וזאת שוב הזדמנות להודות לזוג המקסים הזה.....

Piglet77

New member
ראיונות עם זוגות

אני הייתי קוראת סמויה בפורום במהלך כל התוכנית, אך אני שמחה לשמוע שניצחתם. כל הכבוד!

לי יש שאלה שעלתה מידי פעם כאן בפורום במהלך השידור, אך עתה נוכל לקבל מענה לשאלה.
מתי מתבצעים הראיונות עם הזוגות. האם הם מתבצעים ישר אחרי יום המירוץ במלון? האם לאחר כל כמה מקטעים או שזה רק בארץ?

תודה ומזל טוב

Piglet77

New member
תודה על התגובה המהירה

אני משערת שבמידת הצורך - ישנם השלמות לראיונות גם בארץ?

the red king

New member
מן הסתם אם רואים את אלירן לוקג'מן

פעם אחת כפי שהוא בתכנית ומיד א"כ גלוח ראש ושזוף יותר.
מעניין אם גם בזה אנו שונים מארה"ב.

voy por mas

New member
מתי בערך מתחיל כל יום מירוץ ומתי הוא מסתיים?

אתם לא עייפים מדי אחרי יום המירוץ בשביל לעבור בסיומו את הטסטות?

נירצעות לשמה

יש לגים (קטעי מירוץ) שנמשכים יותר מ 40 שעות, אז עייפות זה עניין יחסי.
לפעמים אנחנו מקבלים שעות מנוחה, לפעמים זה ישר אחרי.

כל הכבוד על הזכיה!

ראשית כל אני רוצה להגיד לכם תודה רבה שאתם משקיעים מזמנכם כבר כמה ימים לענות על השאלות פה בפורום, זה לא מובן מאליו ואני מאוד מעריכה אתכם על כך.

דבר שני, עבורי זה היה תענוג לראות זוג כל-כך מוצלח כמוכם מדבר ברהיטות. במיוחד נהניתי מההסברים שלךָ על איך דברים עובדים. נהניתי מהתיאורים שלכם כשתיארתם את המשימות, ובכלל מהאינטרקציה הנפלאה ביניכם.

שמחה מאוד שניצחתם, ומקווה שהכסף יעזור לכם בדרככם החדשה כזוג.

מה הקשר?

אין לי מושג מי זו, לא ראיתי את האח הגדול (רק קראתי שהיא ניצחה). לא מתחברת לתוכנית הזו בכלל, ומה הקשר בין מה שכתבתי לקובי וטליה לבין התגובה שלך????

התבלבלת

מעולם לא השתתפתי בפורומים של האח הגדול, או כתבתי על האח הגדול, כי כמו שציינתי אני לא ממערצי התוכנית, ולא צפיתי אפילו בפרק אחד מתוך האח הגדול.

אילנה ה1

New member
ברכות לזוג הצעיר על הזכייה!!

שחקתם משחק יפה , נהניתי מהעברית ומאופן ניתוח המשימות וביחוד מהכוחות שנתתם זה לזה ביחוד ברגעים הקשים!!!
שנה נהדרת לכם ורק טוב!!

אילנה ה1

New member
ברכותי לטליה וקובי!!

שחקתם משחק יפה , נהניתי מהעברית ומאופן ניתוח המשימות וביחוד מהכוחות שנתתם זה לזה ביחוד ברגעים הקשים!!!
שנה נהדרת לכם ורק טוב!!

למעלה