ואפתח בבדיחה :

שי קון

New member
אבי טולדנו ודודידו

לפני יותר מ-10 שנים עבדתי כצלם במקומון, הלכתי עם כתבת לראיין את אבי טולדנו בביתו. (הוא הציע לנו וופלים ואכל את כולם, לא יכולנו לאכול מההתרגשות) במשך כל הראיון הוא ישב בסלון עם משקפי שמש, לפתע אישתו הגיעה מאיזה חדר, אמרה לנו שלום ולבעלה אמרה: "אני יוצאת... ותוריד את המשקפים את נראה מגוחך..." ויצאה. לפי כמה חודשים הוזמנתי לערוץ הופ להכין חיות מבלונים, ופגשתי שם את דודידו הוא אמר לי "או או אהה בבבהההה אהאה איאי אוווווו" ואני עניתי "בסדר". ודפנה רצתה להזמין אותי ליומולדת של הבן שלה אבל הייתי תפוס!

גנגי

New member
שאני אבין, רון:

העונש על אילנה או על קובי? כי קובי איש מקסים, בחיי. ועל אילנה - טוב, אני לא אשמה. ככה יצא...

רון65

New member
האמת,

הכוונה המקורית היתה על ההיא (מי שזו לא היתה) שששי מ"שמש" היה איתה בכיתה, אבל זה יכול להיות תקף גם לגבי אילנה אביטל. אני לא קטנוני.

רון65

New member
בתור אחדממנהלי הפורום...

אתה לא אמור להוות דגומא ולשמור על שפה יפה??

פלפל.

New member
הלו, שכחתם מי הציל את יהודית רביץ?

(מיחזור) זה קרה בהופעה של ביורק, לפני כמה שנים, באמפי של קיסריה. היה לי כרטיס מוזל, כזה שמקבלים בעשרים שקל הנחה אם באים לקופה עם הפרסומת של ידיעות או אם אוספים מכסים של פרילי, לא ממש זוכר, גם לא הכי חשוב. אולי חשוב, אבל לא רלוונטי. מה שרלוונטי זה שהמקום שלי היה איפושהו בלמעלה למעלה מצד שמאל בסוף. קצת יותר מדי גבוה וקצת יותר מדי בסוף בשביל הופעה. בקיצור, מקום על הפנים. הופעת החימום התחילה. המכשפות. (בדיעבד הסתבר שזו היתה אחת ההופעות האחרונות של פרלמוטר. זה דווקא חשוב, אבל לא רלוונטי). כולם כבר התיישבו, והסדרן שהפריד בין היציע של התפרנים שגוזרים תלושי הנחה מהעיתון לאיזור השווה (למטה באמצע) כנראה חשב שנגמרה לו העבודה והלך.. נו, אז אין שומר ואין כרטיסן, אז ירדתי לראות איך דברים שנראים משם לא נראים מכאן ורציתי לחזור למעלה, לחברים, אבל משום מקום צץ לו הסדרן ואמר: "אין מעבר". מה יכולתי לעשות? מה הייתם עושים במקומי? הלכתי לחפש מקום לשבת אבל הכל מפוצץ ואין מקום לזבוב! בחוסר אונים עשיתי את עצמי מסתכל בכרטיס וביקשתי מאיזו אישה שישבה בקצה שורה שתזוז קצת שמאלה, כי "כנראה שזה המקום שלי.." (בושה). היא היתה דווקא נורא נחמדה, נדחפה שמאלה וקיטרה: נורא צפוף פה, אתה לא חושב? ואני בחוצפתי הנהנתי, ואמרתי: כן, זה ממש בלתי נסבל איך שמצופפים פה את הקהל.. מפה ושם, תוך כדי שאנחנו מדברים אני קולט שהאישה הנחמדה שדחפתי שמאלה היא קורין אלאל. לא פחות. ולא רק שאני יושב ליד קורין אלאל, אלא שמשמאלה ישבו שתי ילדות קטנות ו.. יהודית רביץ! הופעת החימום נגמרה, יהודית התלחששה עם קורין, ופתאום קמה, וניגשה לכיוון שלי! הייתי בטוח שהיא עומדת ללבקש ממני את הכרטיס או לקרוא לסדרן שיעיף אותי משם, אבל יודית, חמודה, ביקשה בשקט: "סליחה, אפשר לעבור?". והנה סוף סוף הפאנץ´-ליין. אי ההבנה הגורלית. כנראה שיודית רצתה לצאת לקנות משהו, או לפגוש מישהו, מה שבטוח זה שלא עניינתי אותה בכלל. היא רצתה לעבור ואני חסמתי לה את הדרך. היא ציפתה, מן הסתם, שאזיז את הרגליים או שאזוז קצת. אני, רציתי לתת לה את כל הכבוד הראוי וקמתי, כדי שתוכל לעבור, ואז, איך שאני קם, היא כבר מעליי, והנה היא עפה אחורה, כולה מופתעת, עומדת על הקצה המדרגה, מאבדת שיווי משקל, מתנדנדת, ואני קולט שהיא עומדת ליפול.. "זהירות!" צעקתי, "אל תיפלי!", תפסתי אותה בשתי ידיים, ממש רגע לפני הנפילה. הצלתי את חייה בדקה ה90-. היא חייכה, אמרה: "וואו, זה היה קרוב, תודה".. והלכה. זהו, ידידיי. זה הסיפור. כך הצלתי את חייה, לאחר שכמעט העפתי אותה מכל המדרגות של האמפי.. ההופעה של ביורק היתה מעולה. אגב, בשלב מסווים התידדתי עם קורין; אח"כ היא גם הציעה לי ביסקוויט. השתיים הסתלקו לפני ההדרן. נפרדנו כידידים ("שוב תודה, ולילה טוב!"). הכל אמיתי. תודה, ולילה טוב...

