וזאת שוב הזדמנות להודות לזוג המקסים הזה.....

מישהו014

New member
אז ככה

לגבי האגם - אם אמרו לטבול פנים זה עדיין לא תופס לגבי דבי ודנה ואחיות זאת אומרת שיש פה בכל אופן איזשהו פאק מסויים של ההפקה
כאילו עוד פעם מכל צד שמסתכלים משהו פה לא בסדר גם אם עשיתם את זה נכון

לגבי התערבות ההפקה - אני גם מבינה שמאוד קשה להוכיח דברים שאנחנו אומרים כי ברור שאנחנו נמשיך לחשוב את זה היות ואין לכם כל אינטרס לא להגן על ההפקה , אבל שיהיה לא ממש ציפיתי לתשובה אחרת בעניין הזה

לגבי הפרסה אני לא מבינה למה הסגולות עיצבנו אותך ? הם אמרו לך משהו ? תספר לנו משהו שההפקה כנראה השמיטה

ny22

New member
מנהל
למיטב ידעתי אסור להם לענות על השאלה הזאת...

אם כן אני אופתע

choco2602

New member
הוא ענה על השאלה בהודעה הראשית

"האמת שניראה שעיקר השאלות נוגעות לטליה אז -
טליה גדלה למעשה במשפחה חד הורית וטסה לארה"ב לאביה אחרי ששירתה שירות לאומי."

מישהו014

New member
היי קובי וטליה - מספר שאלות

קודם ברכות על הזכייה שלכם

עכשיו מספר שאלות ..

א. מעניין אותי לדעת האם באמת הקשר של המתמודדים
קיום הוא חזק ?
כאילו כל המתמודדים מסתדרים כולם עם כולם ?

ב. המון זמן מציק לי הקטע שבו ששמתם למעיין ובתאל סיבוב פרסה בברזיל ואני לא מבינה למה זה קרה אם גם ככה באתם בטכניקה של לשים את דבי ודנה תמיד ? הן נפגעו מאוד
היה איזה קטע שמעיין סירבה לעזור לכם עם המקום של נקודת הסיום
בדיאבד הבנתם למה הן לא רצו לעזור לכם ? כאילו הבנתם מאיפה באה הכעס או האכזבה שלהן ?

ג. סתם שאלה של "לדעתכם" -
לדעתכם למה מעיין ובתאל טעו שניה לקראת הסוף ?
האם יכול להיות שהלחץ הכריע את כף המאזניים ?
מה באמת קרה שם לדעתכם , מה חשבתם על זה שראיתם את זה ?

ד. חוץ מי האחיות והסוורים ואיציק ואלירן ,
למי עוד מהזוגות התחברתם ?
למשל ראיתי כתבה שלכם עם רונית מהצמד לירן ורונית , הקשר שם טוב ? כאילו טליה ורונית חברות ?

זהו - מזל טוב שוב פעם

היי מישהו, מספר תשובות

א. מעניין אותי לדעת האם באמת הקשר של המתמודדים קיום הוא חזק ? כאילו כל המתמודדים מסתדרים כולם עם כולם ?
המתמודדים בקשר טוב, וזה נובע בעיקר מסוג האנשים שהם. בייחוד שווה לציין את דבי ודנה ואת מור וליאור שהשכילו להבין שמשחק ומציאות לחוד וידעו לשים את המשקעים בצד.

ב. המון זמן מציק לי הקטע שבו ששמתם למעיין ובתאל סיבוב פרסה בברזיל ואני לא מבינה למה זה קרה אם גם ככה באתם בטכניקה של לשים את דבי ודנה תמיד ? הן נפגעו מאוד היה איזה קטע שמעיין סירבה לעזור לכם עם המקום של נקודת הסיום בדיאבד הבנתם למה הן לא רצו לעזור לכם ? כאילו הבנתם מאיפה באה הכעס או האכזבה שלהן ?
היה לנו קשר של שיתוף פעולה במידע עם הסגולות ובכל מקרה אף אחד מאיתנו לא היה בסכנת הדחה. אני במצב הפוך הייתי עוזר להן, אבל בכל מקרה אני מבין למה הן לא עזרו לנו. אגב - לשים תמיד לדבי ודנה - שימי לב שהפעם הבאה ששמנו דבי ודנה הייתה רק אחרי שהצלחנו להוציא את האילתים.

ג. סתם שאלה של "לדעתכם" -
לדעתכם למה מעיין ובתאל טעו שניה לקראת הסוף ?
האם יכול להיות שהלחץ הכריע את כף המאזניים ?
מה באמת קרה שם לדעתכם , מה חשבתם על זה שראיתם את זה ?
שאלה טובה. מאוד. כולנו יודעים שההפקה "עורכת מתוח" את הסיום גם אם יש הפרש בין הזוגות. הסגולות יצאו 15-20 דקות לפנינו מהשוק אבל לא ידעו את האתר הסציפי ושאלו לפחות 5 אנשים שונים לגביו. אני מעריך שכל שאלה כזאת היא לא פחות מ 2 דקות. בייחוד הבחור שגיגל להם את התמונה של האתר.
אנחנו, מצד שני, הכרנו את האתר וגם ידענו שמסובך להיכנס אליו (האתר הזה הוא אחד מהאתרים המרכזיים בטאיפאי ובקונקשן בהונג קונג היו כמה שעות עם אינטרנט). נסענו דוך ישירות אליו.
אני באמת לא יודע אם הן היו לפנינו או שזה היה עריכה. בכל מקרה לפספס את הפניה היה שגיאה פטאלית - זה כמו לפספס יציאה באיילון בשעה שיש פקקים...
בכל מקרה - ניווט הוא משימה כמו כל משימה אחרת במירוץ.

