טוב עוד משהו

תמיד כשאתה חושב עלי, אני קיים!

כשלא תחשוב עליי אני לא קיים! כל דבר 'קיים' כשאתה חושב עליו. אחרת לא הייתה חושב עליו. אמנם לא כל דבר אתה יכול לראות בעין, אבל אתה יכול לחוש בו. אתה יכול לדמיין אותו. לדוגמא: אתה חש כרגע שפמלה אנדרסון עומדת לצידך כעת? אם תאמין, אז היא אכן לצידך! אותו דבר- אני. בשביל לדעת אם הייתי קיים תמיד. או שלא הייתי קיים תמיד אתה צריך: א.להיות אני. (שזה בלתי אפשרי. נכון?) ב.לשאול אותי. (שזה בעיה. בכיוון שאני בדמיונך, ולא מסוגל לתקשר איתך) רוצה לדעת למה לא תקבל תשובה לעולם? מכמה סיבות: 1.אני קדוש מדי, ותמות אם תשמע קולי. 2.כדי שיהיה לך על מה לחשוב. ומה לשאול.. (אחרת המוח שלך לא יתפתח, ויהיה לי משעמם מלראות זאת מהצד) 3.מה זה יתן לך!? אם תדע, אז זה יוכיח שאני קיים? ועל כך אני אומר: 'למה לעזזל משה שכח לשאול אותי כשנגלתי בסיני!' 'ואז זה היה רשום בתורה, וכל הבעיות היו בתורות'!!!

MetalRulez15

New member
אתה מוכן להסביר את המשפט האחרון?

תקרא לי טיפש, אבל נשבע שאין לי מושג מה רצית בדיוק לומר.

preacher

New member
מה זה "מוגבל"?

אני לא חושב שאתה משתמש במלה הזו במובן הרגיל שלה.

דוגמאות למשהו מוגבל

נגיד יש אני גר בבנין אז מי הגביל אותו הקבלן הגביל אותו הכיסא מוגבל מי הגביל אותו הנגר הגביל אותו אתה בן אדם מוגבל בכמה זמן שאת חי מי הדביל אותך כדור הארץ מוגבל מי הגביל אותו? הגוש העצום והבלתי מובן הזה שיצר את היקום היה מוגבל מי הגביל אותו מוכרח שלכל מוגבל יש מגביל ועכשיו תעשה אחד ועוד שתים ותגיע למסקנה שיש מגביל לכל המוגבלים

MetalRulez15

New member
אתה שוב מדבר על גוש עצום

אף אחד לא יתייחס אליך ברצינות אם לא תקרא כמה הסברים בסיסיים, שתדע לפחות על מה אתה מתווכח. וכל השאר זה סינית בשבילי. במה הבניין מוגבל? הבניין יכול לשאת 4 מכוניות על גגו, הקבלן לא, אז מי פה המוגבל? אני ממש לא מבין אותך.

preacher

New member
גם כן "הסבר"

זה לא הסביר לי כלום! הקבלן בנה את הבית. איך הוא הגביל אותו? מה פיזית הוא עשה שהגביל את הבניין? החליט לבנות אותו עם חמש קומות ולא עם אינסוף קומות? דוד שלי קבלן ואני יכול לשאול אותו אם אי פעם הוא חשב לבנות בית עם אינסוף קומות ואז החליט - "בעצם בואו נגביל אותו, נבנה רק חמש". נראה לי שלא!!!! חחחח.... המלה הזו "הגביל" חסרת משמעות.

המילה הגביל היא בעלת משמעות גדולה

"הקבלן בנה את הבית. איך הוא הגביל אותו? מה פיזית הוא עשה שהגביל את הבניין?" הוא הגביל אותו בכך שהוא קבעכמה קומות הוא יהיה ואיזה רוחב הוא יהיה הוא יכל להגיד לא אני בונה את הבניין הזה וכל הזמן אני יבנה אותו לדוגמא כל יום הוא ישים בלוק על בלוק לרוחב ולאורך אבל מיכוון שדוד שלך חכם והחליט שלבנין הזה יש מטרה הוא הגביל אותו בחוכמה

preacher

New member
לזה קוראים "תכנן", לא "הגביל"

להגביל זה משהו כמו, אני מתכנן מכונית שיכולה לנוע ב-300 קמ"ש אבל מטעמי בטיחות אני מתכנן במנוע הגבלה ככה שהיא תוכל לנוע רק ב-100 קמ"ש.

L7

New member
אריה, אין לך מושג בתהליכי יסוד בטבע

בטבע מתרחשים תהליכים רבים שאינם ע"י אדם. לקרוא לכל יתר התהליכים- תהליכים המתבצעים ע"י אלוהים - לא מסביר כלום שכן אין לך מושג קלוש לשאלת השאלות איך איך איך איך אלוהים מבצע תהליכים. כדור הארץ מסתובב סביב השמש. יש לי הסבר סביר לכך. אתה אומר שאלוהים מסובב אותו אני שואל אותך איך אלוהים מסובב אותו ואתה לא יודע. אז היכן ההסבר האלוהי?

preacher

New member
האריה הוא מלך החיות, כידוע.

אותי לימדו את זה עוד בגן...

נו אז יופי מי תיכנן(הגביל) את האדם?

מי גרם לו להיות היצור הכי מפותח מכל החיות שעל כדור הארץ למה האדם שולט על כל החיות? למה הוא יכול להבדיל בן טוב לרע? למה הוא יכול להיות עז כאריה מהיר כמו פחדן כמו שפן ערמומי כשועל אכזרי כחיות הטורפות עינים כמו של נץ "נעשה אדם כצלמנו כדמותינו"

neko

New member
החייזרים רצו לעשות יצורים

דומים להם ע"מ ליישב את הכוכב, והשתמשו בהנדסה גנטית כדי ליצור יצורים דומים להם שיוכלו לחיות בתנאים המתאימים. לאחר מכן עשו קצת פירוטכניקה ווידאו שהכל מתנהל כשורה, ואז עזבו את הכוכב.

neko

New member
חוצמזה,

למה אתה חושב שהאדם תוכנן? אין דברים שלא תוכננו?

למעלה