טוב, הפוסט הזה קשה. ולא בגלל שהוא ארוך.

OriIdan

New member
הבעיה שלך היא חוסר האמון

אין לי בעיה עם דאגה לנשים, גם לי יש דאגה דומה. אבל לדאוג בצורה חד צדדית ולומר מראש שהגבר משקר זו אינה דאגה. ובואי נפסיק כאן לפני שזה יגרר הלאה מאחר שאין העניין שלי קשור בכלל לעניין של פותחת השרשור. הסיפורים אינם דומים בכלל. אני גם לא מטיל ספק בדבריה.

aaa123

Member
מהיכן האינפורמציה של 3%

לי נראה שהרבה יותר מ3 אחוז במיוחד שקוראים שהמשטרה חושבת להגיש כתב אישום נגד ליאור קצב רק בגלל שאישה טוענת שלפני 8 שנים הוא ניסה לגעת בה בחזה(לא שאני מאמין לתקשורת שזה כל הסיפור אבל הרושם שמתעורר ממה שקוראים בתקשורת הוא שקל מאוד לפגוע באנשים על ידי תלונת שווא). אגב אני מאמין שליאור קצב אשם במעשה מגונה בעובדת הזרה שנמצאה דוברת אמת בבדיקת פוליגרף. התקשורת לא מסבירה מה קרה שם, ואני יכול רק לחשוב שאולי העובדת הזרה קיבלה כסף מליאור קצב כדי שתבטל את התלונה שלה(אחרת לא ברור לי מה הסיבה לסגירת התיק).

OriIdan

New member
גם אני חושב שיותר

זה מספר שטל קר נדמה לי אמרה פעם. בכל מקרה כאן רואים דוגמה יפה. אני הייתי קורבן לתלונת שווא אבל טל קר לא איכפת לה מבחינתה אני אשם ולא משנה מה. היא מבחינתה תמשיך להוציא דיבתי. מה שהיא עושה כאן הוא בבחינת הוצאת לשון הרע ועל זה בלבד אפשר כבר להגיש תלונה נגדה. אם היא תמשיך לא אהסס לעשות זאת שכן בעבר כבר שקלתי לעשות זאת. לגבי המקרה הספציפי שאתה מתאר אני לא מכיר אותו, והאמת גם אתה לא לגמרי כי הכל מהתקשורת. המשטרה חוקרת את כל מי שיש לו קשר אפילו עקיף לפרשה. אני יודע מנסיון שלי שהמשטרה הזמינה אנשים שהקשר שלהם לפרשה עקיף אבל כדי לקבל תמונה מלאה, היה חשוב לדבר עם כולם. בסופו של דבר נסגר התיק אפילו ללא רישום פלילי מאחר שהתברר שאין שום דבר פלילי במעשיי ומדובר בתלונת שווא אך ורק מתוך רצון לנקמה. איפה הייתי היום עם המשטרה הייתה עובדת כמו טל קר? זו בדיוק הסיבה שאני על סף הגשת תלונה נגדה.

lior 30 rg

New member
טוב תשמע- היית קורבן או לא היית קורבן....

זה לא האישו פה וזה גם לא מעניין אף אחד. אתה מוריד פה הנחתה כשאתה יודע שכותבת ההודעה קוראת כל מילה, זה כבר אכזריות לשמה.זה נראה כמו רמיזה (בתוספת לשאר מה שכתבת) לגבי מהימנות דבריה. שעורך דין פליליסט ידוע כותב פה במפורש את חוות דעתו על המקרה, כשדעתו מגובה בדיעה שלי כאיש מקצוע בתחום החקירות. זכות השתיקה היא זכות...לפעמים כדאי להשתמש בה.

