השרשור האישי של מעיין.

• פותח הנושא yahli
  • פורסם בתאריך
איזה אגודת ההומואים,הלסביות,הבי,ו

הטרנס. או להמרכז הישראלי לזהות מינית?!. אין לי בדיוק מאיפה אבל

עידכון-מצב. הכל חוזר להיות לטובתי!.

בטיפול המשפחתי הבהירו להורים שלי שהם בסכנה!. אמרתי מלא דברים..!.

שאני טרנסית,אמרתי שאני סך הכל נערה

ולא פסיכולוגית או פסיכיאטרית..סיפרתי הכל וסך הכל מכל ההתעללות

Freeda

New member
נסי להירגע

היי מעיינוש; מכירה את המצב הזה, ונדמה לי שאני יודעת איך לצאת ממנו. ראשית, את נערה נבונה ויודעת שלהטריף את ההורים, להבריז מבית-הספר, ולשגע את כווולם - לא עושה אותך יותר בת, רק יותר בצרות. אבל את רוצה, ובצדק, לממש את נשיותך, נערותך, בכל הכח ובכל העוצמה, עכשיו ומיד - וחבל על-כל רגע. הסערה שאת נמצאת בה לא נובעת מהנשיות, למרבה האירוניה. היא נובעת מההורמון הגברי טסטוסטרון שמפרק את כל הברקסים ומטריף את המוח. ואותו צריכה כל בת נבונה לחסום מהר ככל האפשר. בניגוד לחוק ולמקובל, אני מאמינה שראוי לנסות הורמונים נשיים. אם תחושי איתם שהגעת אל השלווה והרגיעה - את אשה צעירה ושלא יספרו לך סיפורי סבתא על השפיץ ומה הוא אומר. אחרי הכדור הראשון תביני שבת זה מבפנים, ותסלקי בינתיים את כל הסממנים החיצוניים. כך תיזכי בשלווה וברגיעה - ויללה לבית הספר להשלים תעודה שתכסה את אחורייך כל חייך. ואז תתכנני ימים בהם לא תהיי בבית אלא במקום אחר - ושם תממשי את נשיותך 24 שעות ביממה - החל מללכת למכולת בבוקר, קניות, מדידת בגדים, יציאה בערב - הכל בכל - במרוכז ולא טיפה פה טיפה שם מול הורים מבועתים מפחד וחרדה לעתידך. אגב - גם את ההודעות לפורום כדאי לכתוב באופן שתגענה בשלמות, אחת אחת, ולא מקוטעות שתי שורות כל-אחת, בצרורות. בקשי עזרה טכנית ממישהו בסביבתך. אחרון חביב - עגיל בטבור - מומלץ :) רק ספרי איזה צבע אבן בחרת חיבוקים לך ילדתי FREEDA

הוי פרידה, אני כל כך שמחה לראות את

ההודעות שלך, והסיומות החתומות תחת שמך., FREEDA. מגניבי!. :).

Freeda

New member
זה בדוק :))

תודה, ההודעה באמת יפה ומעודדת..!.

אבל עד אז...(סתם, צוחקת.). כמה עולים כדורי הפלאים האלו?.

Freeda

New member
$$$

פרמרין 30 יח' 1.25 מ"ג - 58 ש"ח פלוס-מינוס. ובהקדם האפשרי לרוץ לרופא ולבקש: 1. בדיקת קרישת דם 2. בדיקת תיפקודי כבד די אם תאמרי שמזמן לא נבדקת ביסודיות ובגיל ההתבגרות זה חשוב לצמיחה בריאה של כל המערכות (אילו רק ידע מה את הולכת להצמיח .. ) חיבוק FREEDA

הא אוקיי, תודה!..זה רופא שומר מסורת

אז לא נראה לי שהיה אוהב את הרעיון!. אוקיי תודה ממי, אני יעבור את

אוקיי, ולוקחים כדור ביום, נכון?!.

מאיזה בית מרקחת בתל אביב/נתניה/איפשהו את ממליצה לקחת..?.

Eden Arazi

New member
אני מצרפת קובץ וורד של משהו שפעם

תרגמתי כדי שאם כבר מישהי לוקחת הורמונים באופן לא מבוקר, לפחות שתדע מינונים מקובלים ותופעות לוואי. לעצם העניין, אני חושבת פרידה שזה קצת חסר אחריות להמליץ לנערה לקחת הורמונים. מה לעשות שלהורמונים ישנן תופעות לוואי חמורות אם לוקחים אותם שלא במינונים המומלצים ובצורה הנכונה ותחת מעקב רפואי הולם. אני מבינה בהחלט את הצורך, גם אני הייתי שם ואני יודעת שהממסד לא נותן היום במדינת ישראל של 2003 הורמונים לנערות מתחת לגיל 18. איני יודעת מה גילך מעיין וסביר להניח שאם תהייה לך גישה להורמונים כעת, תקחי אותם ולא תמתיני לגיל 18, אבל לפחות תקראי את הקובץ המצורף שיהיה לך קצת יותר מידע. אוף, אני נשמעת כמו הדודה הבורגנית מגבעתיים (סליחה לתושבי גבעתיים) ואני ממש לא כזו (אני מקווה), אולי קצת מרובעת, אבל רק קצת, באמת. [:)] עדן

אני לא דרך מחשב אז לא אוכל לקרוא,

אבל אלך למישהו שיש לו אינטרנט ואקח את הקובץ. אני בת 16..אני באמת

Eden Arazi

New member
לא מתנפלת על פרידה

רק מעירה לה ומביעה את דעתי ומקווה רק לטוב לכולנו. ובסגנונה: חיוכים לא התנפלותיים עדן נ.ב. אסוציאציה שעלתה בי כעת. מי מכם קראה את "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה"? זוכרות את התיאור של פורד פרפקט? אני מצטטת מהזכרון " ...פרט לכך שהחיוך שלו היה רחב מידי, מה שנתן לך את ההרגשה שהוא עומד להתנפל עליך". סתם אסוציאציה. עדן

Eden Arazi

New member
לא

גם אם היינו בהולנד (אני חושבת שהיא המדינה המתקדמת ביותר היום בטיפול בטרנסקסואלים) אז היית יכולה לקבל (לאחר, כמובן, אבחנה של טרנסקסואליות) נוגדי GnRH (Gonadotropin Realising Hormons, sorry about the spelling) שהם חומרים המונעים את ההפרשה של החומרים הגורמים להפרשה הטבעית של הורמוני המין (כלומר מעכבים של המשחררים) כך שההתפתחות המינית הייתה פשוט מושהית עד גיל 18 (שמשום מה החליטו שזהו הגיל בו אדם מתחיל לחשוב בהגיון) בו היית יכולה לקבל הורמונים נשיים שיפתחו את גופך בכיוון הרצוי לך. בארץ, אין מצב כזה וצריך לחכות עד גיל 18, או לקנות הורמונים בצורה לא חוקית ולא בטוחה.

למעלה