חינוך מיני (Sex Education) עונה 3

Lhuna3

Well-known member
מאקו דירגו את כל הדמויות של העונה. (אובייסלי ספוילרים להכל)
אחלה כתבה, כמובן שאני לא במאה אחוז מסכימה עם הדירוג, אבל ככה זה תמיד, ובאופן כללי היא די ראויה לדעתי.
ואני גם הסכמתי כמעט עם כל מה שכתבו שם על הדמויות, שזה די מדהים, כי אני בד"כ כל כך לא מסכימה ברשימות כאלו עם מה שכותבים שאני מפסיקה מהר מאוד לקרוא, ופה קראתי הכל בכיף.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מאקו דירגו את כל הדמויות של העונה. (אובייסלי ספוילרים להכל)

1. מסכימה חלקית. איימי היא אכן נסיכה אבל אדם הוא מקום ראשון בשבילי|לב|
2. השיר על רהים לול:-D
3. מסכימה עם מה שכתבו על רובי|מאוהב| הייתי שמה אותה גבוה יותר אפילו העונה.
4. וגם אהבתי מאד מה שכתבו על אדם|מאוהב|
5. לאריק אכן הגיע הורדה בדרגה אחרי הבגידה הזאת|לב-ש| אבל הם כותבים שהוא לחץ על אדם לשכב איתו וזה לא נכון8-*
אהבתי את הרשימה. יש לי מיליון הערות והזזות, אבל באופן כללי זאת רשימה טובה ומה שכתוב על כל דמות מעניין.
ואהבתי מאוד את זה שלמעשה בסדרה הזאת שהיו בה רק 24 פרקים יש 28 דמויות משמעותיו לדירוג (שניים מהדירוגים היו לשני אנשים ביחד)

ולגבי נקודה 5 - אני מסכים

Aranel Nenharma

Well-known member
סיימתי את עונה 3
זה היה מטיש כי ראיתי 3 פרקים של שעה היום |מזיע|
סיימתי את העונה עם מסקנה מאוד ברורה
לא איכפת לי עם מי אוטיס ומייב יהיה וגם לא איכפת לי עם מי אריק יהיה.
מצדי גם שבעונה הבאה לדמויות האלו יהיה פחות זמן מסך.
מה שהכי חשוב לי זה שלאדם ורובי יהיה סוף מושלם.
בעונה הראשונה הם היו הבריונים של בית הספר (רובי היתה יותר ביץ' מבריונית) ועכשיו הם שני הדמויות שהכי התפתחו וניהיו אנושיים.
בפרק של ההפגנה רובי יצא מלכה👑 ואז לא דיברו על זה ואפילו לא ראו אותה בפרק האחרון. אני ממש מקווה שלא יקטינו שוב את הדמויות שלה בעונה הבאה.

