חברים, צפרא טבה לכולכם

goodpink

New member
סליחה אבל הדברים שאת אומרת זה בדיוק הדברים

שעולים מהתגובות שלה כאן ובפורום האחר היא מומחית בזה זאת בדיוק הattitude שלה שעולה מן הכתובים. ולא מצערת לא מוצאת את הדברים שציינת בתגובות שלה לרוב ניסתי להתעלם הפעם לא. אף אחד לא ניפנף את התגובה שלה עשיתי אבחנה שכנראה היא לא הסכלה מספיק או היתה עסוקה בפייבורטית שלה מה שבה אחרי ז זו תקיפה אמיתית נסיון להתנשאות וכו' כמו שאמרתי לא יורדת לרמה הזו לא מעניין אותי מי אוהב של מי לרוב למרות שגם זה לפעמים יכול להעיד על דברים מסויימים. עכשיו לחלק השני קראתי מה כתבת לפוסידון וסליחה זה בדיוק מה שאת מנסה לעשות במקרה הזה. האבחנות שלך מוטעות לטעמי כמו שאמרתי הגישה הזו היא לא חדשה לכאן היא היתה גם בפורום האחר.

puma141

New member
יקירתי, אחד מהדברים הגדולים של מישהו-הוא לא

לשלול אחר על פי טעמו. אל תשללי גם אותי, ואם בא לך אז כן חחח ואני בפירוש!רואה בצרצרה את אחד האנשים הנעימים והחכמים פה. זכותך שלא,ולא מעניין אותי פורום אחר, וגם אם היא דיברה שם פחות יפה-אז מה? זו דעתה...מה הקטע הנימוס? בולשיט! האמת חשובה יותר. ואת זה אני מוצאת בצרצרה. כנות ונאמנות לדעותיה, עם הקשבה לאחר. לגבי התגובה לפוסידון-אז זהו, שאת כנראה בקטע של אם אני מדברת יפה ומסבירה-זה כאילו אני מתנצלת! חחחחחח אז זהו שלא! יש לי מספיק ביטחון והאגו לא מעניין אותי, לכן אני עונה עניינית ללא שום צורך בבקשת סליחה מצידו-הוא זה שצריך לבקש ממני:) תבדקי את עצמך יקירתי. לפני שאת "מאבחנת"וכל כך בטוחה בעצמך:). כי טעית פעמיים-1.צרצרה 2. אני גמח"ט

puma141

New member
צרצרה,אולי את אמורה להיות מוחמאת:)כי

אם יש לה סימוכין, וכל זה-סימן שאת במעקב, ויש פה איזו קינאה קטנה שמסתתרת מאחורי הכל חחח אחרת מה זה אם לא זה? כשאת לא מתיחסת ולא אכפת לך מאדם-סימן שבאמת אין בו כלום בעינייך. אבל אם את מבררת וכאלה-סימן שזה רמז לקינאה מסוימת:) טוב יאללה מה אני משכנעת את המשוכנעת?חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני סומכת עלייך!

goodpink

New member
לא ידעתי שכל מי שכתב על אתי הביע דעה על אתי

ומעשיה מקנה באתי. לא ידעתי שככה הדברים עובדים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא היא לא במעקב היא פשוט היתה סוג של אתי בפורום האחר קשה היה לפספס היא הציפה את המקום היא הגישה והתגובות שלא לדבר על הפורום פה גם שהגיעה העירו לה על כך אישית התעלמתי עבר מעל הראש ניסתי להתעלם מ attitude והאנרגיות השליליות כמו כן דברים אחרים הפעם מצאתי למקום להגיד אותם. במה בדיוק יש לקנאה בדיוק? לא מסוג הטיפוסים שזוקקים לתשומת לב.

puma141

New member
אז לא הבנת למה צרצרה ואני התכוונו:)זה

גם לא חשוב..עזבי זה באמת מיותר.

goodpink

New member
לא הבנתי בדיוק פשוט הראתי לך מדוע היא מוטעית

ובגדול .

puma141

New member
צרצרה, מעבר לעובדה שאני מתה עלייך-אני כן

חושבת שהי שיחות עומק, שיחות חזקות מאוד,ודינמיקה חברתית מעניינת במיוחד! הכי ברמה שראיתי בריאליטי כולל האח הגדול, שיפרה אלירז ושות'. אבל אני כן חושבת שדעתך עמוקה, ויש מצב שאת ראית את הדברים פשוט שונה מאלה שרואים אחרת:) זה הכל. לדעתי קסט הבנות בדור הבא, לא כולן כמובן, היה מעולה!

צרצרה1

New member
פומה, את יודעת למה אלוהים ברא הרבה בני אדם

וכולם שונים ואין אף אדם דומה למישנהו? כדי שיהיה גם לו מעניין - וגם לנו. תארי לך שכולנו היינו רואים את אותם הדברים - את יודעת כמה היה משעמם אז????? במצב נוראי כזה של תאימות דעות - לא היה בכלל על מה לדבר! כי מה שאני חושבת, כולם היו חושבים - אז על מה היינו מדברים בכלל?????

