במקרה בערוץ יו טיוב של קונאן שיחררו היום ראיון עם אסא בטרפילד מלפני 8 שנים:
מצד אחד הוא נראה כזה ילד קטן שם
מצד שני הוא עדיין נראה די כמו ילד קטן
למה הוא נראה אותו דבר בדיוק???במקרה בערוץ יו טיוב של קונאן שיחררו היום ראיון עם אסא בטרפילד מלפני 8 שנים:
מצד אחד הוא נראה כזה ילד קטן שם
כן, אני גם שונאת שמראים דברים דוחים כאלה.ולמה זה היה חייב להיות כזה דוחה סעמק?
נכון אוף.אבל זה חמוד מצד אדם שהוא לקח את האשמה ועוד כדי להגן על האקס של החבר שלו שקלירלי עדיין כועס על שניהם. נסיכי.
אוף הוא היה כזה עצובי בסוף כשאריק לא ענה לו רק שלא יקפוץ למסקנות מזה.
אני על הגדר עדיין. נראה עד כמה הם יהיו חמודים או מעצבנים.אוקיייייייייי מזל שמייב ואוטיס נתקעו בשומקום כדי לדבר על כל מה שצריך לדבר עליו!!! ואממ נראה לי שחזרתי להיות טים מייב ואוטיס.
מסכנה איימי היא כזאת מותק טמבלולה עם לב טוב.
זה נוראהצחיק אותי כשהם חזרו לאסוף את מייב אז המורה אומר לאוטיס "אה גם אתה פה לא שמנו לב שנעלמת"
חחח או הפוך (אני לא נגד אוטיס, אבל אני קצת בעד שיחזור לרובי או ימצא מישהי חדשה ודי. יש לו הרבה אפשרויות, ואייזיק מאוד בודד.)אוף אוטיס ואייזק יצאו דביילים שזה טוב שאייזק יצא דביל כי אנחנו נגדו אבל למה גם אוטיס? פוי.
בול.האמת שזה משהו שאולי אני לא מסוגלת להבין, מה כ"כ אכפת לו להסתיר מי הוא רק לשבוע. כאילו אני מבינה למה כל החיים. אבל זה בעיקר כנראה הפחד שלי מעימותים והשנאה למשוך כל תשומת לב שהייתי מעדיפה לשקר שבוע מאשר למשוך אש. כאילו זה לא שהוא מתבייש במי שהוא. אבל שבוע עם אנשים שלא יקבלו את זה לא שווה את המאמץ. לדעתי. אבל לאדעת לא הייתי הומו בארון אז אולי זה משהו עמוק יותר שאני לא מבינה.
אני מסכימה איתך שהם גם קיצוניים.האהאהא מצד אחד מגיע למנהלת הכלבה הזאת! מצד שני למהההההההההההה הכל קיצוני??? כאילו לא הדרכים שלה היו לא לעניין בכלל ובית ספר בימינו אכן צריך לעודד שיח בטוח ובעיקר מידע אמין על סקס ולא להטיף להתנזרות ולהפחיד. מצד שני זה גם לגמרי מוגזם מה שהולך שם, והמנון של תיכון לא צריך להיות שיר על ציצים וזיונים!! למה הכל קיצוני ולא פרופרציונלי שם?
תכלס נכון. אני הנחתי שעד עכשיו הרשויות לא היו מודעות למצב שלה בכלל, אבל עכשיו כשהם כן... לא יודעת.ד"א משהו שכל הזמן מבלבל אותי - למה מייב לא צריכה משפחה אמנה או משהו? היא עוד לא בת 18.
חחחח בערך מה שכתבתי גם למרות שאני לא חשבתי בהכרח אנדגיים, אבל זוג לחלוטין. כנראה שאת צודקת.מצד שני נשיקה בגשם פירושה זוג אנדגיים
עדיף ככה כי אחרת זה היה סוד שמעיק ומעיק ומתישהו בסוף יתגלה ויהיה יותר גרוע. אבל כן זה מבאס.לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוף אני תוהה אם אריק לא היה צריך בכלל לספר לאדם על הנשיקה ההיא אוף אריק למה??? מסכן אדם
אני שמחה (למרות שלא חשבתי גם קודם שהוא היה עד כדי כך גרוע).חחח יאיי מייקל איך הוא יצא על האח הקקה שלו. כאילו הוא היה ממש חרא בעצמו בעונות הקודמות ועכשיו פתאום אני בעדו.
חחח וואלה? דווקא לא חשבתי על אפשרות כזאת.נראה צפוי שהולך לחול פה בלבול מביך שהיא תסמס משהו סקסי למנהלת.
