חברים, צפרא טבה לכולכם

דקל69

New member
אין להם יותר מדי לחדש מכיון שסה,כ עבר

בערך שבוע, היה חג באמצע והרוב היו עסוקים עם המשפחות. כל הזוגות עדיין יחד, זה שלב מוקדם בכדי להפרד, גם בשביל להחליט על חוסר התאמה וחוסר הצלחה בקשר צריך לבחון בפרק זמן מסויים. העדכון האמיתי עם ערך יכול להיות רק לאחר חודש.

andy181

New member
../images/Emo240.gif הראיון של איתן אצל איריס

בהתחלה היא שאלה אותו למה הוא נכנס וכאלה, הוא לא אמר משהו יותר מידי מעניין או חדש.. שאלה אותו אם הוא התעצבן שגב נכנס והוא ענה שכן בגלל שהוא הבין שהוא לא כל כך מעניין. עכשיו מה באמת מעניין את כולנו: קודם כל הוא ודניאל עדיין ביחד חח איריס אמרה לו שהיא קראה איזה ספר או משהו שאנשים לפעמים מתאהבים בגלל שהם נמצאים בסיטואציה מסוימת של לחץ וכאלה אז לפעמים שיוצאים ממצב כזה אז מבינים שזה לא באמת אהבה (הרעיון בעצם היה שאולי מה שהיה בינו לבין דניאל היה נכון רק לתוכנית בגלל המצב שהם היו בו). אז הוא ענה לה שהוא לא מסכים לגבי זה ושהוא ושדניאל התאהבו אחד בשני בגלל האופי האחד של השני ולא בגלל המצלמות או סיטואציה מסוימת. לגבי מגורים ביחד הוא ענה שמוקדם מדי.. (הם כולה שבוע בחוץ מה רוצים ממנו..). וחוץ מזה הוא אמר שיצא לו בינתיים לראות רק את הפרקים הראשונים. אני מאמינה שיעלו את הרעיון לאינטרנט, ברגע שזה יקרה אני אפרסם את הלינק.

goodpink

New member
זהו? כל כך קצר? לפחות הוא ודניאל חכמים

יצאו כרגע מלגור ביחד מה הם צריכים בדיוק לגור ביחד הבנתי שבן וליהי עברו לגור ביחד? לא נכנסתי לכתבה לא נותנת למבחורה שצריכה לקבל אי התייחסות מהתקשורת HITS על הכתבות עליה. כל המהלך מריח מהלך יחצי ולא אמיתי ואם אמיתי זה בדיוק המקרה שאיריס מדברתי עליו חחחחחחחחחחחחחחחחח טוב עושים איתן ודניאל שיכרו אחד את השני בסביבה הטבעית אחת של השני ואיך הם משלבים אחד עם השני ואיך הפער גילאים יכול או לא יכול להשפיע עליהם השלב שבהם הם נמצאים בו וכו' אז איתן מדבר על אהבה עם דניאל הוא התאהב? זה משהו חדש אצלו עם הוא אוהב את דניאל הוא היה בשלבים לפי דברים אבל עדין לא שם האם זו היתה צורת ביטוי או אכן הוא אוהב אותה? חוץ מזה הם לא מוצאים מהם הרבה מידע השיחות לא מעניינות במיוחד לא שואלים את השאלות הנכונות או איתן לא מוכן לענות. בנוגע לגב מה עם כעס זה מה שהיה עצוב לאיתן שהוא לא מענייין? באמת? אולי לא טלויזיוני אבל אם אתה ישר עם עצמך ושלם עם מי שאתה מי זה מעניין אם זה טלויזיוני או לא זה העבודה של אנשים אחרים צריכה להיות. מה עם כעס להפקה לעריכה? מה עם השאלות המעניינות באמת? שאלות בנוגע לחברים שלו?

