טוב- הפתעת העונה- קרן וגב זכו

easternstar

New member
לא תמיד זה חכם להיות "עושה הצרות"

אורטל כנראה רוצה להשתלב בתעשיה. איתן מכיר אותם ואולי חתום על חוזים. צריך לבדוק טוב מה היו הכללים להצבעה ומה הסיכויים.

noaxxx

New member
אני מניחה שימים יגידו..

אני מאמינה שהאמת תמיד יוצאת לאור, נראה כמה זמן זה יקח.. גם הזוגיות המפוברקת וגם ההצבעות. קשה לי להאמין שכל הברדק שהלך בעונה הזו מתחילתה ועד סופה, יעבור בשקט. אולי בקרוב נשמע על פיטורים בהפקה וכו... בטוח שיהיה מי שידבר על הכל. נחכה ונראה..

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

איזה כייף שהזוג המשעמם, הסתמי, העייף, הזקן לא ניצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! חבל לי על אורטל שהצופים לא העמידו אותה אפילו פעם אחת להדחה ואהבנו אותה מאוד- חבל לי, אבל היא מתוקה אמיתית.

talibatata

New member
צליל אני ממש מצטערת בשבילך שדניאל

לא זכתה, אבל תתנחמי שהיא מצאה אהבה, וזה הכי חשוב. מאחלת לה רק טוב.

שמעי, אם יש מישהי שאני לא דואגת לה בגלל כסף

זו דניאל. היא תעשה הרבה כסף, יש לה ראש טוב על הכתפיים והמון אמביצייה, בולדוזר אמרנו?
אני לא עצובה, הכל טוב, אני מאמינה בזוגיות שלהם, יש שם אהבה אמיתית ושמחה שאהדתי הייתה נתונה לאדם כמו דניאל עם או בלי הפרס. ותודה

דקל69

New member
אין מה להצטער עבורה ואין במה להתנחם, היא

זכתה בהערכה על דרך הגונה ולא קלה שעברה, על אישיות מקסימה שהיא, קורנת, חברותית, נאמנה וכל הכבוד לה ש"הפסידה, ביושר. הזוג שזכה במקום לשמוח באהבה אחד של השני ישבו לעשות חשבונות על הפסדים קודמים - הוא הפסיד מליון בהשרדות והיא הפסידה במלכת היופי ויחד שניהם סוף סוף השיגו משהו יחד בזכות ההפקה שלקחה אותם לתחרויות הקודמות. האמת שאין יותר ראוי ומתאים סיום כזאת לעונה בזיונית ומתוסרטת מהסוף הזה. אולי אפילו אם איתן ודניאל היו זוכים זה היה להם בושה לזכות בהפקה כזאת, אבל חבל לי שאורטל לא ניצחה - לפחות היא באמת היתה יכולה להפיק משהו טוב מהזכיה.

talibatata

New member
ביזיון מה שקרה הלילה, זאת תעודת ענייות לערוץ

10, ירדו יותר מידי נמוך. בושה.

למעלה