נכון?? איפה הפוסט הזועם בפייסבוק שיגיע לצינור מיד??טוב לא, קשה לי להאמין שבאנגליה של ימינו הפרקטיקות האלו של המנהלת להנהיג שיימינג פומבי עם שלט על הצוואר וחרם יזום על תלמידים היה עובר.
ואריק יה בוגד
ממש!!OMG המנהלת נועלת את קאל בחדר זה כבר לא סתם שמרנית, מדובר בפסיכופאטית עם תעודות!
וואי כן אני גם דאגתי. לרגע חשבתי שהיא התאבדה או משהו ובגלל זה היא לא עונה לאוטיס ושהוא הולך להכנס לחדר ולמצוא אותה מדממת.אבל לילי שהושפלה לא הולכת לבי"ס, ובחדר שלה מתחילה להדאיג אותי ממש...
בסוף אוטיס מגיע לדבר איתה ותודה לאל - היא בסדר.
חחח כן רציתי לצעוק עלייך שכתבת ככה בפרק הקודם אבל אז חשבתי שזה כנראה בפרק הבא ושתקתי.מייקל מגלה שהוא אוהב לבשל (חשבתי שקוראים לו מקיילה, אבל מסתבר שזה רק שם חיבה שהוא לא אוהב בעצם).
ממשאיימי מציעה למייב הצעה כל כך מקסימה להיות על תקן אמהות זו לזו.
איזה ילדה זהב איימי הזאת
אבל הם היו מודעים כבר קודם. הרי היא התקשרה אליהם שיקחו את אלסי מאמא שלה. אבל למה אף אחד לא לקח גם את מייב???תכלס נכון. אני הנחתי שעד עכשיו הרשויות לא היו מודעות למצב שלה בכלל, אבל עכשיו כשהם כן... לא יודעת.
שונאת את אריק ואני לא רוצה לשנוא אותו כי הוא מותק. אוף למה הוא שבר לי ולאדם את הלב?
זה חמוד אבל שאדם ורהים התחברו אבל גאד רק שלא יהיו ביחד.
גם לי.מרגיש לי לא אמין שאפשר בשניה האחרונה לשנות דעה ככה בתוכניות כאלה.
מסכימה. היא פשוט הגזימה לחלוטין. אני כנראה גם מושפעת מהעובדה שקשה לי להזדהות עם כמה שנשים מסוימות לוקחות כאסון את חוסר היכולת להביא ילדים ביולוגיים לעולם, אבל אני פשוט לא מוצאת את זה כסיבה לרחם על מישהי כל כך...הופ מעצבנת מידי כדי שאני ארחם עליה כשהיא בכתה בסוף כי היא לא מצליחה להכנס להריון. יש בזה אבל משהו עצוב שהיא חושבת שזה כל מה שהגוף שלה נועד לו. לא פלא שהיא משליכה את המחשבות הדפוקות האלה על התלמידים. אבל לא מגיע לה רדמפשיין סורי לא אחרי איך שהיא השפילה ככה תלמידים!
אני דווקא כן כשראיתי את הסצינות בבי"ח חשבתי בין השאר על איך אתה מרגיש עם זה.הייתי בדמעות כמעט כל פרק סיום העונה (ואיכשהו רק איזה שעתיים מאוחר יותר חשבתי על כך שאולי זה קשור חלקית למוות של אמא שלי)
גם לי... אבל נראה שזה הכיוון.ועכשיו יש לי חשש שאדם יהיה יחד עם ראהים. וממש לא בא לי את זה.
בדיוק זה גם מה שהפריע לי.מייקל, המנהל לשעבר, התקדם כבן אדם, אבל עוד לא הראה שום סימן של לנסות לרפא את הקשר שלו עם אדם.
[העונש של השלטים המשפילים על הצוואר של תלמידים]אבל אני לא אתפלא אם זה משהו שבאמת היה קיים לפחות בעבר.
אני לא שמחתי, אבל אני כן מסכימה איתך שלא היתה לו ממש זכות לכעוס עליה. גם בפרק האחרון כשהיא מודה בפניו שהיתה לא בסדר, הוא היה צריך להגיד "אוקיי אבל גם אני הייתי מאוד לא בסדר", ולא אמר.אבל שמחתי שבסוף אייזק גילה שהיה משהו בין מייב ואוטיס בצרפת ועזב בכעס בגלל זה. לדעתי אחרי מה שהוא עשה זה לא מוצדק שהוא כועס עליה, אבל אני שמחתי שהוא עוזב אותה כל עוד זה אומר שהם לא יחד.
