חלאה זכרית מכוערת

במקרה נכנסתי לכאן :)

אז אכן הצעירים של היום "קצת לא יודעים להפגין רגישות לאשה ולכבד אותה" ורק רוצים זיון חפוז בשרותים ואו משהו בדומה. אך האם זה לא כתוצאה של טנגו ששני הצדדים רוקדים אותו??? בכל אופן את מוזמנת לעיין בבלוג של "הזקנים"

עשית בשכל...

קראת את הסיטואציה נכון, שמרת על כבוד עצמי בצורה נהדרת... תאמיני לי אם היה פה תכנית "דייט נולד" היית מקום ראשון... את עוד תמצאי את הנכון מתישהו, אל ייאוש :)

yosi587

New member
מי אמר שאתן לא אשמות

העינן הוא שזה שלא מוצאים את הבחורים הטוביםאלה זה שתן רוצות את הבחורים היפים והמוצליחם ואז אתן בעצם נותנות להם את התחושה שהם הכ הכי כי מי שמחזרת אחרי הגבר מכירה ושוללת את הרצינים כי הם לא ניראים טוב או אולי לא הכי מוצליחים בפגישה הראשונה , מנסיון וזה לא שאני ניראה רע או לא רציני זה פשוט כי ברגע שאתן נותנות לגיטמציה לגברים שהם מחוזרים כי הם ניראים טוב או החלטם שזה הוא שמתאים לכן אל תצפו לקבל את היחס הטו כי מי שמשדר נכונות נותן לגיטימציה לשני להיות עם חזה נפוח

elians

New member
צודקת ב-1000 אחוזים!!!

את לא צריכה לנסות לחנך אף אחד.. מי שמתאים אחלה.. ומי שלא.. פשוט לא צריך להיות בסביבתך.. אין פסול בגישה שלך ואת בהחלט צודקת.

בשם הבחורים הטובים

יש בחורים טובים צריך לדעת איפה לחפש וכשיוצאים עם מישהו אז צריך לברר באיזה שלב הוא בחיים לא לשאול כי הוא יגיד לך מה שתרצי לשמוע. יחס מזלזל של לקרוא לך ב 23:00 מעיד רק על דבר אחד בפגישה השנייה ולא צריך כל כל להתפלא על כך. אני בטוח שלו היית אומרת לו את זה היה משנה את גישתו אלייך פלאים.

תראי רק שאת לא בעמוד הראשי של תפוז

ושבזכות ההודעה שלך הפורום הכפיל את גודלו. דיברתי איתך כבר על זה. אבל כן, יש גברים חולירות. יש גברים שבהחלט נהנים לשחק. יש גם כאלה שפשוט לא. אני לא חושב שצריך לחנך גברים או נשים. כי הכי לא כל אחד או אחת שמכירים היא הזאת או הזה שהולכים איתם לחופה. פשוט להמשיך הלאה, כמו שפואד אומר, עם כל הצער שבדבר.

בנות להתעורר...

גברים ישראלים נו באמת מה את מצפה מהם.. 90% אחוז מהם מניאקים, שקרנים, בוגדניים ואין להם שום ערך או כבוד לאישה.. אז הגיע הזמן שתביני שלמצוא גבר ישראלי איכותיי זה מרדף או שתתחילי לחפש גוי משובח : ) זו המלצה!

הבחורים הטובים אני יגיד לך איפה!!!!

מתחבאים מהבחורות הרעות ולא יותר מזה, אתן כל כך ממהרות לשפוט אותנו ולדחוף לנו גרב לפה שאפילו לא נכול להגיב ואני יודע שחלק מכן אם תקראו את זה, תאכלו אותי בלי מלח עכשיו אבל זאת האמת:) בחיי, אני לא בחור רע, בחיי שאני אחד מהטובים אבל אני מתרחק מקשרים כמו מאש כמו בנות זבל הרסו לי את הלב.... אז תשאלו את עצמכן גם כמה שאלות, לא רק אותנו... אה?:)

../images/Emo41.gif צודק

יש בחורים טובים איכותיים נורמלים ורציניים. השאלה איפה את מחפשת אותם. הם לא אלו שיימרחו עלייך ברחבת הריקודים עוד לפני שהכרתם. הם אלו שלא ינסו לשכב איתך על הפגישה הראשונה ובטח שלא להתקשר אליכם בשעות מטורפות כבר בפגישות הראשונות. אל תנסי למצוא אותם במועדון, בפאב, באולם סנוקר, וכדומה. נסי אולי באוניברסיטה\מכללה\ במקומות איכותיים תמצאי בחורים איכותיים. אני בחור טוב, אני נכוותי מספר פעמים מבנות משוגעות. לכן אני חושב מספר פעמים ומזהיר את עצמי לא ליפול לקשר כזה.