יאואוואוווו איזה מנהלת מפלצת ודפאקקקק??? מה זה העונש המשפיל הזה איזה כלבה:-0:-0 זה לא חוקי. מזה פוסט שיימינג אחד בפייסבוק שניה הופך לויראלי והיא מפוטרת!
יאללה שיפטרו ממנה!!
פתאום גרוף נראה כמנהל השנה :-D
לאאאאאאאאאאאאא אריק לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.
קודם כל - למה אוטיס לא שלח לו הודעה מיד שלאדם לקחו את הטלפון? זה מה שאני הייתי עושה.
מזל שהוא שלח לו מייל אח"כ. כבר חששתי שאריק יחשוב שאדם מסנן אותו וילך ויעשה שטויות. בסוף גם בלי לחשוב את זה הוא עשה שטויות אוףףףף;-(
כן כאילו אדם יכל גם לבקש מאוטיס לשלוח לאריק הודעה.
ובאמת היה תחושה שאריק נעלב שאדם לא הגיב לו, אבל אדם הוא זה שצריך להעליב, למה אריק לא דאג לו שהוא לא שומע ממנו כל היום.
ואדם כזה חמוד הוא רוצה לכתוב לו שיר|מאוהב|
פשוש קטן וחמוד.
יאיי גם לרובי שהתעמתה עם הופ|כתר| באמת קצת עצוב לי שאוטיס בחר במייב ולא בה היא ממש אוהבת אותו.
פשוט מלכה
מצד שני נשיקה בגשם פירושה זוג אנדגיים:-D יאסססססססססססססס|מאוהב| וכל הוידוי הזה קודם|לב|
רוב הקומדיות הרומנטיות המצלמה מסתובבת סביב הזוג, אבל שמתם לב שפה התפאורה נשארה במקום ואוטיס ומייב זזו.
חחח יאיי מייקל|כתר| איך הוא יצא על האח הקקה שלו. כאילו הוא היה ממש חרא בעצמו בעונות הקודמות ועכשיו פתאום אני בעדו.
למרות שיש לי קצת בעיה עם כך שמציגים דמויות בעיתיות ואז מתרצים את זה עם ילדות קשה וגורמים לצופה לאהוב את הדמות.
זה גם מה שהם עשו עם אדם, אבל מי אני שאשפוט כי אני פשוט נפלתי בקסם שלו.
שוב למה הכל קיצונייייייייייייי אבל?? למה אי אפשר שאריק יהיה אריק וישים איפור וירקוד ואדם לא ישים איפור והם יעשו דברים ביחד ודברים בנפרד???? ארררררג. אני קצת שונאת את אריק ואני לא רוצה לשנוא אותו כי הוא מותק. אוף למה הוא שבר לי ולאדם את הלב?;-(
זה חמוד אבל שאדם ורהים התחברו אבל גאד רק שלא יהיו ביחד.
מסכימה עם הכל
ויש לי חשש מאוד גדול על אדם ורהים
באמת שלא איכפת לי שאריק ורהים יהיו ביחד אם זה אומר שאדם ימצא לו בחור טוב ונחמד שלא מנשק אחרים:mad:
ועכשיו יש לי חשש שאדם יהיה יחד עם ראהים. וממש לא בא לי את זה.
זה גם יכול להיות יפה להראות שתי אנשים הומאים עם יחסים אפלטונים.
האמת שכל הזמן אני ציפיתי שמתישהו תהיה איזו סצנה של איימי עם אדם שבה יש התיחסות לזה שהם היו יחד בעבר (והוא לקח מאוד קשה את זה שהיא נפרדה ממנו).
היה קרוב למשהו כזה בטיול בצרפת כשהוא היה יחד עם סטיב (החבר הנוכחי של איימי) וקייל (החבר שהיה לה לזמן קצר בעונה 1).
ממש היה חסר, היה אזכור קטן לזה בפרק סיום של עונה 3 עם איימי ואמא של אדם
סופר חמודים (אבל לקרוא את זה עכשיו אחרי שסיימתי את העונה זה כואב) [אדם ואריק]
;-(;-(
אבל שמחתי שבסוף אייזק גילה שהיה משהו בין מייב ואוטיס בצרפת ועזב בכעס בגלל זה.
תגידו, אם מייב ואוטיס התנשקו בצרפת אפילו נשקיה על הלחי, זה עדיין נחשב נשיקה צרפתית?
חחחח נכון? אני גם מופתעת איך עדיין אכפת לי מרובי אבל מסתבר שכן.
כי היא מלכה (ציינתי יחסית הרבה בהודעה הזו)
לא מגיע לאריק כזה חבר חמוד. (שפעם היה מתעלל בו...)
ועכשיו איך הדלתות הסתובבו
כן אני בעד מייקל בעיקרון. אבל אני רוצה שידבר עם אדם ויתנצל בפניו. הוא קולט שאבא שלו היה בריון אליו, אבל לא קולט שהוא היה כזה לבן שלו
זה היה ממש חסר העונה שמייקל לא ניסה אפילו להתחבר לאדם. הוא כבר הודה בארוחה עם אח שלו שהבן שלו שונא אותו, אז תעשה משהו עם זה.
נכון. שוב מחזיר אותי ללמה הכל כ"כ קיצוני ואין איזה נקודת אמצע נורמלית עם המנון בית ספר נחמד באנגלית.
אולי הופ היתה מרוצה מהמנון על ציצים וזיונים אם זה היה בלטינית
בדיוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה מה שאמרתי!!!!
למה הכל או כלום??? כאילו שים איפור ולך למועדון לבד או עם חבר גיי שזורם או אפילו אוטיס יזרום בתכלס ומחר תהיה עם החבר שלך תעשו דברים ששניכם אוהבים. מה זה הקלינגיות הזאת??
נכון!
אריק נפרד ממנו על גשר מעל מים ובחיי שלרגע פחדתי שהוא יקפוץ.
אני שמחה גם שהוא הלך להתחרות בכל זאת.
זה גם יפה כי הוא בכלל שקל ללכת לתחרות אחרי שראהים אמר לו לעשות משהו שהוא, אדם, אוהב ולא לנסות שירה רק כי אריק אוהב את זה
כלומר אדם המשיך עם התחרות כי זה משהו שלו ולא של אריק.
אבל לילי שהושפלה לא הולכת לבי"ס, ובחדר שלה מתחילה להדאיג אותי ממש...
בסוף אוטיס מגיע לדבר איתה ותודה לאל - היא בסדר.
היה לי פחד קטן שנגלה שהיא התאבדה
מוזר לי שאמא שלו, מורין, עוד לא יודעת שהם זוג, אחרי מה שהוא עשה על הבמה בהצגה ההיא לעיני כל.
מעניין אם אבא שלו יודע
מייקל היה נוכח בהצגה אבל אני לא זוכרת אם הוא היה בבמה בזמן הצהרה של אדם או הוא בדיוק היה מאחורי הקלעים
צעד נכון. לדעתי היא צריכה לנסות להיות עם אוטיס ואז לגלות שהיא בעצם מעדיפה את אייזיק באמת.
אבל לא נראה לי שהיא תחזור אליו כבר. אולי בעונה הבאה בכל זאת?
את באמת עד כדי כך מעודדת את אייזק ומייב?
מבחינתי שלא נראה את אייזק יותר בסדרה
אוף אריק נפרד מאדם למרות שאדם הסכים לסלוח לו על הנשיקה ;-( למרות שמבינה אותו.
איזה שיר מקסים אדם כתב לו... ואיזה נודניק ראהים הזה "השיר שלך בסדר אבל לא משהו" |חבול|
היה לי די עצוב שאדם הסכים לסלוח לאריק, זה הרגיש לי שאדם מתפשר רק כדי שיהיה לו מישהו שאוהב אותו
וזה ממש מצחיק בהתחשבות על מה שחשבתי על אריק עם אדם בעונות הקודמות
וראהים דווקא היה ממש בסדר, בכל זאת אדם כן גנב לו את החבר.
יכלו לעשות פשרה ולעשות המנון על ציצים וזיונים אבל בלטינית. ככה כולם היו לא מרוצים, אבל במידה שווה. וגם המשקיעים בקהל לא היו מבינים את המילים אז הכל היה בסדר.
גם אמרתי את זה
אגב, אחיין שלי צופה בסדרה עכשיו והוא בעונה 2 והוא צפה בכל מיני סדרות בריטיות אחרות והוא אומר שהסדרה היא כיפית, אבל זה לחלוטין לא אמין שזה תיכון באנגליה. קודם כל עניין המדים - כלומר זה שאין להם מדים בעונות הראשונות. כמעט בכל בתי הספר באנגליה יש מדים. ויש עוד כל מיני דברים שמרגישים כמו סדרת תיכון אמריקאית הרבה יותר מאנגלית.
חוץ מזה הוא ציין גם שזה פשוט לא מרגיש כמו אנגליה כי כמעט תמיד זורחת שם השמש. וזה באמת קטע.
ראיתי איפה שהו שבכוונה ניסו לעשות את זה כתיכון אמריקאי, בגלל זה יש לוקרים, ג'קטים לספורטאים וכו.
והקטע עם השמש, אז דווקא הגיוני אם זה קורה בקיץ שיהיה שמש עד שעות מאוחרות.
יש סדרה שראיתי ששם גם תמיד שמש וגם בערב כשהם יוצאים לפאב זה עדיין שמש, עד שקראתי וראיתי שהסדרה קוראת בסקוטלנד ושם בקיץ יש שמש עד מאוחר.
את מבינה את אריק שהוא נפרד מאדם?
כי אני ממש לא מבין. הוא בחר בו גם כשהיה לו חבר שהיה לחלוטין מחוץ לארון ולמרות כל ענייני העבר.
ואז הוא עוזב אותו בגלל שאדם עדיין לא מוכן לצאת מהארון בפני אמא שלו (למרות שזה ברור לשניהם שהיא יודעת), ואפילו שהוא כבר יצא מהארון בפני כל בית הספר.
וגם בגלל שאדם לא מרגיש בנוח לצאת מאופר למועדונים.
הוא טוען שאדם תוקע אותו במקום בארון וזה פשוט ממש לא נכון.
הוא גם יכול לצאת למועדונים בלעדיו. יש אנשים שזה בכלל לא מתאים להם, זאת לא סיבה לוותר על כל הקשר.
בגלל זה ממש השתנה היחס שלי לאריק בסוף עונה 3
אני לגמרי טים אדם בפרידה הזו.
אוקי כבר באתי להתעצבן ולהמנע מלהגיב כי אין לי כוח להכנס לדיון הזה, ניהלתי אותו בראש עם כל מיני כתבות מעצבנות יותר מידי פעמים. אבל אז ראיתי את ההמשך ואני אוהבת אותך חזרה:-P:|לב|
אני כבר לא זוכרת הרבה אבל נדמה לי שאהבתי את אדם גם בעונה 2. כאילו הדברים שכן זכורים לי זה שהוא היה עצובי ואבא שלו היה חרא והקטעים המקסימים שבהם הוא ואריק ניפצו דברים במגרש הנטוש הזה|לב|
התגובה שלך זה על הדברים החמים שאמרתי על אדם ואריק בתגובה שלי עד פרק 5 עונה 3.
כמה השתנה מאז...... אני עכשיו די עצבנית על אריק.
אגב נזכרתי שהשחקנים של אדם ואיימי היו זוג ונכנסתי לאינסטגרם שלהם לראות אם עדיין ולא הצלחתי להסיק מסקנות אם הם עדין ביחד או נפרדו.
באמת?!?!?!
איזה חמודים, למרות שאולי הם באמת נפרדו וזה מסביר למה אין סצנות עם אדם ואיימי.
ומוזר לחשוב שאולי הפעם הראשונה שהם נפגשו היה בצילום הסצנה הראשונה שלהם ושל הסדרה, כשהם עושים סקס.

