נסי להירגע
היי מעיינוש; מכירה את המצב הזה, ונדמה לי שאני יודעת איך לצאת ממנו. ראשית, את נערה נבונה ויודעת שלהטריף את ההורים, להבריז מבית-הספר, ולשגע את כווולם - לא עושה אותך יותר בת, רק יותר בצרות. אבל את רוצה, ובצדק, לממש את נשיותך, נערותך, בכל הכח ובכל העוצמה, עכשיו ומיד - וחבל על-כל רגע. הסערה שאת נמצאת בה לא נובעת מהנשיות, למרבה האירוניה. היא נובעת מההורמון הגברי טסטוסטרון שמפרק את כל הברקסים ומטריף את המוח. ואותו צריכה כל בת נבונה לחסום מהר ככל האפשר. בניגוד לחוק ולמקובל, אני מאמינה שראוי לנסות הורמונים נשיים. אם תחושי איתם שהגעת אל השלווה והרגיעה - את אשה צעירה ושלא יספרו לך סיפורי סבתא על השפיץ ומה הוא אומר. אחרי הכדור הראשון תביני שבת זה מבפנים, ותסלקי בינתיים את כל הסממנים החיצוניים. כך תיזכי בשלווה וברגיעה - ויללה לבית הספר להשלים תעודה שתכסה את אחורייך כל חייך. ואז תתכנני ימים בהם לא תהיי בבית אלא במקום אחר - ושם תממשי את נשיותך 24 שעות ביממה - החל מללכת למכולת בבוקר, קניות, מדידת בגדים, יציאה בערב - הכל בכל - במרוכז ולא טיפה פה טיפה שם מול הורים מבועתים מפחד וחרדה לעתידך. אגב - גם את ההודעות לפורום כדאי לכתוב באופן שתגענה בשלמות, אחת אחת, ולא מקוטעות שתי שורות כל-אחת, בצרורות. בקשי עזרה טכנית ממישהו בסביבתך. אחרון חביב - עגיל בטבור - מומלץ
רק ספרי איזה צבע אבן בחרת חיבוקים לך ילדתי FREEDA