שלום אסף, מזמן לא היית פה...
מה השתנה ב-3 השנים האחרונות? חיית מתישהו בארה"ב?
ביקרת בה?
אם חיית, כמה זמן, ומתי זה היה?
ואם ביקרת, מתי היו 2 הביקורים האחרונים, לכמה זמן, מה היה בכניסה לארה"ב (איזו חקירה עברת?), והאם הגשת בסופו של דבר בקשה לשהייה ארוכה מחוץ לארה"ב, Reentry Permit? כי סיפרת לנו ב-2013 שזה מה שאתה הולך לעשות, אבל לא ברור אם עשית את זה... וגם אם כן, האישור הזה הוא לשנתיים בלבד. חידשת אותו? אישרו לך?
הפעם האחרונה שביקרת פה בפורום הייתה
בספטמבר 2015, כאשר סיפרת אז שזכית בהגרלת הגרין קארד, ושאלת לגבי מעבר לקליפורניה. לא יודע מתי זכית בהגרלה, כי בשנים שלפני כן היית מפציע פה מדי פעם עם כל מיני שאלות שונות ומשונות בנושאי הגירה, ובדרך כלל נעלם לאחר מכן בלי תגובה.
את הגרין קארד עצמו קיבלת כנראה מתישהו בגזרת 2010-2011, כי שהית אז תקופה מסוימת בארה"ב, ו
באמצע שנת 2013 כתבת לנו ש"עוד לא עברה שנה מאז שיצאתי מארה"ב".
ניחוש פראי - אתה בתכל'ס לא עשית שום דבר בשביל לשמור על הגרין קארד. אולי נסעת פעם בשנה לארה"ב (בספק גדול...), אולי אפילו הוצאת REP מתישהו, אבל אני בספק אם אישרו לך להאריך REP על פני 5 שנים, שבהן אתה לא חי בארה"ב (כי אתה כבר אמור להיות עכשיו ב-REP השלישי - ולא מאשרים דבר שכזה בלי סיבה מאוד חזקה). כלומר, בתכל'ס - אתה לא חי בארה"ב כבר 5 שנים, כאשר את הגרין קארד קיבלת לפני 7-8 שנים, אולי אפילו יותר. אני בכיוון?
אם מה שכתבתי זה בכיוון, אזי למרות שבדרך כלל אני בעל אופי אופטימי, צר לי לבשר לך -- מה שיש לך ביד זה לא גרין קארד, אלא כרטיס פלסטיק חסר ערך. אתה כבר שנים לא חי בארה"ב, והגרין קארד שלך פג תוקף כבר מזמן, בלי קשר לתאריך שמוטבע עליו; ובמצב הנוכחי, עם הנשיא הקיים ועם ההחמרה בכל נושא ההגירה -- על אחת כמה וכמה.
אם אני טועה, בבקשה ענה בפירוט *לכל* השאלות ששאלתי למעלה... ונתחיל משם.