יאללה כבר סופ"ש חברות!

אוקיי.

התפקיד שלך משמעותי ותורם-אפשרי, אפשרי מאוד אפילו. מי את שתשפטי אם התפקיד שלך יותר תורם מתפקיד של מישהי בש"ל? תורמת באיזו מידה-וואלה, אז בדיוק כאן אפשר להתנשא עליך שאת לא לוחמת. את לא תורמת במידה שיכלת. באיזה מסגרת, ומאילו מניעים-אני מאמינה שהמניעים שלה הם לא לעשות רע לאנשים שהיא עובדת איתם. בתכלס גם את עושה צבא בגלל המוסכמות ובגלל ה"חוק" שאת מדברת עליו כל כך הרבה, את בכלל לא מזכירה את המדינה, את רק מברברת על החוק, על הכללים, כי פשוט לא מזיזה לך תרומה-מזיז לך הפידבק שוואלה, את פטריוטית אמיתית, את מצויינת.

DIE kvar

New member
אין מילה כזאת 'יכלת' בעברית.

מעבר לזה את חופרת שוב על דברים שכבר דשנו בהם שוב ושוב, נמאסת.

Lost Lullaby

New member
הרבנות גם נותנת לבנות שלא יודעות דת מהי פטור

זה לא פרמטר... וכמו שהקצינה שלי, שהיא דתיה ושומרת נגיעה והכל, אמרה בדיוק לפני יומיים [ואני לא זוכרת ציטוט מדויק אז אני אגיד במילים שלי]- גם היא יכלה ללכת לרבנות ולהוציא פטור ולא להרגיש רע כי לפי החוק, כן, היא רשאית לא להתגייס לצבא ההגנה לישראל, אבל היא לא הייתה יכולה להסתכל על עצמה בבוקר כששכנים שלה הולכים לצבא ולוחמים בשביל להגן עליה. וכמו שתתי אמרה, תמיד אפשר לתרום בצורה אחרת אחרי הצבא בעמותות רבות, או לפני, בש"ש או מכינה. ונכון שטכנית את עושה עכשיו שירות שאת לא מחוייבת לעשות ע"פ חוק, אבל מבחינה מוסרית? ערכית? את חיה במדינה הזאת, אם לא היית עושה לפחות ש"ל היית מרגישה טוב עם עצמך? ולא משנה מאיזה טעם הפטור, אחרי שאני רואה חניכים שלי (ושומעת על אנשים אחרים) שנלחמים בשביל להתגייס, כואב לי לראות שיש כאלו שלא משרתים וזה לא מפריע להם

Lost Lullaby

New member
../images/Emo10.gif שלח לפני הזמן

רק רציתי לסיים בשורה שאומרת שאם זה נראה שאני תוקפת אותך אישית, אני לא, פשוט את כל התופעה של אי שירות בצהל

MaddyD

New member
שושו?

שמעי רציני אחת העלובות. פה סיימתי להגיב לך אגוצנטרית גועל נפש.

את לוחמת?!

את התעקשת שהצבא יגייס אותך להיות לוחמת קרקל?! מדריכת חי"ר?! משהו?! את ענית לטלפונים מ-8 עד 17:30 בקיריה והחזקת נשק רק כשעשית פטרול מסביב לאחד המשרדים בקיריה אז תפסיקי לכתוב לבן אדם כמו בהמה מתחסדת! את לא יותר טובה!

MaddyD

New member
בהמה מתחסדת?