גנגי

New member
וואו, פלפל!!! תודה בשם כולנו!

רק תאר לך שהיא היתה נופלת...

היי גם אני הייתי בהופעה של ביורק

בקיסריה ולא אני לא זוכרת שהיה שם בכלל המכשפות לפני האם האיסלנדית הקטנה (היא נורא קטנה...באמת) הצליחה להשכיח ממני עובדה זו??? האם אני סתם סנילית מטורפת? האם פלפל הוזה???? או שאולי פשוט אני הייתי בשנה אחרי?? (היה איזה שנתיים רצופות שהיא הופיעה בקיסריה לא?) אור

shellyland

New member
ואני מזכירה לכם שזה אותו פלפ

שבערב ההזוי של שירי עמנואל זמיר לפני כמה חודשים שמר לורדינה כהן על התיק בזמן שהיא עלתה על הבמה לשיר.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם כבר מתי כספי (ובכלל)

לא שאני יכולה להתחרות בכספית (ולמען האמת, גם בפורום של מתי יש מספיק אנשים ששמים את הסיפור שלי בכיס הקטן) אבל יש לי סיפור מוצלח יותר מהגבינה: מתי כספי הגיש לי עוגה ביום ההולדת שלו! (הסיפור המלא כאן) לגבי אנשים שלמדו איתי בבי"ס... בבי"ס שלי למדו הרבה אנשים מפורסמים, אז זו לא ממש חוכמה. השכבה שלי כרגע שומרת על אלמוניות די גדולה (לפחות עד כמה ששמתי לב) ואני יכולה לציין רק את אוהד חיטמן שלמד איתי בשכבה (ובאותה הקבצת מתמטיקה). אה, ובעצם גם גילי נתנאל (למד איתי בשכבה), כשאני חושבת על זה (אם כי "ימי הזוהר" שלו היו לפני הלימודים, ולא אחריהם. בעצם, בפעם האחרונה שקראתי עליו בעיתון הוא סיפר שהוא לומד באיזהו בי"ס לאומניות במה שמתמחה במחזות זמר, והם מקבלים איזה 2 זרים בשנה, כך שאפשר לומר שזה שיחוק רציני. אין כמו מחזות זמר, הלוואי עלי ללכת ללמוד במקום כזה... אוקיי, אין ספק ש"יש עליו"). כמעט שכחתי - אני מכירה לא רע את יוסי חורי, והוא אדם מאד נחמד ומוכשר (לא רק בתחום המוסיקה - קשה להאמין, אבל זה חלק קטן מהכשרון האומנותי שלו).

