טוב- הפתעת העונה- קרן וגב זכו

easternstar

New member
שכחנו אותם ולא בצדק../images/Emo140.gifתודה

גם אותה שכחנו עם המנעד הווקאלי שלה

לונדרון

New member
יכולת ווקלית מדהימה,

אבל היא דווקא הייתה כאן. קישרתי אליה בדיון על דיוות מוסיקליות

noaxxx

New member
איפה מקומות 2 ו-3?

אם לא התכוונו מראש להכריז עליהם, בשביל מה השפילו את ליהי עם המקום הרביעי? היו מוציאים את כולם מההתחלה וזהו. לגבי התיאוריה, היה לך חשוב לראות את כמות ההצבעות.. אבל אפילו אין לנו מושג מי מקום שני ושלישי... אם כבר יש משהו הזוי בכל העונה הזו, זה זה.

easternstar

New member
כן אבל סדרי הגודל היו מביכים

אני מנחש שסדרי הגודל היו נכונים ולכן לא פורסמו. סדרי גודל של אלפים במרוץ למיליון הם מביכים ומצביעים על כשלון של כל התוכנית.

noaxxx

New member
בדר"כ זה מתפרסם יום למחרת.. או טיפה יותר

לא ציפיתי שהם יפרסמו את זה הערב בגמר, וגם לא היה להם זמן. הם לא ראיינו את הפמליה ושתי מילים עם ליהי. הם ממש מיהרו לסגור את הערב הזה עם כמה שפחות מידע.

easternstar

New member
יהיה מעניין לראות אם בכמה עשרות אלפים

אפשר היה לקחת מיליון. על זה קליי ואני דיברנו בתחילת העונה.

דקל69

New member
לא חושבת שכסף היה יכול לקנות את הגמר

הפעם, אפילו לא כסף גדול של מהמרים (שאפילו לרמתם לא היה להשקיע בתוכנית העלובה). ברגע שהיה את קריטריון ההצבעות בוואלה וניתן היה להפעיל תוכנות שיקפיצו את המספרים אולי רק כמות של מליון שקלים היתה יכולה להטות את הכף, גם העובדה שכל יממה וחצי פורסמו נתונים גרמה לדעת את מצב ההצבעות ולהגדיל שוב למבוילים ע"י התוכנה. נראה לי שמלבדי ועוד מספר מצומצם של מכורים איש לא סימס. היה צריך מאה אלף ויותר בשביל לסמס בכסף בכדי להטות את התוצאות, זה גם הרבה יותר קשה לסמס פיסית בנייד מאשר להפעיל תוכנה. לא נראה לי שמישהו מהמשתתפים מצטער על הדרך שבה נגמרה התוכנית, לדעתי גם איתן וגם הרוב הבינו בשלב מסויים שכל המשחקים של קרן וגב יעניקו להם את המליון, החותמת ניתנה במשימת יוון. לדעתי גם ההפקה קלעה לתשובות של איתן במשימת השאלון בכדי לפצות אותו עם שרשרת בסכום נכבד משהו (כתבתי על זה בזמנו שלהפקה לא היה אינטרס שאחת החדשות תזכה בשאלון ובחסינות).

easternstar

New member
יתכן. איתן ידע שלא יזכה. הוא דיבר על זה

כבר די הרבה זמן. מעניין אם יחשפו את מס' הסמסים וההצבעות.

דקל69

New member
זה כבר לא משנה מספר ההצבעות, יש זוכים ורק

עליהם הכריזו (לאחר שטרחו להוציא את ליהי במקום הרביעי). לא טרחו לומר מתי יסגרו הקוים, האם ייצאו עוד זוג או רווקה לאחר ליהי ומה מצב ההצבעות. פשוט הוציאו את כולם והכריזו (ללא הכנה או מתח באוויר). אני משוכנעת שאיתן הרגיש שההפקה מתעלמת/כועסת/נוטרת לו, ראינו שלא היה ביניהם קשר של התכתבויות, הוא נהיה אפאתי, קצת סובל, ראינו שהוא מחכה שיגמר אבל לא אמר מילה לסובבים אותו. לי יש הרגשה שדניאל הרגישה אתמול שאיריס היא מכוונת מההפקה, בקטע של הריב בקישואים היא זרקה לו יציאה כמו "מה קרה, בא לך לריב איתי, איריס אמרה שאנחנו לא רבים מספיק אז באת לריב", מרגע שדניאל לא קיבלה חסינות פעמיים ברציפות הם ידעו לאן נושבת הרוח, מילא קרן וגב שהם זוג טרי ומספק ענין ובעצם הזוג הנוסף המתחרה איתם אך ברגע שאורטל לא הועמדה הבינו שהם לא מעניינים את הצופים. לזכותם ייאמר שהמשיכו בשלם ולא חיפשו להביא עניין ומשחק לתוכנית. איתן הכין את דניאל, בשיחה שלא נאמרו בה הרבה מילים הכוונות הובררו לחלוטין והוא הכין אותה והבהיר לה שכך הוא המצב וזה וודאי. שום SMS לא היו משנים את התוצאות, ההפקה כיוונה, נתנה לגיטמציה להצבעות מוטות בוואלה וגרמה לנצחון הכי לא כשר ולא מוצדק של שני שחקנים בלירה. ושוב, כתבתי כבר שאם קרן וגב לא היו משחקים את הקטע הזוגי ופשוט היו אומרים שהם נותנים ענין לצופים הייתי מערריכה אותם יותר, ראיון הנצחון על לירון וייצי (האמפתית מאוד וכיאה לכתבת של ריכלות היתה מאוד עדינה, רכה ולא חודרנית) הצביע בתשובות של גב את דעתו על הזוגיות והכוונות לגבי הקשר כבר מיד ביום שאחרי, היום יבלו באוליב (כנראה מקום של מפורסמים) וממחר הקשר ביניהם בלבד (כלומר לא קיים). זה ברור לי שלגב יש חברה (קיבלתי אינפורמציה לגבי זה), השאלה אם היא תקבל כל מה שראתה חוותה והרגישה, למרות שזה משחק והיא ראתה שגב לא מפתח אינטימיות או רגשות לקרן.

דקל69

New member
מחכהלו כמו ילדה טובה בבית. לו ולחצי מליון,

בכלל לא התרגשה מהזוגיות שלו ושל קרן, ההפקה לא מודעת לכך, גיא פינס שיתף פעולה בהודעת הפרידה. אני מעריכה שאם גב לא יצליח להעלם ולהתחמק לגמרי הענין הזה עוד יתגלה.

noaxxx

New member
אני זוכרת שדיברתם על זה...

בתכלס, זה כבר לא כ"כ משנה עכשיו... אם מישהו צריך לבדוק את הנתונים ואולי לעשות משהו בנידון הם איתן ודניאל, ואורטל.

למעלה