כן, אני בפאניקה שזה יקרה לי בעבודה (במיוחד עכשיו שאני עובדת במשרד עם ממש מעט אנשים)בכל מקרה גם ריחמתי על ראהים בכל מה שקרה לו. זה מצב נוראי שאני די בפאניקה שיקרה לי בבית של מישהו אחר.
יכלו לעשות פשרה ולעשות המנון על ציצים וזיונים אבל בלטינית. ככה כולם היו לא מרוצים, אבל במידה שווה. וגם המשקיעים בקהל לא היו מבינים את המילים אז הכל היה בסדר. [מזכיר לי משהו מעולה מהפרק 3X07 נדמה לי של פארקס]המנון בית ספר באמת לא צריך להיות על ציצים וזיונים. אבל גם אין סיבה שהוא יהיה בלטינית.
אני גם לא חשבתי מראש שיסגרו בגלל זה את הבי"ס. גם לא היה כזה ברור לי כל הזמן אם זה בי"ס פרטי או ציבורי כי יש בו גם תלמידים עשירים וגם עניים (אולי הם על מילגות או משהו?) אבל כן נראה הייתי צריכה להבין שזה פרטי מהדיבורים על המשקיעים והבורד. אבל חשבתי שהיום פתוח זה להורים, לא חשבתי משקיעים, לא שמתי לב טוב כל כך כנראה לעניין הזה.מעניין שלך זה היה ברור ואני בכלל לא חשבתי ככה.
כל המצב הזה לדעתי מגוחך כי זה הכל נובע מכך שזה בית ספר פרטי שצריך משקיעים וצריך תלמידים שיבחרו בו. אני לא מבין מה בדיוק הקטע עם מערכת החינוך באנגליה, האם לא אמור להיות להם חינוך ציבורי?
גם אני.אבל בעיקר שמחתי שאמא שלו שומעת איך הוא עוזר לאנשים והבינה כמה הוא טוב בזה.
כן, האמת שאני בכלל ציפיתי שהם יחשפו את ההקלטה שויו הקליטה אותה אומרת דברים איומים ומזלזלים על התלמידים. אבל אולי זה לא משהו שהיה כזה מזיז למשקיעים, לא יודעת.ואני בטוחה שיש דרכים יותר טובות להעביר את המסר שהמנהלת הזאת נוראית בלי להיות כ"כ בוטים. כי הלוו המשקיעים!!
אוי גם אני בגלל זה תמיד מעדיפה דיונים בכתב.גם אני כזאת וזה ממש מבאס אותי. בגלל זה אני שונאת ויכוחים, כי בראש יש לי טיעונים ומחשבות, אבל אם אני צריכה לדברר אותם זה הופך להיות מגומגם וכל הטיעונים נשמעים מצוצים..
וואי שכחתי מזה נכון באמת מה זה אומר??אבל בסוף גין מקבלת תוצאות בדיקת ה-DNA ואומרת אוי שיט. זה אומר שג'וי היא לא הבת של יאקוב?
נכון ונכוןאיזה שיר מקסים אדם כתב לו... ואיזה נודניק ראהים הזה "השיר שלך בסדר אבל לא משהו"
לא אמרו חצי שנה?לא ברור לי לכמה זמן זה, אבל מניחה שרק איזה חודש-חודשיים.
וואי כל כך!!!!אני כנראה גם מושפעת מהעובדה שקשה לי להזדהות עם כמה שנשים מסוימות לוקחות כאסון את חוסר היכולת להביא ילדים ביולוגיים לעולם, אבל אני פשוט לא מוצאת את זה כסיבה לרחם על מישהי כל כך...
יכלו לעשות פשרה ולעשות המנון על ציצים וזיונים אבל בלטינית. ככה כולם היו לא מרוצים, אבל במידה שווה.
כן אני גם ציפיתי למשהו כזה!!כן, האמת שאני בכלל ציפיתי שהם יחשפו את ההקלטה שויו הקליטה אותה אומרת דברים איומים ומזלזלים על התלמידים.
אני גם.אוי גם אני בגלל זה תמיד מעדיפה דיונים בכתב.
יכלו לעשות פשרה ולעשות המנון על ציצים וזיונים אבל בלטינית. ככה כולם היו לא מרוצים, אבל במידה שווה. וגם המשקיעים בקהל לא היו מבינים את המילים אז הכל היה בסדר. [מזכיר לי משהו מעולה מהפרק 3X07 נדמה לי של פארקס]
וואלה, הם לא חשפו את ההקלטה הזאת של הופ. חשבתי שידליפו את זה לתקשורת או משהוכן, האמת שאני בכלל ציפיתי שהם יחשפו את ההקלטה שויו הקליטה אותה אומרת דברים איומים ומזלזלים על התלמידים. אבל אולי זה לא משהו שהיה כזה מזיז למשקיעים, לא יודעת.