טל קר

New member
לאור דבריך פתאום אני רואה שיכולה להיות

אי הבנה לא קישרתי בין ORIIDAN לסיפור של וואסאפ, או ניסיתי לרמוז שהוא הגולש אליו היא התכוונה, ברור לי שהוא לא קשור וזה לא אותו גולש, אלא אני זוכרת אותו מפורום אחר ומסיפור אחר של אשה אחרת שיצא לי לשמוע אותה גם באותו פורום וגם מחוצה לו ואני מאמינה לה במאת האחוזים, ופתאום לראות אותו בפורום אחר כותב בשרשור כזה תיאורים מרככים על "סיפור קצת עצוב" קפץ לי קצת פיוז

lior 30 rg

New member
העניין הוא אחר-

לא ניכנס לזהות הגולש, אבל זה לא הוא. הנקודה הבעייתית כשמישהי מספרת את סיפורה והוא קופץ ומבלבל את המוח על תלונת השווא שהגישו כנגדו, אזי ההקשר די ברור גם אם לא נאמר במפורש, במיוחד כשהוא יודע שהיא קוראת את זה. קצת רגישות, זה הכל, לא מבקשים ממנו יותר. אם הוא לא יכול לעמוד בזה, עדיף לו שישתוק.

OriIdan

New member
אתה צודק אני מתנצל

גם אצלי קפץ הפיוז כשראיתי את דבריה של טל קר, למרות שאני מאד תומך בדבריה של פותחת השרשור ומאד מבין את התחושה שלה. את הגישה של טל קר אני זוכר ומאד לא אוהב.

OriIdan

New member
אתה צודק זה לא קשור בכלל

זה גם לא דומה בכלל למקרה של פותחת השרשור. אין קשר בכלל בין תת הדיון הזה לבין העניין של פותחת השרשור. המקרה של פותחת השרשור הוא אחר לחלוטין ואגב היכן בדיוק השתמע שאני מטיל ספק במהימנות דבריה? אני בכלל לא מטיל ספק בכך. תקראו שוב את ההודעות שלי, אני תומך בה וחושב שהיא עברה מקרה קשה.

aaa123

Member
אני לא חושב שזה ענין של אינטרסים אישים

לדעתי זה די טבעי שאנשים רוצים להמעיט בערך של נזק שנגרם כשלא ברור לחלוטין גודל הנזק. אנשים לא רוצים שיגרם נזק ,וגם שברור שיש נזק הם מעדיפים להאמין שהנזק שנגרם איננו נזק גדול אם אין ראיות ברורות שאכן מדובר בנזק גדול. הכותבת לא פירטה בדיוק את עוצמת הנזק שנגרם לה,ולא ברור מהדברים שלה מה חומרת הנזק שנגרם. אילו למשל הכותבת היתה מספרת שיש לה סיוטים בעקבות האירוע ,והיא לא מצליחה להרדם בלילה אני לא חושב שהוא היה כותב שזה קצת עצוב. ברור שמה קרה היה לא נעים מבחינתה, והיא לא רוצה לחשוב עליו אבל היא לא סיפרה דברים שמהם ברור שהנזק הוא איום ונורא. הקטעים שמצאתי שמדברים על נזק שנגרם לה אחרי האירוע הם הקטעים הבאים: "די אני לא נכנסת לפרטים, זה מחזיר אותי לשם." "שלא יכלתי לדמיין שאני עושה משהו בניגוד לרצוני, משהו שגם מזיק לי פיזית, במצבי הנוכחי." .

עזוב לשמוע אותו גם כן...

וווואאאססספ כבר אמרה לך מה העמדה שלו: " אני לא כועסת על אותו אדם. אתם שומעים אותי, את החוויה שלי אין לי ספק שאצלו זה אחרת אין לי ספק שהוא לא חושב שזה מה שקרה." הוא, כנראה, ממש לא מבין מה הוא עשה. הנה, עכשיו אתה יודע.

רגע, ואולי הוא כן חושב שזה מה שקרה?

גם את זה אנחנו לא יודעים ממנו... טוב, סתם דוגמא לזה שאי אפשר לשמוע מה אדם אחד חושב מפי אדם אחר...

