נועה,קודם כל אני בהחלט מתיחסת ספיציפית לכל
אדם בפני עצמו. מה שאומר, שיש כאלה שבעיני היו יותר או פחות מחוברים מבחינה חשיבתית לפורום הזה. לא פניתי אלייך, מאז ה"דיון" או בעצם ההסבר שלי לגבי משהו שכתבת, זה היה ענייני, ואני לא באה להתנצל פה על דעותי. שלא תטעי לשניה!! אני עומדת מאחורי המילים שכתבתי, מלבד השומן של דניאל! לגבי ההימורים, וזה גם מה שכתבתי לקיק, אני עדיין רואה בזה מעשה נבזי, מעשה שאומר לי מי האדם שמסוגל לעסוק בזה, ורק לפני כמה ימים התברר על בחור מבית מעולה! שרצח את הוריו בעקבות הסתבכותו בהימורים. תוסיפי את זה לכתבה שהייתה אתמול, בנושא הימורים באינטרנט, ואולי אז תביני כמה חשוב!ועדין חשוב!!!! לי להגיד את הדברים בפומבי! דניאל הייתה גאה במעשיה. בעיני-זה איום ונורא! פשוט..יותר מאיום ונורא, וזה חלק אינטגרלי ממי שהיא. האם את- היית מסוגלת לעסוק בהימורים? בשיווק!הימורים שזה גרוע יותר בעיני עבור כסף? האם אביך היה מעסיק אותך בהימורים? האם כדי להיות משווקת הימורים שזה עסק לא ח ו ק י!בארץ, וההשלכות שלו-וזה מה שאומר איזה טיפוס את-תחמן, חלקלק!ועוד מה שראיתי מי היא דניאל בתכנית, על פי הבנתי,שזה בהחלט!התחבר לעיסוקה-היית עושה את זה עבור כסף?! אני לא, ואני מוקיעה את זה,מקיאה את זה,לא מקבלת את זה, מה גם שהיא נתנה גיבוי טוטאלי בתכנית,לזה שעיסוקיה הם הימורים,בהתנהגותה. אם תרצי-אפרש לך איך. חג שמח,וגמח"ט