חברים, צפרא טבה לכולכם

puma141

New member
נו קיק זה גרוע יותר מאנטי:) למה אבל..מה הקרנת

הקרנתי לך, שגרם לך להתעלם ממני בצורה מוחלטת? אני אנסה לענות,טוב?:) תגיד לי אם זה נכון.. אתה אדם מאוד עדין. ואני לא כל כך בלשון המעטה חחח אני די חסרת טאקט.ואולי הדרך,אולי גם שברתי לך קצת את הפסטורליה שבתמונה הכללית עם דניאל וזה עיצבן אותך...ואולי לא:)

KEEK

Member
רוצה תשובה רצינית?

אני ממש לא בנאדם עדין.. תאמיני לי רחוק מזה... אני זוכר אותך מהימים הראשונים של הפורום ודווקא כן התייחסתי אליך והגבתי לך להודעות (למרות שציינת פה בפורום שאני לא מספיק גבר לדעתך
) היה שלב שההודעות שלך היו מכוערות בשביל שאני אפילו אקרא אותן - התייחסות אובססיבית שלך למשקל של דניאל וכאלה.. לא אהבתי את זה. אני לא מכיר את העניין של משקל עודף-אנורקסיה-בולימיה מקרוב אבל מספיק לקרוא ולשמוע על זה בשביל לדעת שיש גבול לכל דבר.. וגם היית מציקה.. בשלב מסויים קיבלתי את התחושה שאין לך שום רצון לייחצן את קרן או אורטל, אלא רק להציק פה לאנשים.

puma141

New member
אוקיי..אז לגבי דניאל-

והשומן שהיה לה-הרגשתי צורך לדבר על זה בהתחלה, כי היו שכינו את קרן בשמות נוראיים, וידעתי שזה יפגע-אז השתמשתי בזה. אחר כך, גם כלפי עצמי-לא ראיתי בזה סיבה לא לבחור בדניאל, ואפילו גאווה עבורה, שהיא הייתה חזקה לעבור את זה ולרזות:) אולי זה הנקודה החיובית בעצם היחידה!שאני רואה בה. חחח אני כל כך רחוקה מהדמות שרוצה להציק או...לא לדבר עניינית,לקחת דברים אישית ועוד פה, בפורום:) מבחינתי, זה נראה אז, כמו הפורום של דניאל! וכל מילה שדחפו על מישהו אחר-כולם התנפלו עליו! חוץ מזה קיק יקירי, אם אתה שואל אותי-אני..אפילו כבחורה פחות עדינה ממך:)ולדעתי כאן ה..אישיו. לא היה רצון גם, ליחצן אף אחד, מלבד את דעתי מול מה שאני רואה בתכנית. מן צדק קטן שלי. והכל פה היה נעול! כמו מן חברותא כזו, שאוי למי שיעז לסור ממנה או להקשיב למשהו אחר! זו הייתה התחושה. ההתיחסות האמיתית שלי לדניאל, הייתה קודם כל זעזוע עמוק מכך שאני ראיתי בה תחמנית לא קטנה, ועצם עיסוקה-קומם אותי! כי אני לא הייתי עוסקת בכזה דבר. כששמעתי על הבחור שרצח את הוריו,והתברר שהוא התעסק בהימורים והיה חייב כסף-עוד יותר כעסתי. והתעצבתי. בוא לא נכנס לדיון דניאל שוב, בכל מקרה אל תשלול אדם ותקבע דיעה עליו-בהרף עין! תנשום לעזאזל :) לא חשוב כלום. אני יודעת ורואה וקוראת שאתה אדם טוב:) זה הכי חשוב. עזוב את כל חילוקי הדיעות ביננו

KEEK

Member
אם רק היית מיישמת בעצמך את מה שאת כותבת

ומייעצת לכולם.. אני לא מסכים עם כל מה שאמרת כאן על דניאל אבל כמו שכבר אמרת, אין צורך להתדיין על זה יותר. דף חלק..

