זה לא הרעיון...
יש אנשים שאם לא הפייסבוק הקשר איתם היה מתנתק מטבעו (לא כי יש לי משהו נגדם, חלילה, פשוט לקשרים יש נטיה להפוגג מתישהו). הפייסבוק זאת דרך לשמור על קשר, אבל לא האמצעי הבלעדי לתקשורת בין חברים או משהו כזה. אם נגיד לא דיברת עם מישהו הרבה זמן ופתאום את מגלה שהוא התחתן או משהו, ואת אומרת "וואו לא ידעתי!" ואז הוא אומר: "מה, לא ראית בפייסבוק?" זה דבר אחר לגמרי, וזה הדבר הכי קרוב ל"להפנות אותי לפייסבוק" שעלול לקרות, לדעתי. אנשים לא באמת משתמשים בפייסבוק בתור אמצעי תקשורת בלעדי (ואם כן, אז הם ממש מוזרים.) וכמו שכתבו כאן לפני, יש הרבה אנשים שמתחברים לפייסבוק רק בשביל התמונות. אותי זה לא כזה מעניין ואני בעצמי לא מעלה לשם תמונות (אבל לפעמים אחרים מעלים תמונות שלי. טוב, זה קרה רק פעמיים, אני לא ממש מצטלמת ^^".) אז זאת לא הסיבה האישית שלי להיות בפייסבוק, אבל זאת כן הסיבה של רוב האנשים שאני מכירה. כפי שכבר כתבתי, אני בפייסבוק רק בשביל המשחקים המפגרים. כל החיים שלי התנתקו לי קשרים וזה לא הפריע לי יותר מידי (טוב, כי זה היה עם חבירם מהיסודי שלא באמת היה אפכת לי מהם. כן אכפת לי מהחברות שלי מהתיכון. אוף.) אז כנראה שאני שם רק בשביל המשחקים המפגרים (וכי אחותי הגדולה בקשה יפה. אבל אני לא אשים שם תמונה שלי P: )