חיסון פוליו מוחלש

קומרן

New member
זה לא ממש נכון מה שאת כותבת

אני לא יודע בדיוק כמה רופאים כאלה יש וגם את לא.

ממה שלי יצא לראות ולהכיר בשנים האחרונות, לא מדובר ביותר מכמה עשרות ומעבר לזה, אני לא מאמין שיש לך את היכולת (לאף אחד אין אגב, אלה אם כן הוא עורך רשימות מסודרות) להבדיל בין "מאות" ל"אלפים" בתחושת הבטן שלך - שני המספרים הם גדולים ובלי ספירה מסודרת , הערכות אינן שוות הרבה.

מעבר לזה, השאלה היא כיצד את מגדירה "רופאים שחושבים כמו מור" כי זה יכול להתפרש בהמון צורות...

iicרjית

New member
כמו שאתה הגעת למסקנה

שמדובר בעשרות ממה שיצא לך לראות.

לי יצא להגיע למסקנה שמדובר באלפים.

רופאים שחושבים כמו מור זה רופאים שלא ממליצים לחסן באופן גורף בתכנית המומלצת של אותה מדינה ו/או לא בעד חיסונים ו/או מבקשים שהורים יקבלו החלטה מושכלת לפני כל חיסון ויתהו על קנקנו

קומרן

New member
אבל הם לא רופאים שחושבים כמו מור!

לפי מה שכתבת כמעט כל הרופאים חושבים כמו מור וזה קצת מעקם את המציאות...

רוב הרופאים לא ימליצו על כל החיסונים המומלצים באופן גורף בלי להתחשב במצב הרפואי של הילד.

מעטים מהרופאים הם נגד חיסונים או מבקשים מההורים לקבל החלטה מושכלת לפני כל חיסון כשם שמעטים מהרופאים (אם בכלל) יבקשו מההורה להגיע להחלטה מושכלת לגבי מינון האנטיביוטיקה אותה הם רוצים לרשום לבנם כשיש צורך בדבר למרות שפה מדובר בתופעות לוואי יותר ממשיות .

אז כן... לפי ההגדרות שלך , אלפי רופאים וספקנים חושבים כמו מור אך אם נרד קצת לפרטים אני לא חושב שתמצאי יותר מכמה עשרות באמת חושבים על חיסונים מה שמור חושב ומפרסם.
מעבר לזה , אני בטוח שלפי ההגדרה שלך רוב הרופאים המותחים ביקורת על הפרסומים של מור ושל חסון יחשבו מה שמור חושב לפי ההגדרה שלך וזה דיי אבסורד...

iicרjית

New member
מור לא נגד חיסונים בכלל

הוא בעד חיסונים בטוחים ויעילים ובעד לקבל החלטה מושכלת לפני כל חיסון.

ואני מכירה הרבה רופאים שממליצים לחסן באופן גורף.

לפי ההגדרות שלי יש הרבה רופאים שיסכימו עם מור.

קומרן

New member
נו, בחייך

מור לא נגד חיסונים אך לכאורה אינו מחסן את ילדיו (אם אינני טועה הוא אמר זאת בראיון) ומתחזק אתר שמתיימר לתת מידע על חיסונים אך רובו ככולו מלא בחומר ( לכאורה עם סימני שאלה רבים מאוד כלפי טיבו , איכותו ואמינותו) שלא מציג את הצד החיובי במתן חיסונים.

בסופו של יום , החיסונים מבחינתכם אינם בטוחים וההצהרה הפומבית כלפי כוונותיכם (או כוונותיו של מור) מזכירה קצת את הפרקטיקה הפוליטית הכל כך מוכרת להצהיר דבר אחר ולפעול למען אינטרס טיפה שונה.

iicרjית

New member
מציג את האמת בחיסונים התכוונת

חיסון עם מחקר בטיחות טוב המעיד גם על יעילות עכשיו אני נותנת וגם מור. בהתחייבות.

קומרן

New member
אז כרגע מבחינתכם אין חיסון עם מחקר בטיחות טוב

המעיד גם על יעילות ולכן את (והוא) לא נותנים?

iicרjית

New member
אכן לגביי. ואני אשמח אם מור

יאשר את דבריי לגביו. ככה אני הבנתי ממנו

"מבחינתנו"?! - מבחינה מדעית!