puma141

New member
קיק התשובה האחרונה שלך לא נפתחת.בכל

מקרה,קראתי את משפט הפתיחה. ובוא אני אגיד לך משהו-כל הכוונות שלי-טובות:) אתה יכול להאמין, ואתה יכול שלא. אתה יכול לחשוב שאני מתגרה או משהו-אני יכולה להגיד לך שאני רק! מביעה את דעתי בלהט שאולי מכעיס אותך.אני בהחלט עושה בדיוק את מה שאני כותבת, אבל לפעמים יד דברים מעצבנים, ואם אתה לא מכיר את הבן אדם אתה עלול לחשוב אחרת, וזה לגיטימי! גם אני התעלמתי פה מהמון!אנשים. כי לא ראיתי דרך שיכולה לחבר אותי אליהם. קח למשל את אורטל-שיניתי דעתי מקצה לקצה עליה, כבר באמצע העונה! בגלל שקראתי פה כמה אנשים,ואז חשבתי לעצמי שהם צודקים, ואני סתם לא בדקתי אותה לעומק. יש בי את היכולת לשנות דיעה, אני רואה בזה אומץ ולא חולשה, והיו אנשים שלעגו לי כי שיניתי דעתי על אורטל, והם השתמשו בזה-נגדי:) לא שאכפת לי-כי הדבר הכי חשוב לי זה לא לשקר לעצמי. אז יש מצבים שאני טועה-ואני סולחת לי:) אבל אני אדם שבאמת מקשיב.ובאמת מנסה להיות אובייקטיבי, אבל יש אנשים שאתה מדבר איתם-ואתה יודע שזה לא יוביל לכלום! אז מה הטעם? אולי זה מה שראית בי! חחח אבל שיהיה!אני לא יודעת מה אומרים במצב הזה:)חוץ מזכותך!

KEEK

Member
אני קיבלתי ממך תחושה אחרת לגמרי

לי לעומת הרבה אחרים כאן לא היתה את הסבלנות כדי לנסות להבין ולהגיב.. כי ראיתי שזה לא מגיע לשום מקום. אבל זה כבר לא משנה עכשיו שהתוכנית הסתיימה אני מבחינתי פותח דף חלק עובדה שעכשיו כן קראתי את ההודעות שלך

puma141

New member
חחח טוב נו להתרגש? :) האמת

היא זה רווח שלך חחח סתם! ואני כן פתחתי חלק מהודעותיך:)אבל ידעתי שאין טעם להגיב

noaxxx

New member
דידי, בנימה זו של השיחה..תרשי לי לומר לך משהו

אם את זוכרת את חילופי הדברים האחרונים בינינו, ואני אזכיר לך.. את טענת בין היתר (ואני לא אחזור על הדברים) שכל מה שאני כותבת היה כדי למצוא חן בעיני הפורום. אז רציתי לומר לך בעניין הזה, שכשאת אומרת למישהו דבר כזה, את מבטלת את כל יכולת החשיבה העצמאית שלו, הסקת המסקנות שלו.. וכו'. את כתבת את זה לעוד כמה חברים כאן, ואני בטוחה שזה לא עורר אצלם חשק לדבר איתך. חוץ מזה, היית עסוקה בעיקר בלהשמיץ את דניאל (ברמה הכי נמוכה שיש, אם זה נושא ההימורים, ואם זה נושא המשקל שלה בעבר, כמו שקיק ציין), במקום לפרגן ולציין את המעלות של אלו שאהבת- קרן ואורטל. אם את זוכרת, בתחילת העונה כן קראתי אותך ודנתי איתך, עד שהתחלת לשטוף את הפורום בהודעות מהסוג שציינתי קודם. תקופה ארוכה התעלמתי לגמרי, עייפת אותי.. ואחרי הדיון האחרון (אם אפשר לקרוא לו כך) הצטערתי שלא המשכתי להתעלם. בכל אופן, התנצלת ולא הגבתי לזה בזמנו... אז אני אגיב לזה עכשיו, לרגל סיום העונה ויום כיפור
ואני אומר לך תודה... התקבל

