התפקדות חודש אוגוסט 2006

sonaku

New member
*עומדת דום* D:::

קוראים לי: ים ^^ נולדתי בתאריך:26 באוגוסט 1990 ^^~ עוד מעט יומולדת~~~~ 3: אני גר/ה ביישוב: גבעת שמואל ._.'' אפשר ליצור איתי קשר ב:מסנג'ר: [email protected] זמר/זמרת/להקה שאני הכי אוהב/ת: מאנה-סאמה ואוטדה היקארו *_* השיר הכי טוב ששמעתי בזמן האחרון: סימפל אנד קלין~ זה האחרון ששמעתי..XP ספר טוב שקראתי: אור מופלא של טרי פראצ'ט! *_________* שיא המצחיק,תקראו D: פינה שאני רוצה לפתוח בפורום:הא..מסגד! לאורקאל סאמה!! *O* חיית המחמד שלי היא:האוג הכמעט מת שלי והכלב הנחרן שלי XP ואחותי הקופה D::::: גלידה הכי טעימה:וניל עוגיות *_* ים או בריכה?:אני או בריכה? תחליטו אתם ~_^

Envious

New member
Lam pickypicky!אני מכורה מה פתאום.

קוראים לי: זוהר! ת.ז אנבי! (נמאס לי כבר מהבדיחה הזאת <<) נולדתי בתאריך: 31.10.91 !!!#*)@#)(!זה גם הלווין! וגם מיאבי הוציא דיסק בתאריך! D: im so Zappy! אני גר/ה ביישוב:חולון אפשר ליצור איתי קשר ב: מסנג'ר- [email protected] זמר/זמרת/להקה שאני הכי אוהב/ת: MYV~
השיר הכי טוב ששמעתי בזמן האחרון: אהההההההה אני ממש אוהבת את Luna של Gackt! וגם עוד שיר אחד של Xjapanששכחתי את השם :X ספר טוב שקראתי: אני קוראת "המשחק של אנדר" שהוא ממש טוב! וגם "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" שניהם מומלצים D: פינה שאני רוצה לפתוח בפורום:אהה @.@ אולי תמונות ?חחח חיית המחמד שלי היא: גולפי !! הוא כלב זאב מגניב כזה! והוא כמו סיריוס שלי =[ גלידה הכי טעימה: נראה לי תות.. או כל דבר חמוץ! D: ים או בריכה?: ים
במיוחד ים בתל אביב! I LOVE TL!
ותמונה! D:

Katsuki

New member
לי יש חיית מחמד. :ם

קוראים לה ג'ק ספארו, היא נורא חמודה.^-^

Bleeding BitcH

New member
me :]

קוראים לי: מרינה נולדתי בתאריך: 1986 אני גר/ה ביישוב: נתניה זמר/זמרת/להקה שאני הכי אוהב/ת: Gackt * Lacuna Coil חיית המחמד שלי היא: חתול ודג גלידה הכי טעימה: וניל ים או בריכה?: ים

SShiRaS

New member
הממ... מי נקסט :X

קוראים לי: שירה נולדתי בתאריך: 21.1.88 אני גר/ה ב:חור שחור בדרום הארץ אפשר ליצור איתי קשר ב: מסן.. [email protected] זמר/זמרת/להקה שאני הכי אוהב/ת: ג'אן דארק השיר הכי טוב ששמעתי בזמן האחרון: Mika nakashima - Yuki no Hana Janne da Arc - Akai Tsuki ספר טוב שקראתי: הנעלמים של הרלן קובן פינה שאני רוצה לפתוח בפורום: נה? :X חיית המחמד שלי היא: אחים גלידה הכי טעימה: וניל עוגיות ים או בריכה?: בריכה! תמונה: http://www.planetnana.co.il/sshiras/bla.jpg

SuLeRu

New member
עונה

קוראים לי: דיאנה נולדתי בתאריך: 27/8/92 אני גר/ה ביישוב: באר שבע אפשר ליצור איתי קשר ב: אייסי (יש לי בעיה איתו...) זמר/זמרת/להקה שאני הכי אוהב/ת: namie amuro, ayumi hamasaki,miyavi, השיר הכי טוב ששמעתי בזמן האחרון: האבום של נמיה Style שהורדתי ואני שומעת כול יום 3> והשיר Koi wa Pusshon של מיאבי!!! ספר טוב שקראתי: האמת הפסקתי ליקרוא ספרים אבל הספר הכי חמוד שקראתי אז זה אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות וכול שר הספרים..! פינה שאני רוצה לפתוח בפורום: אין לי מושג חח חיית המחמד שלי היא: אין לי חיה
אבל כך אני רוצה או חתו או ארנב
... או כלב
גלידה הכי טעימה: שוקולד או פסטוק ים או בריכה?: אמ... ברכה רק גדולה ועמוקה או ים עם גלים גבוהים!! אני אוהבת לשחות תמונה.... סואימסן אין לי.

Sezuke

New member
קצת באיחור ^_^;

קוראים לי: אבי נולדתי בתאריך: 31/01/86 אני גר/ה ביישוב: הרצליה אפשר ליצור איתי קשר ב: MSN: [email protected] זמר/זמרת/להקה שאני הכי אוהב/ת: L'arc en Ciel השיר הכי טוב ששמעתי בזמן האחרון: לא שיר חדש, אבל בזמן האחרון אני -מאוד- אוהב אותו: L'arc en Ciel - Ibara no Namida ספר טוב שקראתי: לא יצא לקרוא הרבה לאחרונה =X יותר מידי פלייסטיישן XD פינה שאני רוצה לפתוח בפורום: כרגע אין ^_^; חיית המחמד שלי היא: אין ;_; גלידה הכי טעימה: וניל, תמיד הייתי בן אדם של וניל
ים או בריכה?: ים ולגבי התמונה - לא, לא היתי אמור להיות איזה סית' ראנדומאלי מסטאר וורז ובטח שלא כומר שעושה סקי T____T

למעלה