ושחצן ועד שלא יבוא איזה מישו ויתן לך שתיים לראש ,אתה עוד תחשוב שאתה מישהו יחנון אלקטרוניקה. זה דבר ראשון , דבר שני דיברתי עם גיא הרבה פעמים עליכם ,אמרתי לו תלך תשחק בויגיימס אבל כל הזמן הוא חזר לפפה ,תהרגו אותי לא יודע למה . חזר לפה לא רצה בהתחלה מריץ אמרתי לו תלך תנסה מה יש לך להפסיד . הלך אמר לחיים .

yonibayoni

New member
המשך

מי אתה בכלל רז שתחליט שהוא לא מתאים ,אה יבן של זונה את הכוש של האמא שלך לא הייתי נותןל לך לנהל ,

razaR2

New member
גיא, בקשה אל תהיה מושפע של הדבר הזה?

תראה את הרמה הנמוכה שלו, אתה לא אחד כזה...

yonibayoni

New member
מה חש לי איזה מכובד

הרמת כתיבה שלך אולי בלי קללות אבל היא פוגעת לא פחות יש בעיהה מצוץ לי

yonibayoni

New member
עכשיו ברצינות

רז המהולל (בראסמי סתם אומלל) קיצר כמה דברים בעבר רבתי עם חיים ,אני כבר לא זוכר על מה ,וסיפרתי לו על מה שחיים עשה ,זה לא משנה מה הוא עשה . אם תסמכו עליי ,או לא חומרתו הייתה גדולה המטרה שלי הייתה שכמו שחיים מתנכל לי על קטנות אני יחזיר לו בגדולות עכשיו רז החייל הזה שרוצה צומי. פנה אליו ורז הזהיר אותו , אני קיבלתי באן על קללות מחיים (בנוסף למעשה שחיים היה עושה ) ו וקיבלתי באן על הצקות בוונט אמרתי לרז , אין לך הוכחות אין לי מה לעשות (תמיד לנסות להוציא את האדמינים שלו חפים מפשע. דבר שני רז שעד שהייתה סיבה טובה לעשות משו בנוגע לחיים אמר לו חיים יש לך אזהרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הזהיר אותו על זה נו בחייך מה זה כרטיסים צהובים פה ?

:)

כל מה שאתה אומר זה שקר, אם אתה צריך להגיד לי משהו זה רק תודה ! בזכותי בכלל חזרת לשחק בקהילה, ועוד בגאטר שלי ניכנסת באמצע אתה ועוד מישו סיפרו לי הכל כבר :) טוב לא משנה אל תגיב לי פה אין לי כח להתווכח עם אנשים פה

yonibayoni

New member
מה אתה מערבב לי בשר וחלב

דיברתי מה היה , ומה שהיה נפטר ,אתה בא אליי אם יציאה של מה קרה אחר כך ? ההודעה היא לא נגדך ,מה שהיה היה ורז הבליג

yonibayoni

New member
מקרה סובול

היו היה בויקטור אינפרנו היו היה סובול בבלקות ואני בצד של הבומב סייט כאילו על הבלקון אבל היסתכלתי משם למידל כזה . היו שם אנשים ועוד אנשים בבלקון , החשיבת משחק שלי שהייתה להישאר בעמדה , ולהמשיך לנהל קרב . כמו כן לא שמתי לב שסובול בבלקון אך שמעתי שיש אנשים שבאים משם סובול ניסה לברוח אבל לא יכולתי לזוז זה מקום צר ,הוא יכל לקפוץ אבל סובול המפונק שלנו יקפוץ ? לאאאאאא קיצר הרגו את האפס (מה לעשות שהוא גרוע ,עלק מנוצח ) הביא לי קיק פניתי לרז אין הוכחות לא יכול לעשות כלום .

KillerA

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הפעם בא לי להגיב היינו לבד בבלקון אתה חסמת לי את הגישה אחרי ששמתי בומב בכוונה לא זזת ועוד המשכת לחסום אותי אז אני קפצתי למידל מייד הרגו אותי ומייד קיבלת KICK בשביל זה יש היום פקודה !BLOCK

Gkind15

New member
דוגרי

עשית מלא דברים שאם מישהו אחר היה עושה אותם היו מורידים לו כבר את האדמין... והרבה פה בקהילה גם חושבים ככה...

למעלה