טוב, הפוסט הזה קשה. ולא בגלל שהוא ארוך.

purplegiraff

New member
והשאלה שלי כאן

היא למה אתם משתמשים במילה "פאסיבית" ולא נניח: "לא מעונינת, מרגישה רע, מנוצלת, מנהלת שיחות שלא לרוחה וכ"ו" וברור לי שהתשובה כאן נעוצה בבעייתיות אישיותית כלשהי במקרה הכללי מאד (אנשים שנשארים בקשר בו הם סובלים ומנוצלים) ובמקרה הספיציפי הזה, בלי להכיר אישית את ווואאסססאפפ, ועל סמך איך שהיא נשמעת בפורום, בהחלט נסיבות קשות, לא נעימות, בהן היא סגורה בבית, מנותקת מקשר עם רוב האנשים, ובטח במצב כזה הרבה יותר קל להסחף אחרי הרבה סוגים "מוזרים" של קשרים, ואולי גם כושר השיפוט נפגע. ראיתי תוכנית טלויזיה שבה עשו ניסוי בהסכמה שבו סגרו מישהי בבית למשך כמה ימים בבידוד מוחלט (טוב זה קצת יותר קיצוני כי גם בלי טלפון או מחשב) וזה ממש השפיע על אופני ההתנהגות והתגובה החברתיים שלה לאחר מכן, אז מה במקרה של כמה חודשים?? ליבי לך לחלוטין ווואאסססאפפ יקרה, ואני שמחה למשמע השמועות על החלמתך! צאי לך לעולם (לאט ובזהירות...) ותהני, תיפגשי, תרקדי תשירי ומה שאת אוהבת לעשות, תשתחררי ותיפתחי והכי חשוב! תתחזקי.

Barvazoom

New member
כמה חבל שלא ניתן לשאול אותו....

תפסיק לשאול לאורך כל השרשור מה "הוא" היה אומר/חושב/מספר כאן כי עובדתית זה לא קורה, נכון? הוא לא כאן להגיב...

מצטער שזה מפריע לך...

אבל לדעתי חשוב לפחות לחשוב שיש שם עוד בנאדם שאולי רואה את הדברים ההפך, ולכן אני אמשיך אם ארצה...

purplegiraff

New member
ואם כך תהיה חייב מהיום לעולם ועד

לדרוש מכל מי שמציג כאן סיפור, חוויה, קונפליקט, להביא גם את דברי הצד השני??? אז אני אלך לחפש את הבחור שיצאתי אתו לדייט לפני 3 ימים, וחולמת תביא את ההוא מהמשרד עם הפד של עכבר הבוטה וכל אלו עם הדייטים המצחיקים צריכים עכשיו ללכת לחפש את הפרטנרים מהסיפורים, כי יש כאן עכשיו אדום אחד שלא יניח לשום דיון עד שכולנו נתיחס לצד השני..... אני לא מוכנה לראות אותך עכשיו מוותר לאף אחד על הצד השני של המטבע!!! תחי דיקטטורת הרב- צדדיות!!! נודניק???

../images/Emo3.gif

טוב נו, אל תביאו את כולם ביחד... תביאו אחד אחד... בקיצור, לפעמים יש סיפורים שפשוט בולטים לי בחד צדדיותם... קורה... כמו במקרה הזה אלו בדר"כ סיפורים על זוגות שאין ביניהם כימיה אבל הם מתאמצים למצוא אותה, ואז קורים דברים כאלה שאפשר לקרוא להם אי הבנות במקרים מסויימים, ובמקרים אחרים פשוט מדובר בתהום שפעורה בין שניים שלא מסוגלים להבין אחד את השני בשום אופן...

טל קר

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הדגמת היטב מדוע הדרישה הזו היא פיקטיבית כי אי אפשר לממש אותה בפועל, מכיון שהיא פיקטיבית אפשר לנסות לראות מה עומד מאחוריה, ובעצם מה שעומד מאחוריה זה 'לא מוכן להאמין לך' (כי ה"אמון" תלוי בתנאים שלא ניתן להגשים). אותי מענין למשל למה בראיין בכזה עזוז מרץ והתלהבות בהמוני הודעות בשרשור מעונין להעביר את המסר שאי אפשר להאמין לווסאפ כי "אין אמת אחת" ו"זה רק הצד שלה". האם הוא צד בסיפור הזה? האם הוא צד בסיפור דומה?

