טוב- הפתעת העונה- קרן וגב זכו

סתיו7337

New member
אורטל מעולם לא הועמדה להדחה. יצאה היום מהבית

בפעם הראשונה אחרי 3 חודשים (להוציא דייטים). אני מאמינה שנבנתה אצלה איזשהי ציפייה לנצחון. האמת, גם אצלי

easternstar

New member
היו ההדלפות מהסקרים והמשימות מאתר וואלה

אני לא הופתעתי. שיטת ההצבעות מוואלה הבטיחה את הנצחון של גב וקרן. לא היה כדאי לסמס.

sivan513

New member
היא לא הייתה מאוכזבת

דווקא ההפך, היא היחידה שרקדה שם שהתחיל השיר

סתיו7337

New member
מה היא אמורה לעשות? לבכות? ברור שחייכה

חוץ מזה, אחרי 3 חודשים היא יוצאת מהוילה ורואה את המשפחה והחברים שלה. השתחררה מכלוב הזהב הזה. אני מניחה שיש פה הקלה מאאד גדולה.

KEEK

Member
סיון אמרה שלא רצו לחשוף שאורטל עקפה את איתן.

היא מקום 2, ולא איתן ודניאל ולחסוך מהם סוג של פאדיחה האמת, זאת הסיבה הכי הגיונית לדבר..

easternstar

New member
כנראה שכן. הפסיקו לפרסם כשאורטל

התחילה להתקדם וצמצמה לעומת איתן ודניאל.

noaxxx

New member
אני גם חושבת... אז בשביל מה הוציאו את ליהי?

בנפרד? זה גם היה מגעיל מצד ההפקה.

דן88

New member
כנראה שאורטל היתה שניה ולא רצו לפגוע בדניאל

ואיתן. אורטל עשתה מספר טעויות בגמר התשובה לגבי המליון היתה צריכה לענות שזה מוקדם מידי הם עובדים על הקשר. טעתה בבחירת התסרוקת מדובר בפורמט מצולם לכן עדיף שער פזור שנראהמרחוק, האיפור כנראה כבד מידי הסתיר את החיוך הממיס, השמלה היתה שגויה הסתירה את חיטוביה ובכלל נראתה בחלק העליון שמלה של סבתא מעניין מי בחר לה. מה שברור שכזוג יש פוטנציאל לזוג אחד שהוא אמיתי וזה איתן ודניאל כל השאר זה בדיחהאני אפילו בקרן לא בוטח בעניין זה אני חושב שהיא פחות שלמה ממה שנראה לפי שפת הגוף.וחבל שהוציאו את מור מוקדם הבנתי היום בהתייחסות שלה לערסית העילגת שהיא הגבר היחידי בבית.

easternstar

New member
לא נתנו נתונים ובמשך היום נכתב פה

שפעם אחת אגוז הוריד את הנתונים ושוב פרסם אותם. אני עדיין מחזיק בתיאוריה המקורית שלי אבל לא נוכל לדעת.

noaxxx

New member
היי כוכב, מה העניינים?

תודה על השיר המקסים של סיימון וגרפונקל

easternstar

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

חשבתי שלפחות נדע אם התאוריה הלילית שלנו נכונה. הגמר היה צפוי.

למעלה