אני בדיוק קוראת.. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל... מילאתי כאן שרשורים שלמים על כמה שהפורמט הזה דפוק מכל כיוון שלא בוחנים אותו. אגב, מעניין אם הם קנו את הפורמט המקורי שכולל רווק אחד ופמליה.. או שיש להם סעיף שינויים ותוספות (ע"ע גב פשטי).. למקרה שגם הרווק שלהם יתאהב באמצע העונה. כל מה שצליל כתבה.. אני מסכימה איתה לגמרי.. וזו רק ההתחלה.. יש גם: 1. עניין הפמליה המסורסת... 2. אין שום שיטה לגרום להם להיות ממושמעים.. כלומר, לא לדבר ללא מיקרופונים, לא ללחוש... 3. זה שהבחירה הסופית היא בידי הרווק ולא בידי הקהל.. (ככה הקהל נאלץ 'להתקע' עד הסוף עם דמויות לא אהובות.. ע"ע ליהי..) היו עוד כמה.. אולי אני אזכר בהמשך... אין ספק שהבעיה הגדולה מכולם היתה העריכה של הפרקים. ואני לא מדברת כרגע על זה שהם פרגנו לקרן מאז שאיתן זרק אותה, אלא שבאופן כללי, מעצם הפורמט, הם התמקדו בסיפורי האהבה במהלך העונה וממש התעלמו בצורה בוטה מכל האינטרקציה וההתנהלות המשותפת של האנשים. מקווה שבאירופה יהיה להם השכל לנצל את הרגעים האלו שבסופו של דבר, הם אלה שגורמים לקהל להתמכר. ולסיכום, מקווה ששם, הם ידעו להתכונן מראש לכל מצב אפשרי ויכינו לו פתרון מבעוד מועד, להבדיל מההפקה החובבנית כאן שהתנהלה כל העונה בנוהל כיבוי שרפות. אז מה אתם אומרים? אולי בכל זאת הם הצליחו לכסות את ההפסדים בסופו של דבר... יותר מזל משכל