לסיום:
את ההודעה הקודמת סיימתי עם תמונה של אריק ואדם.
עכשיו המצב השתנה אז הנה רק אדם:

didalf

Well-known member
זה היה מטיש כי ראיתי 3 פרקים של שעה היום |מזיע|
כן זה באמת קצת מתיש, אני גם ראיתי את שלושת האחרונים ברצף.

בעונה הראשונה הם היו הבריונים של בית הספר (רובי היתה יותר ביץ' מבריונית) ועכשיו הם שני הדמויות שהכי התפתחו וניהיו אנושיים.
בפרק של ההפגנה רובי יצא מלכה👑 ואז לא דיברו על זה ואפילו לא ראו אותה בפרק האחרון. אני ממש מקווה שלא יקטינו שוב את הדמויות שלה בעונה הבאה.
כן כן וכן|כתר||מאוהב|
אני גם מקווה שלא יקטינו את רובי שוב בעונה הבאה.

פתאום גרוף נראה כמנהל השנה :-D
חח כן אה?|בוקס|

נכון.

תגידו, אם מייב ואוטיס התנשקו בצרפת אפילו נשקיה על הלחי, זה עדיין נחשב נשיקה צרפתית?
יופי ניק|שפם|

זה גם יפה כי הוא בכלל שקל ללכת לתחרות אחרי שראהים אמר לו לעשות משהו שהוא, אדם, אוהב ולא לנסות שירה רק כי אריק אוהב את זה
נכון|לב|

|כן||!|

איזה חמודים, למרות שאולי הם באמת נפרדו וזה מסביר למה אין סצנות עם אדם ואיימי.
אולי. מקווה שלא:-(

ומוזר לחשוב שאולי הפעם הראשונה שהם נפגשו היה בצילום הסצנה הראשונה שלהם ושל הסדרה, כשהם עושים סקס.
תכלס:-D

לסיום:
:-Dפשושי ווירדו|מאוהב|
אבל אוף אני כועסת על אריק אבל לא יכולה לשנוא אותו לגמרי כי הוא עדיין מותק בכל תחום אחר ואני עדיין רוצה שהם יחזרו:-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מייב ואוטיס נשכחו בתחנת דלק בזמן טיול כיתית האאאאאאאאא
והיה סוג של אסון עם האוטובוס בטיול אהההההה
[לגבי דימיון לורוניקה מארס]
חחחחחח לא חשבתי על זה, אבל נכון.
אוקי אז בוא נדבר על אדם ואריק.
יש לי בעיה עם הזוג הזה.
בעונה הראשונה והשניה לא הכי הבנתי מה אריק מוצא בלהיות עם אדם. זה אדם שהתעלל בו כנראה שנים ואז פתאום ביום אחד לאריק יש קראש על אדם. זה ממש תסמונת שטוקהולם.
אני יכולה להבין את הצד של אדם, שהרגשות שהיו לו גרמו לו להיות מבולבל ושאולי היה לו תמיד רגשות לאריק והבריונות היה הדרך לבטא אותם (כמו שילד מושך לילדה בגן בשיער) אבל אצל אריק זה בא משום מקום. ונכון שראינו את הקשר נבנה בעונה 2 אבל אני עדיין לא מצליחה להבין מה גרם לאריק לנסות בכלל את זה.
עם זאת אני בקונפליקט ממש קשה כי אדם ואריק הם הזוג הכי חמוד שיש :love:אני פשוט מאוהבת בזוג הזה וכל סצנה איתם אני חוזרת אחורה לראות שוב כי זה פשוט כזה פשוש. גם כשחושבים על זה אז הם הזוג עם מערכת יחיסים הכי בריאה שיש בסדרה (כולל המבוגרים).
גם לי יש את הבעיה הזאת כי כמו שאת אומרת אדם ואריק הם הזוג הכי מתוק בעולם.
אבל אני לא מוכן להתעלם מהעבר של אדם (לעומת עדי ולונה). אבל זה לא מצב שמתעלמים מזה.
(היה ספר שקראתי שבו גם שני נערים והאחד היה מרביץ המון לשני בעבר והם הפכו לזוג, אבל לא הייתה שום התנצלות וזה די עיצבן אותי)
עכשיו זוג אחר... אוטיס ומייב
אני חושבת שהיוצרים גררו את מערכת היחסים שלהם יותר מדי ועכשיו זה כבר לא נחוץ. באמת שלא איכפת לי אם הם יהיו או לא יהיו ביחד, מה גם שרוב עונה 2 הדמויות לא בילו ביחד וזה עוד יותר הוריד את השיפ הזה כי פשוט לא חווינו אותם על המסך.
זה לא שיש לי בעיה שהם יהיו ביחד, ולפי פרק 5 זה נראה שזה מה שהולך לקרות (וגם כי הסדרה די הולכת בשבלונה של סדרה דרמה קומית טיפוסית) אבל מי שבאמת כואב לי זה על רובי. הם הצליחו ליצור בעונה 3 דמות כל כך טובה ועגולה בניגוד לדמות שהיתה בעונה 1. ותאכלס מי שהכי איכפת לי שיהיה בזוגיות טובה ומאושרת זו רובי, כל כך מגיע לה את זה. והחברים שלה היו כל כך חמודים עם איך שהם הגנו עליה אחרי הפרידה מאוטיס וגם הם נהפכו לדמויות עגולות.
אני כאן מרגיש אחרת לחלוטין.
אני לחלוטין בעד מייב/אוטיס (מוטיס? אוטייב?)
נכון שפיתחו את הדמות של רובי באופן מעולה בעונה 3, אבל זה לא משנה את זה שהיא ביץ' לכמעט כולם וזה לא משנה שהיא הרבה זמן מסתירה את מערכת היחסים עם אוטיס כי היא מתביישת בו ושאחר כך בהתחלה היא מנסה לשנות אותו לחלוטין. אני בהחלט אוהב אותה הרבה יותר מאשר בעבר, אבל היא עדיין לא מושלמת.
חוץ לא משנה שנעשיתי יותר בעד רובי, עדיין מערכת היחסים שלה עם אוטיס לא הייתה מה שהיה (או תמיד כמעט היה) מערכת היחסים של אוטיס ומייב.
חסר לי קצת יחס להפלה שמייב עשתה בעונה הראושנה, לא הזכירו את זה בכלל. וזה לא צריך להיות איזה סיפור אבל כן קצת קיוותי שלפחות היא תודיעה באיזה שהו שלב לג'קסון, אפילו אוטיס לא הזכיר את זה פעם אחד, וזה מעלה את השאלה למה הכניסו את קו העלילה הזה חוץ מלשמש עלילה לפרק המסויים ההוא.
לא נראה לי שצריך להיות לזה חשיבות בהמשך. חלק מהעניין לדעתי זה כמו סוגיות אחרות שקשורות למין ולבעיות נפשיות שעולות בסדרה ונועדו להעביר מסר עליהם. (קצת למשל כמו שבעונה 2 הייתה דמות א-סקסואלית שאז לא חזרה בעונה 3).
חוץ מזה שלפרשת ההפלה הייתה חשיבות מעבר ללדבר על חווית ההפלה כי זה אחד הדברים המוקדמים שמאוד חיברו את מייב ואוטיס יחד כי הוא הראה לה עד כמה הוא יכול להיות שם בשבילה.
האם הוא באמת היה נוראי? כאילו כן הוא עשה דברים נוראים, אבל צריך לזכור שבית הספר הזה באמת נהפך לבית זונות אחד גדול. אני עדיין לא מבינה איך אישור ללילי לעשות את ההצגה הזו
כשאני אומר שהוא היה נוראי, אני מתכוון בעיקר באיך שהוא היה אל הבן שלו. אבל גם באיך שהוא היה אל מייב.
מצד שני הוא חשף את הסודות המיניים של כולם. והוא אדם מבוגר, לא נערה נקמנית!!!!
נכון, גם זה באמת.
אוקי אז הסצנה בפרק 2 שאריק מאפר את אדם. אדם כזה פשוש שם.|מאוהב| אני שמחה שהוא למד די מהר לאהוב את מי שהוא.
זה באמת די מהר שהוא השתנה. אבל בשביל אריק זה לא מספיק מהר :cautious:
אבל לא לשכוח שאיימי נפרדה מאדם כי רובי והחבורה די אמרו לה להפרד ממנו. זה לגמרי היה נראה שאיימי מצידה היתה ממשיכה איתו. וקצת חבל לי שאין סצנות איתם, היה יכול להיות מעניין שהם ידברו על אדם החדש וישתפו חוויות.
גם לי חבל שלא היו סצנות של אדם עם איימי מאז שהם נפרדו במיוחד בעונה 3.
בכלל בקושי מזכירים שהיה בינהם קשר - היה רק קטע אחד שבו אדם, סטיב וקייל ביחד בטיול ומזכירים שזה שני האקסים של איימי עם החבר הנוכחי שלה.
אם אני זוכר נכון אבל אז אחרי שאדם חשף את עצמו בפני כל הבית ספר איימי עצמה רצתה להפרד ממנו וזה לא היה רק עניין הלחץ של החבורה שלה.
זה היה עצוב כי זה נראה שבגלל כל היחס הקודם של אדם אז אין לו חברים באמת (קייל הזה הוא סתם סטלן). גם זה שלא היה לו ברירה לשבת ליד האקס של חבר שלו וגם כאילו לא היה לו עם מי לדבר כל עוד אריק לא שם.
זו עוד סיבה למה הוא צריך לדבר עם איימי.
ויאללה שאוטיס יהיה חבר של אדם, מגיע לו
מאוד רציתי שאוטיס יתחבר עם אדם. ואהבתי את זה שאוטיס עזר לאדם באחד הפרקים הראשונים כשהוא דיבר איתו.
אבל גם מאוד הגיוני שאוטיס מרגיש ספקות לגבי הקשר שלהם. הגיוני שהאינסטינקט שלו יהיה להגן על אריק ומאדם.
@מילי08 ראית את לוק???? איזה שיער (מחולה אהבה)
חחחחח ראיתי את זה. עוד בעונה 1, אבל אז שוב בעונה 3 (נכון?)
וכן יש לו הרבה יותר שיער מאשר בlovesick
... מעניין שלאור הגילוי בסוף העונה שאולי התינוקת לא של יאקוב אז אולי נגלה שהוא האבא.
:-D אייזק הוא בלתי נסבל והוא סתם סכסכן.
בדיוק!!!!
*מי זה היה? נראה לי לונה, שהייתה הרבה יותר מידי בעדו. מה פתאום הוא מגעיל ואני שמח שמייב פגעה בו כשהיא התנשקה עם אוטיס.
אני גם לא הסכמתי עם הדירוג היחסית גבוה שהוא קיבל ברשימה שעדי הביאה.
בדיוק!!!! (זה לגבי מה שכתבתי גם למעלה על אריק ואדם שאנחנו מסכימים)
הבעיה שלי היא שקצת דילגו על הקונפליקט של אריק האם הוא רוצה לשכוח את מה שאדם עשה לו.
וגם בעתיד, אם יהיה להם ילדים, הסיפור על איך ההורים נפגשו יהיה ממש מביך
אני חושב שזה לא נורא לספר לנכדים שזה סיפור המקור שלהם.
אבל אני כן חושב שדילגו על עניין הקונפליקט של אריק בנושא מהר מידי.