andy181

New member
היו עוד כמה שאלות אבל לא משהו שבאמת

מעניין.. הוא אמר שהוא ודניאל התאהבו באופי אחד של השני יותר מזה הוא לא הרחיב בנוגע לרגשות שלו. בנוגע לכעס, לפי דעתי האגו שלו נפגע כאשר הודיעו לו שמישהו חדש נכנס. אני לא חושבת שיש מישהו שלא היה נעלב אם הוא היה בסיטואציה דומה, ולמעשה היו אומרים לו שהוא משעמם גם אם מאמין בלב שלם בדרך שלו. בכל מקרה זה נשמע שהוא שם מאחוריו את כל העניין עם גב ונראה שסה"כ טוב לו והוא פשוט שמח שזה נגמר. היא לא שאלה אותו שום דבר בנוגע להפקה או לחברים. אני חושבת שגם אם הייתה שואלת לגבי ההפקה הוא לא היה יכול לענות בדיוק מה הוא חושב ומרגיש. אני לא חושבת שצריך להיות גאון כדי לדעת שבטוח הוא כועס על העריכה או יותר נכון חוסר העריכה. אני בטוחה שהוא זעם אחרי שמשפחתו סיפרה לו מה בדיוק הלך בתוכנית..

noaxxx

New member
רק מזכירה לכם.. שיש סוג של שיתוף פעולה..

בין אבוט רייפ המאירי לבין 103fm. היתה את הסידרה TLV שבה זה בא לידי ביטוי... הם היו שלובי ידיים לכל אורכה.

andy181

New member
עכשיו זה ברור לגמרי למה לא נשאלו ספציפיות שכן

היה מקום לשאול אותן ..

דקל69

New member
נראה לי שברור שאיתן הגיע לראיון שהיה בעיקר

ראיון מטעם.... מה שמוזר שהיא לא שאלה אותו שאלות רכילתיות יותר, היא מאוד אוהבת את הסגנון. אולי מראש הוא התנה לה איזה סוג של שאלות הוא יקבל ואיזה לא, בכל מקרה לא נראה לי שאיתן התלכלך על ההפקה, הוא אומנם נשמע מעט כועס לפני היציאה (עוד בוילה) אך משיצא לא נאמרה מימנו מילה שלילית אפילו אחת והוא פרגן לגב וקיבל את ההפסד בצורה מכובדת וקלילה יחסית. אולי היה גם פיצוי מסויים של ההפקה בתנאי התשלום שלו על כך שלא זכה וההפקה נטרלה כל אפשרות לתביעה או גינוי שלה. בכל מקרה לא נראה לי שאיתן זה האדם להוציא מימנו לכלוך לגבי ההפקה והעומדים מאחרי התוכנית, גם לא לגבי המשתתפים, לפחות לא בצורה פומבית.

meytula

New member
הנה עוד קישור

תודה על המידע,הקשרים שלה עם התקשרות אין סופיים

דקל69

New member
אני לא מתפלאת שהוא ודניאל עדיין יחד, קודם

כל עבר רק שבוע וקצת ואני מעריכה שלפחות חודש כל הזוגות שיצאו יחזיקו מעמד גם בגלל שיש רגש ותלות מסויימת וגם בגלל העובדה שהם חייבים לעצמם איפשהוא לבדוק את הקשר ואפשרות להמשכו. איריס אמרה דבר נכון אך היא שוכחת שאיתן הפסיק לשחק את המשחק בגלל הרגש שחש לדניאל, כך שזאת לא רק הסיטואציה אלא משהו עמוק יותר, מלבד ערכיות ואמון כנראה הוא הרגיש שמצא בה את הבחורה שאיתה הוא רוצה להמשיך את הקשר בלבד. את גב הביאו בגלל שאיתן והבנות היו מודעים לכך שאיתן ודניאל זוג ולאף אחת אין סיכוי ובעצם הן ,מתייבשות" שם, זה מעבר לכך שהוא היה משעמם אלא פשוט לא היה מה למכור בשידורים, הם חשבו שיוכלו לספק 3 חודשים של התלבטויות והכרויות אך הדבר הפסיק מוקדם מדי ובצורה חד-משמעית, הביאו רווק נוסף (את גב - שחשבו שהוא אטרקטיבי וכן ישחק את המשחק) בכדי לעורר ענין, בכדי שיהיה טעם להכניס חדשות ולמשוך עוד חודש שידור ובעיקר בכדי לפתח רומן חדש ומעניין. בכל מקרה איתן היה יבש וגם אם הסיפור בינו לבין דניאל לא היה נסגר כ"כ מהר הוא התקשה להביא אקשן ובלאגן. ובקשר לפרקים הראשונים - צפוי לו עוד הפתעה, מבוכה, פליאה ובעיקר אכזבה ומרמור כחפי ההפקה שיראה במה ובמי הפרקים מתמקדים, שיבין שהעלימו את סיפור האהבה שלו ושל דניאל למספר נשיקות ובמקום זה שמו בפוקוס את אתי בהתחלה (את זה הוא הרגיש), ולאחר מכן כל התוכנית היתה בנויה וסובבת סביב קרן. אני מניחה שהוא כבר שמע מאנשים, חברים וקרובים מה היתה הסיבה להפסד ולכך שהרבה אנשים התחברו לקרן אך רק שיראה את הפרקים הוא יבין שציירו אותה בצורה מושלמת ומכרו את סיפור האהבה בינה לבין גב כסיפור המאה. ובקשר לשאר הזוגות - בן וליהי באמת יצאו מאוהבים, יש תחושה שהיא התאהבה בו בתוכנית או אולי נקשרה אליו ומצאה עימו רוגע ושלוה מסויימת שגרמו לה לרצות להמשיך בקשר ללא קשר למשחק, אורטל ואורן ינסו כי אורטל נחושה לנסות משהו רציני עם אורן בעיקר בגלל הסביבה שמשדרת לה שאם תהיה איתו היא תרוויח משהו יוצא דופן, לדעתי ה לא מתאימים ויגרמו מרמור אחד לשני, הוא גם לא מעוניין במשהו רציני והיא רצינית מדי למרות שהוא לא מתאים לה. קרן וגב- ימים יגידו, השמועות אומרות שהם עדיין יחד (אפילו לאחר קבלת הצ'ק), אני שמעתי מידע אחר אבל סביר להניח שבשבועות הקרובים ההפקה תבקש מהם להראות יחד בכדי שלא יהיו טענות ותביעות לזיופים, בכל מקרה יהיה ניתן לבחון רק אחרי חודש ויותר אם מישהו נשאר יחד - כרגע זה טרי מדי להפרד.