אגב, אחיין שלי צופה בסדרה עכשיו והוא בעונה 2 והוא צפה בכל מיני סדרות בריטיות אחרות והוא אומר שהסדרה היא כיפית, אבל זה לחלוטין לא אמין שזה תיכון באנגליה. קודם כל עניין המדים - כלומר זה שאין להם מדים בעונות הראשונות. כמעט בכל בתי הספר באנגליה יש מדים. ויש עוד כל מיני דברים שמרגישים כמו סדרת תיכון אמריקאית הרבה יותר מאנגלית.אני גם לא חשבתי מראש שיסגרו בגלל זה את הבי"ס. גם לא היה כזה ברור לי כל הזמן אם זה בי"ס פרטי או ציבורי כי יש בו גם תלמידים עשירים וגם עניים (אולי הם על מילגות או משהו?) אבל כן נראה הייתי צריכה להבין שזה פרטי מהדיבורים על המשקיעים והבורד. אבל חשבתי שהיום פתוח זה להורים, לא חשבתי משקיעים, לא שמתי לב טוב כל כך כנראה לעניין הזה.
אבל יש להם כמובן גם מערכת חינוך ציבורית.
את מבינה את אריק שהוא נפרד מאדם?אוף אריק נפרד מאדם למרות שאדם הסכים לסלוח לו על הנשיקה למרות שמבינה אותו.
אני מקווה מאוד שזה יקרה. אבל באמת יהיה חבל אם מייקל יעשה את זה רק בגלל שהוא רוצה לחזור אל מורין.מורין עדיין רוצה להתגרש ממייקל ולמרות שהעניינים ביניהם נראים טוב היא מבינה שלאדם עוד יש איתו יחסים בעייתיים ולכן מרחיקה אותו.
מעצבן אותי מאוד שמייקל עם כל התובנות וההתפתחות העצמית שלו לא מנסה גם לתקן את הקשר עם אדם בינתיים.
אני מצפה שזה יקרה בעונה הבאה, אבל אז נראה כאילו זה רק בשביל שמורין תקבל אותו בחזרה.
אוי, כנראה הדחקתי את זה כי לא זכרתי את זה קורה.אבל בסוף גין מקבלת תוצאות בדיקת ה-DNA ואומרת אוי שיט. זה אומר שג'וי היא לא הבת של יאקוב?
אני די בטוח שמורין יודעת שהם זוג, גם אם היא לא שמעה מאף אחד על ההצגה. קשה לפספס שאריק הוא הומו והיא יודעת שהם מבלים שעות בחדר של אדם. היא אפילו רואה את אדם עם האיפור ולא מזיזה גבה.מוזר לי שאמא שלו, מורין, עוד לא יודעת שהם זוג, אחרי מה שהוא עשה על הבמה בהצגה ההיא לעיני כל.
חחחחח לא מתאים לך לא לקלוט כל מיני דברים כאלו.מייקל מגלה שהוא אוהב לבשל (חשבתי שקוראים לו מקיילה, אבל מסתבר שזה רק שם חיבה שהוא לא אוהב בעצם).
והוא מתעמת עם אחיו הגדול (לא קלטתי עד עכשיו שזה אח שלו בכלל), וחוזר לבקש סליחה ממורין ששמחה לקבל אותו בחזרה.
(אתם עדיין חושבים שהוא בנאדם מגעיל?)
טוב, אני מניח שכל אחד מדחיק את הטראומות שלו.אני דווקא כן כשראיתי את הסצינות בבי"ח חשבתי בין השאר על איך אתה מרגיש עם זה.
אני חושבת שזה די בכוונה שעשו את הבית ספר אמריקאי כזה. יחד עם העיירה השמשית מידי לאנגליה זה חלק מהפנטזיה של הסדרה הזאת. היא לא מנסה להיות אמינה בקטע הזה בכוונה.אגב, אחיין שלי צופה בסדרה עכשיו והוא בעונה 2 והוא צפה בכל מיני סדרות בריטיות אחרות והוא אומר שהסדרה היא כיפית, אבל זה לחלוטין לא אמין שזה תיכון באנגליה. קודם כל עניין המדים - כלומר זה שאין להם מדים בעונות הראשונות. כמעט בכל בתי הספר באנגליה יש מדים. ויש עוד כל מיני דברים שמרגישים כמו סדרת תיכון אמריקאית הרבה יותר מאנגלית.
