טרור אתם כאלה חכמים מאיפה כל החכמה?

DaRKzLORD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחברי AIS../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif

להפסיק להגיב פה!@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבא שמגיב חוטף ממני אישית השמד למדינה+מוגבלת עם 10 אלף מטוסים מאח שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תומר

cohenman

New member
האמתי אתה צודק

המשחק ייאש אותי מוקדם מדי .. ועם הפרישה שלי במ.צ החלטתי לפרוש ביחד במ.ע ונכון , לא המשכתי לרדוף עליך , על זה מבקש סליחה אבל אל תתבהל, כהןלנד הייתה המדינה שלי , בערך :) פשוט לא .. :) חח נשאיר לכם להמשיך לתקוף אותה אחרי המלחהמ שלכם אני אגלה לך סוד שיבאס אותך חחח מאוד עכשיו אבל היא שייכת לטרור , אין לי מושג מה מצבה מנהיגי העולם לא מושך אותי חזרה בכלל , פשוט משחק עלוב דעתי כמובן:)

assaf1992

New member
סבבה

שמח שלא כתבת תגובה מעצבנת.. כי אני רגיל שאחרי כל תגובה שלך אני מתעבצן..לפעמים אני משתדל לא לקרוא אותן

DaRKzLORD

New member
דורוןןןןןן

שקט!!!!!!! אני מטגן אותך בגריל דבר איתי דחוף במסנג'ר!

freesoul21

New member
אולי אתה תפרסם, כי אנחנו לא שלחנו

אף אחד לקלל אותכם, ואתה לא חשבת שאולי זה מישהו משלכם, אחד האנשים שעזב אותכם ומצא דרך להוציא את תסכולו עליכם.

יוסף1122

New member
חברי AIS לא להגיב לכלום!!!!!!!

כל מה שקשור מלחמה~!! לא להוציא לפה!~!!! מצטער על מה שקרה

doron162

New member
בעע מבקש סליחה..

כנראה שלא הייתי אמור לפרסם... למרות הכל מי שרוצה הלמשיך את הדיון הנחמד מאד הזה מוזמן לדבר איתי במסן ולהביע את דעתו אני ישמח לענות לו על כמה דברים..

werds

New member
תגובה בכללי

AIS איך אני יתאר את זה אתם כמו ג'וקים קטנים שמדי פעם מורידים קצת פה קצת שם אנחנו כבר לא כלכך שמים עליכם עוד מעט יהיה לכם יותר קשה לגנוב אדמה עם מטוסי תבולה כי הודעתי לערן על הבעיה שיש מאה אחוז הצלחה דרך אגב שבת שעברה כמה ממכם בכו לי במסנג'ר שאנחנו תוקפים את יוסף בשבת (למרות שלא ידעתי על התקיפה) אתם לא שונים אני גם שמרתי את השבת הזאת ותקפתם אבל זה לא מזיז מי יודע מה כי כמו שאמרתי אתם רק ג'וקים קטנים בשבילי איס היא עוד ברית בינונית

lidor500

New member
אממ כן

תשמע כמו שאתם אמרתם, הם משחקים מלוכלך גם אתם תשחקו מלוכלך.. אז פועל גם בדיוק ההיפך.. מלא מהברית שלך יודעים שיוסף שומר שבת, והם לא היססו לתקוף.. לעומת זאת אני לא בטוח שמישהו מ-AIS ידע שאתה שומר שבת, אבל הם תקפו אז מה לעשות??

werds

New member
את האמת

לא אכפת לי שיתקפו מצידי בשבת ומצידי ביום כיפור הם ג'וקים קטנים ובסוף כל ג'וק חוטף את ה-K300 שלו

DaRKzLORD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifתגובה|גולגולדת|../images/Emo41.gif

תגובה מחר "מה שנעשה אין להחזירו" טרור אתם תצטערו על היום שבו פגשתם אותי

werds

New member
תמשיך לאיים

ואני בעשירייה אולי תכין לי איזה הפתעה קטנה?

doron162

New member
אתם יודעים מה מצחיק אותי??

גל אמר שניה אחרי שפתחתי את הדבר הזה.. חברי טרור לא לדבר כאן.. והנה לפחות ארבעה חברי טרור מדברים פה.. ממשיכים לריב.. אז תעשו טובה.. אני גם מסוגל לריב.. והלביא לפה את הדברים המלוכלכים שאתם עושים.. אז חלאס לדבר רק עלינו.. עדיף שתשתקו..

למעלה