אז אמרת, אז מה?!

עכשיו תביאי עדים...

purplegiraff

New member
כל הפורום, כאילו, דא?!

ועוד כל אלו שמחר בבוקר יקראו את כל זה ויתקפו פלצות ויברחו מכאן כל עוד נפשם הומיה. אז אמרתי? צדקתי! ג'ירפה- אוהבת עובדות גם כן!

טל קר

New member
מה הקשר?

כלומר חוץ מזה שהיחס החברתי למי שמספרת שהיא נפגעה היא של 'הפקר' שאיבד מכבוד האדם שלו ושאפשר לשאול אותה על עברה המיני על ידי כל זר ו"מתענין" (שזה אגב עוד מוטיבציה לא לספר, כי ממתי נשאלת אתה בנוגע להרגלי האוננות שלך בראיין? אתה רוצה אולי לספר על הנסיון שלך במין טלפוני ואם אוננת תוך כדי? נעים לך להשאל על ידי אנשים זרים על כך? נראה לך שאם בדיוק סיפרת על פגיעה מינית יהיה לך יותר נעים להשאל? היית רוצה שזה מה שיענין אנשים בתגובה לחשיפה שלך על פגיעה מינית?) מה הקשר ההכרחי בין מוכנות בזמן מסוים למין טלפוני, לבין מוכנות בזמן אחר למגע מיני פיזי? אני מקווה שלא הבנתי אותך נכון כי קשר הכרחי בין הדברים הוא רציונל של אנס בפועל או אנס בפוטנציה שאם היתה מוכנות לדבר א' בזמן מסוים, סימן שאפשר להסיק פס חופשי לדבר ב' בזמן אחר.

גברת קר יקרה...

לשאלה ששאלתי יש קשר ישיר למידת שיתוף הפעולה בין הצדדים, לגבי הצהרת הכוונות וכו'... ולא שאלתי זאת אלא כי כפי שהדברים הוצגו לא היה שם שום סוג של עניין במין מצידה, ובאמת שלא ברור לי העניין ואני לא מבין איך זה יכול היה להימשך ואף להתקדם לפגישה... ועוד שאלה שנשאלת, האם לקראת הפגישה דובר בין השניים על מגע פיזי כזה או אחר שהשניים ציפו שיתרחש? כי במקרה שדובר על כך קודם אז וודאי שזה מאיר את הדברים באור אחר ומעיד על שיתוף פעולה והצהרת כוונות הדדיות... ובכל מקרה, מה שנכתב על כך שמה שנעשה נעשה בהסכמה מראה שבכל מקרה היה כאן שיתוף פעולה, וכמובן שהסיבות לשיתוף הפעולה הזה כנראה לא היו נכונות, אולי כמו שהקשר הזה לא נשמע נכון, בלשון המעטה...

purplegiraff

New member
ועכשיו אני גם מתחילה לזלזל

באינטליגנציה שלך.... לא רק למ"ם (WHERE HAVE ALL MY HEROES GONE???) זה שאנשים שלא נפגשו מדברים על יחסים מיניים בטלפון ואז נפגשים, אז אסור לאחד מהם להתחרט? מה, היתה שם התחיבות טלפונית? מישהו שילם למישהו?! אתה יודע מה? בוא אני אציג דוגמא יותר קיצונית. זוג, שכבר שכבו, והם מדברים ומפנטזים בצהריים בטלפון, ובערב הבחור בא, אבל לה יש כאב בטן איום והיא מרגישה ממש רע, אז מה? הוא ישדל אותה, אולי אפילו יכריח אותה רק בגלל שבטלפון קודם היא רצתה גם? ושים לב- מדובר פה על זוג שכבר מכירים וכבר שכבו! אז אם ברור שזה לחלוטין לא בסדר, אז זוג שלא מכירים ורק דברו בטלפון????

למעלה