חלאה זכרית מכוערת

accord

New member
איפה כל הנשים הטובות???

מעניין, כל אחד רואה זאת מנקודת מבטו על הצד השני

GIANTG

New member
איפה שנמצאות כל הבנות האיכותיות.

בקומדיות הרומנטיות...

etimot

New member
לדעתי..

לא חסר בכלל בחורים לא רציניים ועם זאת ישנם בחורים טובים שיודעים להעריך ולכבד רק שהם מוחבאים איי שם וקשה למצוא אותם,אז אני מבינה אותך זה מבאס למה לא בא בחור רציני ונחמד,אבל אם את רואה סימן כלשהו שמדליק נורה שזה לא סוג הקשר שאת מחפשת אז תגידי לו ביי ביי לא רוצה לא צריך..את לא חייבת לו כלום,וידעת לעצור את זה וזה יפה..עם כל היאוש שבדבר בסוף מוצאים במוקדם אוו במאוחר..ועדיף לא להכנס לקשרים שלא מתאימים אחר כך סתם נפגעים. ובטח לא להכנס מתוך ייאוש..אף אחד לא שווה את זה. אני למשל לא אוהבת בנים בעלי פוזה השטויות האלה לא עובדים עליי,ויופי הוא לא הכול בשבילי ,האופי יותר קובע. מקווה שעזרתי, אתי : )

YugiBoy

New member
_+_בגלל_שהגברים_היום

הם לא מה שהיו פעם, אבל זו גם אשמתן של הנשים. עם כל הפמניזם הזה... רוצות להיות שוות ואחרי זה מתלוננות שאתן לא מקבלות יחס מיוחד. לדעתי באמת צריך לתת יחס מכובד ובסגנון של פעם לאשה, זה גם יותר כיף מאשר הסגנון של היום :)

YugiBoy

New member
* אופס, המשך:

נו, כבר אמרתי שהיחס של היום זה לא מה שהיה פעם... אין כבוד אין נעליים.

יקירי, אני לא רוצה לחזור לפעם

לא בא לי לחיות במערה ולחטוף נבוט בראש אם האוכל לא מוכן. אנחנו חיים עולם מתקדם , בתרבות אחרת, נשים שואפות לשיוויון. לא רוצה שיתייחסו אליי כמו לאיזה נכה או שפחה. מבקשת יחס הוגן, כבוד מינימלי , שנותנים לכל אדם! גברים שוכחים שנשים לפני הכל הן בני אדם! עם החבר שלהם הם לא היו קובעים ומבטלים או קובעים בדקה התשעים או מתקשרים בשעות מוזרות , אז למה ככה הם מתייחסים לאישה?

matan3000

New member
אין נשים טובות היום !

כולן מחפשות רק כסף אבל לא יגידו את זה הם יגדירו את זה יציבות. הם נמשכות לבנים הדפוקים ואחר כך בגיל 40 מוצאות את עצמן גרושות עם 2 ילדים. שלא יספרו לך סיפורים אין עולם מושלם אם היה סביר להניח שכולנו היינו רוצים לחיות בו.

נשים לא מחפשות כסף!!!צאו מזה!!

אנחנו בעידן שנשים מרוויחות כסף לבד - הם רוכשות השכלה, מפתחות קריירה... אני לא צריכה מישהו שיהיה איתי רק כדי שיהיה לי גב כלכלי , אני מסתדרת טוב מאוד לבד מהבחינה הזו אז תפסיק לטפוח לעצמך על השכם, יא חתיכת בבון פרימיטיבי