קומרן, ממתינים לך כאן לתשובה.
האם אתה חושב שמבחינה מדעית החיסונים בטוחים? אנא הבא לנו את המחקרים שמראים זאת. אחרת, תצטרך לשנות את המשפט שלך: "החיסונים מבחינתכם אינם בטוחים". אורנית ואני לא המצאנו שיטה מדעית חדשה, אתה יודע...
ממתינים לך כאן לתשובה.

אני לא מכיר הרבה אנשים שהיו מוותרים על חיסונים, לו היו מוכחים (מדעית) לבטיחות ויעילות. גם אני הייתי שמח להגן מפני מחלות באמצעות מכשיר יעיל ובטוח.
ממתינים לך כאן לתשובה.

elraviv

New member
אורנית - זה לא מה שאני אומר

אני לא פוסל את דבריו של מור בגלל שהוא לא רופא, אני פוסל את דבריו כי הם עיוותים של המציאות, והוכחתי זאת מספיק פעמים...
את רוצה שאקבל את דבריו בגלל שיש רופאים שתומכים בהם.

מה שאני מנסה להעביר הוא שיש רופאים ויש רופאים. צריך לבדוק מי פועל לפי השיטה המדעית ומי לא.
ודרך אגב מדע זה לא תחרות של פופולריות - רוב האמריקאים לא מאמינים באבולוציה.
אף מדען לא האמין לפני כ 15 שנה שהיקום מאיץ את התפשטותו. אז יש מדען שמעלה מחקר - ובודקים ומאמתים ומבצעים מחקרים נוספים והיום כל ילד יודע (אמור לדעת) שהיקום מאיץ.
אבל כשיש מדען שמעלה מחקר ובודקים ומאמתים ומבצעים מחקרים נוספים ולכל האורך רואים שמה שהוא טוען לא נכון - אז זה לא מציאותי להאמין בתאוריה שלו למרות שזה היה מקל נפשית על המון אנשים לדעת שה MMR גורם לאוטיזים...

והיות והצהרת הצהרות - אני רוצה הוכחה לכך שיש "מדינות שונות ונאורות שחתכו את תכניות החיסונים בחצי משלנו" - חצי, לא איזה מדיניות אחרת, כמו שביפן לא מחסנים ב MMR אלא כל חיסון בנפרד - ונחשי מה.. כן גם שם האוטיזם חוגג...

iicרjית

New member
לא צריך להיות מדען

ואני לא, כדי להבין שהחדרת 33 מנות חיסון בשנה הראשונה לתינוק, זה מסוכן.

עזוב את היעילות, יש בחיסונים רעלים ואין להם מחקר בטיחות לפי הסטנדרטים שצריך שיהיו. ולראיה ארה"ב מפצה כל שנה במילארדי דולרים נפגעי חיסון, למה? כי יש נפגעים. מעניין שבישראל לא מפצים.

ואם כבר דיברת על יפן, אז תסתכל בתכנית החיסונים שלה ותראה שזו לא רק מדיניות אלא התכנית קטנה בחצי משלנו.

לא רק יפן

בישראל תינוק יקבל בשנת חיו הראשונה 33 מנות חיסון.
במדינות הבאות המספר הזה הוא 18 או פחות:
שוויץ, נורבגיה, דנמרק, ליטווניה, פולין, הונגריה, פינלנד, שבדיה, איסלנד, בולגריה, יפן.

19 מנות באיטליה וצ'כיה
20 בפורטוגל
21 בבריטניה וספרד
22 בקרואטיה
23 בקנדה וקפריסין
24 בבלגיה

אבל עזבי. הנתונים הללו לא מרשימים אותו. מדובר בפקידי בריאות שכנראה לא מבינים את המחקרים המדעיים או שמרויחים כסף גדול מזה שהם לא מוסיפים מנות חיסונים לתכנית. אולי הם בכלל הומיאופטים, רחמנא לצלן. לך תדע...

אתה לא יודע לתרגם אז אתה מתעתק כמו
?