goodpink

New member
ברווק בארה"ב המינמום כמעט לכל הזוכים זה

בערך חצי שנה להיראות ביחס לתמונות פרארצי ותוכניות יזומות ולאחר מכן נפרדים ....הכוונה לזוגות שלא היה בניהם משהו אמיתי שהחזיק מעבר וראו את זה גם בבחירה הזוגות שהחזיקו מעבר בדר"כ נשארו גם ביחד נראה לי חוץ מהמקרה של האח של השחקן אודנול נראה לי ושרה ועוד איזה זוג הטייס והבחורה שבחר בה. ככה שלפחות הזמן הזה הם יתנו לעצם להעמיד פנים לפחות הזוכים לגבי בן וליהי זה בדיוק המקרה הקלאסי שאיריס מדברת עליו לא מאמינה שליהי התאהבה בבן זה שכנוע עצמי על מנת שתוכל לסבול את המגע שלו ובן זה הכל העיקר לטמון ראשו בחול שהאגו לא יפגע ולא לראות את המציאות. אורן ואורטל העובדה שאורן לא דיבר עם אורטל עד המסיבה שהיתה למשתתפים אומרת הכל על כמה אורן היה מעוניין. הסדקים נראו כבר בווילה על התאמה שלהם. אורן רוצה סקס ואורטל רוצה אולי להרוויח מישהו שאומרים שהוא איכותי למרות שגם היא יש לה בעיה עם כל כך הרבה דברים שהוא עושה כפי שנראה כבר בווילה היא פשוט חשבה שזו הסיטואציה ולא מגינה שזה פשוט הוא. ואיתן ודניאל מאמינה שבאמת רוצים לבדוק את הדברים לראות איך הם מרגישים מחוץ לווילה בסביבה הטבעית שלהם ואיך הם משתלבים אחד עם השני הפער בינהם וכו' יש להם דברים לגשר אבל אם באמת הם מרגישם אחד לשני זה לא דברים שאי אפשר לגשר עליהם