קראתי את כל התגובות

הכי מעצבן שפתאום כל הסתומים נזכרים לקפוץ ולמחות , שהם בעצם בסדר גמור, זה רק הבנות שגוררות כזה יחס! בנים! לא מגיע לנו כזה יחס! ואם קשה לכם למצוא את הבנות הטובות - זה רק בגלל שהן התחילו לסנן בטירוף , איך קראתם לזה ? "בררניות" למה? כי הגיע הזמן שנדרוש יחס שווה, ויחס הוגן ויחס מינימלי שנותנים לבנאדם, בלי שום קשר למין שלו , ובלי קשר למין בכלל ... אני נתקלת בהרבה בחורים, אני בדיוק במצב שלך... תמיד הייתי עושה להם "הנחות", מתעלמת מהרמזים של ההתחלה.. עד שהחלטתי פשוט להעיף, להעיף את כל מי שעושה משהו לא טוב, כבר על ההתחלה, הרי בחורים מניאקים יש כמו זבל, ולמה הם מרשים לעצמם להתנהג ככה? כי זה עובד להם! יש מספיק בנות תמימות שילכו איתם! לכם , עצתי לכל הבנות : להעיף להעיף להעיף... עד שהם ילמדו שזה לא הולך ככה, שהם צריכים להשתנות! ותל אביב זו לא דוגמא למה שקורה בכל הארץ, כל המיץ של הזבל מתרכז בת"א

הרענני

New member
אגיב בשם עצמי

ברור לי שלא כל הבנות זבל כשם שברור לי שלא כל הגברים מלאכים. אבל! א' כשבחורה הולכת למועדון, לבושה באופן פחות ממינימלי, שותה את עצמה לדעת למרות שהיא יודעת מה זה יגרור, ככה בנים יתייחסו אליה- אובייקט מיני. אני לא אומר שנשים צריכות להסתגר בבית ולהתנהג כנזירות, אבל אני אישית, כשאני נתקל בבחורה הלבושה ומתנהגת בצורה סולידית ומכובדת, כך גם אתייחס אליה. אני לא אכחיש שאם היא נראית מעולה יעברו לי כל מיני מחשבות בראש, אבל הן ישארו בראש ולא יתורגמו למעשים, וגם לא לרמזים, כל עוד היא לא מראה שהיא מעוניינת. ב' מי שנמשכת למניאקים, מסתכלת רק על מראה/ מעמד כלכלי וכו', שיהיה לה לבריאות, באמת. אבל שלא תבכה על היחס שהיא מקבלת כי היא הביאה את זה על עצמה! ג' את יודעת מה זה בחורה בררנית? זו לא רק אחת שנכוותה בעבר, אלא גם כזו (ולא חסר כאלה, בעיקר באתרי הכרויות) שפוסלת אנשים מראש כי הם גבוהים ממנה בפחות מ-15 ס"מ, מבוגרים ממנה ביותר משנתיים ועוד כיד הדמיון הטובה עליהן.

א. תכבד בחורה בלי שום קשר ללבוש שלה

ב. אם יש בחורה שטחית שנמשכת למעמד - זו בעיה שלה, אבל אני לא מדברת על כאלה מקרים בכלל ג. שוב, בחורה בררנית, בטירוף, שתעשה מה שבא לה, גם גברים ממציאים שטויות כמו: החזה לא מספיק גדול, היא לא בלונדינית, אין לה תחת יפה... לא חסרים קריטריוים שיטחיים בבחירת בן זוג אבל זה לא אומר שלא צריך לכבד בנאדם רק בגלל שיש לו העדפה כזו או אחרת למראה חיצוני אני אישית ישבתי על הראש של החברות שלי בקטע הזה , של הסינון על פי מראה חיצוני, סינון מוגזם... ועכשיו 2 מהן יוצאות עם חמודים, לא חתיכים, כי מה שחשוב זה האישיות והיחס! אני לא אסבול עם מישהו אידיוט רק בגלל שהוא מצטלם טוב כל "הדוגמנים" סתם מחזיקים מעצמם <שלא לצורך - יש לציין - בעיניי שכל זה הרבה יותר סקסי ממראה> ומרשים לעצמם להתנהג כפי שהם מנהגים... בעעעעעעע

