חלאה זכרית מכוערת

rjc

New member
זה עובד בשני הכיוונים

לצערי העסק הזה עובד בשני הכיוונים, תמיד נוח לעשות הנחות לאנשים שאתה מתעניין בהם, ורק אחרי זה אתה מגלה כמה שהכל היה ברור מההתחלה, זו בעיה אמיתית השוק הזה של הפנויים פנויות, בעיקר לאופטימים שבינינו שקל להם להסתכל על הקשרים האלה בצורה חיובית ובמחשבה שהצד השני קצת איטי יותר ללהפתח למשהו רציני... זה בטח לא עוזר לך יותר מדי, אבל באמת יש עוד כמה בחורים מוצלחים מסתובבים, רק צריך לחפש אותם~... איתי.

כנציג הזכרים שאת מחפשת אענה לך...

מפני שפשוט אתן מחפשות את הזכרים הרעים והמניאקים שתופסים אתכן קצר, כי פשוט כך החיים מעניינים יותר, לא ראיתי שיש ביקוש גדול לגברים חננות, מנומסים, שפותחים לכן את הדלת ויושבים רק לאחר שאתן מתיישבות וכו' . אתן נמשכות למניאקים במרכאות, חסרי הנימוס והעידון ובד"כ גם החתיכים השריריים, יעידו על כך חברי הרווקים שמודים שכשהפכו את עורם ונהיו מניאקים ורעים, אז המניות שלהם גדלו ויותר בחורות רצו אותם, וכמובן הם ניצלו זאת לזיונים והחלפת בחורות בתדירות גבוהה. היום בחור שאין לו מראה חתיכי וכסף הסיכוי שלו למצוא בת זוג שתהיה חברה ,תוך שנה שואף לאפס, הבחורות היום רובן נהיו גרידיות ומחפשות חתיכים, כבר אין משמעות לתכונות חיוביות כמו צניעות, חריצות, נימוס, כבוד, כיום רק הכסף והמראה חשובים והאהבה לא כל כך חשובה ולכן גם אחוז הגירושין גבוהה, לכן כשהגבר נכשל כלכלית ויורד מנכסיו בד"כ האישה תתגרש ממנו ולא תלך אחריו גם בזמנים קשים.

שמע

נסה להסביר את זה, יש לי כסף ואני נראה טוב מאד אך יותר משנה אין לי חברה. לפי מה שרשמת: איך זה יכול להיות?

נראה לי שגם אתה

פגשת את הנשים הלא נכונות. אני מחפשת יחס, וחום וכבוד. מניאקיות ממשששששש לא עושה לי את זה!

ההפך הוא הנכון..

רק פ'רחות מחפשות את המניאקים.. מבחינתי גבר מושלם זה גבר שהיה בתוך מערכות יחסים ולא קפץ למיטה עם כל דבר שזז. שגבר יודה בפניי שלא היו לו סטוצים בחייו מבחינתי זה הגבר, רק אותם אני מעריכה מצטערת! וכן ירבו אמן! : )

Shykedmi

New member
כמובן שלא הכל שחור או לבן -

יש כאן, לפי המעט שאני רואה, שני סוגים של מגיבים - בנות, ובנים מהסוג שאת מנסה לברוח ממנו. אני, כגבר, יכול לומר לך שאת צודקת לחלוטין. אפילו חברים טובים וקרובים שלי, אנשים שאני מבלה איתם הרבה זמן מזמני, פשוט לא מפסיקים לדבר באופן מזלזל וחסר כבוד כלפי המין הנשי, אני אפילו לא צריך לתקן אותך בנושא הזה. מצד שני, התפתחה איזושהיא תפיסה נדמה לי במין הגברי שהנשים יוצאות מהבית כשהן מחפשות להיות אובייקט מיני, מה שהוא לא כל כך רחוק מהמציאות אגב. כנראה שאת לא שייכת אל החבורה הזו של הנשים, אשר מהווה ככל הנראה את החלק הארי של הנשים, בישראל לפחות, בדיוק כפי שהחלק שאת סולדת ממנו מהווה את החלק הארי של הגברים בישראל. ההודעה הזו בעצם לא אומרת כלום כנראה בשורה התחתונה. את לא חלק מהרוב, ואת צריכה לחפש מישהו שהוא לא חלק מהרוב, וזה תמיד הרבה יותר קשה מאשר שכשהולכים עם הזרם. אני גם מחכה למישהי שתדע להעריך מה שיש לי לתת לה, אז את לא לבד - אבל את זה אני בטוח שאת כבר יודעת ממזמן. בהצלחה. וסחתיין על הציטוט של אביתר.

יש דברים יותר גרועים ששגברים יכולים

לעשות, ואין ספק שלא חסרים גברים חרא. אף על פי כן, לא חסרות גם בחורות מאנייקיות, וכל בחורה יודעת להיות הכי ביצ'ית ורעה כשהיא רוצה. מה לעשות, זה חלק מהמשחק. יש אנשים שנהנים מזה יותר ויש כאלה שנהנים מזה פחות, את רק צריכה למצוא את הגבר שחושב איתך על אותו גל. הגבר שיעשה את זה במידה שמתאימה לך... בכל מקרה, בהצלחה בחיפושים, ורק אל תתיאשי כי לא כולנו כאלה חרא!