את מבינה את אריק שהוא נפרד מאדם?
כי אני ממש לא מבין. הוא בחר בו גם כשהיה לו חבר שהיה לחלוטין מחוץ לארון ולמרות כל ענייני העבר.
ואז הוא עוזב אותו בגלל שאדם עדיין לא מוכן לצאת מהארון בפני אמא שלו (למרות שזה ברור לשניהם שהיא יודעת), ואפילו שהוא כבר יצא מהארון בפני כל בית הספר.
וגם בגלל שאדם לא מרגיש בנוח לצאת מאופר למועדונים.
הוא טוען שאדם תוקע אותו במקום בארון וזה פשוט ממש לא נכון.
הוא גם יכול לצאת למועדונים בלעדיו. יש אנשים שזה בכלל לא מתאים להם, זאת לא סיבה לוותר על כל הקשר.
היא לא שכבה עם הגרוש שלה, לפחות לא שראינו.היא שכבה בכלל עם מישהו אחר? כי הוא כועס עליה שהיא נישקה את בעלה לשעבר היא גם שכבה איתו? לא זוכרת.
אני לא שמתי לב, אבל אם את אומרת אז אולי.לא אמרו חצי שנה?
כן, בעיקר אחרי הביקור בניגריה וכמה שהתברר לנו ובעיקר לו, שקשה לו עם הסתרות וסודות והוא הכי מאושר כשהוא לגמרי הוא עצמו והכי פתוח עם העולם ועם כל מי שסביבו.את מבינה את אריק שהוא נפרד מאדם?
כי אני ממש לא מבין. הוא בחר בו גם כשהיה לו חבר שהיה לחלוטין מחוץ לארון ולמרות כל ענייני העבר.
ואז הוא עוזב אותו בגלל שאדם עדיין לא מוכן לצאת מהארון בפני אמא שלו (למרות שזה ברור לשניהם שהיא יודעת), ואפילו שהוא כבר יצא מהארון בפני כל בית הספר.
וגם בגלל שאדם לא מרגיש בנוח לצאת מאופר למועדונים.
הוא טוען שאדם תוקע אותו במקום בארון וזה פשוט ממש לא נכון.
הוא גם יכול לצאת למועדונים בלעדיו. יש אנשים שזה בכלל לא מתאים להם, זאת לא סיבה לוותר על כל הקשר.
נשמע נכון (וגם די בסוף כשהוא סיפר זה נראה ברור שהיא כבר יודעת).אני די בטוח שמורין יודעת שהם זוג, גם אם היא לא שמעה מאף אחד על ההצגה. קשה לפספס שאריק הוא הומו והיא יודעת שהם מבלים שעות בחדר של אדם. היא אפילו רואה את אדם עם האיפור ולא מזיזה גבה.
היא פשוט מחכה שאדם יספר לה והוא לא מספר לה (כלומר עד שהוא סיפר לה) כי לפעמים זה קשה לעשות את הצעד הזה.
כמובן שאם הוא מרגיש שהוא צריך להפרד ממנו אז זה הדבר הנכון. ולא שישאר כי הוא מרגיש שהוא צריך מטעמי הגיון.כן, בעיקר אחרי הביקור בניגריה וכמה שהתברר לנו ובעיקר לו, שקשה לו עם הסתרות וסודות והוא הכי מאושר כשהוא לגמרי הוא עצמו והכי פתוח עם העולם ועם כל מי שסביבו.
אדם לא תוקע אותו בארון אבל הוא כן עוד מסתיר (גם אם לכאורה) מאמא שלו למשל.
בשורה התחתונה אפשר להגיד שהנימוקים שכתבת נכונים, אבל נימוקים וסיבות לא באמת משנים - אם הוא מרגיש עכשיו שזה מגביל אותו ולא נכון עבורו להיות "עם מישהו שלומד ללכת" כשהוא "מוכן לעוף" - אז זה מה שהוא מרגיש. ומותר לו להרגיש ככה עכשיו, גם אם בהתחלה המשיכה והריגוש עם אדם גברו על זה.
זה לא משנה את העובדה שזה עצוב לי מאוד בשביל אדם, שאני חושבת שעבר התקדמות מדהימה.
חחח כן אפילו התייחסנו לזה איפשהו בשרשורפאן פאקט לחובבי שיימלס (למרות שבטוח כבר אמרתי את זה), השחקנית אן-מארי דאף שמגלמת את אמא של מייב גילמה גם את פיונה גלאגר בגרסא המקורית של שיימלס. ובחינוך מיני היא משחקת איזושהי גרסא של פרנק, רק ממש לא, אבל אתם מבינים למה אני מתכוון חח.
