וזאת שוב הזדמנות להודות לזוג המקסים הזה.....

Lepton

New member
עוד כמה שאלות

(המתחיל במצווה אומרים לו - הסתבכת...)

1. מה קורה במשימות שיש בהן רק אתר ביצוע אחד? הנחשים, טריקוטריק או איך שאלירן קרא לזה, היודל, הסאונה, הפר המכני... למעשה די הרבה משימות במהלך העונה). מחכים עד שהראשון מסיים? מתחלפים באמצע?

2. יש לכם מושג למה ההפקה בחרה לפעמים "משימות" שאין בהן שום משימה (למשל הקברים, כאשר זמן השהייה בקבר זהה לכולם והפיתרון של הרמז הוא לא ממש אתגר?) - לא שלא נהניתי לראות כמה מהנקברים...

3. אני מניח שלא ידעתם את זה בזמן אמיתי אבל אולי דיברתם על זה אחר-כך: כאשר יש פישול שמקורו בהפקה - למשל מכונית שידית ההילוכים שלה נשברת כשרק נוגעים בה - הא היא לא אמורה לפצות על זה מייד? האם רומי וקורל היו אמורות לחכות כל-כך הרבה עד שהגיעה מכונית חלופית?

4. האם לדעתכם הזוג שאלירן ודוד "חיתנו" (כאשר כולם, כולל הכומר, מתפקעים מצחוק) היה זוג אמיתי? מה הסתתר מאחורי הזוג הזה - אם אני זוכר טוב הגבר היה ישראלי?

5. האם עצרו עבורכם את הרכבל? המסלול שלו לא נראה כל-כך ארוך והמשימה די ממושכת.

בלי צופים אין סידרה, ולכן אנחנו כאן

1. מה קורה במשימות שיש בהן רק אתר ביצוע אחד? הנחשים, טריקוטריק או איך שאלירן קרא לזה, היודל, הסאונה, הפר המכני... למעשה די הרבה משימות במהלך העונה). מחכים עד שהראשון מסיים? מתחלפים באמצע?
בגירסה האמריקאית זה ניקרא
take a number
כאן זה שאנחנו לוקחים מספר מושמט מדי פעם. מה שקורה זה ש... מחכים :) ואח"כ ניכנסים לרוטציה לפי מה שהוגדר במשימה.

2. יש לכם מושג למה ההפקה בחרה לפעמים "משימות" שאין בהן שום משימה (למשל הקברים, כאשר זמן השהייה בקבר זהה לכולם והפיתרון של הרמז הוא לא ממש אתגר?) - לא שלא נהניתי לראות כמה מהנקברים...
מה שמושון לא יודע זה שיש פרק זמן שאם לא התחלת לבצע בו את המשימה אז התור שלך עובר למישהו אחר. יותר הגיוני עכשיו?

3. אני מניח שלא ידעתם את זה בזמן אמיתי אבל אולי דיברתם על זה אחר-כך: כאשר יש פישול שמקורו בהפקה - למשל מכונית שידית ההילוכים שלה נשברת כשרק נוגעים בה - הא היא לא אמורה לפצות על זה מייד? האם רומי וקורל היו אמורות לחכות כל-כך הרבה עד שהגיעה מכונית חלופית?
המצב של המכוניות היה נתון וחלק מהמשימה. אני כמעט בטוח שהידית נישברה כי קורל לא השתמשה בקלאץ' כמו שצריך.
אני אצטט את האמריקאי, שפעם היו נחמדים ממש וציטטו חוקים כשהם הופעלו (תרגום חופשי, אני לא מתכוון לחפש את הפרק שבו ציטטו את זה (ויש כמה) אז אם אתם מרגישים טהרנים תבליגו):
"רכבים מסופקים במצב טכני 'עובד'. אם הרכב מתקלקל, שלא באשמת הצוות רכב חלופי יסופק. עם זאת קלקולים הם חלק מהחיים ולא ינתן פיצוי זמן על הזמן שחלף".