כי אני יותר נחמדה מניק ויכולה להתאמץ טיפה להגיב בלי ספוילרים להמשך!!!
לא יכול להיות כי אני האדם הכי נחמד שאפשר. אני פרקטיקלי איימי.
אבל מסכימה עם מה שאמרת על רובי. מדהים איזה קפיצה רובי עשתה בעונה הזאת מדמות שולית מאד כלבה ושטחית לאחת הדמויות הכי אהובות שפתאום כל האינטרנט בעדה. כל הכבוד ליוצרים שהפכו ככה את רובי|כתר|
קצת מעצבן אותי שהפכו אותה לכאילו קדושה. היא ביץ' נוראית להמון אנשים. ברמה כזאת שהחברה הכי טובה שלה איימה עליה בחשיפת תמונה ואג'ינה שלה בגלל שהיא כל כך רעה אליה. והייתי אקסטרה נוראית אל מייב, אפילו אחרי שמייב חקרה עבורה בפרשה של התמונה.
שום דבר ממה שהתגלה עליה בעונה 3 או שהיא עשתה בעונה 3 לא משנה את הדברים האלו.

אגב נזכרתי שהשחקנים של אדם ואיימי היו זוג ונכנסתי לאינסטגרם שלהם לראות אם עדיין ולא הצלחתי להסיק מסקנות אם הם עדין ביחד או נפרדו.
מאז שנכנסתי לקטע של אינסטגרם הבנתי שזה מאוד מעצבן שזוגות לא פומביים לגבי הזוגיות שלהם. כלומר הרבה פעמים לא ברור אם שני אנשים הפכו לזוג ולא ברור אם הם נפרדו.
נכון שזה חיים פרטיים שלהם וזכותם לשמור דברים לעצמם... יאדה יאדה יאדה - אני רוצה לדעת דברים.

didalf

Well-known member
לא יכול להיות כי אני האדם הכי נחמד שאפשר. אני פרקטיקלי איימי.