OriIdan

New member
אם זה היה דיון משפטי היה צורך לשמוע אותו

כאן זה לא דיון משפטי, זה סיפור קצת עצוב של מישהיא שנכנעה למניפולציות והבינה את זה קצת מאוחר מדי. הדיון האם זה פלילי אינו רלוונטי כי היא לא חשבה להתלונן (או שמה כן חשבה?) אם דבר כזה מגיע לכדי דיון פלילי חשוב לשמוע את הצד השני.

טל קר

New member
התיאור שלך של פגיעה מינית

באופן מרכך כל כך כסיפור "קצת עצוב" שהובן "קצת מאוחר מדי" מזעזע בעיני, ומעורר תהיות בנוגע למה האינטרס האישי שלך להמעיט בערך דברים כאלה.

OriIdan

New member
מדוע את מחפשת אינטרס אישי?

ומדוע את חושבת שהתיאור שלי הוא מרכך? אני לא תיארתי דבר.

aaa123

Member
אני מסכים שאין מה לחפש אינטרסים אישים אבל

אתה בהחלט תיארת דברים. קצת עצוב זה תיאור של הסיפור קצת מאוחר מדי זה תיאור של הזמן בו הסיפור הובן. אני הבנתי שמה שהפריע לטל קר זה המילה קצת.

OriIdan

New member
אני בדרך כלל לא משתמש בתיאורים מוחלטים

לכן הוספתי את המילה קצת. מעבר לזה כל הסיפור כאן הוא די מורכב שהרי מדובר במישהו שהיא די אהבה. נכון, זה לא מוריד מזה שמה שהוא עשה הוא ללא ספק להטרדה.

טל קר

New member
לא צריך לחפש הרבה כדי לאתר אותו

אני זוכרת אותך ספציפית מפורום אחר

OriIdan

New member
כן אני יודע

ורק כדי לסבר את האוזן אני הייתי קורבן לתלונה שקרית. אבל את רצית לתלות אותי על עץ גבוה כאשר לא עשיתי דבר. גישה כזו לא מביאה לשום מקום.

טל קר

New member
חשוב לדעת ממי להזהר -

אם אתה הראשון להעלות את הנושא על גבי הפורום - אז שמעתי את דברי אותה אישה בפירוט בפורום ומחוצה לו בנוגע אלייך ולהתרשמותי היא דוברת אמת.

OriIdan

New member
המשטרה חושבת אחרת

המשטרה הלכה ובדקה עדים מכל הכיוונים ולא רק את הסיפורים שלה שברור מהיכן נובעים, שאגב אין לי כעס כלפיה, שוחחתי איתה עוד אחרי זה והיא מודה שלא הייתה הצדקה לתלונה שהכל היה מתוך כעס עלי. כאן רואים כמה חשוב לבחון את הדברים מכל הכיוונים ולא כמוך להחליט מראש שאני הוא האשם רק בגלל שרק 3% מהמקרים הם מקרים של תלונות שווא.

טל קר

New member
אני יכולה גם לכתוב ששלגיה ביקרה אתמול

במשטרת גלילות שדרדסבא נפגש שלשום עם אולמרט ושאת ההודעה הזו אני מקלידה באמצעות ידי החמישית היוצאת ממצחי. זה לא הופך את זה לנכון. לא עצם הכתיבה בפורום הופכת דברים לנכונים, כמו שאיני מאמינה להודעתך עליה אני מגיבה, אלא עצם התכנים, יש תכנים שאמת ניכרת מהם, ויש עוד אמצעים לקבל מידע מלבד הפורום. אני מאמינה במאת האחוזים גם לוואסאפ וגם לאשה שסיפרה עליך.

OriIdan

New member
תפסיקי בבקשה כאן

הגישה שלך מאד לא נראית לי והיא גובלת בהוצאת דיבה ולשון הרע. אם את לא רוצה תלונה נגדך אז כדאי שתפסיקי כאן.

טל קר

New member
למיטב ידיעתי מותר לומר לאדם

שזוכרים אותו מפורום אחר, שלא מאמינים לתוכן הודעה שלו, או שמאמינים למה שמישהי אחרת סיפרה אחרי שאותו אדם הזכיר ראשון שמדובר בתלונה נגדו. מבחינת אמת דיברתי - אני אכן זוכרת אותך, אכן לא מאמינה לך ואכן מאמינה לה. מבחינת תום לב - אין לי כל קשר עסקי או אישי איתך והדאגה שלי לנשים כנה.

למעלה