חוסר שיוויון בתרומה לקשר

בעיה

ברגע שנכנסים לפינה הזאת "אני עובד ומפרנס אותך - לפחות תעשי משהו בבית"
מאוד קשה לצאת ממנה.

לשני הצדדים.

קשה לי להאמין שיש משהו שהיא יכולה לעשות שבאמת ירצה אותך, כל עוד אתה מקור ההכנסה היחיד בבית.
מצד שני, אם באמת עובר עליה משהו ושואב ממנה כל אנרגיה ו/או רצון להזיז את עצמה - הביקורת והאכזבה שלך רק יחמירו את המצב.

אם אתה חושב שהיא האישה של חייך - נסה לדחוף אותה למצוא עבודה, להעסיק את עצמה, לקחת חלק בהוצאות וגם לחלק את עבודות הבית ביניכם. אולי זה יצליח ואולי לא

אבל

אני חושבת שאתה בן 24 והיא בת 21 ואין טעם להתעקש.

הם צעירים

מחכות להןם עוד הרבה מערכות יחסים ויש להם עוד הרבה מה ללמוד ולחוות,
בשביל מה לגרור קשר צולע?

Berethor

New member
הוא מתחסד, אבל בתכלס הוא רוצה עקרת בית..

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%A7%D7%A8%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%AA

למעשה עקרת בית הייתה מרצה אותו יותר מאישה קרייריסטית, אבל כרגע אין לו לא את זה ולא את זה. מה שיש לו זה סוג של "נסיכה" או "גולדיגרית", אם במקרה היא איתו רק בגלל כסף, למרות שפער הגלאים בניהם לא כזה גדול בכדי שתהיה איתו רק בשביל כסף או "נוחות", אבל אין לדעת.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/GoldDigger

Cade Foster

New member
דעתי?

אתם לא בשלים לגור ביחד. יותר נכון היא לא בשלה. היא התרגלה שינקו בשבילה ויעשו בשבילה הכל וקשה לה לקבל מציאות שונה.

לא בהכרח אומר שאתם צריכים להיפרד. אחרי שהיא תגור לבד/עם שותפים במשך כמה חודשים דברים יתחילו לקרות מעצמם. אם היא לא תבין בטוב שאין לה כושים שינקו אחריה, אז היא תבין דרך התחת.

Hermineh

New member
היא עוד לא שם בראש. היא צעירה ומחפשת את

עצמה.
לוקח שנים לקבל את הראש הזה של "לעשות בית", לנקות לבשל, להחזיק בית בשביל המשפחה. לא כל אחת ראתה את זה בבית ואמצה לעצמה את התובנות האלה.
אבל בלי קשר, אני אישית מאוד תומכת בזה שאם אתה איש קריירה אז אתה צריך אישה קרייריסטית לצדך. אני רואה מסביבי הרבה מקרים של גברים שבחרו בקריירה והאישה בבית או עובדת בעבודה מזערית והגבר מאבד עניין משך השנים. לעומת שניים שווים יותר שמסעירים זה את זה לשנים רבות.

ivgy1980

New member
אתם אשם. עשית טעות.

הרגלת אותה שאתה מפרנס ת'בית.
איך אפשר לכבד ולאהוב אישה כזו?
תגיד, עדיין בא לך עליה במיטה?

littlerunaway

New member
לא, בת 12 זו ילדה

אין צורך לתרץ את ההתנהגות שלה בגילה הצעיר. 21 זה לגמרי אישה, אישה צעירה אבל עדיין אישה. זה שהיא אולי מתנהגת כמו ילדה זה כבר משהו אחר.

Berethor

New member

SupermanZW

Well-known member
לדעתי אתה צריך להיפרד ממנה

היא מהווה נטל עליך ולמרות כל השיחות שהיו לכם אין סימנים שהיא מוכנה לעשות שינוי כלשהו או אפילו להשתדל, היא פאראזיטית, זרוק אותה.

היא בת 21

ילדה בעצמה, למה ציפית?
אני גם לא חושבת שכזה איכפת לה מהבית, כי אם היא כל היום בבית ולא מסדרת אותו.. זה כבר בעיה של יותר מקצת עצלנית.

ויש לי חדשות בשבילך.
זה לא ישתנה. היא לא תמצא עבודה בקרוב כי נוח לה שאתה משלם על הכל.

מניסיון.

Berethor

New member
לא קשור לגיל

היא כבר לא קטינה, ויש גם ילדים שמגיל צעיר עוזרים בבית, זה תלוי באופי, בחינוך ובחלוקת התפקידים.

Berethor

New member
היא מפונקת, לא דווקא ילדה

יש סיכוי טוב שהיא תמשיך לא לעשות כלום גם בעוד הרבה מאוד שנים, ואם הוא יעזוב אותה או שהיא תאלץ בכל זאת להשתנות או שהיא תלך לחפש שוגר דאדי..

Berethor

New member
גם אפשרות

וזה היה עדיף לו גם אם הייתה גרה אצל ההורים, אבל אני מניח שחשוב לו מגורים משותפים ולכן היא בכל מקרה ככל הנראה לא מתאימה לו.

למעלה