אם העונג שלך לחכות שקרן תקבל מגב כאפה בעיניי זה הרוע בהתגלמותו לא הייתי מגיב כך לאף אחד אחר/ת אך "כמנהלת" הפורום ירדת לרמה הבזוייה ביותר מאחל לך שתמצאי בחייך סיבות אחרות להתענג עליהן
ערב טוב לך. האם אתה בעד אנשים שאין להם שום רגש לדעת הקהל.כמו קרן וכמו גב. ידוע שזה משחק מכור. אז מי מוכן לקבל זאת. לו אתה מאוהב" בקרן. ואני אומרת הלכה לבד. ולא נכנסת אחרי שלושה ימים למערכת יחסים. והכי הזוי קיבלה כוח מדניאל וכמובן מי אורטל. ומי ליהי השפוטה שלה. שהיא בעצמה מאוהבת בגב. די. זה נעשה בטמעות ועל זה אין סליחה גם בימים נוראים אלה. תמלד מהו גיזל-כספים. אנשים הערצו את התוכנית כמובן. יש להתחבר לפייבוריט שלך. כול אחד ושלו. אני אמת חיפשתי רק לדעת .אם אני טועה. לא אני טוהה ב-ה. כי כולם יודעים איך קרן ניהלה את העונה. באמת -שפו לה. ועוד משט נראה לי שההפקות אוהבים אנשים כמו קרן. עושים הכול בתוכנית סקס בושות. ומה לא אז קבל העטקה של להיא גרינר זו קרן. מה לא כתבו עליה ואמת אדם רע בהתגלמותו. כמה שעות לפני הזכיה של גקי וגם לפני. היא לעגה על האדם הפוט והחמוד שכן מגיע לו הרבה לא רק הזכיה נתן קצת צחוקים גם. וכמובן מקום שני. האם חשבתה שהעם סימס לה. אוי לנו. זה ההפקה תאמה לא רק אסמסים אלה -גם לקדם אותה. בגלל השוי שלה הבזוי וזול.. היה שם גם סיפור של אותו ארוס גם על זה היא דרכה. חחחחחחחחהיום חתיכי דרך לה על היבלת כך אומרים בום. והכי הזוי מהפך רגעים של הזכיה עשתה סיווץ' ופרגנה לג'י. האם זה בא מהלב לא אכלה את הלב. אז גם כאן לא אהבנו מה שלא אמין. ואני מאמינה באמינות של המסר.להקל ממנו ניזון המתמודד -כנ"ל ההפקה. ערב טוב לך שנה טובה לך
זה ידוע לכולם שהיא זכתה רק בזכות העריכה המגמתית לטובתה והיא קיבלה תמיכה תקשורתית עצומה לפחות דניאל ואורטל נשארו מקסימות ואמתיות לאורך כל הדרך וזה מה שהכי חשוב