השרשור האישי של מעיין.

• פותח הנושא yahli
  • פורסם בתאריך
לא, אישה זה לא זול ומגעיל!. בכלל לא

לאישה יש גוף שאי אפשר להתאפק!. פשוט להיתלבש בתור אישה כשאתה בעצם

לחיות כאישה, להיות אישה

מעייני, אני קוראת את השירשורים שלך - ומה זה כיף לי! מה, את רוצה להגיד לי שעוד מעט את תשימי שסתום על הבת שבך וזהו, תהיי בן כאילו? את יכולה בכלל? וברצינות, את צריכה להבדיל ביו "נקבה" לבין "אישה". אישה - זאת שאלה של הגדרה עצמית שלך. נבי לעזוב רגע את הביולוגיה בצד, ותסתכלי עמוק פנימה - לאיזה מגדר את רואה את עצמך שייכת?

FreakOnALeash

New member
קודם כל,

אמנם יש לך מערכת רביה זכרית אבל היא קיימת, את מסוגלת להביא ילדים
...צריך רק רחם (של מישהי אחרת). דבר שני, אני מבין שכרגע את לא יכולה לממש את עצמך (אני יודע שיש עלייך גם לחץ מהמשפחה)--- אבל זה לא יהפוך אותך לדמות גברית מצ'ואיסטית. אז העצה היא: תהיי את, אפילו אם את עדיין לפעמים בתפקיד של בן (ואני מצר על כך). תמצאי גם שבקליקות מסיומות בנות אוכלות בנים( " ") בלק בלי מלח
. ותנסי לערבב בגדים שיתאימו לך, אם משהו נותן לך הרגשה של 'יצאנית ושרמוטה' את לא חייבת ללבוש אותו...חסרות כבר בנות יפות בג'ינס?!

מממם... אני.. מבולבלת!. תודה על

הרעיונות והעצות של כולם!. אני חייבת קצת להירגע ולחשוב מה אני

להחליט מה לעשות - לא.

אם המצוקה המגדרית שלך מספיק גדולה, את תלמדי שיש דברים רבים שאת מוכנה להתפשר עליהם. ככל שעוברות השנים, באופן טבעי, בד"כ מרגישים, שיש פחות ופחות מה להפסיד. עכשיו את צעירה וקשה לך לחשוב על ויתורים גדולים, להתחייב לפשרות גדולות. וזה בסדר גמור! את לא צריכה להתחייב עכשיו מה יהיה עם כל החיים שלך! תחיי, תהני, רק אל תתנתקי ממי שאת.

תודה סתוית פשוט אני לא יודעת מה

קורה איתי?!. אני כל כך מאוכזבת..!. אם אני אישה אז למה באתי לכאן

Alexander l

New member
באת בכדי לדבר בינך לבין עצמך

לעינינו, ואנחנו כל אחד לחוד כלומר, גם מקבל ממך, המחשבות שלך בינך לבין עצמך משרתות נפש אחרת מבלי שאת יודעת בכלל, וגם מדבר עם עצמו לעינייך, וככה זה קצת, ממש קצת, אפסילון כזה של לא להיות לבד, או בודד, (את זה לא בררתי עדיין לי.) לבד זה ביניך ובין החברה בודד זה ביניך לבין עצמך וגם רוצה לחזק את מה שכבר נדמה נדוש כל עניין ההרגשה אישה/נקבה זכר/גבר מתקיימת בין קצה אחד של גנטיקה לקצה השני של מושגים חברתיים. ובהחלט יתכן שעבורך חוסר היכולת להוליד הוא ההבדל כלמר רק יכול להיות ! את זה רק את תוכלי לברר לעצמך

אמא שלי ראתה עכשיו את הלק והטבעת

שעליי, והיא מתחילה לצעוק ולאיים עליי, היא קוראית לי חתיכת סוטה

חתיכת חרא.. קוקסינל היא רודפת אחריי

עם סכין, ודוחפת אותי.. אומרת שהיא תאשפז אותי בפרדסייה.. שהיא

מה עושים?! דחוף!!. אני לא יודעת...

ההורים שלי משוגעים וחולי נפש.., אבל אני אשאר בת!. כי זה מה שאני!

מה עושים?! דחוף!!. אני לא יודעת...

ההורים שלי משוגעים וחולי נפש.., אבל אני אשאר בת!. כי זה מה שאני!

FreakOnALeash

New member
אמא שלי עשתה לי בערך אותו הדבראתמול

עכשיו היא מתנהגת כאילו לא היה כלום...אולי זה מנחם אותך לדעת שאחרים מרגישים כמוך.

מצטרפת

אין פתרונות פשוטים מעייני, את הרי יודעת שלא באמת "יצילו אותך"
אני מוכרחה להודות - נקודת-הפתיחה שלך עם אמא והמשפחה היא נמוכה במיוחד. אבל כל משפחה עוברת התקדמות. אז תנשמי עמוק עד יעבור זעם.
סתוית

סתוית קודם תודה, אחר כך תביני עכשיו

זה יותר גרוע מתמיד, ותמיד היה גרוע ממתי שהייתי ממי קטנה בגן. אין

DarlingAdam

New member
אמור להיות איזה בית או ארגון

לנוער גיי במצוקה, אני בטוח שיקבלו גם אותך, מישהו יודע פרטים? תתקשרי לאגודה.

למעלה