התפקדות חברות מעגלים עסקיים של קישורי אמהות

../images/Emo41.gifספיר רונית – דולה תומכת לידה

מנחת קבוצות אמהות ותינוקות רונית ספיר

../images/Emo39.gifקלקשטיין גלית -דיאטנית והרבליסטית קלינית

שילוב גישות בתזונה לבריאות וירידה במשקל

רדיאן רוית - מאמנת קצת אחרת

הי לכולן, למי שעדיין לא מכירה אותי, אשמח להפגש
: שמי רוית רדיאן, אני מאמנת קצת אחרת. מאמנת ומלווה נשים בעסקים ובקריירה. בנוסף, אני חלק מצוות קישורי אימהות. בתפקידי מנהלת אזור, מהשרון ועד הדרום. עוסקת באימון לנשים בתהליכי שינוי והתפתחות בתחום העסקי ובתחום הקריירה. חונכת עסקית מטעם מט"י, ומדגישה באימון העסקי את נושא האימון למכירות. מי שעדיין לא מכירה (וגם מי שכן), אשמח להפגש ל- 1:1 (נקודות...
) ולאפשר לטעום אימון קצר איתי. אני מתכננת לפתוח קבוצת אימון מכירות אינטימית אחרי החגים. מי שמתעניינת מוזמנת לפנות אלי ישירות. וכמובן, תציצו באתר שלי. נתראה במעגלים,
רוית

נעים להכיר

שלום לכולן שמי איריס שמואל ואני הומאופתית קלאסית . אני מטפלת במגוון בעיות פיזיות וגם רגשיות. למדתי הומאופתיה במשך 4 שנים במכון להומאופתיה בהנהלת שמואל שלו, אחד ההומאופתים הבכירים בארץ. אני מטפלת כבר 4 שנים מתוכם 3 שנים בקליניקה פרטית שלי בהרצליה. אתן יכולות להיכנס ולהתרשם באתר שמופיע בתחתית החתימה שלי. שבת שלום

הדס D

New member
../images/Emo27.gifמעגל משגב נפגש ביום א' ה-29/8 ../images/Emo37.gif

ובכלל ביום א' האחרון בכל חודש!!!!

נעים להכיר!

אני לימור, ואני פייה שימושית... אני הבעלים של "קסם שימושי" - קופסת אוצרות קסומה שהיא גם חנות מתנות וגם סטודיו לעיצוב אלבומים. איפה? ביובלים שבמשגב, חמש דקות מכרמיאל, ארבעים וחמש דקות מחיפה ושעתיים מתל אביב. ממש לא הרבה... מתי? פתוח כל השבוע, למעט ביום ראשון. וגם כשהחנות סגורה, אתר האינטרנט פתוח www.kesem-art.com ובו אפשר לעשות קניות גם כשהכי מתחשקים לכן חומרי יצירה חדשים בשתיים בלילה... מה בחנות המתנות? בעיקר דברים שהייתי שמחה לקבל בעצמי, או שהייתי שמחה אם הילדים שלי היו מקבלים... ערכות יצירה, ערכות מדע, משחקים משמחים, יומנים ומחברות ושאר אוצרות. ומה בסטודיו? כמעצבת אלבומים אני מציעה מבחר של פתרונות - החל מלהכין לכם את האלבום ועד ללמד אתכם כיצד להכין אותו לבדכם. אני מוכרת מגוון חומרים איכותיים שמאפשרים לכל אחד ליצור יצירת אמנות ייחודית, וכשאני לא מוצאת את המוצרים המתאימים - אני מייצרת אותם בעצמי (ויש הרבה הפתעות בקנה...). ובנוסף - אפשר להגיע באופן ספונטני לסדנה חד פעמית, להביא תמונות או להצטלם במקום ולהכין מיני אלבום שיגרום לכל מי שיראה אותו לפעור את הפה בתדהמה. מתאים גם כערב נשים (בתיאום מראש). וחוץ מזה - כמו שכתבתי - אני פייה. אז אם אתם צריכים איזה קסם שימושי, דברו איתי ובטח יהיה לי פיתרון מושלם! לימור

למעלה