חוסר שיוויון בתרומה לקשר

Berethor

New member
נשאלת גם השאלה

האם היא באמת כזאת אטרקטיבית או מאהבת טובה שהוא מוכן לעשות הכל בשבילה, עושה רושם שלא, כי עובדה שזה מאוד מפריע לו המצב הנוכחי. אם לא אז הוא יוצא פראייר, אם הוא יכול למצוא מישהי שגם עובדת או עושה דברים בבית, וגם בת זוג טובה.

עזוב...

"איך את לא מתביישת לבקש ממני לשטוף כלים בסוף היום" - משמע שגם הוא לא ה"חרוץ" המושלם...

כמו שאומרים לפני שידביק תווית עצלנית - שיבדוק טוב טוב אם הוא 100% במידת החריצות שלו.

כדאי מאוד לשמוע מה הגברת מספרת שקורה בתוך המערכת הזו. לפני שעושים לה משפט שדה ושולחים אותה הביתה.

"איפה ההפקה?! אפשר להרים טלפון לאישה?"

Berethor

New member
אולי גם הוא לא "חרוץ מושלם"

אבל לו לפחות יש "תתירוץ" שהוא עובדת המון, וזה עדיין אומר שעדיף לו עוזרת בית או עקרת בית כנראה, ועוזרת בית היה יותר קל לו לממן חצי חצי עם אישה עובדת מאשר עם מישהו שלא, שזה גם בדיוק מה שהפנתרית אמרה מקודם.

בית לא מנהלים על 'תירוצים'

היא לא מחויבת לממן לו כלום. זה הוא שרוצה בית נקי מצוחצח שיממן מכספו.

חזרנו לשאלה: בשביל מה הוא צריך אישה בבית?!

כבר כתבתי קודם (ותנסה לדמיין עצמך במקומה) - איזו אישה שפוייה מוכנה שגבר יקח אותה לביתו והיא תהיה עבורו "עוזרת בית"/"מנקה"?
"בשביל זה לקחת אותי? שאנקה לך את הבית?"

Berethor

New member
נכון "היא לא מחוייבת לעשות כלום"

אבל בסופו של דבר כפי הנראה הוא זה שעושה שם הכל, לפי מה שהבנתי מדבריך. עקר/ת בית זה לא דבר חדש, ואומנם יש לזה גם שורשים של חלוקת תפקידים מגדרית, אבל יש גם היגיון מסוים מאחורי זה, זה מבוסס גם על הרעיון של אם רק צד אחד עובד אז שלפחות הצד השני יעשה תעבודות בית. אז אלא אם כן הוא מוכן לעשות גם וגם בשבילה, וחושב שהיא שווה את זה, אז כנראה שאין להם מה להיות ביחד. למה הוא צריך אותה בבית? שאלה טובה. בסופו של דבר הוא באמת לא יכול ולא צריך להכריח אותה לנקות, אבל זה לגיטימי אם יעזוב אותה יחפש מישהו שאו קרייריסטית או עקרת בית. מישהי שרק על תקן מאהבת, שחוץ מזה לא עושה כלום, לא עושה רושם שזה מספיק לו.

oromer

New member
מנהל
כל עוד אתה לא עשיר או לפחות אמיד

קשה לשלם על עוזרת כל יום. לרוב לי מי שיש עוזרת זה אחת לשבוע. מעבר לזה בבית צריך תחזוקה שוטפת- תלוי בצרכים של הבית כמות הנפשות והעדפות שלהם- כמה חשוב להם שיהיה נקי ומה מוכנים להקדיש לשם כך. הבחור לא היה מתלונן אם היא היתה עובדת או לומדת, אבל לשבת בבית או לטייל כל היום בלי לעשות כלום?ו לשטוף כלים זה נקרא עוזרת בית? רוב הכלים כנראה שלה אם הוא רוב הזמן לא בבית. ומדובר על כלים של זוג לא משפחה שלמה. זה לא אמור לקחת הרבה.

אם הבן זוג חשוב והיא יודעת שהוא עובד קשה והרבה שעות, אפשר לדאוג שיהיה נעים. כמובן בגבולות. לשטוף כלים להפעיל מכונה זה דברים פעוטים. לא דובר פה על לנקות חלונות או על ניקיון פסח.

בהחלט.

לציין ש...עד שלא נשמע את קולה של האישה המדוברת - אין יותר מדי מה לדון פה.