באנגלית Lithuania בעברית קוראים למדינה הזאת "ליטא". זה אפילו לא שם נדיר של מדינה נדירה, יש בישראל לא מעט עולים שעלו ממנה...
כבר הבנתי שאחד מהעקרונות שלכם בעמותה הוא תרגום חובבני, אבל שמור במועדפים, שיהיה לך: (זה חינם)
http://www.morfix.co.il

ולגבי התוכן, לא, אין לי מה להוסיף שלא נכתב בעבר (גם כאן): למדינות שונות יש צרכים רפואיים שונים, מדיניות רפואית ציבורית שונה, תקציב שונה לרפואה ציבורית וגם חלוקה שונה של עוגת תקציב סל התרופות. האם בדקת והתעמקת בכל אחת מהמדינות האלה או שאתה סתם זורק מספרים בניסיון להרשים אותנו? כי המסקנה הצינית בסוף דבריך היא לא יותר מדמגוגיה זולה.

elraviv

New member
אורנית את מתחמקת

הצהרת הצהרה - אני רוצה הוכחה לכך שיש "מדינות שונות ונאורות שחתכו את תכניות החיסונים בחצי משלנו" - חצי, לא איזה מדיניות אחרת.
ותביאי קישורים שמגבים את דברייך - למדתי כבר שאתם טוענים טענה, אבל כשבודקים את המקור שלכם מתברר שבמקור כתוב משהו אחר. לכן אני לא מתחיל אפילו להתייחס לרשימת הארצות של מור.
לחלופין תחזרי בך מדברייך - כי להגזים את יודעת, אבל תכלס את המציאות את לא יודעת.
לגבי ה"לא צריך להיות מדען..." אז אולי כן צריך להיות מדען כדי להבין את המציאות עצמה.
זה לא מספר מנות החיסון זה כמות האנטיגנים בחיסונים, היא מה שקובעת את העומס - תבדקי אולי תלמדי משהו (חס וחלילה) על חיסונים.
לגבי "יש בחיסונים רעלים ואין להם מחקר בטיחות לפי הסטנדרטים שצריך שיהיו" - יש מחקרים והם עומדים בסטנדרטים רק שזה לא מוצא חן בעיניי האנטי-חיסונים אז הם אומרים שזה לא עומד בסטנדרטים שלהם...

ובקשר להצהרה החדשה שלך, קדימה קישורים שמראים שארה"ב מפצה כל שנה במילארדי דולרים נפגעי חיסון". - או שאולי שוב את סתם מגזימה ומנפחת ומקווה שאף אחד לא ישאל שאלות קשות מדי.

iicרjית

New member
אתה באמת לא מכיר

את מערכת הפיצויים של ארה"ב? אז אם את הידע הבסיסי הזה אין לך...לא בטוח שאפשר להסתמך על יתר ההצהרות שלך.סתם דוגמא ויש עוד כמובן ראה את הפסיקות בארה"ב בניגוד לישראל http://www.uscfc.uscourts.gov/search_vaccine?page=1.

או למשל בו תביא לי אתה קישור של מחקר בטיחות אחד שעומד בסטנדרטים לפי דבריך ושמומן לא ע"י גורם אינטרסנט. תוך שאתה מפרט את הסטנדרטים הראויים שעמד בו ואת מקור המימון.
נאה דורש נאה מקיים

elraviv

New member
אי אפשר להסתמך על ההצהרות שלך-אורנית

את ממשיכה להתחמק, טענת "שארה"ב מפצה כל שנה במילארדי דולרים נפגעי חיסון".
אז את מסלפת את דבריי כאילו שאני לא מכיר את מע' הפיצויים - יש נפגעים ויש פיצויים אבל לא כל שנה במילארדי דולרים.
אני עדיין מחכה לשאר ההוכחות להצהרות שלך - לא יעזור לך להסיט את הנושא עכשיו ולבקש ממני משהו חדש.
נאה דורש נאה מקיים באמת - תוכיחי את את ההצהרות המפוצצות שלך ואז אביא לך איזה מחקר שאת רוצה.
ואני לא מקבל את הפרנויה של "גורמים אינטרסנטים", תמיד אפשר להגיד על כל גורם שהוא אינטרסנטי.
את חושבת שאלה שמרווחים מאמונות טפלות כמו הומאופתיה, או מוכרים לך כל מני תרופות "טבעיות" שלא בדקו אותם הם לא אינטרסנטיים?