מייב מטפלת באחותה החורגת הקטנה יותר מהאמא חסרת האחריות שלהן, וזה מתחיל להזכיר לי את פיונה ואמא שלה משיימלס
מצחיק שאת אומרת, כי אמא שלה שיחקה את פיונה בשיימלס הבריטית.
כי ג'יימס מקאבוי לא לובש דבר חוץ מורדים?הנה קליפ משיימלס הבריטי, שתכלס היא לא עושה בו הרבה אבל הייתי חייב להביא אותו ואתם תבינו למה.
לא!!!.....כי ג'יימס מקאבוי לא לובש דבר חוץ מורדים?
שמתי לב למשהו שעניין אותי אם גם אתם חושבים כך.. יש בסדרה הזו דמיון לורוניקה מארס:
מייב ואוטיס נשכחו בתחנת דלק בזמן טיול כיתית האאאאאאאאאיש עוד נקודות הקבלה בערך שאני יכול אולי לעשות, אבל לגבי המשך הסדרה
האם הוא באמת היה נוראי? כאילו כן הוא עשה דברים נוראים, אבל צריך לזכור שבית הספר הזה באמת נהפך לבית זונות אחד גדול. אני עדיין לא מבינה איך אישור ללילי לעשות את ההצגה הזואני בעצם מרחם על המנהל לשעבר. אני צריך להזכיר לעצמי שהוא היה אדם די נוראי.
אוקי אז הסצנה בפרק 2 שאריק מאפר את אדם. אדם כזה פשוש שם. אני שמחה שהוא למד די מהר לאהוב את מי שהוא.ואדם ואריק כאלה חמודים אני שמחה שבינתיים זה הולך לכיוון טוב. והיה ברור שזה מה שהוא רוצה עם הסקס.
רובי היא באמת מלכה. וממש אהבתי בהתחלה שהיא לא רצתה לוותר עליו.חלק מהקטעים איתה אבל משעשעים אותי. וגם לאדעת רוב הזמן היא כלבה אבל מידי פעם מתגלה צד טיפה יותר רך שלה בעיקר כשהיא מסרבת לוותר על אוטיס בכל פעם שהוא מעיז להתנגד לה וזה נראה כאילו היא מרגישה אליו יותר ממה שהיא מודה וזה קצת חמוד.
איימי גם ממש חמודה, אבל אני מרגישה שצריך להתקדם עם העלילה שלה בקצב קצת יותר מהיר. כי היא נמצאת באותו מקום מעונה 2 (מבחינת פיתוח דמות)חוצמזה איימי מותק ואני מתה על המבטא שלה.
אבל לא לשכוח שאיימי נפרדה מאדם כי רובי והחבורה די אמרו לה להפרד ממנו. זה לגמרי היה נראה שאיימי מצידה היתה ממשיכה איתו. וקצת חבל לי שאין סצנות איתם, היה יכול להיות מעניין שהם ידברו על אדם החדש וישתפו חוויות.ד"א בעצם רובי ואדם לא היו באותה חבורה פעם? הרי ממש בהתחלה אדם יצא עם איימי והיא הייתה חלק מהקבוצה שלהם לא? זה מרגיש כ"כ עתיק שלא אמין שזה קרה בכלל.
הצחיק אותי שאדם זרק אבן על החלון של אריק, ואריק יוצא אליו ואומר לו שהוא יכול לצלצל בפעמון כי הם יוצאים עכשיו. זה היה נראה ממש כמו סצנה ממחזה של וויליאם שיקספיר.דיי נו אדם כזה פשוש הוא מנסה לקרוא ספר שירה בשביל אריק ומנסה להשתפר בלימודים. והסוף כשהוא אומר לאריק שהוא אוהב אותו ואריק גם, איזה חמודים
זה היה עצוב כי זה נראה שבגלל כל היחס הקודם של אדם אז אין לו חברים באמת (קייל הזה הוא סתם סטלן). גם זה שלא היה לו ברירה לשבת ליד האקס של חבר שלו וגם כאילו לא היה לו עם מי לדבר כל עוד אריק לא שם.אוף הוא היה כזה עצובי בסוף כשאריק לא ענה לו רק שלא יקפוץ למסקנות מזה.
לפי הפרומים חשבתי שלדמות של ג'ין יהיה יותר עניין בעלילה אבל זו לגמרי דמות שאפשר לותר עליה.חייבת לציין שלא ממש אכפת לי מג'ין ויאקוב העלילות שלהם די תקועות לי.