תגידי לי מאיפה צצת בכלל? וסתם בא לי קצת לתקן. אמממ עשיתי שמונה עד 2 בלי פטרולים ולא ראיתי נשק כבר שנתיים אבל זה מה שהצבא נתן לי. אני ביקשתי הרבה מעבר, לא מתחסדת או מתנצלת על זה..[:

"ביקשתי" זה לא מספיק

כשאני "מבקשת" משהו בצבא אני לא מקבלת אותו כשאני דורשת ונלחמת אני מקבלת [וגם לא תמיד] את נהנית מחיים פשוטים בצבא ואת מטיפה לאחרים שאולי אשכרה תורמים קצת למדינה גם בלי ללבוש מדים את חוצפנית שלא מהעולם הזה

MaddyD

New member
כן אני מאוד חוצפנית

בכל אופן אני לא אפרט פה את השנתיים הצבאיות שלי אבל סבבה לך שאת לוחמת או שקרכלשהו בסגנון למה יש לך ערבוש בחתימה?

אז ככה

אני לא לוחמת לידיעתך הצבא פטר אותי על 21 רפואי והתנדבתי והתגייסתי בכל זאת זה לא שאני מעריכה רק לוחמים, זה רק שאני לא מעריכה ג'ובניקים שפותחים ג'ורה על אנשים שעושים הרבה יותר מהם כמו שירות לאומי ובקשר ל"ערבוש" בחתימה... וואלה לא יודעת זה כינוי ישן שלי, אבל מפתיע שזה מפריע לך כי את מציגה את עצמך בפורום כמאוד "הומנית" וכל החרטא הזה, את מוכיחה שוב ושוב שאת צבועה ומתחסדת

MaddyD

New member
את יודעת מה עשיתי בצבא?

אני תרמתי את חלקי לא אצטדק ולא אצדיק את זה בכל אופן וואו סחטיין עליך התנדבת לצבא, באמת. וואו אניוויז את מעייפת אני צבועה ולא הומנית טוב טוב עדיין עשיתי פי 20 ממך בתחום ההתנדבותי ופקה פקה. רק שאין ליצורך להתפאר או למנותמה ואיפה

אז מאיפה את יודעת שעשית פי 20 ממני?

ממה שאני קוראת את רק דיבורים רברבנים, שחצניים ומתפארים על כלום. את כלומניקית שחצנית ומתחסדת צאי מזה כי זה מעורר גיחוך וגם ראיתי שכתבת לבחורה מהש"ל שהיא לומדת תורה בבקרים ומזדיינת בערבים אז בתור מישהי שקוראת כאן דיי הרבה, את כותבת כל היום על הזיונים שלך כאילו זה מינימום המקצוע שלך

use your guns

New member
ומי אמר שהחיים שלה היו פשוטים!??!?!

ומי אמר שהשירות של ענת היה דבש??? אני מכירה קצת הרבה "ג'ובניקים" ואין לך מושג כמה קשה לשרת כשכל יום את צריכה להגיע לבסיס עם תחבורה ציבורית. ומי אמר שהן התאמצו\מתאמצות פחות ממך?!?!?!??!?! זה שאת לוחמת סחטיין וכל הכבוד לך...אבל מה את רוצה, צל"ש?? הפואנטה כאן היא שיש אלפני בנות שבוחרות להשתמט בלי להנדיף עפעף מטעמי דת ואלף תירוצים אחרים ובאמת עושות שירות לאומי ולדעתי, מעטות עושות את זה בשביל ההרגשה והסיפוק והרוב כמו שדנה אמרה כדי לצאת מידי חובה...וזו הבעיה!!!~!!! מה זו ההפרדה בין ג'ובניקים, לוחמים, צהובים, צעירים....סתמו תפה כבר!!!!! כל מי שמתגייס צריך לראות אותו כנכס צאן וברזל גם אם הוא מפעיל ממטרות!!!!! שבת שלום!

זה באמת קשה כשאין אוטו משלך ../images/Emo10.gif

רוצה לספר לי על עוד כמה קשיים? אני לא לוחמת וזה לא קשור סחטיין על כל הבנות שמתווכחות איתי כאן ובכלל התגייסו אין מישהי שמעריכה את השירות שלהן והשירות בכלל יותר ממני אבל את הפואנטה הן לא מבינות... ומדברות כמו זונות!

למעלה