מאז שנכנסתי לקטע של אינסטגרם הבנתי שזה מאוד מעצבן שזוגות לא פומביים לגבי הזוגיות שלהם. כלומר הרבה פעמים לא ברור אם שני אנשים הפכו לזוג ולא ברור אם הם נפרדו.
נכון שזה חיים פרטיים שלהם וזכותם לשמור דברים לעצמם... יאדה יאדה יאדה - אני רוצה לדעת דברים.
חחחח נכון??? חוצפה!:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סיימתי את העונה עם מסקנה מאוד ברורה
לא איכפת לי עם מי אוטיס ומייב יהיה וגם לא איכפת לי עם מי אריק יהיה.
מצדי גם שבעונה הבאה לדמויות האלו יהיה פחות זמן מסך.
אוקי זהו. אני חוסם אותך מהפורום.
טוב, נו בסדר אני לא אחסום אותך.
בין היתר בגלל שאת גם שמה גיפים של טום לפעמים.
אבל אני ממש לא מסכים.
אוקי, אולי עם הרוב אני לא מסכים.
מאוד מאוד אכפת לי שאוטיס ומייב יהיו ביחד. הם אנדגיים והם צריכים להיות אנדגיים או שאני אתעצבן.
ואכפת לי גם עם מי אריק יהיה. אני פשוט חושב שהוא צריך להפסיק להיות אידיוט ולהיות עם אדם.
אני מניח שיקח לפחות עונה שלמה עד שהם יחזרו להיות יחד ועד אז אכפת לי משניהם ועם מי הם יהיו.
ממש לא אכפת לי במיוחד מרובי. כלומר אני אשמח עם הדמות שלה תמשיך להתפתח בעונה הבאה. אבל אני גם אשרוד אפילו אם היא בכלל לא תחזור לעונה הבאה.
אני כן אגיד שלא יפריע לי אם מייב ואריק יקבלו פחות זמן מסך בעונה הבאה כי אני מאוד אוהב את זה שלסדרה יש קאסט מאוד גדול ומגוון ועוסקים בהרבה קוי עלילה במקביל. אז אם צריך פחות זמן מסך לדמויות ראשיות בשביל דמויות משניות אני מסכים.
אבל אוטיס עדיין צריך להיות במרכז כי אני מאוד אוהב את איך שהוא מדהים עם אנשים כהוא מייעץ להם. הוא די נהדר. ומאוד אהבתי שבסוף עונה 3 אמא שלו הבינה את זה.
*כמובן שהיה נהדר עם אוטיס הנער היה לפעמים עושה שיחה עם אוטיס המטפל כי אוטיס הנער צריך הרבה עזרה.
למרות שיש לי קצת בעיה עם כך שמציגים דמויות בעיתיות ואז מתרצים את זה עם ילדות קשה וגורמים לצופה לאהוב את הדמות.
זה גם מה שהם עשו עם אדם, אבל מי אני שאשפוט כי אני פשוט נפלתי בקסם שלו.
אהם אהם זה גם בדיוק מה שעשו עם רובי
מסכימה עם הכל
ויש לי חשש מאוד גדול על אדם ורהים
באמת שלא איכפת לי שאריק ורהים יהיו ביחד אם זה אומר שאדם ימצא לו בחור טוב ונחמד שלא מנשק אחרים:mad:
אני לא יודע אם אריק ירצה עכשיו את ראהים, אבל אם כן אז אני מקווה שראהים לא יסכים.
נכון
(חחחח מזכיר לי שלפני כמה ימים בפרק של סיינפלד הוא עשה קטע על כך שאפלטון בטח היה נורא גאה בעצמו על כך שהוא המציא סוג של מערכת יחסים ויכל לקרוא לה על שמו. והוא כמובן תיאר את זה בצורה מצחיקה)
(אני נזכר עכשיו שבמשך שנים סיינפלד היה משהו שהיה עולה בהמון שיחות פשוט כי הוא דיבר על דברים שמתקשרים לכל דבר בחיים)
(כמובן שלפעמים הוא גם דיבר על דברים כמו שיחות בטלפון ציבורי שאין להם שום קשר לעולם של היום)
אהם... סליחה!
מי את חושבת שאת?
את חושבת שאת יכולה לבוא לכאן ולעשות בדיחות אבא במקומי?
(אבל כן, זה היה מצחיק :-D )
זה היה ממש חסר העונה שמייקל לא ניסה אפילו להתחבר לאדם. הוא כבר הודה בארוחה עם אח שלו שהבן שלו שונא אותו, אז תעשה משהו עם זה.
זה לחלוטין מרגיש שלא אכפת לו מאדם.
לא זכרתי שאדם הלך על עניין התחרות בעקבות משהו שראהים אמר.
היה לי פחד קטן שנגלה שהיא התאבדה
אני היחידי שלא חשב שלילי עומדת להתאבד?
את באמת עד כדי כך מעודדת את אייזק ומייב?
יש ללונה איזו בעיה שהיא מחבבת את אייזק ולא חושבת שמה שהוא עשה היה נוראי.
הייתי חוסם אותה, אבל לא נעים לי.
אני גם אהיה בסדר אם אייזק לא יהיה יותר בסדרה.
אבל אני כן חושב שיכול להיות מעניין אם הוא כן ימשיך להיות בסדרה ותהיה לו יותר עלילה ואולי הוא אפילו יקבל רידמפשן ארק כמו שרובי קיבלה. גם אני אשמח לראות אותו בזוגיות טובה עם מישהי אחרת (למשל איימי).
זה חלקית בגלל שהנוכחות שלו טובה לייצוג.
היה לי די עצוב שאדם הסכים לסלוח לאריק, זה הרגיש לי שאדם מתפשר רק כדי שיהיה לו מישהו שאוהב אותו
וזה ממש מצחיק בהתחשבות על מה שחשבתי על אריק עם אדם בעונות הקודמות
וראהים דווקא היה ממש בסדר, בכל זאת אדם כן גנב לו את החבר.
כן וכן
מסכן אדם :-(
ראיתי איפה שהו שבכוונה ניסו לעשות את זה כתיכון אמריקאי, בגלל זה יש לוקרים, ג'קטים לספורטאים וכו.
והקטע עם השמש, אז דווקא הגיוני אם זה קורה בקיץ שיהיה שמש עד שעות מאוחרות.
יש סדרה שראיתי ששם גם תמיד שמש וגם בערב כשהם יוצאים לפאב זה עדיין שמש, עד שקראתי וראיתי שהסדרה קוראת בסקוטלנד ושם בקיץ יש שמש עד מאוחר.
אני חושב שכל עונה שם זה סמסטר. ובעיקרון החודשים שהם עיקר הקיץ זה חודשים שיש חופש מלימודים. אז די לא הגיוני שהם אף פעם לא הגיעו לחורף.
לסיום:
חחחחחחח

Lhuna3

Well-known member
יש ללונה איזו בעיה שהיא מחבבת את אייזק ולא חושבת שמה שהוא עשה היה נוראי.
לא יודעת, אני לא חווה את זה כבעיה :-P:
כנראה שחלק מזה זו העובדה שבאמת לא אכפת לי כמוכם מזה שאוטיס ומייב יהיו ביחד, אני מאוד מחבבת כל אחד מהם בפני עצמו, אבל הסיפור הרומנטי שלהם נבנה בצורה סופר קלישאית ונמתח לי כמו מסטיק צפוי ומשעמם שסתם עצבן אותי, אז לא הייתי כזה בעד השיפ הזה (ספוילר סופרסטור: מזכיר לי מאוד את איך שהרגשתי כלפי השיפ של איימי וג'ונה שנמתח ועצבן אותי, למרות שאחרי שהם היו סופוף ביחד אז כן הייתי בעדם מאוד. אז יש לי תקווה שכשנראה מערכת יחסים מתפקדת ונורמלית בין אוטיס למייב אני בכל זאת אולי אהנה מזה.)
בכל אופן אין לי כרגע רגשות חזקים כלפיהם כזוג, ואני די מתקשה להבין מה גורם לכם לרצות את זה כל כך.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כנראה שחלק מזה זו העובדה שבאמת לא אכפת לי כמוכם מזה שאוטיס ומייב יהיו ביחד, אני מאוד מחבבת כל אחד מהם בפני עצמו, אבל הסיפור הרומנטי שלהם נבנה בצורה סופר קלישאית ונמתח לי כמו מסטיק צפוי ומשעמם שסתם עצבן אותי, אז לא הייתי כזה בעד השיפ הזה (ספוילר סופרסטור: מזכיר לי מאוד את איך שהרגשתי כלפי השיפ של איימי וג'ונה שנמתח ועצבן אותי, למרות שאחרי שהם היו סופוף ביחד אז כן הייתי בעדם מאוד. אז יש לי תקווה שכשנראה מערכת יחסים מתפקדת ונורמלית בין אוטיס למייב אני בכל זאת אולי אהנה מזה.)
בכל אופן אין לי כרגע רגשות חזקים כלפיהם כזוג, ואני די מתקשה להבין מה גורם לכם לרצות את זה כל כך.
אוקי, אז לא בעניין של אוטיס ומייב ביחד. זה מוזר לי, אבל אני מקבל.
העניין הוא שגם יעל כבר לחלוטין לא בעדם כזוג (גם אחרי סוף העונה)
אבל היא עדיין אנטי אייזק כי אייזק הוא חרא (שנזרק-על-ידי-ראהים-מתוך-אוטובוס-על-מכונית)

Lhuna3

Well-known member
אבל היא עדיין אנטי אייזק כי אייזק הוא חרא
הוא עשה מעשה אחד חרא, זה לא באופן אוטומטי עושה אותו בנאדם חרא לנצח מבחינתי. זה תלוי בהרבה דברים. אני כנראה בנאדם קצת יותר סלחן ממכם.
הסנגורית זאת אני.

didalf

Well-known member
הוא עשה מעשה אחד חרא, זה לא באופן אוטומטי עושה אותו בנאדם חרא לנצח מבחינתי. זה תלוי בהרבה דברים. אני כנראה בנאדם קצת יותר סלחן ממכם.
הסנגורית זאת אני.
אוח לונה תראי מה את עושה את גורמת לי להסכים עם ניק.
זה העניין: הוא עמד בדרכו של שיפ שאני רוצה שיהיו ביחד, שניה לפני שזה סופסוף קורה. ולעמוד בדרכם של שיפ אהוב כשהם ככה קרובים זה פשע חמור יותר ובלתי נסלח עבור דמות טלווזיונית מכל מעשה מגעיל ובריוני של אדם או רובי או המנהל גרוף בעברם.
ראיתי איזה פוסט בסגנון של "למה אנשים סולחים לדמויות שביצעו פשעי מלחמה אבל לא לדמויות קצת מעצבנות"
וענו להם "פשעי המלחמה פיקטיבים, העצבים שלי אמיתיים":-D
כמובן שאין סיכוי שאני אמצא את זה עכשיו.

Aranel Nenharma

Well-known member
כן כן וכן|כתר||מאוהב|
אני גם מקווה שלא יקטינו את רובי שוב בעונה הבאה.
יש לי הרגשה שלא יחזירו את הדמות בעונה הבאה.
גם לא התייחסו אליה בכלל בפרק סיום
וגם תראו את תמונת הפרומו של עונה 3, רובי בכלל לא נמצאת שם למרות קו העלילה שהיה לה בעונה
1633811753761.png

נכון שפיתחו את הדמות של רובי באופן מעולה בעונה 3, אבל זה לא משנה את זה שהיא ביץ' לכמעט כולם וזה לא משנה שהיא הרבה זמן מסתירה את מערכת היחסים עם אוטיס כי היא מתביישת בו ושאחר כך בהתחלה היא מנסה לשנות אותו לחלוטין. אני בהחלט אוהב אותה הרבה יותר מאשר בעבר, אבל היא עדיין לא מושלמת.
נכון רובי לא מושלמת. אבל אני גם שונאת דמויות מושלמות כי זה לא מציאותי.
זה באמת די מהר שהוא השתנה. אבל בשביל אריק זה לא מספיק מהר :cautious:
אריק ידע טוב מאוד למה הוא נכנס וזה הכל חדש לאדם. אם אני לא טועה אז אריק סיפר שהוא יצא מהארון בגיל 9 או משהו. הוא חייב להבין שלו היה זמן לעקל הכל ולאדם לא.
הנה לדוגמא היחסים של ג'קסון וקאל, קאל stop it early because they know they are not ready to be with a newbie
(התחלתי לרשום את זה בעברית ושיגע אותי כל הכינוי גוף אחרי כל מילה אז העדפתי פשוט באנגלית)
מאוד רציתי שאוטיס יתחבר עם אדם. ואהבתי את זה שאוטיס עזר לאדם באחד הפרקים הראשונים כשהוא דיבר איתו.
אבל גם מאוד הגיוני שאוטיס מרגיש ספקות לגבי הקשר שלהם. הגיוני שהאינסטינקט שלו יהיה להגן על אריק ומאדם.
כן יהיה נחמד אם אוטיס הפסיכולוג ידבר עם אריק להבין על הפרידה הזו ולמה
חחחחח ראיתי את זה. עוד בעונה 1, אבל אז שוב בעונה 3 (נכון?)
וכן יש לו הרבה יותר שיער מאשר בlovesick
... מעניין שלאור הגילוי בסוף העונה שאולי התינוקת לא של יאקוב אז אולי נגלה שהוא האבא.
גם עברה לי המחשבה הזו, כי אחרת אין באמת סיבה שהחזירו אותו בעונה 3 וגם לאור העובדה שבסצנה שג'יין ויעקוב פגשו אותו מחוץ לבית חולים הם נכנסו לאוטו ושם יעקוב ביקש בדיקת אבהות
בדיוק!!!! (זה לגבי מה שכתבתי גם למעלה על אריק ואדם שאנחנו מסכימים)
בדיוק! (לגבי זה שכתבתה על מה שכתבתי על מה שכתבתה כי אנחנו מסכימים על אריק ואדם)

קצת מעצבן אותי שהפכו אותה לכאילו קדושה. היא ביץ' נוראית להמון אנשים. ברמה כזאת שהחברה הכי טובה שלה איימה עליה בחשיפת תמונה ואג'ינה שלה בגלל שהיא כל כך רעה אליה. והייתי אקסטרה נוראית אל מייב, אפילו אחרי שמייב חקרה עבורה בפרשה של התמונה.
שום דבר ממה שהתגלה עליה בעונה 3 או שהיא עשתה בעונה 3 לא משנה את הדברים האלו.
אני לא חושבת שהיא קדושה. אני פשוט ממש אוהבת את הדמות שלה ואת ההתפתחות שלה בדיוק כמו שקרה עם אדם.
ההבדל בניהם זה שאדם היה ממש נוראי אל דמות ראשית בסדרה ועוד מי שיהיה בן זוגו ורובי כן היתה ביץ' אבל לא באמת פגע בדמות ראשית (מייב פשוט חכמה מספיק כדי לא להתייחס לדברים של רובי אז לא ראינו שזה פוגע בה) ולכן לדעתי אדם מוצג בסדרה כדמות נוראית יותר בהתחלה מאשר רובי.
אז אם אתה בוחר לסלוח לאדם אין שום סיבה לא לסלוח לרובי. ואני יודעת שאתה לא סולח לאדם אבל אם הבנתי אותך אז כן נפלת בקסמו.

