חדשים (ושאלות שהייתי אמורה למחוק)

דוד לוי

New member
ראה

למיטב הבנתי, המשחק יועד לעד 1500 שחקנים. לפי מהלך העניינים, נראה שלא ישתתפו יותר מ-1000, כך שמקום פנוי יש, וגם בקבוצות רבות יישארו מקומות פנויים, כך שמן הסתם תוכל להפוך לדמות משנית בהן, בלא השפעה על העלילה. יתר על כן, למיטב הבנתי דב"שים יתקבלו במוצהר גם לאחר ה-1 במרץ, כך שלא ברורה האמרה כי טופסי ההרשה "יישלחו ישירות למורדור". מובן שעדיף להירשם עד ה-1 במרץ, אבל אם אחרת את המועד, תמיד אפשר לנסות. אולי תצליח.

המחק תוכנן לא תוכנן ל-1500 איש

הרישום למורדור אחרי ה-1.3 הוא חלק מהתכנון. מי שסיכם את סך המשתתפים בקבותות,כפי שפורסמו באתר, ראה שיועדו כ-600 מקומות בלבד לקבוצות חפשיות. למאחרים: עדיף להיות במורדור מלא להיות בכלל.

דוד לוי

New member
זה מה שאני חושב שזה? ק"ת

אני שמעתי על 1500 משתתפים, ואם אתה אומר כי רק 600 מקומות נשמרו לד"שים, האם אתה רומז כי 900 מקומות נשמרו לדב"שים, מפלצות ושוכני מורדור?

המשחק לא תוכנן ל-1500 איש!

נודניק. P.S.: ואם הוא יהיה כזה, זה כי המארגנים החליטו להגדיל אותו בצורה מבוקרת תוך שמירה על יחסי הכוחות, וכי הם יודעים מה הם עושים. דונלנד היא דוגמה לקבוצה שנפתחה מאוחר.

lightseeker77

New member
עוד שאלה קטנה..../images/Emo9.gif

קודם כל- אני מעריכה את תשומת הלב והסבלנות דבר שני יש לי שאלה קטנה נוספת: איפה ייערך המשחק? באיזה עיר ואיך מגיעים לשם? עצמאית? הסעות? תודה!

Hest

New member
תשאלי את הקפטן שלך

שאלות מסוג זה מפנים אל הקפטן שלך. אחרי שתרשמי יפנו אותך אליו. הקפטן אחראי לתת לך את כל התשובות. את המקום מתעקשים שלא לרשום בפורום מטעמים ביטחוניים. בנוסף, את התשובה שנתתי לך כאן, את יכולה כבר למצוא בפורום לפחות פעמיים.

Mongarele

New member
Non-violent play

Why do you want to play? What interests you? These are the questions you should be asking yourself. There a re a great many role-play opportunities in the game that do not include beating people up with a stick. Esgaroth, the city I am helping to organize is based on trade, peace and culture not war. It contains Elves, Dwarves and Hobbits all living alongside the human majority. If this interests you or you need help building a character you can contact me at: [email protected] Mongarele, City Master of Esgaroth

lightningbolt

New member
סליחה דאני גונב למארגנים את התשובה

:) 1 אחרי שתרשם תשאל את הקפטיין שלך 2 50 שקל אם תרשם עד סוף החודש אחרת המחיר עולה 3 אפשר להכין לבד אפשר לקנות בבזאר לפני האר ואחרי שתרשם תשאל את הקפטיין שלך והוא בטוח יוכל לסדר לך נשק 4 מגיל 16 ומעלה מי שמתחת ל16 יכול להיות רק בהוביטון

נא לקרוא בעיון!

כאשר אתה שואל שאלה שנענתה בפורום מספר פעמים, אתה משדר זלזול, עצלנות חוסר נכונות להשקיע. אם כך, אולי אתה לא מתאים למשחק? נא קרוא בעיון רב! החומר מופיע בלינקים שרשמתי קודם.

