חברים, צפרא טבה לכולכם

KEEK

Member
או פיצול (דידי9/ריף/פומה)??

לא יודע מה זה אומר.. אבל אם את כן מצליחה לראות את שני הכיוונים אולי זה אמור לנחם אותי שאני לא..

puma141

New member
חחחחחחחחחחחח קיק זה היה מרושע!!!תתבייש:)א

אתה כל כך שולל אותי? :) אני מקווה שהקריצה היא החלק החשוב בכל מה שכתבת

גייל 7

New member
אהלן קיק ../images/Emo193.gif

כל זמן שתתמקד ותתרכז ברקדנית - היא תסתובב לצד אחד. כשתרפה ותביט בה תוך כדי מחשבה זורמת - היא תשנה כיוון ... ככה זה עובד אצלי בכל אופן ... תהיה לי בריא

puma141

New member
נועה זה מ-ר-ת-ק!חחח ישבתי פה עם חברה,ומה

שקרה זה,ששיתינו לא ראינו את אותו דבר! לא ייאמן:) לי זה היה חדש-ומרתק! נסי לשבת עם מישהו נוסף-ותראי ששניכם לא רואים אותו דבר. המצב היחיד שאת יכולה אח"כ במודע לשנות את כיוון הרקדנית-הוא באמת עצימת עיניים:) טנקס!השכלת אותי חחחח

noaxxx

New member
בבקשה.. :))

כבר יצא לי להסתכל על זה עם עוד 10 אנשים ביחד, והאמת שהרוב באמת ראו אותה מסתובבת שמאלה

24שעות1

New member
פומי

לאורך כל התוכנית אהבתי לקרוא את דעתך , תמיד לענין נימוקים הכי נכונים והכי חשוב הראיה שלך על המתמודדים היתה הוגנת ונגעה הכי נכון בנקודות העיקריות

puma141

New member
:) תודה 24 מותק אחת!זה הדדי,וכשלא הייתי-

ידעתי שיש מי ששומרת פה על הגחלת של קרן חחח האמת היא שעד הסוף ניסיתי לבחור אחת אורטלא ו קרן, ולא הצלחתי!! אבל האהבה שלי את קרן, וההזדהות איתה ברוב המקרים,הייתה חזקה!:) אז ממש שמחתי, שהיא ניצחה,ושמחתי שלא בחרתי.אבל אני מתה על הבחורה הזו! אחלה שנה שתהיה לך!וגמח"ט! תבואי יותר, שנראה אותך! הם אוכלים אותי פה כשאני מדברת על קרן חחח אין הרבה שמבינים אותי פה!

poseidon111

Active member
מגיע לאנטישמים האלו.שיחנקו עם הפורמט.

אבל אני לא מתפלא כלל.אם ההפקה הזו מצליחה למכור לערוץ עשר את מעשה האונס שנקרא "הישרדות" במשך כמה שנים,ללא שיקראו אותם לסדר,ואם הם הצליחו לשווק את המפגע שהפורום עוסק בו,לעוד עונה,מה לי כי אלין על טיפשות האירופים?

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif גם זו דרך להתייחס לזה...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

puma141

New member
רייפהמאירי-זה רק מוכיח את טענתי!אורבך הרס את

התכנית!!! הפורמט-נפלא!אל תכנעו ותמשיכו, רק שהפעם הליהוק הראשי יהיה מוצלח.זה הכל. זה פורמט אדיר ומעניין ביותר, וכל הכבוד שלא נתתם את המיליון לאיתן ודניאל-ממש לא הגיע להם. הוא הרס לכם את הפורמט ההתחלתי, לכן הרייטינג היה בריצפה!! זה מה שאנשים חשבו שיהיה כל התכנית. לכן לא נרשמו או התעניינו אפילו.

לומדים על הפרעות קשב ב-../images/Emo43.gif

לפי גישת הנוירולוגיה התפקודית, הפרעות התפתחות ולמידה נגרמות בשל חוסר איזון תפקודי בין חלקי המוח. בעזרת איזון של המוח ניתן להשיג ירידה בסימפטומים, שיפור יכולות למידה, שיפור באיכות השינה ועוד. ד"ר עומר הירש - ד"ר לכירופרקטיקה המתמחה בנוירולוגיה תפקודית יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD בין השעות 21:00-22:30. ניתן לשאול את דר' הירש שאלות כגון: האם יכול להיות ילד עם הפרעות קשב ובעיות נוספות – כגון PDD ואוטיזם? לילד שלי יש הפרעות קשב, אבל ריטלין לא עוזר. למה ומה אפשר לעשות? העלו את שאלותיכם אליו כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=156150580
דף הבית הראשון שלי מחלק לכם עשרה עותקים של ה-DVD החדש "פיצי" - מסע הרפתקאות קסום, צבעוני ומרגש, בחיפוש אחר פרח קסמי. רוצים אותו? השיבו על שאלה פשוטה ואולי הוא יהיה בדרך אליכם: http://www.myfirsthomepage.co.il/festigal/pizi.htm

sexyleydi

New member
סקר :לא חובה לענות

אשמח אם כן
בני כמה אתם? מאיזה עיר? איזה אזור בעיר?לא חובה מה העיסוק שלכם? רווקים או לא? במה עוסק בן זוגכם? ילדים יש? כמה ובני כמה? חילוניים דתיים או מסורתיים? עשיתם צבא?

עונה../images/Emo192.gif

בני כמה אתם? - 41 מאיזה עיר? - מרכז הארץ איזה אזור בעיר?לא חובה - מרכז העיר, אבל מרכז שקט מה העיסוק שלכם? - עצמאית (כרגע יותר לומדת פחות עובדת) רווקים או לא? - נשואה 18 שנה במה עוסק בן זוגכם? - עובד מדינה ילדים יש? - שלושה כמה ובני כמה? 10, 14, 16 חילוניים דתיים או מסורתיים? - חילונים גמורים עשיתם צבא? - כן .

למעלה