iicרjית

New member
גם על ההצהרות שלך רביב לא

לי בניגוד אליך אין בעיה להביא את מה שאני מסתמכת עליו וכבר הבאתי בתגובות הקודמות.
אז הנה קישור לפיצויים, לא מיליארדי, מיליוני דולרים. וואו ממש עשה את ההבדל. מיליוני דולרים כל שנה זה ממש מעט נכון?
יש פיצויים ויש נפגעים. בניגוד גמור לישראל. מעניין שבישראל אין נפגעים ואם היה אז אפשר לספור אותם על כף היד .

זה הקישור.http://www.hrsa.gov/vaccinecompensation/statisticsreports.html

עכשיו מאחר ואני קיימתי תורך לקיים אנא הבא את מחקר הבטיחות בפרמטרים שציינתי בתגובה הקודמת.

elraviv

New member
אז ההצהרה שלך אורנית שווה אלפית ממה שחשבת..

אז בו נבחן את הקישור שלך זה פחות מ 140 מקרים בשנה מתוך עשרות מליוני חיסונים בשנה - את מוזמנת לעשות חשבון על הטבלה שהבאת.
איזה עוד טיפול רפואי כ"כ בטוח?
ויותר בטוח כשמשווים את זה לאפשרות להשאר לא מחוסן ולמות מחצבת בסיכוי של 1:333 או פוליו 1:400.
זה נחמד איך שאת מנסה להחליק את זה - אבל יש הבדל בין מיליארדי דולרים למליוני דולרים. הבדל של פי 1000.
כלומר ההצהרה שלך שווה אלפית ממה שאת חושבת.
ועכשיו תחלקי את ה140 ב 40 כי אוכלוסיית ישראל קטנה פי 40 מארה"ב ואז תביני למה "אין" כדבריך נפגעי חיסונים.
ובכן יש, ולפי המספרים שהבאת זה אחדים בשנה, אבל צריך גם אותם לשים בפרופורציות הנה לדוגמה הילד הזה
http://vaccinesinc.blogspot.co.il/2013/01/13.html נשמע מפחיד חיסון ה MMR גרם ל ITP - איך לקחת את זה בפרופורציות?
אם אותו ילד היה חולה באדמת ה ITP שלו היה חמור הרבה יותר! אדמת גורמת ל ITP בסיכוי הרבה הרבה יותר גבוה מאשר חיסון ה MMR.

לגבי המחקר, כבר אמרתי לך, יש לך את הקריטריון של "אינטרסנטים", לא משנה איזה מחקר אביא אצלך הוא יהיה של אינטרסנטים, ולו רק בגלל שהחוקר למד רפואה או היה פעם באיזו ועדה וכולי וכולי.
תורידי את הקריטריון המופרך הזה ותגלי שיש מספיק מחקרים.
צריך לזכור שמחקרי התעשייה האינטרסנטית בעצמה פוסלים קרוב ל 90% מהתרופות בשלב המחקר, אז כמה הטיות יש במחקרים שלהם?
ויש מחקרים שנעשים ע"י גורמי בריאות - אז גם הם מוטים לטובת התעשייה?

פולספגן

New member
אבל אין מקור רישמי שתעד את המקרה הזה

האם קיבל פיצויים מהמדינה?
לפי הכתוב שם, אפילו טיפול הוא היה צריך לקבל באמצעות ויטמין P

iicרjית

New member
ממש לא רביב

אתה יכול לעוות את הנתונים אבל מבחינת מספרים תיכנס למערכת הדיווח ותראה כמה אנשים מתו מחיסון זה שלא כולם תבעו פיצויים לא משנה את כמות הדיווח למערכת הדיווחים על תופעות לוואי.

ורביב אם תביא מחקר שלא ממומן ע"י חברת התרופות ושגם בדק את הדברים הרלוונטיים שצריך לבדוק, מבטיחה לחזור בי. אבל לא תמצא .

למעלה