כל אחד יעיד על עצמו שהוא בחור טוב

אבל מה? הוא רק מסכן שבאמת מחפש אהבה , אבל נכווה פעם מבנות משוגעות לכן הוא מרשה לעצמו "לברוח מקשרים" ועל הדרך לרמוס את הבנות שעומדות בדרכו...

ינשוף 155

New member
בינתייםאתן בוכות כאן שזרקו אתכן...

אז כל התיאוריה שלך לא ממש עובדת אה? אבל תמשיכי לחשוב שאת נורמלית, כמו כל אישה יש לך קריזות והבחור שמולך רק חושב "טוב נו מתי אני דופק אותה ושולח אותה הביתה", אז לא ממש שיכנעת אפילו את עצמך נראה לי. לקחת כבר
היום או שהתבלבלת במינון שוב?

איזה אידיוט

רגע, אז אתה בא נגד הטיעון שלי, ז"א אתה חושב שכל הבחורים הם בחורים טובים? אז למה אתה כותב בהודעה שלך שכולם חושבים " מתי אני דופק אותה וכו'..."? תתפלא יקירי, אני מעיפה אותם, אחד אחריי השני, אני לא נותנת להם בכלל להגיע למצב של "לדפוק אותי", כי בעולם שלי אין מושגים של "לדפוק את" אלא של "לעשות אהבה" או במקרה ה"פחות אידיאלי" : לעשות סקס סוער ומטורף עם מישהו שא-נ-י בחרתי לעשות את זה איתו , ושהתנהג אליי כמו שמגיע לי ... לא שכנעתי את עצמי? מנין לך? אתה נמצא בתוך המחשבות שלי? תעשה לעצמך טובה ואל תגיב כי התגובות שלך טיפשיות ומציגות אותך באור מגוחך.. סע לשלום...

ינשוף 155

New member
תמשיכי לחיות באשליות-משעשעת אותי

או שאת מטומטמת או שאת תמימה ואם עברת את גיל 12 את בבעיה. הבחור שאיתו את "עושה אהבה" לדברייך- לפחות רובם המכריע חשבו שאת סתם פותחת. זה שאת משוכנעת בכך שהוא התייחס אלייך אחרת רק מוכיחה לי כמה אנחנו יודעים להסתיר טוב שאנחנו רוצים ויכולים לומר לכן את המילים שאתן רוצות לשמוע בלי להתכוון לאף מילה ("את נורא מיוחדת בעיני ככה אני מרגיש") וכו' אז לא ממש אמרת משהו שהפיל אותי מהכיסא. אבל שוב המצב הזה לא רע בכלל, צריך פשוט להיות סבלני אתן בטיפשותכן עושות לנו את העבודה וכמו שאמרתי לך את לא ממש יודעת מאיפה זה יבוא לך כי תסמכי עליהם ששיקרו לך בעבר או שישקרו לך בעתיד. אגב, בחורה שמעיפה לדברייך, סובלת מבעיה של ביטחון עצמי, נסי לטפל בבעיה שלך ובקבלה שלך את עצמך שלא נראה לי שמצליחה אצל אנשי מקצוע במקום לכנות מישהו חכם ממך אידיוט ולצאת קטנה כמו אפס.

האנשים ששכבתי איתם היו חברים שלי

למשך תקופות ארוכות... לא אנשים ש"פתחתי להם" ולפי החשיבה שלך והתגובות שלך, אתה זה שצריך טיפול ודחוף
שים לב שכשאין לך תגובות עינייניות אתה פותח בהתקפות אישיות כשאתה בכלל לא מכיר אותי... this is the best u can bring out ? <צריך תרגום?
>

טושית18

New member
מבינה...כל בחורה חוותה את זה

שיש גבר שנראה מושלם בשבילך ואיי שם את מגלה שהוא בעצם פרפר שרוצה לשתות קצת צוף ולעופף לפרח הבא... פעם הייתי "מתפשרת" כי העדפתי בחור שמתייחס אלי רע ומזלזל ומתנהג כמו אל סתם דף נייר מאשרלהיות לבד...ואז התבגרתי והבנתי שלפעמים את צריכה לקבוע את הרף ולא לתת למישהו לשים עליך תווית מחיר.

צודקת לחלוטין

חלאות זה לא מילה שרוטים, והכי עצוב ככל שעולים בגיל הם חושבים שהם יותר אטרקטיבים

למעלה