סיימתי את העונה עם מסקנה מאוד ברורה
לא איכפת לי עם מי אוטיס ומייב יהיה וגם לא איכפת לי עם מי אריק יהיה.
מצדי גם שבעונה הבאה לדמויות האלו יהיה פחות זמן מסך.
מה שהכי חשוב לי זה שלאדם ורובי יהיה סוף מושלם.
בעונה הראשונה הם היו הבריונים של בית הספר (רובי היתה יותר ביץ' מבריונית) ועכשיו הם שני הדמויות שהכי התפתחו וניהיו אנושיים.
בפרק של ההפגנה רובי יצא מלכה
ואז לא דיברו על זה ואפילו לא ראו אותה בפרק האחרון. אני ממש מקווה שלא יקטינו שוב את הדמויות שלה בעונה הבאה.
יאואוואוווו איזה מנהלת מפלצת ודפאקקקק??? מה זה העונש המשפיל הזה איזה כלבה
זה לא חוקי. מזה פוסט שיימינג אחד בפייסבוק שניה הופך לויראלי והיא מפוטרת!
יאללה שיפטרו ממנה!!
פתאום גרוף נראה כמנהל השנה
לאאאאאאאאאאאאא אריק לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.
קודם כל - למה אוטיס לא שלח לו הודעה מיד שלאדם לקחו את הטלפון? זה מה שאני הייתי עושה.
מזל שהוא שלח לו מייל אח"כ. כבר חששתי שאריק יחשוב שאדם מסנן אותו וילך ויעשה שטויות. בסוף גם בלי לחשוב את זה הוא עשה שטויות אוףףףף
כן כאילו אדם יכל גם לבקש מאוטיס לשלוח לאריק הודעה.
ובאמת היה תחושה שאריק נעלב שאדם לא הגיב לו, אבל אדם הוא זה שצריך להעליב, למה אריק לא דאג לו שהוא לא שומע ממנו כל היום.
ואדם כזה חמוד הוא רוצה לכתוב לו שיר
פשוש קטן וחמוד.
יאיי גם לרובי שהתעמתה עם הופ
באמת קצת עצוב לי שאוטיס בחר במייב ולא בה היא ממש אוהבת אותו.
פשוט מלכה
מצד שני נשיקה בגשם פירושה זוג אנדגיים
יאסססססססססססססס
וכל הוידוי הזה קודם
רוב הקומדיות הרומנטיות המצלמה מסתובבת סביב הזוג, אבל שמתם לב שפה התפאורה נשארה במקום ואוטיס ומייב זזו.
חחח יאיי מייקל
איך הוא יצא על האח הקקה שלו. כאילו הוא היה ממש חרא בעצמו בעונות הקודמות ועכשיו פתאום אני בעדו.
למרות שיש לי קצת בעיה עם כך שמציגים דמויות בעיתיות ואז מתרצים את זה עם ילדות קשה וגורמים לצופה לאהוב את הדמות.
זה גם מה שהם עשו עם אדם, אבל מי אני שאשפוט כי אני פשוט נפלתי בקסם שלו.
שוב למה הכל קיצונייייייייייייי אבל?? למה אי אפשר שאריק יהיה אריק וישים איפור וירקוד ואדם לא ישים איפור והם יעשו דברים ביחד ודברים בנפרד???? ארררררג. אני קצת שונאת את אריק ואני לא רוצה לשנוא אותו כי הוא מותק. אוף למה הוא שבר לי ולאדם את הלב?
זה חמוד אבל שאדם ורהים התחברו אבל גאד רק שלא יהיו ביחד.
מסכימה עם הכל
ויש לי חשש מאוד גדול על אדם ורהים
באמת שלא איכפת לי שאריק ורהים יהיו ביחד אם זה אומר שאדם ימצא לו בחור טוב ונחמד שלא מנשק אחרים
ועכשיו יש לי חשש שאדם יהיה יחד עם ראהים. וממש לא בא לי את זה.
זה גם יכול להיות יפה להראות שתי אנשים הומאים עם יחסים אפלטונים.
האמת שכל הזמן אני ציפיתי שמתישהו תהיה איזו סצנה של איימי עם אדם שבה יש התיחסות לזה שהם היו יחד בעבר (והוא לקח מאוד קשה את זה שהיא נפרדה ממנו).