puma141

New member
חחחחחחחחח כן נכון, את צודקת.אבל

גם לקבל את האחר-זה סוג של..משהו! מה הטעם לתקוף? למרות שאני גם תוקפת לפעמים, תלוי כמה זה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןן אותי חחח בעיקר פה!אבל אני לא כותבת למה, כי..לא נעים לי חחח

poseidon111

Active member
לשמוע אותך מדברת על קבלת האחר הוא

סוג של בדיחה מקברית. את שבויה בעולם שבו יש את "המבינים" ואת אלו שלא מבינים. את אלו שצודקים ואלו שלא, את אלו שבעד "הצדק" ואלו שלא את אלו שרואים נכון ואלו שלא וכך הלאה. בואי נסכם פעם אחת ודי כדי שיהיה לך יותר קל:אוהדי איתן ובמיוחד דניאל הם אלו שלא. אין להם את יכולת האבחנה האלוהית שלך.מה לעשות.לא כולם מושלמים.קבלי גם אותם במסגרת קבלת האחר.

puma141

New member
פוסידון אתה ט ו ע ה! :) כמה פעמים להסביר לך ת

תגיד? אני באמת! אוף...נו תאמין כבר- אחד האנשים הכי מקשיבים שיש! אבל אני אתן לך דוגמה: להקשיב לצרצרה למשל-יש לי חשק. ולמה? כי אני רואה בה ישות אינדבידואלית.היא קוראת אותי, לרוב אנחנו לא מסכימות:) אבל היא מקשיבה לי ואני לה! והיו דברים שהיא כתבה-שכן הסכמתי! אבל אני לא מוכנה להקשיב לעדר! וזה עדר. אוף לא נעים לי לכתבו לך את זה כאן, אבל יש פה עדר!! נקודה!! עדר שמשכנע אחד את השני, ולא בגלל התכנית או ההשקפה האישית-אלא החלטה של אותם אנשים שהם יחד בתוך משהו, ושוב לא מהסיבות של התכנית, אלא מסיבותיהם שלהם. אני אדם הכי חופי והכי משוחרר שיש, לא שבויה-אפילו בדעות של עצמי, כי זה גם יכול להטעות, והנימוקים והמלל שלי הם בעקבות בדיקה מעמיקה שעשיתי, והגעתי למסקנה. ואני לא צריכה להתנצל שאני סומכת על דעתי ב100% ובטח שלא על דעתך:) יש מצב שאנחנו טועים! יש! אבל כל אחד והבירור שלו עם עצמו לגבי סיטואציות וקליטה. אין לי אבחנה אלוהית חחח ותפסיק ללעוג לי! אתה לא הוגן, שאתה ציני ובא מנקודה של לא לאהוב אותי ואת דעותי-מראש. אני לא נוהגת כך..עשה מה שבא לך. הפסד שלך בלבד! גם יש לי תחושה, שכל מה שאני אסביר לך-יפול על אזניים של אדם שמחליט ומנסה כל הזמן לתקוף אותץי, בתוקף תפקידו החברתי פה:) כאילו להעמיד אותיב"מקום"מבחינתו ומבחינת העדר שהוא שייך אליו.ולא יעזור לי כלום. כי הוא מעוניין במחיאות הכפיים שלהם:) גמח"ט יקירי:)

poseidon111

Active member
את טועה ומטעה.אני מתיחס לתוכן הודעותייך

ולא לאדם שכותב אותן.הגיוני להניח שאת עומדת מאחרי דברייך,אז הגיוני יהיה מצידי לקשור בין השניים.אני לא מכיר אותך,אלא מהודעותייך ולכך מכוונים דברי.יש הבדל בין ללעוג (ואני לא רבתי) לבין להיות ציני.אני ציניקן.מודה.זה מתעורר אצלי במיוחד כשאני מגלה פערים בין ההודעות של האדם לבין מעשיו.מעשיו במוסן המטפורי בפורום כמובן. אני אהיה מוכן לקבל את ההגדרה שלך שאני חלק מהעדר,אם גם את תקבלי את זה שאת חלק מהעדר שנפל שדוד למניפולציות של גב וקרן.אתם הייתם פה לא מעט,כך שאני בהחלט חושב שהיית חלק מהעדר ההוא. שנה טובה וגמר חתימה טובה,לך בפרט ולכל העדר...

puma141

New member
פוסי העדר מנשק אותך:)בוא אני אסביר לך-

לא כל מה שאני קוראת, או לא כל מי שאני קוראת פה, אני חייבת להתיחס ברצינות. במקום לפגוע, ולענות מחוסר עניין,שזה לא אני-אני מתעלמת! מה גם שאני כבר עניתי נגיד לאותו אדם, אבל הוא נעול במה שכתב לי, ולא בחן כלום ממה שכתבתי! אז סתם ביזבוז אנרגיה לכתוב, אם אתה קולט שאדם נעול.כלום הוא לא בהכללה אצלי.אין הכללה!לכן למשל איתך-יש מצבים שאני עונה, ויש מצבים שאני לא רואה צורך! תפסיק לדבר ולבדוק אותי-בהכללה גורפת!

poseidon111

Active member
תנסי לעבור ערוץ.את לא קולטת,או מתעלמת

ממה שכותבים לך. תרשי לי להחליט מה טוב בשבילי ומה כדאי או לא כדאי שאעשה.את תמשיכי בשלך,אם זה עושה לך טוב.

puma141

New member
טוב.:)אמרתי לך-התהום,ביני לבינך, כנראה ע

עמוקה ורחבה מידי...זה קורה אתה יודע. אי אפשר לגשר על הפערים המחשבתיים שלי ושלך:)

poseidon111

Active member
אפשר גם אפשר.

אם רק תרשי לאונה השמאלית שלך להשתתף בתהליך המחשבתי במקביל לימנית,תראי שזה יהיה הרבה יותר קל.

puma141

New member
האונה השמאלית שלי-פגועה עד עמקי נשמתה מדב

מדבריך! הימנית מזדהה עם השמאלית...אני בבעיה!

למעלה