חברים, צפרא טבה לכולכם

leeee2

New member
הי, אני לא אוכל להאזין.. אשמח אם תעדכני פה

בפרוטרוט... תודה

אחלה, תודה../images/Emo140.gif

אני מקוה שהוא יספר מה עם דניאל, זה הכי מעניין

easternstar

New member
תודה אנדי../images/Emo140.gifמעניין מה הוא יגיד

מחכה לעדכון שלך. תודה

andy181

New member
בכיף , מקווה שיהיו לי דברים טובים לכתוב ../images/Emo6.gif

easternstar

New member
../images/Emo13.gif יהיה מעניין../images/Emo6.gif

הרי איתן לא יודע לשחק ואיריס קול יודעת להוציא מים מהסלע.

noaxxx

New member
צהריים טובים לכם../images/Emo42.gif

הולכת לקרוא טיפה מה כתבתם...

easternstar

New member
צהרים טובים, נועה../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

מכרו את הפורמט של הדור הבא לאירופאים.

noaxxx

New member
אני בדיוק קוראת.. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל... מילאתי כאן שרשורים שלמים על כמה שהפורמט הזה דפוק מכל כיוון שלא בוחנים אותו. אגב, מעניין אם הם קנו את הפורמט המקורי שכולל רווק אחד ופמליה.. או שיש להם סעיף שינויים ותוספות (ע"ע גב פשטי).. למקרה שגם הרווק שלהם יתאהב באמצע העונה. כל מה שצליל כתבה.. אני מסכימה איתה לגמרי.. וזו רק ההתחלה.. יש גם: 1. עניין הפמליה המסורסת... 2. אין שום שיטה לגרום להם להיות ממושמעים.. כלומר, לא לדבר ללא מיקרופונים, לא ללחוש... 3. זה שהבחירה הסופית היא בידי הרווק ולא בידי הקהל.. (ככה הקהל נאלץ 'להתקע' עד הסוף עם דמויות לא אהובות.. ע"ע ליהי..) היו עוד כמה.. אולי אני אזכר בהמשך... אין ספק שהבעיה הגדולה מכולם היתה העריכה של הפרקים. ואני לא מדברת כרגע על זה שהם פרגנו לקרן מאז שאיתן זרק אותה, אלא שבאופן כללי, מעצם הפורמט, הם התמקדו בסיפורי האהבה במהלך העונה וממש התעלמו בצורה בוטה מכל האינטרקציה וההתנהלות המשותפת של האנשים. מקווה שבאירופה יהיה להם השכל לנצל את הרגעים האלו שבסופו של דבר, הם אלה שגורמים לקהל להתמכר. ולסיכום, מקווה ששם, הם ידעו להתכונן מראש לכל מצב אפשרי ויכינו לו פתרון מבעוד מועד, להבדיל מההפקה החובבנית כאן שהתנהלה כל העונה בנוהל כיבוי שרפות. אז מה אתם אומרים? אולי בכל זאת הם הצליחו לכסות את ההפסדים בסופו של דבר... יותר מזל משכל

אולי אפשר יהיה להתחבר 24/7 לתוכנית שלהם

ואז נביע דעה
אני לא חושבת שהם הפסידו, הרייטינג היה סביר לערוץ 10 בסך הכל וכפי שהבנתי את מירב ההשקעה עשתה וואלה, כך שלהם יש כנראה יותר מזל משכל...

noaxxx

New member
לא נראה לי שאני אשקיע בזה זמן...

יש לי כאן מספיק למה להתמכר..
אולי בקטנה מידי פעם.. לראות מה נהיה שם... לא יודעת את העובדות.. אולי הם לא הפסידו, אבל נראה שגם לא הרוויחו יותר מידי.. אני לא ראיתי היפה והחנון, אבל יש לי תחושה ששם הרייטינג היה הרבה יותר גבוה=משמע יותר הכנסות. לגבי וואלה, גם הם הצהירו (קצת אחרי שהעונה התחילה..) שהם מרוצים מהזרימה אצלם באתר, ושיש להם הרבה כניסות... מצידי שההפקה הזו תסגור ת'בסטה ושתעלם לי מהנוף. שתבוא חברה אחרת ותפיק את הישרדות .. בשאיפה בצורה קצת יותר נאמנה למקור.. בלי הנסיון המתמיד למרוח את הצופים...

adiyon2

New member
למרוח תרתי משמע

למה צריך שני פרקים להדחה. לא מתה על הישרדות, אבל יצא לי לראות עונה או שתיים מהאמריקאית, שם כל פרק היתה הדחה, אפשר לעשות גם כאן ולא למרוח. ובעיקר לא למרוח אותנו ולרמות אותנו כמו שהם יודעים לעשות

meytula

New member
צהריים טןבים../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

שונאת להגיב מהאייפון אבל קראתי משהו מצחיק והייתי חייבת לשתף,מסתבר שבפורטוגל הולנד ועוד מדינה באירופה רכשו את הפורמט של הדור הבא חחחחחחחחחחחח

noaxxx

New member
הו שלום שלום...../images/Emo24.gif

בדיוק כתבתי מגילונת בעניין...

meytula

New member
הלו לך../images/Emo24.gif

קראתי והסכמתי
רק זה חסר לנו על הראש

andy181

New member
../images/Emo240.gif מחר וואלה יפרסמו עדכון בנוגע לזוגות

זה מה שהיה רשום בוואלה בפייסבוק: "מחר נפרסם כתבה מפורטת עם כל העדכונים על הזוגות שיצאו מהווילה.." בואו לא נצפה ליותר מידי, אחרת בטח נתאכזב

adiyon2

New member
נו מה כבר יגידו

יהללו וישבחו את הזוגיות של גב וקרן. חצי שורה על כל השאר.

למעלה