puma141

New member
נועה,קודם כל אני בהחלט מתיחסת ספיציפית לכל

אדם בפני עצמו. מה שאומר, שיש כאלה שבעיני היו יותר או פחות מחוברים מבחינה חשיבתית לפורום הזה. לא פניתי אלייך, מאז ה"דיון" או בעצם ההסבר שלי לגבי משהו שכתבת, זה היה ענייני, ואני לא באה להתנצל פה על דעותי. שלא תטעי לשניה!! אני עומדת מאחורי המילים שכתבתי, מלבד השומן של דניאל! לגבי ההימורים, וזה גם מה שכתבתי לקיק, אני עדיין רואה בזה מעשה נבזי, מעשה שאומר לי מי האדם שמסוגל לעסוק בזה, ורק לפני כמה ימים התברר על בחור מבית מעולה! שרצח את הוריו בעקבות הסתבכותו בהימורים. תוסיפי את זה לכתבה שהייתה אתמול, בנושא הימורים באינטרנט, ואולי אז תביני כמה חשוב!ועדין חשוב!!!! לי להגיד את הדברים בפומבי! דניאל הייתה גאה במעשיה. בעיני-זה איום ונורא! פשוט..יותר מאיום ונורא, וזה חלק אינטגרלי ממי שהיא. האם את- היית מסוגלת לעסוק בהימורים? בשיווק!הימורים שזה גרוע יותר בעיני עבור כסף? האם אביך היה מעסיק אותך בהימורים? האם כדי להיות משווקת הימורים שזה עסק לא ח ו ק י!בארץ, וההשלכות שלו-וזה מה שאומר איזה טיפוס את-תחמן, חלקלק!ועוד מה שראיתי מי היא דניאל בתכנית, על פי הבנתי,שזה בהחלט!התחבר לעיסוקה-היית עושה את זה עבור כסף?! אני לא, ואני מוקיעה את זה,מקיאה את זה,לא מקבלת את זה, מה גם שהיא נתנה גיבוי טוטאלי בתכנית,לזה שעיסוקיה הם הימורים,בהתנהגותה. אם תרצי-אפרש לך איך. חג שמח,וגמח"ט

puma141

New member
ואגב נועה-לא הזכרתי את דניאל,כדי להאדיא את

קרן או אורטל! בעצם כתיבתי על מה שחשבתי על דניאל, באמת כעסתי ולא קיבלתי המון דברים במעשיה בתוך ומחוץ לתכנית. זה לא היה כדי להאדיר את קרן או אורטל, אלא כדי לציין עובדתית למה אני חושבת שלה לא מגיע. לא לכלכתי עליה סתם! אלא רק על פי דיבורה וגאוותה בנושא עיסוקה, ולא רק! לגבי כל התנהלותה כפי שאני ראיתי את זה.זה לא היה להתנגח או להעלות את קרנו של מישהו אחר, על חשבון ליכלוך על דניאל! ממש לא! היו המון דברים במעשיה של קרן למשל,שמאוד לא אהבתי! מאוד מאוד לא, וגם כתבתי על זה שאני ממש לא מזדהה איתה במעשים האלו.אני משתדלת להיות אובייקטיבית מול עצמי:)

KEEK

Member
אני גם רואה אותה עם כיוון השעון

ולא מצליח לראות נגד

noaxxx

New member
:) אל תרגיש ../images/Emo250.gif

עכשיו גם אני שוב לא מצליחה לראות את הכיוון ההפוך... חחח קודם עצמתי עיניים לרגע וזה פתאום הצליח.. אבל די מהר זה חוזר לסיבוב עם כיוון השעון. מה שמעניין הוא, שבכתבה המקורית כתוב שרוב האנשים רואים אותה מסתובבת נגד כיוון השעון דווקא....

KEEK

Member
את לא מבינה.. זה עכשיו מחרפן אותי לדעת

שאפשר לראות את זה אחרת ואני לא מצליח

noaxxx

New member
תנסה את זה...

תטה את הראש טיפה שמאלה תוך כדי עצימת עיניים לרגע.. לא יודעת למה אבל רק ככה זה מצליח להתהפך לי.. ומחזיק שניות ספורות עד שזה חוזר חזרה. לסיבוב ימינה.. אגב, עכשיו ראיתי שסוף סוף קיבלת תרופה אמיתית... מרופא אמיתי..
אז עכשיו אתה יוצא מזה תיק תק

KEEK

Member
חחח ניסיתי.. לא הצליח ../images/Emo201.gif

כמו שאני מכיר את עצמי.. אני אנסה שוב עוד הרבה פעמים.. וכן הלכתי לרופא אמיתי
אני לא ממש אוהב קופת חולים אבל התעוררתי גרוע יותר.. כאילו גולה תקועה לי בגרון בצד שמאל אז זרמתי לרופא.. וגם אחותי המהממת הביאה לי הבוקר עד הבית מרק איטריות מהמם אז יהיה טוב

puma141

New member
חחח קיק אני ראיתי בהתחלה עם כיוון השעון-אח"כ

נגד.וראיתי אפילו את השניה של השינוי:) מה זה אומר בעצם? איזון?

למעלה