ד. חוץ מי האחיות והסוורים ואיציק ואלירן ,
למי עוד מהזוגות התחברתם ?
למשל ראיתי כתבה שלכם עם רונית מהצמד לירן ורונית , הקשר שם טוב ? כאילו טליה ורונית חברות ?
סה"כ אנחנו בקשרים טובים עם כל הזוגות. טליה ורונית אכן חברות.

מישהו014

New member
תודה על התשובות

א. מובן

ב. אולי היית עוזר להן כי אתה היית פחות לוקח את זה ככה גם יכול להיות בגלל הגיל שלך או משהו כזה , הן לקחו את זה קשה
ועוד משהו אתה דיברת בתשובות מעליי על היחס על משהו שהן עיצבנו אותך בפריז ואני לא מבינה מה היה העצבים שם ? כאילו אם אתה יכול לשתף תשתף כי אני לא מבינה מה הן עיצבנו אותך
לגבי דבי ודנה זה נכון שלא שמתם אותם אבל זה היה סוג של שינוי אסטרטגיה בקטע עם מעיין ובתאל זה היה בפירוש ההתלבטות שלכם כפי שראינו בכל זאת טמוע קצת ששמתם את הסגולות אבל סבבה

ג. אוקי הבנתי ברור שזאת טעות מוחלטת שאין מה לעשות גררה אחריה את מה שקרה , לפי מה שידוע לי ממה ששמעתי חרושת השמועות אומרת מבלי הטעות הזאת הן היו ראשונות , הטעות הזאת גרמה למה שגרמה או משהו כזה

ד. אוקי זה ברור לי :)

מישהו014

New member
זה באמת יכול לסגור את העניין הזה אם יפרסמו

הוחכות שכאילו גם ככה המירוץ מאחורינו

מישהו014

New member
שאלה מסויימת רק אם מותר לכם לענות

אם אתם פה ורואים את זה

בערך באיזה שאלה הגעתם למלון כשזה צולם ?

מותר לכם להגיד זמן בערך לפחות אם אתה זוכר ?

אין לי שמץ... אם אתה השאלה היא על פערים

אז ניראה לי ש 20 דקות בינינו לאחיות ובערך 10 דקות בין האחיות לסגולות.

אורישקי

New member
לגבי הפרסה בברזיל

אני חושב שלא משנה כמה נשאל, גם אם אכן יש אמת מאחורי כל הדיוויחם אסור להם להודיע לנו

תמידכאן

New member
שאלה לגבי דנה ודבי -

האם דבי דומה מאוד לדמותה הטלוויזיוניות או שמדובר בעיוותי עריכה?

דבי ודנה

דבי היא אישה מדהימה שפועלת הרבה עם הרגש.
מהירה לכעוס וגם מהירה לסלוח.
אני חושב שיש הרבה אנשים שמתחרטים על משפט שיצא להם מהפה שניה אחרי שהם אמרו אותו, כשאתה לחוץ ונירגש זה קורה יותר.
אפילו הקטע שלה עם דנה בברזיל - הן רבו על להחליף כסף... אני בטוח שהיא לא באמת התכוונה למה שהיא אמרה.
מתוך זה גם לא כעסנו עליהן אחרי שהן התפוצצו בגלל הפרסה בשלג.

שירשור14

New member
מקווה שעדיין אפשר לשאול שאלות

(וגם לקבל עליהן תגובה ;)

קודם כל ברכות על הזכייה, ועם כמה שהיו לי פייבוריטים אחרים הגיע לכם לגמרי!

כמה שאלות לי מקווה שלא פספסתי וכבר עניתם עליהן :
1. של מי הייתה היוזמה ללכת למרוץ למיליון? של קובי? טליה? האם ישר זרמתם זה עם זו או שהיה צורך במסע שכנועים? האמנתם שתתקבלו?
2. כמה זמן נמשך המרוץ עצמו? (כל הקטעים של המרו למעט הגמר בטיוואן)

שתהיה שנה מדהימה !!!
שיר

עדייו אפשר :)

1. של מי הייתה היוזמה ללכת למרוץ למיליון? של קובי? טליה? האם ישר זרמתם זה עם זו או שהיה צורך במסע שכנועים? האמנתם שתתקבלו?
העורכת הראשית של המירוץ שמעה את טליה מדברת עם חברה בחנות ספרים, והזמינה אותה לאודישן. זה היה בערך שבועיים לפני החתונה וחודשיים לפני ההזנקה.
זה שבוחרים אותך לניבחרת גורם לך לרצות להשתייך אליה.
האם האמנו שנתקבל? היו לנו אודישנים טובים מאוד וגרועים מאוד, כך שזה היה ממש שבשבת. בכל מקרה, הם חיפשו משבצת ספציפית למלא, לדעתנו.

2. כמה זמן נמשך המרוץ עצמו? (כל הקטעים של המרו למעט הגמר בטיוואן)
חודש.

למעלה