ilovemusic

New member
נזכרתי במשהו היסטרי

אולי כבר מיצינו את העניין, אבל אני חייב לספר. לפני 3-4 שנים הלכתי לאיזה פסטיבל אוכל/גלידה/יין/שוקולד ברחבה שלפני מוזיאון ת"א אם האשה. מתישהו ראיתי בקהל הרב את רוני ידידיה (!!!) וכמו כל ישראלי טוב, כנראה שנעצתי בו מבט. הוא קלט אותי ופנה אלי ואמר לי: "מה העניינים " ? בסדר, עניתי בזהירות. תגיד, מה עם איל (????), ראית אותו מאז הלימודים ? שאל מר ידידיה כאן כבר היה לי ברור שהוא מחליף אותי עם מישהו אחר, אבל לא רציתי להביך אותו וחשבתי שזה גם יראה טוב ברזומה - אז המשכתי בעניין. בקיצור, את חמש הדקות הבאות העברנו בנסיון לזכור מאיפה אנחנו מכירים (כשלי ברור שאנחנו לא!!) ועברנו על היסודי, תיכון, צבא ואוניברסיטה. כאן צצה אישתי, הנהנה לשלום לרוני ידידי :), ואמרה לי בתוכחה -למה לא אמרת לי שאתה חבר של רוני ידידיה... סוף סיפור - נפרדנו תוך הבטחה להיות בקשר. נו, מה אתם אומרים ?

גנגי

New member
זה מחייב סיפור נוסף...../images/Emo8.gif

בסופר פגשתי פעם את עימנואל הלפרין (הפרנקופיל ההורס, זה עם התסרוקת הלוואה וחיסכון), ומאחר שהוא נראה לי מוכר, אמרתי יפה שלום וחייכתי. הפרנקופיל חייך בחזרה, בירך אותי לשלום במאור פנים ושאל מה שלומי. אחרי שיחת-נימוסין קצרצרה נזכרתי לפתע מי האיש, והבנתי שאני מכירה אותו רק מהמרקע. נו, ואז התחלתי לרטוט מצחוק (שלא הצלחתי בשום פנים ואופן להסתיר), והוא שאל מה מצחיק אותי, אז אמרתי לו שפתאום הבנתי שההיכרות שלנו היא די חד-סיטרית... הוא שועשע מאוד מהעניין, ואמר לי שזה קורה לו הרבה פעמים, אבל זו פעם ראשונה שמישהו מודה בזה, ועוד מתגלגל מצחוק ולא מנסה לחפות על זה במבוכה. מאז כל פעם שיוצא לנו להיפגש בסופר הוא אומר שלום ומצחקק... (שמתם לב שיש לי נטייה לפגוש ידוענים בסופר?(

השורה האחרונה שלך קצת קילקלה לי

את התגובה. אבל אני ממליצה בזאת לטובת כולנו שתתחילי להתעניין אולי בשרותי סופר ברשת...שווה מביאים לך את הסחורה הביתה בלי פגישות... גם לא צריך להסתרק לפני שהולכים..

גנגי

New member
סליחה?! וככה להפסיד

את כל האקשן בסופר?! חומד, אני מסתרקת רק בשביל לפגוש ידוענים בסופר. למה את מכירה סיבה יותר טובה להסתרק בבוקר? ~גנגי מנפנפת בשערה ומדמיינת פגישה עם פרס ליד המדף של החמוצים~

ועל זה בכלל נכתב כבר שיר

המכולת.. "אני זוכרת אותה, אני זוכרת אותה מן המכולת" המכולת כידוע לכולכם היא הגילגול המוקדם של הסופר של ימינו. קודם היתה מכולת אחר כך צרכניה והיום סופר.... מקום ידוע למפגשים עם מפורסמים.

למעלה