זה כי אריק לא היה שם להזכיר להם. אריק היה ממש חסר בפרק הזה.הצחיק אותי כשהם חזרו לאסוף את מייב אז המורה אומר לאוטיס "אה גם אתה פה לא שמנו לב שנעלמת"
אני פתאום קולטת שכבר בפרק 2 של העונה הזכירו את הנסיעה הזו, גררו את זה יותר מדי פרקים (רק ב 5 הוא טס)אבל עכשיו אריק צריך לטוס לשבוע... לאיזה צרות זה יגרום להם?
בפרק של הדייט אז כשהם נפגשו זה היה חיבוק אמיתי וכנה גם ממש אהבתי את זה.החברות בין אריק ואוטיס למשל בטלוויזיה האמריקאית לעולם לא היתה עוברת ככה. שני בנים שהם חברים טובים ומתחבקים באמת בלי הטפיחה המטופשת על הגב (שהפכה להיות דרך שבה כל גבר מחבק גבר במציאות)
חחחח אתם יודעים מה זה הזכיר לי? צ'ארלס וג'ינה. "היינו זוג ועכשיו אנחנו אחים" [אולה ואוטיס]
אייזק הוא בלתי נסבל והוא סתם סכסכן.אני ממש שוקל לחסום את לונה על אהבת אייזק
בדיוק!אבל אני לא נגד אדם ואריק יחד. אבל גם ההפך לדעתי לא בסדר - כלומר להתייחס לזוגיות שלהם רק באופן חיובי תוך כדי שיכחה גמורה של מה שאדם עשה לאריק. אני חושב שזה צריך להיות חלק מהסיפור שלהם יותר ממה שעשו. אם שוכחים ממה שדמות עשתה בעבר אז זה כמו להתעלם מכך שאדם הוא דמות עשתה התפתחות גדולה כי אפשר להתייחס אליו כאל מישהו שתמיד היה נהדר.
נכון? כאילו בשלב הזה של הסדרה הם כל כך התרחקו שכבר לא צריך אותם ביחד.בחיי שאני הייתי לגמרי בסדר אם אוטיס ומייב זה היה משהו שבסוף לא יקרה (אבל גם ברור לי שהוא כן יקרה).
הבעיה שלי היא שקצת דילגו על הקונפליקט של אריק האם הוא רוצה לשכוח את מה שאדם עשה לו.חוצמזה הזוגיות שלהם התחילה ממקום אולי לא הכי טוב אבל בעונה הזאת לא רואה סיבה לא להתייחס לזוגיות שלהם כדבר חיובי. אדם מתאמץ כ"כ כדי להשתנות ולהיות אדם טוב יותר בשבילו ובשביל אריק, כמה נצטרך להזכיר לו שפעם הוא היה חרא? והאם אריק צריך לזכור כל הזמן מה החבר שלו שהוא אוהב עשה לו פעם? לא נראה לי. איך אפשר להתקדם ככה הלאה לעתיד טוב יותר ביחד?
חחחח וואלה לא חשבתי על ורוניקה בקטע הזהמייב ואוטיס נשכחו בתחנת דלק בזמן טיול כיתית האאאאאאאאא
והיה סוג של אסון עם האוטובוס בטיול אהההההה
אוקי כבר באתי להתעצבן ולהמנע מלהגיב כי אין לי כוח להכנס לדיון הזה, ניהלתי אותו בראש עם כל מיני כתבות מעצבנות יותר מידי פעמים. אבל אז ראיתי את ההמשך ואני אוהבת אותך חזרהאוקי אז בוא נדבר על אדם ואריק.
יש לי בעיה עם הזוג הזה.
בעונה הראשונה והשניה לא הכי הבנתי מה אריק מוצא בלהיות עם אדם. זה אדם שהתעלל בו כנראה שנים ואז פתאום ביום אחד לאריק יש קראש על אדם. זה ממש תסמונת שטוקהולם.
אני יכולה להבין את הצד של אדם, שהרגשות שהיו לו גרמו לו להיות מבולבל ושאולי היה לו תמיד רגשות לאריק והבריונות היה הדרך לבטא אותם (כמו שילד מושך לילדה בגן בשיער) אבל אצל אריק זה בא משום מקום. ונכון שראינו את הקשר נבנה בעונה 2 אבל אני עדיין לא מצליחה להבין מה גרם לאריק לנסות בכלל את זה.
