זה שתחזור על השקר שוב ושוב לא יהפוך אותו לאמת
הנה ציטוט שלך - ההדגשות שלי
"אני לא בטוח לגבי בטיחות החיסון
החי-מוחלש החדש. לפני
שנתיים הוא
שיתק 12,000 ילדים בהודו. אם באמת יש חיסון יותר בטוח מזה שלוש שנים, איך זה קרה שם?"
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2321&messageid=170087396
הנה מה שכתוב אצלך באתר:
מאז החלה תכנית החיסונים נגד פוליו לפני עשור בהודו - עלה פי שתיים-עשרה שיעור הילדים הלוקים בשיתוק.
התכנית, חלק מקמפיין החיסונים של קרן ביל ומלינדה גייטס, מחסנת אוכלוסיות בעולם השלישי בחיסון האוראלי, הזול יותר, אשר ידוע כגורם לשיתוק בעצמו. בשנת 2011, נרשמו בהודו 47,500 מקרי שיתוק חדשים. ד"ר פוליאל: ניתן לקשור את העליה במקרים המדווחים ישירות לעליה בכמות המתחסנים נגד פוליו בעשור האחרון.
אני אחזור: לא חי-מוחלש חדש , לא 12,000 ילדים, לא שנתיים
כנ"ל לגבי המקור האנגלי - לשם שינוי התרגום שלכם רק "טיפה" מזייף - הוא "רק" מסתיר את העובדה שזה שיתוק ש
לא קשור לפוליו כלומר NPAFP.
כן יש שיתוק כזה, וכמו ש
אתה אוהב לטעון, בהסתמך על מחקר יחיד מ 1958 רק 25% ממקרי השיתוק שייכים לפוליו. כמובן כל עוד זה נוח לך.. ברגע שלא, אז זה הופך להיות 100%.
אז עכשיו ניתן לך לרדת מהעץ: לא חי-מוחלש חדש אלא חי-מוחלש ישן, לא 12,000 ילדים אלא פי 12, לא שנתיים אלא 10 שנים, ולא פוליו אלא NPAFP...
התבלבלת קורה, ממש במקרה קורה, לא בכוונה, זה קורה רק כשבודקים אותך, ככה זה החיים קשים..., תוקפים ואתך כל היום בפורום ואין זמן להבדיל בין משאלת לב למה שבמציאות...
יש סיכוי ל"סליחה טעיתי"?
ובו נקבור את זה סופית, כמו שהסברתי בתגובה שלי במקור, ד"ר פוליאל מונע ממניעים פוליטיים כלכליים וכל מה שהוא הצליח "להוכיח" זאת התאמה, וגם היא חלקית בלי מנגנון. זאת ועוד בהפוך על הפוך הוא מזהיר שהודו עומדת לעבור לחסן בחיסון המומת היקר (בניגוד לרמיזות שלכם, הסיבה לכך שמחסנים בחי-מוחלש ולא במומת תלויה במספר השנים מאז שהמחלה הייתה אנדמית) והוא מתנגד. למה? כי כל החישוב שלו הוא כלכלי והוא מאמין שמפוליו הוא רעה נסבלת... הוא ממש מצהיר זאת.