העדויות האנקדוטאליות כאן בפורום מראות שזה לא ממש נכון
היו פה בפורום לא מעט אורחים (חלקם הפכו לכותבים קבועים ברבות השנים) ששיתפו אותנו בתהליך שלהם. מטבע ההשתתפות שלהם כאן - אלו היו אנשים שהיו מעורבים מאוד בתהליך הבקשה שלהם. חלקם הגישו את הבקשות לבד, חלק סיפרו שיש להם עו"ד לעזרה... אני מנסה להזכר כמה מהם תיארו תהליך חלק לחלוטין ונטול RFE. מעט מאוד.
וזה כולל לא מעט אנשים שעבדו עם הצ'ק ליסט שקיבלו כאן בפורום.
כל זמן ש RFE התבטא רק בעיכוב של כמה חדשים בתהליך - האימפקט של טעויות בהגשה (אם זה טופס חסר, פרט לא נכון או הטעות הפטאלית של לסמוך על רשות ההגירה שהיא שמרה נייר שכבר שלחת בתיק שלך ולכן לא לשלוח אותו שוב) היה מרגיז - אבל לא פטאלי.
ההודעה שכתבת עכשיו אומרת שהמשמעות של טעות עכשיו הופכת להיות פוטנציאלית לארוע פטאלי (לחיי הבקשה).
אנחנו תמיד היינו חלוקים בדעתנו על הנושא הזה.
מנקודת המבט שלי, אתה נותן לאנשים (שאינך מכיר) המון קרדיט. אתה מתייחס לכל שואל כאילו השליטה שלו באנגלית בירוקרטית אמריקאית היא מושלמת, היכולת שלו לשים לב לפרטים הקטנים היא אבסולוטית והוא מקפיד לעקוב אחרי ההוראות.
אני, לעומת זאת, יוצא מנקודת הנחה שאני מייעץ כאן לאנשים ששייכים לעם ה"יהיה בסדר" וה"אל תדאג, אחי". אנשים שבאים ממנטאליות של מדינת פארטצ'יה עילית כפי שאפריים קישון תאר אותה.
"מאוד אופייני הוא יחסו העוין של הפרטאצ'י המצוי להוראות-השימוש. אם כתוב על צידו של הארגז "צד זה למעלה!", הוא שם אותו למטה. אם כתוב באדום "זהירות, שביר!", הוא זורק את הארגז למדפים למעלה, אוטם אוזניו באצבע וקופץ הצידה. אם כתוב "לאכסן במקום יבש וקר", הוא שם את הזהו על הדוד החשמלי. לא קורה דבר, כי הדוד אינו פועל. הזמין את שטוקס לפני חודשיים, אבל השרברב לא בא. אז צבע את הדוד מחדש.
הפרטאצ'י הגזעי אוהב צבע טרי. אם משהו מלוכלך, צובע אותו. אם חלוד, עוד שכבה. לצורכי תיקונים שבהם יש צורך בריתוך חשמלי, הוא משתמש בדבק משרדי, במקום ברגים הוא עובד עם סקוץ'-טייפ. אם שם ברגים, אז רק אחד, מקסימום שניים, זה יחזיק."
ולמרות שזה נכתב לפני יותר מ 50 שנה - "הכל שריר ובריר ואמת ויציב ונכון וקיים".