יאללה כבר סופ"ש חברות!

Save Me

New member
יאאא-אללההההההההההה

אתן כאלה בנות, תפסיקו לחפש חורים לדחוף את האף שלכן אליהם! יש לכן חור אחד וזה מספיק. כל אחד עושה מה שבא לו. קנאיות. כואב לכן הלב? תלכו לאיכילוב שיעקרו לכן אותו. מיכל תביאי כיף יא סקסית. בהצלחה לכולן!

MaddyD

New member
השבוע הזה טס

כאילו רק אתמול ישבנו באיזה יקב נידח למרגלות זכרון ולגמנו יין כוס אחר כוס.. אח אח טוב .. אממ היום לא עשיתי כלוםםםם, הלכתי לאכול עם אבא וזהו, ולמדתי כל היום מחר - קמה מוקדם, לומדת, יש לי קורס מ4 עד 22:00 אני מניחה שבירה בקטנה עם חברה בארמדילו או משהו שישי - קמה שוב מוקדם, לומדת, הולכת לעבודה ב13:00, הוא אוסף אותי ב21:00 באים אלי.. סתם מעבירים זמן, הולכים לשתות איפשהו וחוזרים לישון אצלי שבת - קמה שוב מוקדם, שוב לומדת, עובדת מ17:00 עד 23:00, הוא אוסף אותי ונוסעיםלישון אצלו. / אני הולכת למסיבה או משהו עם חברה תענוג הפסיכומטרי הזה

my heart goes shlalalalala

חמישי-בתקווה שאתעורר בבוקר מוקדם, באלי לצאת לצהריים עם חברות איפשהו. בערב-עבודה. [איפה עדי ויפעת המבריזניות?] שישי-בבוקר עבודה ובערב עדיין לא ידוע. ישמצב לסורס. שבת-אולי בצהריים אפגש עם חברה מהצבא לסושי...ובערב יוצאת איתו ב"ה אם לא יחזור מקוצרת

../images/Emo9.gif

אני לא מדברת עליו, אני מדברת על האקס...
ו...רבתי עם האקס בדיוק לפני שעה..כך שלא נראהלי נפגש מחר
איך שהגלגל מסתובב

P i x i e s

New member
לא הבנתי משהו...

כאילו עשית ליד זה שאת יוצאת עם האקס
והכל. אתם חוזרים? (סורי, סתם שאלה שעלתה לי פתאום
)

ממ לא יודעת

כרגע לא...
כאילו-גם קצת רבנו אתמול... וגם המצב בינינו הכי לא ברור בעולם..וזה כבר שנים ככה

../images/Emo93.gifחשבתי לא תשימי לב../images/Emo67.gif

סתם. סיפור ארוך ומעצבן. אייסי'מסנג'ר?

EVE Lights

New member
מיאוווו.

טוף אז היום (רביעי) היינו במוזס בלייט נייט והיה אדיר וטעים והחלטנו שנלך לשם מדי פעם אבל לא לעיתים יותר מדי קרובות כדי שלא יימאס.. מחר - יום חמישי. לצערי הרב מאוד אני עובדת בבוקר וזה זין לא נורמלי, בגלל שאני תגבור ובאה רק כי ביקשו ממני יפה אז אני אגיע לסניף בסביבות 11, אסדר את המחסן כמה שיתחשק לי ובתקווה בסביבות 4 אחתוך הביתה. התכנון אח"כ הוא להשלים שעות שינה בבית ובערב לראות מכבי. שישי - לקרוא את אחד הספרים שקניתי ובערב אני ואביב נצא לאנשהו שבת - יום לפני ספירת מלאי, אין לי מושג אם אני אצא בערב. יום ראשון הולך להיות זוועה.. סופ"ש נעים !

