כשיתחתנו נלך יחד לחתונה שלהם
ע עוברת אורח123 New member 26/9/11 #208 ../images/Emo6.gif צחקי צחקי אבל כן!!! מגיע לנו, אנחנו הכרנו ביניהם דניאל השושבינה.... חכי חכי... רק שיודיעו על חתונה...
../images/Emo6.gif צחקי צחקי אבל כן!!! מגיע לנו, אנחנו הכרנו ביניהם דניאל השושבינה.... חכי חכי... רק שיודיעו על חתונה...
M meytula New member 26/9/11 #223 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אנחנו בשולחן הכבוד עם ברוריה אני מאמינה שזה לא יקח יותר מידי זמן,בכל זאת איתן כבר סבאל'ה..חחחחחחחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אנחנו בשולחן הכבוד עם ברוריה אני מאמינה שזה לא יקח יותר מידי זמן,בכל זאת איתן כבר סבאל'ה..חחחחחחחחח
ק קשקשה9 New member 26/9/11 #279 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifשמת לב שדניאל דומה לברוריה?
M meytula New member 26/9/11 #297 לא הספקתי לראות את ברוריה רק את תאיר אבא של דניאל ואימא שלה שעלו לבמה שאותם כבר הכרתי במראה קודם לכן..מעניין עכשיו אני סקרנית קשקשה אני מקווה שאת באה איתנו לחתונה חסר לך שלא..
לא הספקתי לראות את ברוריה רק את תאיר אבא של דניאל ואימא שלה שעלו לבמה שאותם כבר הכרתי במראה קודם לכן..מעניין עכשיו אני סקרנית קשקשה אני מקווה שאת באה איתנו לחתונה חסר לך שלא..
M meytula New member 26/9/11 #323 וואו עם כל הבלאגן פה לא הצלחתי להגיב לך לוקח לי שעה להיכנס לפורום ועוד שעה עד שזה שולח תגובה. בטח איתן חולם שקובי פרץ ישיר בחתונה שלו ראית איזה בזיון הגמר הזה??
וואו עם כל הבלאגן פה לא הצלחתי להגיב לך לוקח לי שעה להיכנס לפורום ועוד שעה עד שזה שולח תגובה. בטח איתן חולם שקובי פרץ ישיר בחתונה שלו ראית איזה בזיון הגמר הזה??
M meytula New member 26/9/11 #389 עכשיו אני עוד יותר שמחה שהתוכנית לא צלחה ולא היה רייטינג ועניין תקשורתי!מגיע להם
ק קשקשה9 New member 26/9/11 #375 אם במקרה הקלטת אז תחזרי לצפות או שאולי יעלו כתבות עם תמונה שלהן בכל אופן אותו פה בדיוק(גם לאמא אגב) רק עם שיער שחור ויותר מבוגרת כמובן בקשר לחתונה בטח שאבוא מה נראה לך שאשאר פה בחושך לבד?
אם במקרה הקלטת אז תחזרי לצפות או שאולי יעלו כתבות עם תמונה שלהן בכל אופן אותו פה בדיוק(גם לאמא אגב) רק עם שיער שחור ויותר מבוגרת כמובן בקשר לחתונה בטח שאבוא מה נראה לך שאשאר פה בחושך לבד?
M meytula New member 26/9/11 #394 ../images/Emo6.gif אנחנו נצטרך שולחן כבוד גדול ,אל תדאגו אני מארגנת לנו סופר קלאס תכף כשיעלו את הפרק אני אצפה בו מחדש ,מסקרן לראות אותה אחרי ששמענו עליה כל כך הרבה
../images/Emo6.gif אנחנו נצטרך שולחן כבוד גדול ,אל תדאגו אני מארגנת לנו סופר קלאס תכף כשיעלו את הפרק אני אצפה בו מחדש ,מסקרן לראות אותה אחרי ששמענו עליה כל כך הרבה
צ צליל לא מכוון1 New member 26/9/11 #179 תודה מתוקה, same same ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ונשיקות לדניאל הקטנה של הפורום שלנצח תזכיר לך את המהממת דניאל טרקאי.
תודה מתוקה, same same ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ונשיקות לדניאל הקטנה של הפורום שלנצח תזכיר לך את המהממת דניאל טרקאי.
M meytula New member 26/9/11 #207 חיים של אימא../images/Emo99.gif בזכותה לא לקחתי את זה קשה תודה יקירי,אתה סטאר אמיתי
E easternstar New member 26/9/11 #92 נראה שהיא הופתעה? מרגע מסויים כל הזמן קרן זכתה בכל משימה של הקהל בגלל אתר וואלה.