LightbuIb sun

New member
בחורות לא אוהבות בחורים טובים.

לא פעם ניסיתי להיות הבחור המתחשב והטוב, וואלה...לא עבד. בחורות אוהבות את הזכרים ה'חלאות' שאת מתארת. זה חלק מהפאק בכן.

MyKindOfMonster

New member
סביר להניח שאת צודקת

ובכל זאת אני יודע שרוב החברים שלי לא כאלה...... אז אולי את מכירה פשוט את הגברים הלא נכונים, מאיפה הכרת את כל הגברים האלה?

סביר להניח

האמת שאת החלאות באמת הכרתי בברים, דאנס ברים... אה, כן! וגם בהקלטות וחזרות. עולם המוזיקה....

הרענני

New member
דעתי בעניין (ודעת מיעוט כנראה)

קודם כל, אני בד"כ לא משייט פה. נכנסתי לכאן מהעמוד הראשי, ואם אני כותב דברים שכבר נאמרו כאן עמכם ועמכן הסליחה
לעניינינו – התשובה טמונה בבחורות (ואני מדגיש שלא כולן), אבל כנראה שזה עניין גנטי ולא משהו שאפשר לשנות: היחס שלהן לגברים. הן ילכו לחפש במקומות שהם שוק בשר כמו ברים, ישתו אלכוהול בכמויות כשידוע מה אלכוהול מביא בסופו של דבר, ונמשכות לבחורים ה"מגניבים" שיודעים איך להתלבש, שמחזיקים ברכב ספורט וכל זה. הלו! יש בסביבה גברים איכותיים באמת. רציניים, יודעים לכבד את מי שמולם, מחפשים קשר עמוק וממושך. אבל מה? הם חנונים. והרי אף בחורה שמכבדת את עצמה לא תצא עם חנון.. בנות- אולי אם תתחילו להסתכל על תוכן הקנקן, תחפשו בחורים בטיולים של החברה להגנת הטבע (לדוגמה) במקום בפאבים אפופי עשן, המצב ישתפר. תנסו, מה איכפת לכן?

גם אני לא כותב פה הרבה

וגם אני כמוך נכנסתי דרך העמוד הראשי וזו הפעם הראשונה שאני כותב בפורום. סביר להניח כי הדברים שאכתוב כבר נאמרו, אך חשוב לי להדגיש זאת מנקודת המבט שלי. רציתי לומר שמה שאתה אומר נכון חלקית. קודם כל, יש לי הסתייגות מההכללה שבחורות אוהבות גברים עם מכוניות ספורט ופוזה. יש בחורות שאוהבות את זה, זה נכון. אפשר להגיד גם שהרבה בחורות אוהבות את זה (אולי). יש בחורות שאוהבות חנונים, יש בחורות שאוהבות פריקים ויש בחורות שאוהבות מצ'ואים קשוחים, אבל אי אפשר להגיד שזה נכון לגבי כולן. כמו כן, משיכתה של בחורה לאנשים כאלו או אחרים תלויה גם בגיל שלה. אני עוד צעיר, עוד לא בן 18, אבל כבר יצא לי לראות איך בחורות צעירות יותר, ילדות לרוב אך לא רק, נמשכות יותר לאנשים ה"מגניבים". כשהן מתבגרות הן מתחילות לחפש משהו אחר (כמו גם קשר מסוג אחר). אני סבור ובטוח שזה תקף בכל הגילאים - זה כמו שגרושה בת 40 לא מחפשת מה שרווקה צעירה בת 25 מחפשת. כמובן, הרבה מאוד תלוי גם בחיבור לגבר הספציפי. ראיתי מקרים שבהם נשים נכנסו למערכת יחסים רצינית עם אדם שמראש לא התאים להן ו"לא היה הטיפוס שלהן", ובכל זאת זה קרה ולא פעם זה גם הסתדר די טוב והחזיק מעמד. הכל תלוי בכימיה. בזה מסתיימת המגילה שלי אני מקווה שלא חפרתי יותר מדי אמיר

M e n s R e a

New member
כאילו שלא ברורה הבעיה

והיא בררנות של בחורות, שבאות למערכת יחסים עם צ'קליסט, פוסלות בחורים על שטויות, ועד שמחליטות להיות רציניות, מגיע החרא ש"זוכה" לצאת איתן. שלא לדבר על סתם לדחות בחור כי הוא מתאמץ ומשקיע מדי בתחילת הקשר. קיצר, תאשימו את עצמכן!

חלק גדול מהנשים לא הרבה יותר טוב

רובן, עולמן התרבותי שאוב מסקס והעיר הגדולה ושאר סדרות אמריקניות עלובות. חלקן הגדול חומרני ומחפש סטטוס, אחרות מעשנות ושותות אלכוהול ובעיקר העדינות מהן והלאה. לפיכך, אל לך להתפלא שהגברים שמסתופפים בקרבך הם חארות.

../images/Emo62.gifתקני לו אבקה נגד פרעושים ואז

לא יגרד לו שם והוא לא התקשר לך בשעה כזו.......מממממממ חומר למחשב

mital13

New member
צודקת בהחלט!!!!

הבחורים הטובים והרצינים מעטים בימינו רוב רובם בכלל לא רצינים.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה