טוב, הפוסט הזה קשה. ולא בגלל שהוא ארוך.

purplegiraff

New member
אני אמרתי שאתה מנסה לרדות בי?!../images/Emo12.gif

רק תנסה! נראה אותך... מכיוון שהוצאת את הדוגמא שהבאתי מהקונטקסט שבו העליתי אותה ומהקונטקסט היחסי של כל השרשור והתלהמת עד מאד זה היה נשמע לי כהמשך תוקפני לדעותיך השליליות הקודמות+ אי הבנה מלאה מה ניסיתי להגיד באותה הדוגמא. והשאלה "מה דעתך על..." היתה בתוך הקונטקסט הזה ולמטרת חיזוק- תשובתך הלא ענינית- מכיוון שהיא יצאה מהעניין- גרמה לאי ההבנה שלי! מה זה, לכ הרוחות- טוקבקיסטים???? חדשה בעסק כבר אמרתי... (כנראה אנשים כמוני עם המון אייקונים וסימני פיסוק???, זה מה שהבנתי מ"כמה סימני קריאה") בעניין האינטליגנציה, כן אכן הפורום הוא מקום מטעה ולא אחזור על טעות כזו שנית. גם אני בעצם גבר בן חמישים ושתיים עם זקן שחור ונטיות מאניות- דפרסיביות, זאת שראית במפגש היא בעצם ביתי האבודה- איתה לא דיברתי כבר 10 שנים, ודרכנו הצטלבה לה ממש לפני... שוב- לעניין המשפט האחרון שלך |השאלה שלי לא היתה כללית!!!!הדגש|אם הית קורא כמו שצריך הית רואה את זה זה ברור! הבנת הנקרא, לא רק אינטליגנציה בכללי...

אני חושב...

שעכשיו, כאשר ההדורים ביננו יושבו, לפחות עד השרשור-פלצת הבא, זה בדיוק הזמן לעשן את מקטרת השלום ולקבור את הגרזנים. דעתי, הכללית, מוצגת לראווה שחור על גבי פורום, ומעבר לה אין לי הרבה מה להוסיף כך שאני מניח שעכשיו יהיה זמן טוב עבורי לתרגל את הפתגם הידוע: "סייג לחוכמה? שתיקה". (שיהיה לך, ולכל קוראי הפורום שעדיין ערים בשעה כזו (משוגעים שכמוכם) לילה טוב וסופ"ש טוב גם כן).

בדיוק, רק שבניגוד אליך...

לי נראה שזה מישהו ומישהי שהבינו מה שהם רצו להבין ובצורה מאוד מאוד מסויימת...

אם השתכנעת אחרי ששמעת...

רק צד אחד של הדברים, אז עם כל הכבוד, הפרספקטיבה השלמה ממך והלאה...

זהו, שאני לא שופט

וגם אתה לא אמור להיות כזה. אני מאמין לרגשות, והתיאור שוואסאאאפ כתבה פה על הרגשתה הוא אמיתי. זהו.

אבל באמת מעניין אותי...

אם היא היתה רק פאסיבית בכל הסיפור הזה... כאילו, אם היא היתה רק פסיבית אז מדובר בקשר מאוד מוזר שלא מובן למה הוא נמשך בעצם...

מתי בפעם האחרונה...

אתה היית רתוק למיטה, מכונס בבית שלך ומנותק מכל החיים הקודמים כפי שהכרת אותם? לא, כי יש משפט כזה, אולי אתה מכיר: "אל תשפוט מישהו עד שהיית בנעליו"...

אם היית מנסה להיות אובייקטיבי...

היית מבין שעלתה כאן שאלה שנראית חשובה ובטח לא שפיטה...

לא, לא...

שאלה עניינית הייתה: "אם X היא פסיבית לחלוטין במהלך הקשר למה הקשר הזה נמשך?", נקודה. ואז אגב התשובה הייתה שיש אנשים שמתאים להם להיות פאסיביים בקשר. ברגע שהמילים "מאד מוזר" השתרבבו למשפט הוא נהפך לשפיטה ועוד איך. מוזר הוא משהו שנראה לנו לא הגיוני (שלא לומר לא נכון).

מפריעה לך התמיהה שלי?

בעיניי היא לגמרי במקום כי מהפוסט עולה שרק צד אחד רצה דברים והצד השני לא, ועדיין השיחות נמשכו וזה אפילו הגיע לפגישה למרות כל מה שתואר... אז כן, זה מאוד מוזר בעיניי שלא היה שם שום עניין מצידה... מה הבעיה עם זה?

magenta73

New member
נאמר בפוסט

היא התחילה להתאהב. שוב, בריאן, העיניין כאן מאוד רגיש, כי נכנסו גם רגשות לעיניין, ולא מדובר רק על קטע דורסני/מיני, ממש לא. מדובר כאן על בחור שלא הפסיק עם הלא הראשון. וזה בעיני לא בסדר. אם בעיניך הלא הראשון קיים רק בשביל המשחק - עש שהצד שאמר לא, יגיד כן, בשביל להרגיש שרודפים אחריו או משהו בסגנון, הייתי מציעה לך לבדוק את עצמך טוב, טוב. בגדול - אין בסיפור הזה צודק ולא צודק. הבחור היה צריך להיות פחות אסרטיבי, ויותר אמפתי, ואטסאפ הייתה צריכה להיות יותר אסרטיבית. הרבה יותר אסרטיבית. מה שיש כאן זה איך שהיא מרגישה לאחר הסיפור, ומה עליה ללמוד ממנו. וזה שכוחניות לא חייבת להיות תמיד פיזית.

אוקיי...

אני עדיין חושב שאי אפשר לדעת מה באמת קרה ואיך הדברים הובנו כל עוד רק צד אחד אמר את דברו... את בטוחה שהצד השני יכול היה לדעת ולהבין מה היא מרגישה מבלי לומר לו את הדברים ואולי אפילו להראות שהכל בסדר בעצם? אני לא בטוח, או כמו שאמרת, כנראה שאין בסיפור הזה צודק ולא צודק...

לפי הסיפור שלה

היא דוקא כן אמרה לו את הדברים ואת הרגשתה בכל הזדמנות אפשרית, ואין לי מושג איפה מצאת את זה שהיא לא אמרה.

למעלה