עם זאת אני בקונפליקט ממש קשה כי אדם ואריק הם הזוג הכי חמוד שיש אני פשוט מאוהבת בזוג הזה וכל סצנה איתם אני חוזרת אחורה לראות שוב כי זה פשוט כזה פשוש. גם כשחושבים על זה אז הם הזוג עם מערכת יחיסים הכי בריאה שיש בסדרה (כולל המבוגרים).
ראיתי בשאלון החודשי שרשמתם את אדם כדמות החודש ולא הצלחתי להבין למה, ואז הגעתי לעונה 3 וזה הוחלט, אדם הוא דמות החודש שלי לשאלון של חודש הבאה.
כמעט מסכימה כי אני האמת די בעד שני הזוגות ממש אוהבת את שניהם אני בסדר עם כל אחת מהאופציות.עכשיו זוג אחר... אוטיס ומייב
אני חושבת שהיוצרים גררו את מערכת היחסים שלהם יותר מדי ועכשיו זה כבר לא נחוץ. באמת שלא איכפת לי אם הם יהיו או לא יהיו ביחד, מה גם שרוב עונה 2 הדמויות לא בילו ביחד וזה עוד יותר הוריד את השיפ הזה כי פשוט לא חווינו אותם על המסך.
זה לא שיש לי בעיה שהם יהיו ביחד, ולפי פרק 5 זה נראה שזה מה שהולך לקרות (וגם כי הסדרה די הולכת בשבלונה של סדרה דרמה קומית טיפוסית) אבל מי שבאמת כואב לי זה על רובי. הם הצליחו ליצור בעונה 3 דמות כל כך טובה ועגולה בניגוד לדמות שהיתה בעונה 1. ותאכלס מי שהכי איכפת לי שיהיה בזוגיות טובה ומאושרת זו רובי, כל כך מגיע לה את זה. והחברים שלה היו כל כך חמודים עם איך שהם הגנו עליה אחרי הפרידה מאוטיס וגם הם נהפכו לדמויות עגולות.
וואי שכחתי מזה כאילו מידי פעם אני נזכרת כי יש מם כזה של "חיכית?" "כמובן" על כל מיני דברים אבל בסדרה עצמה דווקא שכחתי.חסר לי קצת יחס להפלה שמייב עשתה בעונה הראושנה, לא הזכירו את זה בכלל. וזה לא צריך להיות איזה סיפור אבל כן קצת קיוותי שלפחות היא תודיעה באיזה שהו שלב לג'קסון, אפילו אוטיס לא הזכיר את זה פעם אחד, וזה מעלה את השאלה למה הכניסו את קו העלילה הזה חוץ מלשמש עלילה לפרק המסויים ההוא.
אני גם האמת.אני עדיין לא מבינה איך אישור ללילי לעשות את ההצגה הזו
מצד שני הוא חשף את הסודות המיניים של כולם. והוא אדם מבוגר, לא נערה נקמנית!!!!האם הוא באמת היה נוראי? כאילו כן הוא עשה דברים נוראים
כןאוקי אז הסצנה בפרק 2 שאריק מאפר את אדם. אדם כזה פשוש שם. אני שמחה שהוא למד די מהר לאהוב את מי שהוא.
אה כן? לא זכרתי. אבל לא נראה לי שאיימי אהבה אותו. היא הייתה אז בחורה שתמיד צריכה חבר והוא כזה היה שם, לא? אבל כן זה יהיה נחמד אם הם ידברו שוב.אבל לא לשכוח שאיימי נפרדה מאדם כי רובי והחבורה די אמרו לה להפרד ממנו. זה לגמרי היה נראה שאיימי מצידה היתה ממשיכה איתו. וקצת חבל לי שאין סצנות איתם, היה יכול להיות מעניין שהם ידברו על אדם החדש וישתפו חוויות.
כןהצחיק אותי שאדם זרק אבן על החלון של אריק, ואריק יוצא אליו ואומר לו שהוא יכול לצלצל בפעמון כי הם יוצאים עכשיו.
נכון!זה היה עצוב כי זה נראה שבגלל כל היחס הקודם של אדם אז אין לו חברים באמת (קייל הזה הוא סתם סטלן). גם זה שלא היה לו ברירה לשבת ליד האקס של חבר שלו וגם כאילו לא היה לו עם מי לדבר כל עוד אריק לא שם.
זו עוד סיבה למה הוא צריך לדבר עם איימי.
ויאללה שאוטיס יהיה חבר של אדם, מגיע לו
כןבפרק של הדייט אז כשהם נפגשו זה היה חיבוק אמיתי וכנה גם ממש אהבתי את זה.
טנקיוווולסיום:
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.