טוב עוד משהו

מניין לי אתה שואל

טוב אז נעזוב את ההגיון נלך ונחקור את האבן ונמצא שהיא באמת היתה קימת תמיד אבל האבן הזאת שאתה מדבר עליה היא בטח על כדור הארץ נכון והיא חלק מכדור הארץ ולכדור הארץ יש גיל נכון אז מכאן אפשר ללמוד שהיה משהו לפני כדור הארץ משהו שברא את הכל את החיים את הכל כולל האבנים ועוד משהו אם האבן היתה קימת תמיד אז מאיפה בא התא הראשון? הרי אם אתה אומר שהכל היה שם תמיד אז אתה טוען שלא היה מפץ גדול ואם אתה טוען שלא היה מפץ גדול אתנ טוען שלא עפו חלקיקים מיקרוסקופים לחלל ובדרך כלשהיא היגעו לכדור הארץ ואז נוצרו החיים או בקיצור אם אתה טוען שהאבן היתה תמיד אתה טוען שאתה וכל האנושות לא קימים עכשיו

בדיוק לזה התכוונתי ../images/Emo70.gif

כדור הארץ היה תמיד. תאים חיים היו תמיד. בני אדם היו תמיד. האבן היתה תמיד. תוכיח שלא! אני לא "זורק הצידה את ההיגיון", אלא את השטויות שלך, תסלח לי, שאתה קורה להן "היגיון". איזה מין "היגיון" זה שהאבן פתאום נוצרה מלא-כלום? ראיתָ פעם אבן נוצרת מלא-כלום? זה "היגיון" זה?

L7

New member
קצת צניעות. איננו יודעים הרבה דברים

יש דברים שלעולם לא נדע. אך שטות תהייה להסביר משהו לא מובן כלכך כתופעת טבע זו או אחרת ע"י אלוהים המהווה שיא באי ההבנה.איננו ברור כלל . אין לאף אחד מושג קלוש מה זה בדיוק.

MetalRulez15

New member
אני חושש שלא הבנת אותו.

טלמון אמר לך להוציא את המדע-ואת המדענים, מהמשוואה, לכן הקביעה ש"ולכדור הארץ יש גיל" היא לא רלוונטית. מניין לך שיש לו גיל? אתה מתהלך ברחוב והדבר הראשון שאתה חושב עליו "יש לכדור הארץ גיל"? אמנו שמוציאים את המדע מהשאלה. וגם את הדת ה5רבנים ואלוהים, כרגע, מוציאים את כולם\סדגש| מהשאלה. לך נותרה תפיסת העולם הבסיסית שלך-אתה רואה, שומע ומעבד נתונים. עכשיו, אני שואל אותך שאלה. אתה רואה אבן על הרצפה, ומנסה לנחש את מקורה-מה לדעתך המקור שלה? הרי היא הייתה כאן אתמול, ושלשום, ולפני מאה שנים כנראה-ההגיון הבריא אומר- היא הייתה כאן תמיד!

MetalRulez15

New member
טוב, זה כבר מתחיל להיות מעצבן.

אמרנו שמשאירים את המדע מחוץ לעניין. וחוצמזה כבר הסבירו לך שהמדע לא טוען את זה(ואין בכלל על מה להתווכח, שאלתי דבר אחד וענית לי על דבר אחר). ושום-המדע והדת מחוץ לעניין, תענה לשאלה, בבקשה.

BLACKPANTER11

New member
אז מה שאתה עושה זה בעצם משחקי

מילים. והמדע או לפחות כמה מדענים כן טוענים שלכל חומר יש גיל. ברור שאם אני אילך ברחוב ויראה אבן (שוב,אם אני שם את המדע,ואלוהים בצד) אז ברור שאני אחשוב שהיא הייתה שם תמיד,אבל אחרי בירור אני יגלה שהיא לא נוצרה מעצמה והייתה שם תמיד.

MetalRulez15

New member
אני לא עושה משחקי מילים!

אני מנסה להתחיל מנקודת 0 כדי להראות לך כמה האמונה שלך מגוחכת. "ברור שאם אני אילך ברחוב ויראה אבן (שוב,אם אני שם את המדע,ואלוהים בצד) אז ברור שאני אחשוב שהיא הייתה שם תמיד" אבל רגע, חשבתי שאתם טוענים ש"לא נתפס שחומר היה תמיד"-אז הנה, תראה כמה פשוט ונתפס זה. "אבל אחרי בירור אני יגלה שהיא לא נוצרה מעצמה והייתה שם תמיד." בהנחה שאתה רוצה לברר את האמת, איך תברר אותה?(אין מדע, אין דת)

BLACKPANTER11

New member
מה זה איך. אתה מצפה שהעולם ייעצר

תמיד? ואני לא אוכל להתקדם ולשאול ולברר מאיפה היא באה האבן?.

MetalRulez15

New member
אני לאמצפה לכלום...

אני אומר שלך אין ידע מדעי ולא ידוע לך על שום "אלוהים" ושאר דתות. איך אתה מתכוון לחקור את העולם, אם אתה רוצה לגלות את האמת? יש לך 2 אופציות. או שתחקור אותו בדרך "מדעית" על פי תצפיות וכו', או שתחליט "למה לי בכלל לחקור את העולם? בוא נמציא משהו שיצר הכל ואנחנו לא יכולים להבין אותו כי הוא יצר גם אותנו וקיבלתי תשובות לכל השאלות!". אם כל האנשים היו חושבים כמוך אתה לא היית כותב עכשיו על מקלדת אלא מנסה להתחמם מהאש במערה שלך ולשמור עליה שלא תיכבה.

BLACKPANTER11

New member
נגיד שחקרתי בדרך מדעית,נו?

אל תגיד לי שאגלה שהאבן הייתה שם תמיד? מאיפה אני יודע להגדיר כמה זמן זה תמיד,ככה סתם לקבל את זה אתה אומר,אני יגיד האבן הייתה שם תמיד וזהו נכון? זאת לא תשובה.

ואם לא היה מרחב זמן

אז איך היה גוש ענק ועצום של חומר שבאמצעות פיצוץ יצר את הזמן ואת החלל

MetalRulez15

New member
גוש ענק?

אתה רואה, אין לך מושג על מה אתה מדבר ואתה מתווכח. לפחות תקרא הסבר בסיסי מאתר מדעי אובייקטיבי על המפץ הגדול, ואז נוכל להמשיך את הדיון. כי ככה, אי אפשר.

MetalRulez15

New member
אסביר.

"גוש ענק" היא הגדרה שמעוותת את כל התפיסה שלו. כי גם אם אני הייתי חושב שהמפץ הגדול נוצר מגוש ענק לא הייתי מבין איך זה שלא יכול להיות מרחב(וזמן), כי הרי גודל("ענק") כבר מעיד על מרחב, שמעיד על זמן. איפה אתה רואה פה שינוי נושא? ובבקשה ממך, אתה מוזמן במקום להמשיך לתקוף אותי לענות על חלק מהשאלות שנשאלו פה.

למעלה