היה קרוב למשהו כזה בטיול בצרפת כשהוא היה יחד עם סטיב (החבר הנוכחי של איימי) וקייל (החבר שהיה לה לזמן קצר בעונה 1).
ממש היה חסר, היה אזכור קטן לזה בפרק סיום של עונה 3 עם איימי ואמא של אדם
סופר חמודים (אבל לקרוא את זה עכשיו אחרי שסיימתי את העונה זה כואב) [אדם ואריק]
אבל שמחתי שבסוף אייזק גילה שהיה משהו בין מייב ואוטיס בצרפת ועזב בכעס בגלל זה.
תגידו, אם מייב ואוטיס התנשקו בצרפת אפילו נשקיה על הלחי, זה עדיין נחשב נשיקה צרפתית?
חחחח נכון? אני גם מופתעת איך עדיין אכפת לי מרובי אבל מסתבר שכן.
כי היא מלכה (ציינתי יחסית הרבה בהודעה הזו)
לא מגיע לאריק כזה חבר חמוד. (שפעם היה מתעלל בו...)
ועכשיו איך הדלתות הסתובבו
כן אני בעד מייקל בעיקרון. אבל אני רוצה שידבר עם אדם ויתנצל בפניו. הוא קולט שאבא שלו היה בריון אליו, אבל לא קולט שהוא היה כזה לבן שלו
זה היה ממש חסר העונה שמייקל לא ניסה אפילו להתחבר לאדם. הוא כבר הודה בארוחה עם אח שלו שהבן שלו שונא אותו, אז תעשה משהו עם זה.
נכון. שוב מחזיר אותי ללמה הכל כ"כ קיצוני ואין איזה נקודת אמצע נורמלית עם המנון בית ספר נחמד באנגלית.
אולי הופ היתה מרוצה מהמנון על ציצים וזיונים אם זה היה בלטינית
בדיוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה מה שאמרתי!!!!
למה הכל או כלום??? כאילו שים איפור ולך למועדון לבד או עם חבר גיי שזורם או אפילו אוטיס יזרום בתכלס ומחר תהיה עם החבר שלך תעשו דברים ששניכם אוהבים. מה זה הקלינגיות הזאת??
נכון!
אריק נפרד ממנו על גשר מעל מים ובחיי שלרגע פחדתי שהוא יקפוץ.
אני שמחה גם שהוא הלך להתחרות בכל זאת.
זה גם יפה כי הוא בכלל שקל ללכת לתחרות אחרי שראהים אמר לו לעשות משהו שהוא, אדם, אוהב ולא לנסות שירה רק כי אריק אוהב את זה
כלומר אדם המשיך עם התחרות כי זה משהו שלו ולא של אריק.
אבל לילי שהושפלה לא הולכת לבי"ס, ובחדר שלה מתחילה להדאיג אותי ממש...
בסוף אוטיס מגיע לדבר איתה ותודה לאל - היא בסדר.
היה לי פחד קטן שנגלה שהיא התאבדה
מוזר לי שאמא שלו, מורין, עוד לא יודעת שהם זוג, אחרי מה שהוא עשה על הבמה בהצגה ההיא לעיני כל.
מעניין אם אבא שלו יודע
מייקל היה נוכח בהצגה אבל אני לא זוכרת אם הוא היה בבמה בזמן הצהרה של אדם או הוא בדיוק היה מאחורי הקלעים
צעד נכון. לדעתי היא צריכה לנסות להיות עם אוטיס ואז לגלות שהיא בעצם מעדיפה את אייזיק באמת.
אבל לא נראה לי שהיא תחזור אליו כבר. אולי בעונה הבאה בכל זאת?
את באמת עד כדי כך מעודדת את אייזק ומייב?
מבחינתי שלא נראה את אייזק יותר בסדרה
אוף אריק נפרד מאדם למרות שאדם הסכים לסלוח לו על הנשיקה
למרות שמבינה אותו.
איזה שיר מקסים אדם כתב לו... ואיזה נודניק ראהים הזה "השיר שלך בסדר אבל לא משהו"
היה לי די עצוב שאדם הסכים לסלוח לאריק, זה הרגיש לי שאדם מתפשר רק כדי שיהיה לו מישהו שאוהב אותו
וזה ממש מצחיק בהתחשבות על מה שחשבתי על אריק עם אדם בעונות הקודמות
וראהים דווקא היה ממש בסדר, בכל זאת אדם כן גנב לו את החבר.
