טוב- הפתעת העונה- קרן וגב זכו

שלום172

New member
שאפולי ../images/Emo153.gifהטובה ניצחה../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

אם העונג שלך לחכות שקרן תקבל מגב כאפה בעיניי זה הרוע בהתגלמותו לא הייתי מגיב כך לאף אחד אחר/ת אך "כמנהלת" הפורום ירדת לרמה הבזוייה ביותר מאחל לך שתמצאי בחייך סיבות אחרות להתענג עליהן

izmeral1

New member
שלום הכסף שלנו הזמן שלנו אם אהבנו או לא

ערב טוב לך. האם אתה בעד אנשים שאין להם שום רגש לדעת הקהל.כמו קרן וכמו גב. ידוע שזה משחק מכור. אז מי מוכן לקבל זאת. לו אתה מאוהב" בקרן. ואני אומרת הלכה לבד. ולא נכנסת אחרי שלושה ימים למערכת יחסים. והכי הזוי קיבלה כוח מדניאל וכמובן מי אורטל. ומי ליהי השפוטה שלה. שהיא בעצמה מאוהבת בגב. די. זה נעשה בטמעות ועל זה אין סליחה גם בימים נוראים אלה. תמלד מהו גיזל-כספים. אנשים הערצו את התוכנית כמובן. יש להתחבר לפייבוריט שלך. כול אחד ושלו. אני אמת חיפשתי רק לדעת .אם אני טועה. לא אני טוהה ב-ה. כי כולם יודעים איך קרן ניהלה את העונה. באמת -שפו לה. ועוד משט נראה לי שההפקות אוהבים אנשים כמו קרן. עושים הכול בתוכנית סקס בושות. ומה לא אז קבל העטקה של להיא גרינר זו קרן. מה לא כתבו עליה ואמת אדם רע בהתגלמותו. כמה שעות לפני הזכיה של גקי וגם לפני. היא לעגה על האדם הפוט והחמוד שכן מגיע לו הרבה לא רק הזכיה נתן קצת צחוקים גם. וכמובן מקום שני. האם חשבתה שהעם סימס לה. אוי לנו. זה ההפקה תאמה לא רק אסמסים אלה -גם לקדם אותה. בגלל השוי שלה הבזוי וזול.. היה שם גם סיפור של אותו ארוס גם על זה היא דרכה. חחחחחחחחהיום חתיכי דרך לה על היבלת כך אומרים בום. והכי הזוי מהפך רגעים של הזכיה עשתה סיווץ' ופרגנה לג'י. האם זה בא מהלב לא אכלה את הלב. אז גם כאן לא אהבנו מה שלא אמין. ואני מאמינה באמינות של המסר.להקל ממנו ניזון המתמודד -כנ"ל ההפקה. ערב טוב לך שנה טובה לך
והצדק יבוא.

ela501

New member
זה לא היה כזה ברור לא ספרתם את קרן פה בפורום

וליגלגתם על קרן וכמה שהיא רעה, זה היה פשוט עיוורון

בוףברכה

New member
מאז..שאיתן זרק אותה...לי כמעט

היה...ברור שקרן..תזכה.. גם..החברות שלה..ללהי...לא כזאת..הציקה לי..ואפילו.. הייתה..זורמת.. הייתי מעדיף..שקרן תזכה..לבד..

meytula

New member
‫האמת שלקחתי את זה ממש יפה../images/Emo6.gif

זה ידוע לכולם שהיא זכתה רק בזכות העריכה המגמתית לטובתה והיא קיבלה תמיכה תקשורתית עצומה לפחות דניאל ואורטל נשארו מקסימות ואמתיות לאורך כל הדרך וזה מה שהכי חשוב

meytula

New member
אין מה לעשות לחפש צדק בטלויזיה

זה כמו לחפש אמת אצל קרן
אני בטוחה שכשהיא תצפה בתוכנית היא תבין למה היא זכתה ולא דניאל.

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo229.gifהם קיצרו את התכנית...

ברבע שעה... מעניין מה קרה שם..ליהי קיבלה ראיון קצרצר בעמידה.. את הפמליה בקושי הספקתי לראות מרוב שהם נעלמו מהמסך כל כך מהר... מה קרה למקומות 2 ו-3 ???

meytula

New member
כן,ממש יחס מבייש למשתתפי התוכנית

ההפקה רק השפילה את עצמה עם היחס הזה,אפילו אין כיסאות ישיבה,מילה או שתיים לבנים שהרימו שם את כל הבנות כשהיה להן קשה. גועל נפש אני נעלבת בשמם

noaxxx

New member
ממש לא ברור מה עבר על ההפקה הערב..

יש מצב שכבר לא היתה להם סבלנות ורצו לגמור עם הבזיון הזה... כמה שיותר מהר. זה אחד הגמרים הכי מגוכחים שיצא לי לראות

קשקשה9

New member
נראה לי שזו באמת הסיבה

גם המנחים דיברו מהר ולא ברור לקראת הסיום בא להם לברוח מהבושה

noaxxx

New member
ויש להם סיבה טובה מאוד../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קשקשה9

New member
לא,טל ברמן כאילו?מה הוא חשב לעצמו

כשהסכים להנחות את הביזיון הזה

noaxxx

New member
../images/Emo268.gifכנראה שהוא עושה את המכה של החיים שלו

התפוצץ לו בפנים

קשקשה9

New member
אני מתפלאת עליו,בדרך כלל הוא

בורר טוב טוב את הפרויקטים שבהם ישתתף טוב יאללה מ'כפת לי בעיה שלו