דקל69

New member
פינק, אין לי מושג איך הדברים עובדים במדינות

אחרות. אני יודעת שפה ההפקה חזרה והדגישה ללא הפסק שמהוילה יצאו ונוצרו 4 זוגות והיא בהחלט תנסה למשוך לכיוון הזה ככל שתוכל, זאת היתה הגאווה היחידה של התוכנית, שהצליחה להצמיח 4 זוגות בקו הסיום, כי בכל שאר הפרמטרים ההפקה נחלה כשלון חרוץ. לגבי איתן ודניאל - אני חושבת שהמכשול העיקרי ביניהם היא העבודה של דניאל ואיך ההורים שלו תופסים את זה, ראינו שאיתן מאוד קשוב להוריו וצריך את אישורם ואת הגאווה שלהם. אני מניחה שאיתן כבר לא פלייבוי ולא ימשוך מערכת יחסים לחינם אם אין שם בסיס ורצון להמשך, לדעתי הוא מצא בדניאל הרבה תכונות שמתאימות לו - אמון, יושר, כנות, הרעפת חום ודאגה, גם בדברים בסיסיים היא דאגה שיהיה לו נוח כמו בישול, גיהוץ וכאלה ובעיקר היא דאגה להשתלב בחייו החברתיים ע,י ישיבות ממושכות עם חבריו אפילו על חשבון זמן יחד (היא הבינה את הצורך שךו להיות בחברת הגברים וההווי שלהם). אני מניחה שהם יתגבר על דעת ההורים או שהם קיבלו את העבודה שלה הם יוכלו להצליח, ראינו כבר שדניאל מאוד מעוניינת ומאמינה ומצידה תעשה הכל לגרום לקשר להצליח, השאלה עד כמה הוא יהיה מוכן לבוא לקראתה ולהבין את שגרת יומה החדש שלא סובב סביבו ועם עיסוקים נוספים/אחרים. לגביי בן וליהי - לא מקבלת את טענתך, היא התרגלה אליו בוודאות וכנראה גם בגלל הבטחון שהעניק לה היא אף התאהבה (למרות שלא אהבתי את הכתבה שפרסמו בכדי לקבל כותרות, סבבה אתם מאוהבים ועברתם לגור יחד אין צורך לפרסם ולהוכיח לכל העולם). עם כמה שאני רוצה לשמוע ידיעות על איתן ודניאל אני מכבדת את זה שהם בקושי נשמעו מאז הגמר ולא הלכו למוקדי ההפארצי ולא הוציאו ידיעות מטעמם, התוכנית נגמרה וזכותם לפרטיות ולשקט. אורן ואורטל - לא מאמינה שזה יעבוד, אין לו את הדרוש להעניק לבחורה כמו אורטל, אפילו אם תתרגל לסוג המגס הגס שלו ולעצם העובדה שהוא קצת קר ולא מביע יותר מדי, ההבדלים ביניהם יגרמו להם לריב, לפי קריאה בכתבות הבנתי שמלבד המסיבה המאורגנת מההפקה הם לא נפגשו ודיברו רק בטלפון, אז כנראה שיש לו נכונות להשאר בארץ ולבחון את הקשר אך פחות נכונות להפגש ולשהות יחדיו. אני מעריכה שימאס לה בסופו של דבר והיא תתייאש למרות הדחיפה הגדולה לכיוונו שיש לה ממשפחתה.

הערונות קטנה ../images/Emo41.gif

אני לא חושבת שההורים של איתן לא מרוצים מהבחירה בדניאל. הראו חצי משפט שאבא שלו אמר במפגש ההורים ועל סמך זה בנו תיאוריה לפיה אביו לא מרוצה. שכחנו שהמפגש ארך לפחות כשעתיים (אני מחשבת מרגע שהם יצאו מהוילה ועד שחזרו כולל זמן נסיעות הלוך ושוב) לבטח נאמרו שם דברים רבים, כמובן שמי שהריץ את קרן, הוציא את המשפט הזה והפך אותו לעיקר. לדעתי הוריו של איתן רוצים שיהיה מאושר, בגילו הוא לבטח לא שואל את אבא ואמא איך לחיות, הוא אמר שהוא מכבד את דעתם, אבל איזה ילד לא מכבד את דעת הוריו? מכבד כן, ממושמע ועושה דברם? לא נראה לי. בקיצור, כשיראו כמה הילד מאושר עם דניאל והוא אכן נשמע ונראה מאושר, הם יבינו שהוא בחר טוב ויתנו ברכתם, במידה ולא נתנו עד עתה. בנוגע לעבודה, שלה, העבודה שלה זמנית, היא אמרה מספר פעמים שהיא מתעתדת ללמוד, בין אם בווגאס ובין בארץ, כך שאני לא רואה שום בעיה בנושא הזה, מה גם שאיתן אמר שהוא מאוד נהנה מהלבד שלו והיא ענתה לו "יופי, אני טסה הרבה לחו"ל" לדעתי זה יכול לעבוד.