Berethor

New member
אתה באמת חושב שהוא יזמין אותה לכאן?

מתי פעם אחרונה הזמינו לפורומים את כל הצדדים בסיפור?

שמת לב?

אין אפילו תגובה אחת מבעל השרשור.
כמו כן, מתי בפעם האחרונה פה מישהו השכיל להבין שב"משפט" שומעים שני צדדים.

Berethor

New member
שומעים את שני הצדדים רק שיש אפשרות

במציאות אני משתדל לשמוע את שני הצדדים אבל לא בפורומים, שבהם זה לרוב בלתי אפשרי, אבל אפילו בתוכניות רדיו זה לרוב לא קורה. חוץ מזה אפילו אם היינו שומעים את הצד שלה זה עדיין לא דווקא היה מוסיף הרבה, היא בקלות הייתה יכולה גם לסבן את ההתנהגות שלה כדי לנסות להצדיק את עצמה. אין פה משהו מסובך גם בלהבין את ההתנהגות שלה, סך הכל נוח לה שהוא גם משלם על הכל וגם היא לא עושה שום עבודות בית, שום דבר מסובך, בתכלס הרבה יותר נוח להיות במצב שלה מאשר שלו, מרוב הבחינות. לגבי זה שפותח השרשור לא מגיב, כן שמתי לב וזה באמת מוזר קצת. אבל לא נורא.

אז תאמר לי איך זה בכלל הוגן...

ליעץ עצות שכאלה. כשלא שמענו את הצד השני בסיפור?

40something

New member
תעיף אותה ... ותקרא טוב טוב מה שאני כותב

טבע וצבע לא משתנים. היא לא תשתנה גם עוד 10 שנים.
אתה צריך בת זוג ולא להיות הסמרטוט בדלי של האקונומיקה ב 22:00
היא פרזיטית ולא רוצה לעבוד כי נוח לה כי אתה עושה הכל.
היא לא תשתנה שתמצא פרייאר שיממן אותה ויתחתן איתה
תעיף אותה קיבינימט ותמצא אישה מתפקדת , שגם חברה טובה וגם בת זוג.
הבחורה הזו קללה - תברח ממנה כל עוד אתה יכול !!!
אל תתן לה לסנדל אותך או שיש לה בעיה תפקודית שלא ידעת עליה....
בכל מקרה תברח ומהר @@@

גם אצלי הייתה את הבעיה הזאת.
אבל לא כמה חודשים, אלא כמה שנים
והוא לא מימן, אני מימנתי. הוא פשוט ישב על התחת 4 שנים ולא עשה כלום.
למה לא הלכתי? כי האמנתי שהוא ישתנה. בדיוק כמו כותב הפוסט.
ולפני 4 חודשים סיימתי את הקשר הזה. ועכשיו טוב לי.

Berethor

New member
צריך לשדך את האקס שלך לבחורה הזאת

הם מתאימים בול, רק הבעיה שאז אף אחד לא יעשה שם כלום, אבל אולי הם יחשבו על משהו..

פרקטיקה.

מצד אחד היא עדיין מתפתחת. צעירה. ומצד שני אתה גם לא יכול להניח לזה ולהמתין אם באמת עם הגיל זה ישתנה או לא. אני מבין אותך כי אני גם עובד מגיל מאד צעיר. היא צריכה לעשות משהו עם עצמה. או עבודה או לימודים. עכשיו. למה בדיוק היא מחכה? יש מצב שזו גם מערבולת שהיא נכנסה אליה, כל היום להיות בבית גורם רק לדכאון בסופו של דבר. שום דבר טוב לא יוצא מזה. אז יאללה.

RonspotNL14

New member
תגיד אתה ממש אהבל או עושה את עצמך?

היא כולה בת 21 אתה כולה בן 24 איך הגעת לאשת קריירה? אתם שני צוציקים וכל החיים לפניכם ובכל ההודעה הזו אתה צועק אני ואני ואני ואני תעשי לי תנקי לי תכיני לי דרישות יש לך כמו לכל סטרייט מצוי שלא מעניין אותו שום דבר חוץ מעצמו הבאת לה איזה פרח? משהו? ויש לי תחושה שאתה לא מספר את הכל אגב אם תהיה לך אשת קריירה גם לה תהיה את העבודה שלה ואת הקריירה שלה ואתה תצטרך להיות שותף בבית ולהוריד את הדרישות שלך הוד רוממותך או מעלתך

למעלה