שלי..חח

איזה מוזר זה לקום עכשיו, אבל ישנתי ממש טוב.. מישהו יודע איפה הזריחה
כבר 6 ועשרה
אוקי.. חמישי עכשיו קמתי, ב-6 ורבע עד 7 וחצי ככה הולכת לסוג של בייביסיטר, מופרך עד כמה שזה נשמע :p ביה"ס מרבע לתשע עד 4 וחצי כדורעף מ-5 עד 6 וחצי אבל כנראה אני אפספס חלק כי יש לי בייביסיטר מ-6 וחצי בערך עד מתי שהמשחק של מכבי ת"א יסתיים, מישהו יודע מתי
שישי ביה"ס מ-8 עד 12 ורבע מ-1 עד 2 אני עוזרת למישהו בשיעורי בית ב-3 עד 5 פעולה אצלי בבית.. שעווה ללכת לסבתא, כנראה. שבת טיול משפחות, לנצרת ועוד איזה הר אחרי זה אם אני אספיק ישיבת צוות ב-7

NoWords

New member
כבר סופשבוע, יאללה.

חמישי: אלוהים יודע למה אני ערה עכשיו. אבל אני שוקלת בכובד ראש לעשות לילה לבן ולא להירדם בכלל עד מחר, כדי לסדר קצת את שעות השינה ההזויות שלי. אז אני חייבת להעסיק את עצמי איכשהו אבל לא יותר מדי, כדי לא להתעייף ולהירדם פתאום ל5 שעות כמו שאופייני לי. יש מצב ללכת לשייפ, אבל לא יודעת אם יהיה לי כח. אולי לנסוע עם אבא לצלם איפשהו. לסיים את הספר שלי. העיקר תעסוקה!
שישי: חברות חוזרות הבייתה אז יש מצב לבלות איתן את הצהריים. בערב אני בדילמה ענקית... לבלות עם החברות שחוזרות מהצבא, או לנסוע עד הוד השרון בשביל מסיבת יומולדת לחברה שהיא פרקטיקלי אחותי, ולהפתיע אותה ביג טיים כי אמרתי לה שאני לא באה והיא התבאסה. *__* זה יכול להיות אדיר. הלוואי וההורים יתנו לי אוטו, או שאני אסתדר איכשהו בלהגיע ולחזור, שזאת הבעיה העיקרית.
שבת: כמו תמיד, ארוחת צהריים משפחתית. יומולדת רשמי לאותה חברה ולידיד שלי. שיש לי מתנה מגניבה בשבילו, אני רק צריכה לעטוף את זה בצורה ידידותית לסביבה, לשרבט איזה 'מזלטוב! אתה כבר זקן!' ולתת לו. חשוב מאד שזה יתבצע אשכרה בשבת. חשוב לי. בערב- משמרת לילה בקולנוע:[ בלאט, הגיע אוצר לאומי החדש וסביר להניח שיהיו הרבה אנשים, משמע. לחץ. (כלומר, יחסית לשאר הזמן שיש גג 10 אנשים בהקרנה. וואי, זה עצוב.) בין לבין- לדחוף זמן לחברות, לדבר עם אח שלי, לסיים לקרוא את הספר שלי כבר!!! יותר מדי זמן אני מושכת אותו. לראות רטטוי עם חברה אולי. לנסוע לים. we'll see :]

ממ ככה :)

חמישי - 8:30-14:00 סמינר למניעת סמים ואלכוהול [לא, אני לא משתמשת בזה, סתם שלחו אותי מהבצפר
] 15:30-לא ידוע עד מתי - להיפגש איתו + קונצרט של שתי חברות
בהיכל התרבות של העיר אחכ לא יודעת, נראלי כלום. שישי - 8:00-12:00 בצפר 19:00-לא ידוע עד מתי - יום הולדת לידיד טוב עם עוד חברים שבת - סוף סוף, אחרי שאחותי סיימה את המבחן שלה באוניברסיטה, אנחנו הולכות להתפנק לנו על איזו ארוחת בוקר במסעדה שווה, וקצת זמן איכות של שתינו

למעלה