ואם כבר מדברים על זה אז יש לסדרה קטע מעצבן לקחת דמויות "רעות" ולהפוך אותם ל"טובות" ואהובת על הקהל, אפילו את המנהל הצליחו לגרום לאנשים לרחם עליו בעונה 3. בקצב הזה בעונה הבאה אנחנו נראה את האח של מייקל ואת הופ נהיים שני צדיקים.
ויש פה קצת לא הוגונות עם כתיבת הדמויות. כי כשלוקחים דמות שהיא כבר מההתחלה טובה אז המעשים הטובים שלה באים כברורים מאליו, אבל כשלוקחים דמות רעה ונותנים לה לעשות מעשים טובים אז זה פתאום מהפך ואיזה יופי והמעשים של הרעים מתעלים על אלו של הטובים.
אני רוצה להגיד עלי שדברים כאלו לא מעניינים אותי, מי יוצא עם מי.
אבל על מי אני עובדת, זה הדבר הראשון שאני בודקת.
אוקי זהו. אני חוסם אותך מהפורום.
טוב, נו בסדר אני לא אחסום אותך.
בין היתר בגלל שאת גם שמה גיפים של טום לפעמים.
ידעתי שישתלם לי לשים תמונה של טום בבנק
אז הנה עוד אחד..

אהם אהם זה גם בדיוק מה שעשו עם רובי
הגבתי על כך למעלה
אני לא יודע אם אריק ירצה עכשיו את ראהים, אבל אם כן אז אני מקווה שראהים לא יסכים.
בגלל זה אני די שונאת את אריק, כי הדמות שלו ממש גרועה לבני זוג שלו.
(השנאה בטח תעבור על הסצנה הראשונה שאני אראה שלו בעונה 4 כי בסה"כ הדמות שלו טובה)
(חחחח מזכיר לי שלפני כמה ימים בפרק של סיינפלד הוא עשה קטע על כך שאפלטון בטח היה נורא גאה בעצמו על כך שהוא המציא סוג של מערכת יחסים ויכל לקרוא לה על שמו. והוא כמובן תיאר את זה בצורה מצחיקה)
(אני נזכר עכשיו שבמשך שנים סיינפלד היה משהו שהיה עולה בהמון שיחות פשוט כי הוא דיבר על דברים שמתקשרים לכל דבר בחיים)
(כמובן שלפעמים הוא גם דיבר על דברים כמו שיחות בטלפון ציבורי שאין להם שום קשר לעולם של היום)
זה כל הגאונות של סיינפלד
אולי עכשיו יש לי יותר זמן וגם אתחיל את הסדרה (בצפיה חוזרת), ואני גם מתה לראות את כל הספיישלים השונים שלו בנטפליקס
אהם... סליחה!
מי את חושבת שאת?
את חושבת שאת יכולה לבוא לכאן ולעשות בדיחות אבא במקומי?
(אבל כן, זה היה מצחיק :-D )
|מובך| מודה שאני בד"כ צוחקת מהבדיחות אבא שלך.
אני אוהבת את ההומור הזה
ולמה אפליות, למה לא הומור אמא, או יותר טוב הומור דודה. (הכי כיף להביך את אחיין שלי מול חברים שלו)
אני גם אהיה בסדר אם אייזק לא יהיה יותר בסדרה.
אבל אני כן חושב שיכול להיות מעניין אם הוא כן ימשיך להיות בסדרה ותהיה לו יותר עלילה ואולי הוא אפילו יקבל רידמפשן ארק כמו שרובי קיבלה. גם אני אשמח לראות אותו בזוגיות טובה עם מישהי אחרת (למשל איימי).
זה חלקית בגלל שהנוכחות שלו טובה לייצוג.
מה איימי עשתה לך ולמה אתה שונא אותה??????
איימי צריכה להיות לבד עכשיו ואם חבר אז או לחזור לסטיב או מישהו כמו סטיב

סטיב.... סטיב רוג'רס... כריס אוונס... דיון על כריסים
מסורת זה מסורת, כל שרשור צריך לדבר על כריסים

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
יש לי הרגשה שלא יחזירו את הדמות בעונה הבאה.
גם לא התייחסו אליה בכלל בפרק סיום
וגם תראו את תמונת הפרומו של עונה 3, רובי בכלל לא נמצאת שם למרות קו העלילה שהיה לה בעונה
1633811753761.png
אני בטוחה שהיא תהיה, אבל מקווה שלא תחזור להיות כ"כ שולית.
באמת חוצפה שהיא לא בתמונה. אבל אולי כי זאת תמונת פרומו והם לא רצו לחשוף שהיא תהיה חשובה יותר העונה. גם קאל לא פה.

כן יהיה נחמד אם אוטיס הפסיכולוג ידבר עם אריק להבין על הפרידה הזו ולמה
וואי כן.

אני רוצה להגיד עלי שדברים כאלו לא מעניינים אותי, מי יוצא עם מי.
אבל על מי אני עובדת, זה הדבר הראשון שאני בודקת.
:-D:-D
בגלל זה אני די שונאת את אריק, כי הדמות שלו ממש גרועה לבני זוג שלו.
כן אחותי גם ציינה את זה שלמעשה הוא בגד כבר בשני בני זוג. הוא פשוט חמוד מידי כדי שנשים לב שהוא בן זוג די גרוע.

מה איימי עשתה לך ולמה אתה שונא אותה??????
|כן|!!!
איימי צריכה להיות לבד קצת (הרבה)

סטיב.... סטיב רוג'רס... כריס אוונס... דיון על כריסים
מסורת זה מסורת, כל שרשור צריך לדבר על כריסים

:-D|מאוהב|
מעריכה את זה שבמקום ליצור עוד ויכוח שבו העמדות של כולם ידועות פשוט שמת את שניהם|מאוהב|

Aranel Nenharma

Well-known member
לא יודעת, אני לא חווה את זה כבעיה :-P:
כנראה שחלק מזה זו העובדה שבאמת לא אכפת לי כמוכם מזה שאוטיס ומייב יהיו ביחד, אני מאוד מחבבת כל אחד מהם בפני עצמו, אבל הסיפור הרומנטי שלהם נבנה בצורה סופר קלישאית ונמתח לי כמו מסטיק צפוי ומשעמם שסתם עצבן אותי, אז לא הייתי כזה בעד השיפ הזה
אני איתך לונה.
מתחו את היחסים שלהם יותר מדי ועכשיו כבר עבר החשק. מה גם שמההתחלה לא הכי קפצתי עליהם כזוג.
אוקי, אז לא בעניין של אוטיס ומייב ביחד. זה מוזר לי, אבל אני מקבל.
העניין הוא שגם יעל כבר לחלוטין לא בעדם כזוג (גם אחרי סוף העונה)
אבל היא עדיין אנטי אייזק כי אייזק הוא חרא (שנזרק-על-ידי-ראהים-מתוך-אוטובוס-על-מכונית)
הבעיה העיקרת שלי עם אייזיק זה שהביאו את הדמות רק בשביל דבר אחד, להקשות על היחסים של מייב ואטיס. אז אין לי באמת מה לאוהב שם כי אין לו שום אופי חוץ מלהיות סכסכן וקנאי
הסנגורית זאת אני.
הדבר החרא הזה זה הדבר היחיד שהוא עשה!!!!!! מבחנתי זה מה שהוא
זה העניין: הוא עמד בדרכו של שיפ שאני רוצה שיהיו ביחד, שניה לפני שזה סופסוף קורה. ולעמוד בדרכם של שיפ אהוב כשהם ככה קרובים זה פשע חמור יותר ובלתי נסלח עבור דמות טלווזיונית מכל מעשה מגעיל ובריוני של אדם או רובי או המנהל גרוף בעברם.
ראיתי איזה פוסט בסגנון של "למה אנשים סולחים לדמויות שביצעו פשעי מלחמה אבל לא לדמויות קצת מעצבנות"
וענו להם "פשעי המלחמה פיקטיבים, העצבים שלי אמיתיים":-D
כמובן שאין סיכוי שאני אמצא את זה עכשיו.
חחחחחחחח
:-D|מאוהב|
מעריכה את זה שבמקום ליצור עוד ויכוח שבו העמדות של כולם ידועות פשוט שמת את שניהם|מאוהב|
i'm here to serve

Lhuna3

Well-known member
זה בסדר כי את לא באמת מסכימה איתו.
כלומר למרות ששניכם הגעתם לאותה תוצאה סופית של לשנוא אותו, אתם אומרים דברים הפוכים:

את אומרת לא מעניין אותי באמת מה הוא עשה ועד כמה זה נורא או לא ביחס לאחרים שאני כן אוהבת, אוביקטיבית יש אנשים שעשו דברים גרועים יותר ואני כן בעדם וסלחתי להם - הסיבה שלי לשנוא את אייזיק שהוא עמד בדרך של שיפ שלי.
[שלפי ההגיון הזה את לגמרי צריכה להבין ולקבל למה אני לא שונאת אותו, כי זה ממילא לא שיפ שלי. אין בינינו ויכוח של ממש].