4. האם לדעתכם הזוג שאלירן ודוד "חיתנו" (כאשר כולם, כולל הכומר, מתפקעים מצחוק) היה זוג אמיתי? מה הסתתר מאחורי הזוג הזה - אם אני זוכר טוב הגבר היה ישראלי?
הגבר רצה גרין קארד. אני לא יודע מה הייתה המוטיבציה של האשה. אני כן זוכר שהיא הייתה לסבית. יש מצב שהם עשו אנולמנט אח"כ...

5. האם עצרו עבורכם את הרכבל? המסלול שלו לא נראה כל-כך ארוך והמשימה די ממושכת.
האמת שאני לא יודע. בכל מקרה המשימה הייתה תחומה בזמן, ולראיה - נחתי והיא הסתיימה עלי :) אולי אפשר לראות מהצילומים?

ny22

New member
מנהל
קובי, אתה פשוט מלך

כל הכבוד לך שסיימת את המשימה ההיא עם הרכבל!
כל הכבוד לך שהתמודדת איתה בצורה מרשימה!

שזכיתם במיליון, אחת הסיבות שכל-כך שמחתי היא הגמר - הרגשתי שמגיע לכם אחרי פרק כזה לקבל את המיליון (מבין שלושת הזוגות שעלו לגמר).

מישהו014

New member
" לא שלא נהניתי לראות כמה מהנקברים..."

את צינית נכון ?

הלו 2013 , אנחנו בתוכנית טלוויזיה עם אנשים שאת לא אמורה להכיר כלכך טוב בשביל לקבוע את זה
אז ממתי אומרים דבר כזה

אפילו על הזוגות שלא כלכך סימפטתי לא הייתי אומרת דבר כזה אז אתה?

Lepton

New member
שני דברים

1. אני לא אישה. לא קשה לבדוק את זה.

2. לא התכוונתי שהייתי רוצה לראות אותם נקברים, התכוונתי שנהניתי לראות אותם נקברים. הפרצופים של רומי, הצרחות של דבי... היה משעשע למרות שלא הבנתי איפה המשימה.

מישהו014

New member
1 . סבבה 2. אוקי , אותי אישית זה לא שיעשע

זה הייתה משימה מזעזעת חושים
אין פה בדיוק ממנה להנות
אבל אם נהנת אז אני לא יקלקל לך את התהנוג
ושראיתי שאמרת את מה שציטטתי אני דיי הבנתי את זה בצורה מאוד מכוערת אם אתה מבין

Lepton

New member
לא ברור לי מה מזעזע בזה

זו היתה אחת המשימות המצחיקות ביותר במירוץ - אלא אם מפחדים מבתי קברות משום מה.

מישהו014

New member
אם אתה לא מבין את הקונוטציה המזעזעת

של המשימה הזאת , שאפילו לא ראוי להציג אותה בטלוויזיה ועוד זה מצחיק אותך אז באמת אין לי מה להגיד

כנראה המוות לא מפחיד אותך

היו שם לא מעט קונוטציות מצמררות
הכי מזעזעת זה האמא שנקברת שהבת שלה מסתכלת מהצד על זה
אומנם זה לא היה אמיתי זה היה מדומה אך זה שידר צמרמורת ועצבות וממש לא מצחיק
אגב את דבי אני לא אוהבת אבל דווקא פה היא ריגשה אותי יצא לה כמה משפטים יפים לבת שלה שהיא הייתה בתוך הקבר
תאר לך היה קורה מה שהראו בפרומו ? זה היה עדיין מצחיק ?
בחיי אני לא מבינה מה מצחיק כלכך במשימה הזאת כאילו על מה אתה מדבר בכלל

על הרבה משימות אני יכולה להגיד שהם מצחיקות , זאת לא אחת מהם ראשית בגלל הקונוטציה שזה שידר

Lepton

New member
נכון, המוות ממש לא מפחיד אותי

ובמיוחד לא מפחיד אותי כאשר זו בדיחה, אנשים חיים "נקברים" ל-10 דקות כשברור לחלוטין שהם ייצאו החוצה אחרי זה (וכשהם מנוטרים כל הזמן על-ידי מצלמות וידאו). אבל גם מוות אמיתי לא מכניס אותי לחרדה. היו לי מספיק מקרי מוות במשפחה, המוות הוא דבר טבעי שכולנו נגיע אליו, ואם יש משהו שמפחיד אותי זה מה שעשוי לקרות לפני המוות (כאבים, אובדן שליטה) - המוות עצמו ממש לא. צר לי שזה מה שהרגשת, חבל.