הרענני

New member
בקשר לסעיף א' - מצטער, איני יכול

תקראי את המשפט הראשון בתגובה של ינשוף 155 למטה. בנאדם יכול להתגאות (אך לא להשתחצן כמובן) בחכמה שלו, ברגישותו לזולת, בחוש ההומור שלו. אנשים כאלה אני מעריך. אבל בחורה שמציגה רק את המיניות שלה, זה כנראה כל מה שיש לה להציע. אין לי כוונה או יכולת לכבד אותה. מה שכן, אני מסכים לגמרי עם מה שכתבת בסוף. גם אני נהנה הרבה יותר בחברתם של בני אדם שיכולים לרתק אותי בידע שלהם, להצחיק אותי, ולגרום לי להרגיש רצוי ואהוב. בחורה, כמה 100ממת שלא תיראה, הופכת לבלתי נסבלת אם אין לה מה להגיד. לעומת זאת, בחורות שנראות טוב ומטה אבל יש להן אופי ושכל, אחרי כמה שיחות איתן נראות פתאום מושכות ויפות יותר!

את אומרת שהוא איכותי

מה עושה אותו לאיכותי? זה שהוא מפגין יחס מזלזל כלפיך? ובחורים טובים שהם לא "מגניבים" כמוהו הם סתמיים בענייך? יש פה ניחוח קל של בררנות ... בלי שום קשר אני מצטרף למה שאמרה מיטל בהמשך, שהוא לא שווה את העקב המשופשף של הנעל שלך ,וטוב שהעמדת אותו במקומו. וגם הרגשת טוב אח"כ. הנקודה היא שצריך גם לתת צ'אנס לחבר'ה אחרים ,שאולי לא נראים לך במבט ראשון ,אבל יש להם איכות והם יודעים איך להתייחס לאישה . יש לחלקנו כבוד לנשים,אבל הוא מתחיל להעלם כאשר הם לא מכבדות את היחס הזה ... בהצלחה ....

את צודקת- נימאס!!!

היי, קראתי את הסיפור שלך, ואין לך מושג כמה פעמים אני אמרתי לעצמי את הקטע האחרון בהודעה שלך... תיראי אני לא חושבת שכולם ללא יוצא מין הכלל חלאות, אבל חלאות לא חסר..רק צריך לאתר את הבחורים הטובים שעוד נישארו בייקום
לפי דעתי, מה שאמרת לו בטלפון היה לעיניין וכול הכבוד לך על זה!!! העמדת אותו במקומו...טעות גדולה אחת שהייתה לך במהלך אותו קטע הייתה שהעמדת אותו על מקומו ומיד לאחר מכן שאלת אותו:"שאלתי אותו אם בא לו לעשות עוד משהו חוץ מלהיות בדירה"...בזה לא היה צורך ומספיק היה שהעמדת אותו על מקומו ,לא היית צריכה לתת לו את הרעיון שיש עוד סיכוי שתסכימי להצעתו. אני חושבת שכמו שאמרת: "העניין הוא שלא תמיד נפתחות העיניים בזמן. אני נורא מאמינה באנשים. הוא נראה כל כך איכותי, והוא באמת כזה... אבל הוא לא רציני, לא יעזור כלום. היו לי כל הסימנים. והתעלמתי." זה בדיוק ככה, לוקח זמן וניסיון בעיניין הזה כדי לזהות את הסימנים המקדימים ולא תמיד קל להקדים תרופה למכה....אבל עצם העובדה ששמת לב לסימנים האלו של חוסר רצינות זה אומר שעדיין העיניים שלך היו פתוחות וראית את מה שראית באמת ופשוט כול כך רצית להאמין שזה לא שוב סוג של חלאה ולכן החלטת להתעלם מנוכח העובדות בשטח ולהמשיך כרגיל. מצד שני, אני לא טוענת שיש לקטול את האדם על פי יציאה אחת שלו...אבל גם לא לשבת בשקט ולא להגיד מילה...עדיין אפשר לזרוק רמז עבה שזה לא לעיניין ואם ככה זה כבר בדייט ראשון אז אולי זה לא מתאים... ואם הוא נורא יירצה הוא כבר ייתאמץ!!! בהצלחה!

למעלה