goodpink

New member
לדעתי אביו לא היה מרוצה מעיסוקה של דניאל ראי

מה כתבה 69 על ההורים של איתן זה כל כך נכון הם אנשים שמאוד חשוב להם במיוחד אבא של איתן להראות טובים מכובדים וכו' לא לשכוח שהוא רופא והתחום של הימורים באינטרנט הוא תחום מאוד פורבלמטי נגיד ככה בישראל. לא לשכוח שגם ציירו את המערכת יחסים עם איתן גם כאחת שמושתת הרבה על סקס ולא בעלת תוכן גדול יותר מידי כמו כן איתן קיבל ביקורת בעצמו על היותו עם מספר בחורות הבחורות שהוא בחר התנהגות שלו וכו'. הביקורת של אבא של איתן לא היתה למקצוע של דניאל בלבד היא היתה להתנהגותו והבחירות של איתן בכלל לא רק דניאל וזה קשור למערכת יחסים טעונה שנראה שיש בינהם. אם איתן היה פותח את זה אולי אצל הפסיכולוגית אולי היה מקבל יותר סימפטיה ואמפטיה מהצופים אבל היה פוגע באביו שנראה שכבוד מאוד חשוב לו לא לשכוח שהוא רופא. אבל אם המערכת יחסים שלהם תתעמק לא נראה לי שזה משהו שיהווה מכשול גדול מידי כל עוד דניאל תסביר לאביו של איתן שהעיסוק הוא להימורים לאנשים מחוץ לישראל במדינות שבה הימורים באינטרנט זה חוקי.

מאחר ובחרו להראות לנו רק את המשפט

הזה של אבא שלו ולא את כל השיחה, אין לדעת מה הוא באמת חושב או מה אמר דקה אחרי שהיא ענתה לו ....אולי השתכנע שזה עיסוק לגיטימי? אנחנו מסיקים שהם אנשים מכובדים ושהעיסוק של דניאל לא מכובד בעיניהם, אבל הם ידעו על העיסוק שלה טרם הפגישה והלבביות והחום בו הם קיבלו אותה לימדו אותי אחרת, אמא שלו ממש עפה עליה וגם האבא הסתכל עליה במבטים מעריצים ולא בעיניים מתנשאות. שוב, לדעתי דניאל בכלל לא תעסוק בתחום הזה, היא רוצה ללמוד מלונאות, זה החלום שלה (קראתי באיזה מקום שהיא רוצה רשת מלונות על שמה) וכמו שראינו, היא משיגה מה שהיא רוצה. וברור לכולנו שאיתן התאהב בה למרות העיסוק ה"לא מכובד" שלה.....כי היא כולה קסם וחן וחיות , גם ההורים שלו , אם זה טרם קרה, יתאהבו בה בסוף...

andy181

New member
ברגע שיהיה קישור אני אפרסם

מאיפה המידע ששמעת לגבי גב וקרן ?

דקל69

New member
אין לי מידע לגבי גב וקרן, הבן זוג שלי עובד

כתחקירן בערוץ הראשון (כן, אותו ערוץ שבגללו כולנו משלמים אגרה) והוא אמר שהוא יודע שגב ומיכל (החברה "לשעבר") עדיין יחד ומאוד התפלא שגב נכנס לתוכנית כרווק, בכל אופן המידע היה נכון לרגע כניסת גב לתוכנית, מאז לא שאלתי אותו והוא גם לא הזכיר את זה, הוא עדיין בשוק שאני צופה בתוכניות מזבל "מזוקק" כגון אלה ואחרות. אולי בינתיים הסטטוס השתנה, בכל אופן אני מאמינה שיש הסכם בינם לבין ההפקה להראות באופן פומבי בתקופה הקרובה מחשש לשמועות על זיופים (שכבר קיימים), למרות שבכל מקרה איתן הוא לא טיפוס שיבוא בהאשמות כלפי ההפקה או יתבע אותם וינסה לבדוק מה הלך שם, לדעתי הוא רוצה להניח להכל מאחריו ולהמשיך הלאה. מוזר שאיריס הרכילאית לא ניסתה להוציא מידע מאיתן ולמשוך אותו בלשון, נשמע ראיון יבש - גם בתשובות אך בעיקר בשאלות, דבר שלא אופייני לה בדרך כלל.

andy181

New member
אם גב וההפקה שיקרו בנוגע לגב ומיכל ברגע שנכנס

אני לא אתפלא אם ימשיכו את הזוגיות המזוייפת עוד חודש חודשיים.

למעלה