מישהו014

New member
חבל ? על מה חבל ? אני עדיין לא מבינה אותך

זה שידר דבר מאוד שלילי
שלא הצחיק אותי אפילו בקצת

כנראה זה ההבדל בין אנשים שחוו הרבה מקרי מוות כמו שכתבת לבין אנשים שזה דבר שהוא עדיין בשלבהם כמו תאום לא ידוע ושלא ראו אותה כמעט מעולם אולי חוץ מי כמה פעמים שזה הדבר הטבעי שלצערנו קורה אם נרצה ואם לא

או שאולי כל אדם לוקח את זה בצורה שונה
יש את האילו שהם חרדתיים ויש את האילו שהם משדרים שהכל בסדר איתם ואולי רק בליבם הכל נמס

אני לא יודעת מה להגיד לך , בדיחה בעניי זה ממש לא גם שיעשוע לא
זה לא משנה מבחנתי אם זה היה ברור או לא ברור שהם יצאו חיים
בראש ובראשונה קודם כל זה מה שזה שידר כאשר אותם המתמודדים נשכבו בתוך ארון הקבורה וחיסו את פניהם ואת הגוף שלהם עם המכסה של התיבה ושמו על זה חול

במשימה הספציפית הזאת אולי רק אלירן באמת קצת הצליח להצחיק אותי כי הוא באמת לא הפסיק לדבר הוא היה באמת נשמע כמו תקליט שבור למרות שזה פשוט היה לניצוץ ושוב פעם חזרה לי הדימוי האיום ונורא הזה

כמה שאלות טכניות

1. תמיד תהיתי מה קורה במצב הבא בפרסה-מה קורה אם זוג מסוים עבר בלוח החשיפה ראשון והמשיך הלאה למשימות הבאות, ובנתיים כל שאר הזוגות שמו לזוג הזה פרסה? (והזוג הראשון כבר הרי עבר את לוח החשיפה...) איך אפשר לפרסס אותו? מה עושים במצב כזה?

2. מה כדאי לקחת בתיק?

3. האם מחליטים בשבילכם מה ללבוש? האם ההפקה זו שמגדירה את צבע הזוג ונותנת לו בגדים או שאתם מביאים מהבית...? איך זה עובד?

4. מצד אחד אמרתם שאתם ממליצים לצפות בכל הפרקים, גם בבינלאומיים, אבל בהודעה אחרת כתבתם שההפקה הישראלית שונה מהאמריקאית וטוב שכך (כי זה מתאים יותר לעם הישראלי), אז אולי דווקא כדאי ללמוד מההפקה הישראלית בלבד?

5. מה אומרים למקום העבודה? שאתם פשוט עוזבים לחודש...? אתם מתפטרים...? אתם מגלים למה אתם עוזבים...?

תודה רבה וחג שמח,

נועה

אה ועוד שאלה קטנה אחת

מה קורה במידה וזוג עומד על השטיח עם רון, ובנתיים מגיע זוג אחר?
הוא מחכה בצד או מצטרף לשטיח?

מסלקים את הזוג המתקדם יותר מהשטיח

בניגוד לתיאוריות הקונספירציה גם ההדחה של הורודים (לירן ורונית) וגם ההדחה של א"א הייתה צמודה בטירוף. כן יש הבדל באור - אבל זה כי שתי ההדחות האלו נפלו על השקיעה!
זרקו אותנו מהשטיח כדי שלא לעכב אותם/לרמוז להם שהם אחרונים.

בכל מקרה - ואני מצטט את האמריקאי כאן - צריך לדרוך על שטיח כדי שהזמן שלך ירשם - אז תיאורטית אתה דורך על שטיח ואז מחכה בצד לתורך (לפעמים פיל פשוט מקבל את הזוגות ביחד. לפעמים הוא מבקש מזוגות לחכות בצד. ניראה שאין משהו ממש ממש פורמלי. חוץ מהצורך לדרוך על השטיח). מצד שני לא בטוח יערכו את זה פנימה.