ניק אומר אוקיי, אני מבין ומקבל שזה לא שיפ שלך, אבל אייזיק הוא חרא באופן אוביקטיבי ומה שהוא עשה בלתי נסלח בלי קשר לשיפ או לא שיפ והופך אותו לחרא לתמיד.

הבעיה העיקרת שלי עם אייזיק זה שהביאו את הדמות רק בשביל דבר אחד, להקשות על היחסים של מייב ואטיס. אז אין לי באמת מה לאוהב שם כי אין לו שום אופי חוץ מלהיות סכסכן וקנאי
לחלוטין לא מסכימה. בעיני נתנו לו אופי ואישיות עגולים בהחלט. ובעיני גם די מקסימים רוב הזמן, אבל עניין של טעם. ולמשל העובדה שהוא התוודה מייד ברגע שהתחיל כמעט להיות לו משהו טוב עם מייב, כלומר המצפון כן הציק לו על זה והוא ידע שזה לא בסדר להכנס ליחסים איתה מבלי לומר לה את האמת, מה שיכול היה לעלות לו לחלוטין בדבר שהוא הכי רצה - זה לא מכפר, אבל בהחלט מראה שהוא ממש לא דוש בבסיסו, אלא אדם טוב שמעד.

נערך לאחרונה ב:

Aranel Nenharma

Well-known member
לחלוטין לא מסכימה. בעיני נתנו לו אופי ואישיות עגולים בהחלט. ובעיני גם די מקסימים רוב הזמן, אבל עניין של טעם. ולמשל העובדה שהוא התוודה מייד ברגע שהתחיל כמעט להיות לו משהו טוב עם מייב, כלומר המצפון כן הציק לו על זה והוא ידע שזה לא בסדר להכנס ליחסים איתה מבלי לומר לה את האמת, מה שיכול היה לעלות לו לחלוטין בדבר שהוא הכי רצה - זה לא מכפר, אבל בהחלט מראה שהוא ממש לא דוש בבסיסו, אלא אדם טוב שמעד.
מה אייזיק עשה בסדרה חוץ מלעמוד בדרכם של מייב ואוטיס???
במסיבה של אוטיס הוא ממש הסיט את מייב נגד אוטיס , מה גם שמייב בכלל לא רצתה שהוא יבוא והוא סוג של גרם לה לרגשות אשמה להזמין אותו.
יש את כל הקטע עם הטלפון שזה מניאק בפני עצמו.
אני גם לגמרי מבינה שהוא לא רוצה להמשיך להיות עם מייב כי יש לה רגשות לאוטיס, אבל הוא ממש נעלב מזה כאילו הוא ממש נפגע ממנה, אבל הוא ידע על הרגשות האלו מההתחלה, אז שלא ישחק תמים.

ועוד משהו, הוא ממש חרא אל אח שלו.
הוא מראה למייב כאילו הוא שם בשבילה אבל תאכלס מי שפרץ לבית שלה וגילה שאמא של חזרה לסמים והסתכן, זה האח.
מי שתמיד מכין להם ארוחת בוקר, זה באח.
ואייזיק לוקח את כל הקרדיטים אליו

לונה אני חושבת שיש לך פשוט פינה חמה לאנשים נכים, שזה מקסים והכל, אבל גם נכים יכולים להיות חרא של אנשים. אם אני זוכרת אז גם אהבת את גראט מסופרסטור, שהוא לא חרא כמו אייזיק אבל הוא בהחלט לא ילד טוב ירושלים והיו לו כמה קטעים מסריחים.

Lhuna3

Well-known member
מה אייזיק עשה בסדרה חוץ מלעמוד בדרכם של מייב ואוטיס???
במסיבה של אוטיס הוא ממש הסיט את מייב נגד אוטיס , מה גם שמייב בכלל לא רצתה שהוא יבוא והוא סוג של גרם לה לרגשות אשמה להזמין אותו.
יש את כל הקטע עם הטלפון שזה מניאק בפני עצמו.
אני גם לגמרי מבינה שהוא לא רוצה להמשיך להיות עם מייב כי יש לה רגשות לאוטיס, אבל הוא ממש נעלב מזה כאילו הוא ממש נפגע ממנה, אבל הוא ידע על הרגשות האלו מההתחלה, אז שלא ישחק תמים.

ועוד משהו, הוא ממש חרא אל אח שלו.
הוא מראה למייב כאילו הוא שם בשבילה אבל תאכלס מי שפרץ לבית שלה וגילה שאמא של חזרה לסמים והסתכן, זה האח.
מי שתמיד מכין להם ארוחת בוקר, זה באח.
ואייזיק לוקח את כל הקרדיטים אליו

לונה אני חושבת שיש לך פשוט פינה חמה לאנשים נכים, שזה מקסים והכל, אבל גם נכים יכולים להיות חרא של אנשים. אם אני זוכרת אז גם אהבת את גראט מסופרסטור, שהוא לא חרא כמו אייזיק אבל הוא בהחלט לא ילד טוב ירושלים והיו לו כמה קטעים מסריחים.
נצטרך להסכים שלא להסכים |נחמה| אני פשוט לא ראיתי בו שום רוע כזה ולא מרגישה כמוכם.
אני לא חושבת שיש פה כל כך על מה להמשיך להתווכח, זה עניין של רגשות.
אבל זה בהחלט לא הקטע שהוא נכה, זה מעורר בי אמפתיה כלשהי אבל לא משפיע עד כדי כך על השיפוט שלי לגבי בני אדם, ודווקא גארט עצבן אותי מאוד הרבה פעמים בסופרסטור ולא סבלתי את ההתנהגות שלו.

Aranel Nenharma

Well-known member
פשוט לא ראיתי בו שום רוע כזה ולא מרגישה כמוכם.
אני לא חושבת שיש פה כל כך על מה להמשיך להתווכח, זה עניין של רגשות.
מסכימה איתך לגמרי שזה עניין של רגשות
אבל זה גם תפוז, אנחנו פה בעיקר בשביל להתווכח על שטויות
:-D |4U|
נצטרך להסכים שלא להסכים
בואי נסכים על דבר אחד

Aranel Nenharma

Well-known member
שתי סרטונים נחמדים
השוואה בין חינוך מיני לסרטי נעורים אמרקאים

ההצגה הכמעט מלאה של לילי

למעלה