פינק, אין לי מושג איך הדברים עובדים במדינות
אחרות. אני יודעת שפה ההפקה חזרה והדגישה ללא הפסק שמהוילה יצאו ונוצרו 4 זוגות והיא בהחלט תנסה למשוך לכיוון הזה ככל שתוכל, זאת היתה הגאווה היחידה של התוכנית, שהצליחה להצמיח 4 זוגות בקו הסיום, כי בכל שאר הפרמטרים ההפקה נחלה כשלון חרוץ. לגבי איתן ודניאל - אני חושבת שהמכשול העיקרי ביניהם היא העבודה של דניאל ואיך ההורים שלו תופסים את זה, ראינו שאיתן מאוד קשוב להוריו וצריך את אישורם ואת הגאווה שלהם. אני מניחה שאיתן כבר לא פלייבוי ולא ימשוך מערכת יחסים לחינם אם אין שם בסיס ורצון להמשך, לדעתי הוא מצא בדניאל הרבה תכונות שמתאימות לו - אמון, יושר, כנות, הרעפת חום ודאגה, גם בדברים בסיסיים היא דאגה שיהיה לו נוח כמו בישול, גיהוץ וכאלה ובעיקר היא דאגה להשתלב בחייו החברתיים ע,י ישיבות ממושכות עם חבריו אפילו על חשבון זמן יחד (היא הבינה את הצורך שךו להיות בחברת הגברים וההווי שלהם). אני מניחה שהם יתגבר על דעת ההורים או שהם קיבלו את העבודה שלה הם יוכלו להצליח, ראינו כבר שדניאל מאוד מעוניינת ומאמינה ומצידה תעשה הכל לגרום לקשר להצליח, השאלה עד כמה הוא יהיה מוכן לבוא לקראתה ולהבין את שגרת יומה החדש שלא סובב סביבו ועם עיסוקים נוספים/אחרים. לגביי בן וליהי - לא מקבלת את טענתך, היא התרגלה אליו בוודאות וכנראה גם בגלל הבטחון שהעניק לה היא אף התאהבה (למרות שלא אהבתי את הכתבה שפרסמו בכדי לקבל כותרות, סבבה אתם מאוהבים ועברתם לגור יחד אין צורך לפרסם ולהוכיח לכל העולם). עם כמה שאני רוצה לשמוע ידיעות על איתן ודניאל אני מכבדת את זה שהם בקושי נשמעו מאז הגמר ולא הלכו למוקדי ההפארצי ולא הוציאו ידיעות מטעמם, התוכנית נגמרה וזכותם לפרטיות ולשקט. אורן ואורטל - לא מאמינה שזה יעבוד, אין לו את הדרוש להעניק לבחורה כמו אורטל, אפילו אם תתרגל לסוג המגס הגס שלו ולעצם העובדה שהוא קצת קר ולא מביע יותר מדי, ההבדלים ביניהם יגרמו להם לריב, לפי קריאה בכתבות הבנתי שמלבד המסיבה המאורגנת מההפקה הם לא נפגשו ודיברו רק בטלפון, אז כנראה שיש לו נכונות להשאר בארץ ולבחון את הקשר אך פחות נכונות להפגש ולשהות יחדיו. אני מעריכה שימאס לה בסופו של דבר והיא תתייאש למרות הדחיפה הגדולה לכיוונו שיש לה ממשפחתה.