כמה תשובות לא ממש טכניות

1. תמיד תהיתי מה קורה במצב הבא בפרסה-מה קורה אם זוג מסוים עבר בלוח החשיפה ראשון והמשיך הלאה למשימות הבאות, ובנתיים כל שאר הזוגות שמו לזוג הזה פרסה? (והזוג הראשון כבר הרי עבר את לוח החשיפה...) איך אפשר לפרסס אותו? מה עושים במצב כזה?
אבוד. לא מחזירים זוג לעשות פרסה אם הוא כבר עבר את לוח החשיפה.

2. מה כדאי לקחת בתיק?
כמה שפחות. הוא על הגב רוב "הטיול".
אני ממליץ לעבור בפורום שבילים ארוכים בעולם (http://www.hike.co.il) ולראות מה מומלץ לטיולים ארוכים עם מזג אוויר משתנה. הציוד המומלץ שם הוא מולטי-פונקציונאלי ובעל משקל קל.

3. האם מחליטים בשבילכם מה ללבוש? האם ההפקה זו שמגדירה את צבע הזוג ונותנת לו בגדים או שאתם מביאים מהבית...? איך זה עובד?
זה שילוב של דברים מהבית ודברים שההפקה מגדירה. אנחנו עזרנו להפקה לבחור את הצבע, ברמיזות עדינות (באנו לאודישנים עם כתום על גווניו).

4. מצד אחד אמרתם שאתם ממליצים לצפות בכל הפרקים, גם בבינלאומיים, אבל בהודעה אחרת כתבתם שההפקה הישראלית שונה מהאמריקאית וטוב שכך (כי זה מתאים יותר לעם הישראלי), אז אולי דווקא כדאי ללמוד מההפקה הישראלית בלבד?
חד וחלק כדאי לצפות בכל הפרקים. צריך לפתח ניסיון במשימות ובסיטואציות והן דומות בין המירוצים השונים. מה ששונה בפורמט זה היחס לדמויות והפיתוח שלהן. ברור שבמירוץ הישראלי יש דברים שונים באופן מובחן, כמו החיבה למשימות היידה ומשימות אוכל. אבל גם דוגמאות למשימות כאלו תיראו במירוצים השונים.

5. מה אומרים למקום העבודה? שאתם פשוט עוזבים לחודש...? אתם מתפטרים...? אתם מגלים למה אתם עוזבים...?
לא גילינו כי אסור. לנו היה קל - אמרנו שאנחנו יוצאים לירח דבש בדרום אמריקה.

נרשמתי כבר באתר למירוץ

אני עוד בשלבים שאני תוהה איזו תמונה כדאי לשלוח בטפסי הרשמה, מה לכתוב על עצמנו (ברור שרק את האמת), האם אנחנו בכלל מספיק מעניינים וכו'...איך אני מקנאה בכם שאתם הרבה אחרי זה, ועוד עם 750,000 ש"ח בכיס.

אם אני אתקבל עם בן הזוג שלי, אוכל לקבל ממכם טיפים נוספים יותר רלוונטים?

חוץ מכל הפרסום שנוצר מזה, שקצת פחות מדבר אליי (אף פעם לא הייתי מהילדים שהחלום שלם היה להיות מפורסם
) זה פשוט חלום להשתתף בכזאת חוויה. אני רואה את התוכנית ונוזלת מקנאה (!!) בכם, המשתתפים.

כל הכבוד לכם על הזכייה ועל עצם ההשתתפות בכלל בתוכנית, ותודה רבה על התשובות ועל ההתייחסות.

נועה

שירשור14

New member
היי, נרשמתי באתר גם

אבל לא ראיתי טפסי הרשמה בהם מספרים על עצמנו ולא ראיתי שביקשו לשלוח תמונה האם קיבלת טפסים לאחר שמילאת פרטים באתר?
תוכלי בבקשה להעלות קישור?

תודה :)

למעלה