נראה כי

אינך קורא בפורום בעיון ואני מצרה על כך. ההחלטות על גיל אינן שרירותיות והן מבוססות לא רק על בגרות (שאתה בהודעתך מוכיח כי אין לך), אלא גם על הידיעה כי מדובר במשחק חי, הפקת ענק ומספר ימים בשטח פתוח. מטבע הדברים לארגון כזה יש גם השלכות משפטיות ואחריות על השחקנים ואין דין גיל 14 כגיל 18. בשלב מתקדם זה לא מתוכננים שום שינויים מרחיקי לכת במשחק (דוגמת קבוצות חדשות או שינויי הרכבי הקבוצות הקיימות בהיבטי גיל או בכל היבט אחר).

שמח לעזור - תרגום חופשי

אם מתים, הולכים לארץ המתים ונשארים בה כמה שעות. לאחר התייעצות עם ה-DM מחליטים מה יהיה תפקידכם הבא. יש אפשרות לחזור לקבוצה המקורית, ויש אפשרות להמשיך במקום אחר. הביקור בארץ המתים יערך פחות זמן אם בזמן שתהיו שם תעזרו ל-GM (כדמויות NPC) אני לא חושב שמישהו יקח לך את הדברים. זה לא מקובל. לא חייבים לתת שום דבר שאינו קשור ישירות למשחק – מסמכים, כסף משחקי, חפצי אונות וכו´. יש מים במקום, אבל אוכל צריך להביא בעצמכם. אני ממליץ לתת למישהו בקבוצה לארגן את ה"לוגיסטיקה" – מי מביא איזה אוכל וכיו"ב. לגבי דמויות שאינן לוחמים: אחד הדברים שאתם צריכים להבין הוא שלשחקני חופשיטה רוסים אין את כל ה"מקצועות". אנחנו משחקים דמויות ולא בובות שחור-לבן ("שטוחות") קוסמים, אנשי דת וכו´. קיימים "לוחמים מקצועיים" במשחק, אבל הסיבה לקיומם היא בטיחות – רק למי שיודע ללחום בצורה בטיחותית מותר להשתמש בכלי נשק משחקיים. מעבר לזה – הדמיון שלכם הוא הגבול. אפשר להיות משכילים, משוררים, גובי מיסים, אוספי אגדות עם, בטלנים, המאהב הגדול ביותר בארץ התיכונה, מוזגים, בעלי מום (נכים), מתמטיקאים ובלשים. אפשר להיות כל דבר.

IRADICATOR

New member
MAGIC

ומה עם קסמים? אחד הדברים שיותר אהבתי בעולמות הדמיון הוא הקסם. מובן שלא יתכנו קסמים עוצמתים מדי... כי אי אפשר לעשות אותם בלארפ... אבל מה עם כל מיני "קסמים קטנים"? (אור, קליעים וכ´.) אני פשוט לא רוצה להיותדמות לוחמנית. נ"ב אישרתי הישתתפותי במירקווד... איך ומתי יוצרים איתי קשר? (אימייל אינו תקין.)

PapaMishka

New member
Magic and Middle-Earth

As you might have noticed in the books there are not too many Mages and Wizards in Middle-Earth. It’s not D&D. Magical powers are given in this world. So, basically you have the Wizards (Istari) – half-gods, Valinor emissaries. You have some of the Elves, whose natural powers considered magical by others. And you have Human sorcerers, who get they power from the Dark Lords. Magic rules of the game reflect this. There will be some sorcerers and shamans amongst the Orks and Dark Men – pretty limited in their powers. There are Wizards – Gandalf, Saruman and Radagast. And some Elven Lords and Ladies that wield a bit of magic. Rest of Magic will be in artifacts, places and monsters, and, naturally, Ringbearers of all kind and color. So if you want to play a Mage you might have to find some sort of a substitute. By the way, what team you’re in? There is a way. You can be a magician but only inside your team. Essentially you magic will work only on your team members. GMs will OK things like that, for they make your team-game more interesting and they do not misbalance the whole of the Game.

IRADICATOR

New member
ועוד דבר....

אין מצב שמי שמת יושב בצד, או יוצא מהמשחק... נכון?? אחרת זה יהיה טיפשי! זמן המשחק עלול להתמצות בשעה וחצי בלבד!

למעלה