יכלו לעשות פשרה ולעשות המנון על ציצים וזיונים אבל בלטינית. ככה כולם היו לא מרוצים, אבל במידה שווה. וגם המשקיעים בקהל לא היו מבינים את המילים אז הכל היה בסדר.
גם אמרתי את זה
אגב, אחיין שלי צופה בסדרה עכשיו והוא בעונה 2 והוא צפה בכל מיני סדרות בריטיות אחרות והוא אומר שהסדרה היא כיפית, אבל זה לחלוטין לא אמין שזה תיכון באנגליה. קודם כל עניין המדים - כלומר זה שאין להם מדים בעונות הראשונות. כמעט בכל בתי הספר באנגליה יש מדים. ויש עוד כל מיני דברים שמרגישים כמו סדרת תיכון אמריקאית הרבה יותר מאנגלית.
חוץ מזה הוא ציין גם שזה פשוט לא מרגיש כמו אנגליה כי כמעט תמיד זורחת שם השמש. וזה באמת קטע.
ראיתי איפה שהו שבכוונה ניסו לעשות את זה כתיכון אמריקאי, בגלל זה יש לוקרים, ג'קטים לספורטאים וכו.
והקטע עם השמש, אז דווקא הגיוני אם זה קורה בקיץ שיהיה שמש עד שעות מאוחרות.
יש סדרה שראיתי ששם גם תמיד שמש וגם בערב כשהם יוצאים לפאב זה עדיין שמש, עד שקראתי וראיתי שהסדרה קוראת בסקוטלנד ושם בקיץ יש שמש עד מאוחר.
את מבינה את אריק שהוא נפרד מאדם?
כי אני ממש לא מבין. הוא בחר בו גם כשהיה לו חבר שהיה לחלוטין מחוץ לארון ולמרות כל ענייני העבר.
ואז הוא עוזב אותו בגלל שאדם עדיין לא מוכן לצאת מהארון בפני אמא שלו (למרות שזה ברור לשניהם שהיא יודעת), ואפילו שהוא כבר יצא מהארון בפני כל בית הספר.
וגם בגלל שאדם לא מרגיש בנוח לצאת מאופר למועדונים.
הוא טוען שאדם תוקע אותו במקום בארון וזה פשוט ממש לא נכון.
הוא גם יכול לצאת למועדונים בלעדיו. יש אנשים שזה בכלל לא מתאים להם, זאת לא סיבה לוותר על כל הקשר.
בגלל זה ממש השתנה היחס שלי לאריק בסוף עונה 3
אני לגמרי טים אדם בפרידה הזו.
אוקי כבר באתי להתעצבן ולהמנע מלהגיב כי אין לי כוח להכנס לדיון הזה, ניהלתי אותו בראש עם כל מיני כתבות מעצבנות יותר מידי פעמים. אבל אז ראיתי את ההמשך ואני אוהבת אותך חזרה
אני כבר לא זוכרת הרבה אבל נדמה לי שאהבתי את אדם גם בעונה 2. כאילו הדברים שכן זכורים לי זה שהוא היה עצובי ואבא שלו היה חרא והקטעים המקסימים שבהם הוא ואריק ניפצו דברים במגרש הנטוש הזה
התגובה שלך זה על הדברים החמים שאמרתי על אדם ואריק בתגובה שלי עד פרק 5 עונה 3.
כמה השתנה מאז...... אני עכשיו די עצבנית על אריק.
אגב נזכרתי שהשחקנים של אדם ואיימי היו זוג ונכנסתי לאינסטגרם שלהם לראות אם עדיין ולא הצלחתי להסיק מסקנות אם הם עדין ביחד או נפרדו.
באמת?!?!?!
איזה חמודים, למרות שאולי הם באמת נפרדו וזה מסביר למה אין סצנות עם אדם ואיימי.
ומוזר לחשוב שאולי הפעם הראשונה שהם נפגשו היה בצילום הסצנה הראשונה שלהם ושל הסדרה, כשהם עושים סקס.
לסיום:
את ההודעה הקודמת סיימתי עם תמונה של אריק ואדם.
עכשיו המצב השתנה אז הנה רק אדם: