It's Always Sunny
Well-known member
התחלתי לכתוב על פרק 7 אבל מצאתי את עצמי מתקשה לנסח משהו נורמלי. ואז קראתי את הביקורת של וואלה על הפרק והיא עזרה לי לעשות סדר. אני אשתדל לכתוב על הפרק בהמשך היום.
רעיון מצוין ואני אנסה גם.אגב החלטתי שבגלל שקשה לנו להגיב על כל הפרק בבת אחת אני אתחיל להגיב בחלקים
לא אהבתי שרצו להשאיר את המטוס באוויר כאשר טרם ידעו שהוא נפטר בוודאות, זה אופייני ל0מולנים שהכסף חשוב להם יותר מהכול, לרבות הוריהם וילידהם, ימכרו אותם בעבור חופן דולרים הם רצו לעשות זאת בשביל שבעלי המניות לא יידעו ופחדו מתגובת השוק, אני מניח שהפרקים הבאים ימשיכו להסתכל אך ורק על כסף.וואו. בהחלט לא ציפיתי.
בכל הקטע בהתחלה עוד הייתי בספק אם הוא ביים את זה כמתיחה אכזרית בשביל לחרפן את הילדים שלו, עד שממש ראו אותו.
הכותבים עשו בחירה משמעותית מאוד להמנע מלהצחיק בפרק הזה ולשמור עליו, בניגוד לכל פרקי הסדרה הקודמים, 100% דרמטי, וגם לא דרמטי סנסציוני ומוגזם, אלא מאוד רגיש ועדין, בלי שמץ של ציניות!
המשחק היה מהמם של כולם. הם היו כל כך אנושיים ובני אדם, וכל השאר הושם בצד.
זה היה פרק מהמם ומרגש.
אבל זה גם מאוד מבאס אותי, כי בריאן קוקס היה כל כך אדיר בתפקיד הזה, וממש חבל שלא נראה אותו יותר.
אני גם חייבת לתהות האם הטוויסט הזה נכתב בגלל בעיה כלשהי של השחקן, שבכל זאת הוא זקן ואולי כבר היה קשה לו להמשיך לעבוד? אולי בעיה בריאותית שלו, חלילה? מקווה ממש שלא.
אני סופר סקרנית איך זה ימשיך עכשיו.
זו הייתה מתנה מאוד משונה. אני מבינה שהוא חשב שזב מצחיק ואולי קיווה ששיב תגיב בצורה שונה. אבל ברגע שהוא ניסה את הבדיחה והיא לא הצליחה, פשוט own it ותמשיך הלאה. לא כל מה שמצחיק לנו בראש יצחיק אחרים (trust me - I know) ברגע שהוא ניסה להמשיך להסביר ולהצדיק את המתנה שלו זה נהיה ממש קרינג'י.טום מביא לשיב מתנה, עקרב, הוא אומר לה שהיא העקרב. אני לא יודעת מה לומר על זה.
בת כמה סופי? אני מבינה שקנדל יצא קצת דוש בזה שבמקום לדאוג לשלומה של הבת שלו (במיוחד לשלומה הנפשי, במיוחד עם ההסיטוריה שלו) הוא תהה למה היא מסתובבת לבדה ברחוב. באט הונסטלי? גם אני תוהה למה היא הולכת לבד ברחובות ניו יורק. זה נראה לי כמו מקום מאוד לא בטוח לתת לילדה בת 12 ללכת (זה כי בראש שלי היא בת 12, מישהי מכן יודעת להגיד לי בת כמה היא אמורה להיות באמת?)קנדל נפגש עם ראבה, היא מספרת שהבת שלהם לא רוצה ללכת לבית הספר בגלל האירועים האחרונים שקרו. הקריאה של הביקורת בוואלה עזרה לי להבין את השיחה בניהם יותר טוב, לא זכרתי שרייבנהד הוא הבחור שקרא את מיין קאמף מספר פעמים וראבה מציינת שמישהו שלבש חולצה של רייבנהד נתקל בבת שלהם ברחוב והדבר שקנדל שם עליו דבר זה העובדה שסופי הסתובבה ברחוב לבד, פתאום הנקודה של ראבה לגבי החברה הגזענית שקנדל מנהל נראתה יותר ברורה.
למה שהיא תרצה להלביש אותו בקילט? מישהו מהם אירי/סקוטי? (אני לא באמת יודעת למי מהם זה שייך ומבחינתי הם כולם אותה אומה)האחים נפגשים במסעדה, הם מדברים על מי צריך לנאום בהלוויה של לוגן. דבר קטן נוסף שאני רוצה לציין זה שקונור אומר שהם מסכימים לכל הבקשות של מרשה, אנחנו הרי יודעים מהפרק החמישי שמרשה רצתה להלביש את לוגן בקילט והילדים התנגדו לכך, אני לא מצליחה לזכור אם בסוף אמרו בפרק שמרשה החליטה להלביש את לוגן בקילט אבל כנראה שזה לא משנה כי בפרק הזה משתמע שהילדים מסכימים לכל מה מרשה מבקשת לעשות לגבי הלוויה.
חחח גם לי כל הממבו ג'מבו של הפוליטיקה האמריקאית לא אומר כלום. אני מבינה ממש מעט וזה הספיק לי כדי להבין מי בצד של מי וזה כל המידע שאני מוכנה לספוגקנדל ורומן רוצים להשתמש בחוקי הרגולציה על מנת לגרום לעסקה שלהם עם מתסון ליפול, לשם כך הם רוצים להזמין למסיבה את נייט, האקס של שיב. הוא מקורב למועמד הדמוקרטי והם מקווים שהוא יוכל להשפיע עליו ולגרום לעסקה ליפול. אגב, את כל זה לא הבנתי בעצמי, הפוליטיקה האמריקאית זה דבר מסובך מדי עבורי, הקרדיט צריך ללכת לוואלה, רק בזכות ההסברים האלה הצלחתי להבין פתאום מניעים מסוימים של דמויות.
האמת שעד לקטע הזה לא הייתי בטוחה במאה אחוז אם שיב מנסה לרקוד על שתי חתונות במקביל. כלומר היה לי ברור שמטסון מנצל אותה, אבל חשבתי שגם היא מנסה לנצל אותו ואולי תשתמש בזה כלברג' מול האחים שלה. אבל אובייסלי היא הייתה ALL IN על מטסון.שיב מתקשרת להזהיר את מתסון ואומרת לו שהוא צריך להגיע למסיבה. קנדל ורומן בנו על כך שהוא לא יהיה במסיבה.
לא יודעת למה זה מרגיש לך קרינג'י. זה האמת משהו שנעשה בהרבה מקומות עבודה מאז הקורונה. זה גם נראה לי די פרקטי (ז"א כן, זה די נוראי, אבל) תחשבי שאת צריכה לפטר מאה עובדים, למה לעשות מאה שיחות נפרדות כשאפשר לעשות אחת לכולם? אגב, אתן חושבות שגרג יצטרך לעשות גם אחת כזאת לטום בפרקים הבאים? נראה לי שזה מגיע לו אחרי הפרצופים שהוא עשה לגרג בזמן שהוא עשה את השיחות האלה.גרג וטום מעלים עובדים לשיחת זום על מנת לפטר אותם, זה היה סופר קרינג'י עבורי כשהבנתי שהסיבה שהם בשיחה הזו היא רק בשביל לפטר אותם.
למה בעצם? קנדל כבר לא מעורר אצלך הזדהות?הסצינה של קנדל וראבה הייתה קרינג'ית גם בפעם השניה שצפיתי בה. במיוחד בהתחלה כשהיא מציעה לו תנחומים על אבא שלו והוא מגיב ב"אם זה משהו משפטי אז אין לי זמן לזה" וזו אותה תגובה מרוחקת כמו של רומן כשג'וי הציעה לו תנחומים. רק שאצל רומן זה גרם לי לרחם עליו קצת כי הוא מסכן, במקרה של קנדל הוא סתם יותר אנטגוניזם.
הסצינה של רומן באוטו מנסה למצוא לכלוך על מטסון הצחיקה אותי כי הוא כאילו לא יודע למצוא תמריצים חיוביים לתת לעובדים כדי שיעשו עבודה טובה יותר. הוא ממש כמו ילד בן 3
אותי בעיקר הצחיק שכולם הגיעו ואז אחרי שתי שניות כולם היו חייבים ללכת לעיסוקים שלהם והשאירו את שיב לבדאוי והסצינה של האחים בבראנץ' הייתה מכרה הזהב של הפרק. כל כך הרבה דברים מצחיקים קרו שם בפחות מדקה
קונור: בדיוק באתי אחרי שראיתי את אבא.
רומן: שוב?
שיב: הוא השתנה?
קונור: נראה טוב, התעורר בצד הימיני של הארון קבורה היום
הרגת אותי(רק שלא יתן להם עוף בגריל)
למה היא כעסה שהם מזמינים את נייט? בגלל שהוא האקס שלה והם לא התייעצו איתה או סיבה אחרת?שיב כמובן מנסה להדליק את מטסון שיגיע למסיבה מכיוון שטיפשים ללא הפסקה החליטו לעשות לה אמבוש עם נייט. אבל מה שהיה הכי קרינג'י זה הסקסטים עם טום "סליחה אם שברתי את הזין שלך"
טוב אז אני מניחה שכאן היא כן כבר קצת שכחה מהעלבון של העקרב.
סצינת הפיטורים המרובים.
מה לעזאזל טום?? איזה טמבל שאלוהים יעזור לי
שכנראה כאן פיספסתי את העובדה שמדובר בסצנת פיטורים.גרג וטום מעלים עובדים לשיחת זום על מנת לפטר אותם, זה היה סופר קרינג'י עבורי כשהבנתי שהסיבה שהם בשיחה הזו היא רק בשביל לפטר אותם.
חחח, יש לך דירוג של משקאות?מה הקטע של טום להתנהג כמו תינוק מגודל ולהתבכיין על זה שהוא עייף כל הערב. ואז לנבוח על גרג שמציע לו לשתות קפה כמו אדם בוגר. אבל טום הוא טראש ולכן כיאה לטראש הייתי מציעה לו לשתות רדבול. בעצם הוא ממש טראש אז שישתה מונסטר במקום ויפסיק להתבכיין שהוא עייף
אוי מיי גאד, גרג אחר כך כשמתסון קרא שוב ושוב בשם של אבה וגרג חזר אחריו זה היה מביך.גרג "אני חושב שאני טים קן-רו" הירש לך תתחנף לאיזה שוודי. תעשה לכולנו טובה.
אוקיי, נברמיינד גרג, תחזור לקנדל
חיכיתי כל השיחה לראות אם היא תאמר לו משהו על ההריון ואז כשהוא אמר את המשפט הזה, הייתי בהלם והייתי בטוחה שעכשיו זה הרגע שבו שיב תאמר לו שהיא בהריון ואז הוא יאכל את עצמו על מה שהוא אמר. אבל כנראה שמה שהוא אמר לה ממש השפיע עליה שהיא אפילו לא יכלה להביא את עצמה לספר לו, ככה לפחות נדמה לי.ואז כאילו זה לא נורא מספיק שהוא הסית את אבא שלה נגדה ולהיפך - הוא העז להגיד לה את הדבר הנורא ביותר שאפשר להגיד לאישה בהיריון - "את לא בן אדם טוב כדי להביא ילדים".
זה כמובן כאב יותר מכל דבר אחר שהוא יכל להגיד, כי היא בכלל לא רצתה להיות בהיריון אבל האובססיה הנואשת הזאת שלו להכניס אותה להיריון כמה שיותר מהר ולעקוב אחרי הביוץ שלה כמו איזה ווירדו כי הוא פחד שהיא עלולה לעזוב אותו לטובת מישהו אחר והוא יאבד את מקומו בהיררכיה של ווייסטאר לא הופכת אותו למתמודד ראוי לתואר אב השנה. למעשה אף אחד משניהם לא צריך להביא ילדים - בטח שלא אחד עם השניה. אבל לדעתי עצם זה ששיב החליטה עד עכשיו לשמור על ההיריון זה מעבר לזה שהיא רצתה להראות לקרוליין שהיא טועה ולעשות לה דווקא, היא באמת רצתה את הילד הזה. אבל עכשיו היא בטח תוהה לעצמה האם טום הוא good person to have children כי כרגע כל החיצים מובילים ל-לא גדול ונחרץ.
אני תוהה האם זה אומר שקנדל נהיה יותר ויותר כמו לוגן, אשמח לשמוע דעות של אחרים.ז"א, ידענו כבר שקנדל דואג רק לעצמו אבל איכשהו זה שהוא אומר את זה הפרק במפורש זה קצת כמו סכין בלב. אני מקווה שזה יתפוצץ לו בפרצוף כמו תמיד.
לונה אני באמת לא יודעת כבר את מי עדיף לך לקחת בתור דמות, אותו או את טום כי את שניהם בא לי להטביע בשירותים של מטוס.
למה???חחח אמרתי לכן שיש מטורפים שמשפפים את קראנק
אני לא מאמינה כמה זמן לקח לי לקלוט מה זה אומר
טוב אומנם כבר צפיתי בפרק 8 וטכנית נותרו לנו רק עוד שני פרקים, אבל פרק הסיום אמור להיו שעה וחצי אז אני חושבת שטכנית זה אומר שנותרו לנו עוד 3 פרקים אני יודעת שהרבה עוד יכול לקרות אבל אני לא חושבת שאני מוכנה לסוף. אוף למה היה דחוף להם לסיים את הסדרה בדיוק כשהתחלתי לצפות בה מה אני אמורה לעשות עם עצמי עכשיו?!השבוע אמור לצאת פרק 8, מסקרן אותי לדעת איך הדברים יתגלגלו בהתחשב בעובדה שאנחנו ממש קרובים לסוף הסדרה.
קנדל אף פעם לא עורר אצלי הזדהות. זו הייתה לונה שאמרה שמבין האחים הוא הכי רילייטבול. דווקא בעיני מבין הארבעה הוא הכי פחות רילייטבול. ובגלל שהוא תמיד מנסה לחבל בהכל אני לא בעדו. אני אוהבת אותו רק כשהוא מסכןלמה בעצם? קנדל כבר לא מעורר אצלך הזדהות?
חחח כן, וגם העובדה שזה כנראה היה הרעיון של קונור לעשות את הפגישה הזאת כי הוא היחיד שרוצה לדבר על אירגונים להלוויה, והוא היה הראשון לעזובאותי בעיקר הצחיק שכולם הגיעו ואז אחרי שתי שניות כולם היו חייבים ללכת לעיסוקים שלהם והשאירו את שיב לבד
אני חושבת שזה היה גם בגלל טום, היא הרגישה ממש לא נעים להגיד לו שנייט יהיה שם. אבל גם בגלל שקנדל ורומן רצו אותו שם כדי לנסות לשכנע אותו לעזור להם להפיל את העסקה עם מטסון (שהיא כמובן רוצה שתצא לפועל).למה היא כעסה שהם מזמינים את נייט? בגלל שהוא האקס שלה והם לא התייעצו איתה או סיבה אחרת?
אהה אוקיי עכשיו אני מבינה למה חשבת שזה קרינג'י. אני מניחה שבגלל שכבר שמעתי בעבר שזה הפך להיות ענין די שיגרתי זה כבר לא מפתיע אותי כל כך.שכנראה כאן פיספסתי את העובדה שמדובר בסצנת פיטורים.
בלי קונטקסט זה נראה ממש קרינג'י, עכשיו אני מבינה על מה דיברת.
חחח לא בדיוק כי זה בעיקר:חחח, יש לך דירוג של משקאות?
חחח כן ממש.אוי מיי גאד, גרג אחר כך כשמתסון קרא שוב ושוב בשם של אבה וגרג חזר אחריו זה היה מביך.
אני גם קיבלתי את הרושם שהדברים שהוא אמר היו כל כך נוראיים שהיא חשבה לעצמה שלא מגיע לו לדעת על ההיריון (לפחות לא בשלב הזה כשעוד לא רואים. למרות שגם מה, היא בחודש רביעי לא? לא אמורים להתחיל לראות קצת בטן? במיוחד כשהיא בלי בגדים שמסתרים את זה).חיכיתי כל השיחה לראות אם היא תאמר לו משהו על ההריון ואז כשהוא אמר את המשפט הזה, הייתי בהלם והייתי בטוחה שעכשיו זה הרגע שבו שיב תאמר לו שהיא בהריון ואז הוא יאכל את עצמו על מה שהוא אמר. אבל כנראה שמה שהוא אמר לה ממש השפיע עליה שהיא אפילו לא יכלה להביא את עצמה לספר לו, ככה לפחות נדמה לי.
אני חושבת שבכולם יש קצת לוגן. הענין עם קנדל זה שהוא לקח ממש אישית את זה שלוגן אמר לו שהוא לא קילר ואין לו מה שדרוש כדי להיות CEO, והוא ממש נחוש בדעתו להוכיח שהוא כן קילר ושהוא מוכן לדרוך על כולם בדרכו לצמרת.אני תוהה האם זה אומר שקנדל נהיה יותר ויותר כמו לוגן, אשמח לשמוע דעות של אחרים.
כי אנשים בטמבלר לא אפוייםלמה???
חחחח גם לי לפעמים לוקח הרבה יותר מידי זמן לקרוא משהו כשהוא מחולק לשני מילים או יותר, במקרה הזה בגלל התמונה למטה זה ישר קפץ ליאני לא מאמינה כמה זמן לקח לי לקלוט מה זה אומר
בלי לחץ. במילא בקרוב לא יהיה לנו כלום. אז לא מאשימה אותך שאת מושכת את הבלתי נמנעעוד לא הספקתי לראות פרק 8 וגם להגיב על 7, שלא תחשבו שפרשתי חלילה פשוט לא היו לי אנרגיות, מקווה שהערב אצליח.
אני גם לא ידעתי מה לומר על זה.טום מביא לשיב מתנה, עקרב, הוא אומר לה שהיא העקרב. אני לא יודעת מה לומר על זה.
כן ונדמה לי שבביקורת ההיא גם הסבו את תשומת ליבנו לזה שכשקנדל אומר "אני עושה את הכל בשביל הילדים" זה בדיוק כמו לוגן.
- קנדל נפגש עם ראבה, היא מספרת שהבת שלהם לא רוצה ללכת לבית הספר בגלל האירועים האחרונים שקרו. הקריאה של הביקורת בוואלה עזרה לי להבין את השיחה בניהם יותר טוב, לא זכרתי שרייבנהד הוא הבחור שקרא את מיין קאמף מספר פעמים וראבה מציינת שמישהו שלבש חולצה של רייבנהד נתקל בבת שלהם ברחוב והדבר שקנדל שם עליו דבר זה העובדה שסופי הסתובבה ברחוב לבד, פתאום הנקודה של ראבה לגבי החברה הגזענית שקנדל מנהל נראתה יותר ברורה.
כזה מוזר לי שעוד לא היתה בעצם הלוויה. זה מרגיש כאילו שעבר זמן מאז (אבל כנראה שלא עברו הרבה ימים בעצם).
- האחים נפגשים במסעדה, הם מדברים על מי צריך לנאום בהלוויה של לוגן. דבר קטן נוסף שאני רוצה לציין זה שקונור אומר שהם מסכימים לכל הבקשות של מרשה, אנחנו הרי יודעים מהפרק החמישי שמרשה רצתה להלביש את לוגן בקילט והילדים התנגדו לכך, אני לא מצליחה לזכור אם בסוף אמרו בפרק שמרשה החליטה להלביש את לוגן בקילט אבל כנראה שזה לא משנה כי בפרק הזה משתמע שהילדים מסכימים לכל מה מרשה מבקשת לעשות לגבי הלוויה.
חחח אני חושבת שקילט זה רק של סקוטים, ולא חשבתי על זה עד עכשיו, אבל נראה לי הגיוני שלוגן רוי הוא ממוצא סקוטי.למה שהיא תרצה להלביש אותו בקילט? מישהו מהם אירי/סקוטי?
הקריאה של הביקורת בוואלה עזרה לי להבין את השיחה בניהם יותר טוב, לא זכרתי שרייבנהד הוא הבחור שקרא את מיין קאמף מספר פעמים וראבה מציינת שמישהו שלבש חולצה של רייבנהד נתקל בבת שלהם ברחוב והדבר שקנדל שם עליו דבר זה העובדה שסופי הסתובבה ברחוב לבד, פתאום הנקודה של ראבה לגבי החברה הגזענית שקנדל מנהל נראתה יותר ברורה.
כיוון שבמילא הדמויות של הפוליטיקאים שם מומצאות, אני חושבת שבאמת מספיק לדעת את הבסיס:חחח גם לי כל הממבו ג'מבו של הפוליטיקה האמריקאית לא אומר כלום. אני מבינה ממש מעט וזה הספיק לי כדי להבין מי בצד של מי וזה כל המידע שאני מוכנה לספוג
קשה לומר, אבל יכול להיות.טוב כבר הגבתי לסצינת העקרב. אני רק אוסיף שרציתי קצת שיראו את הפרצוף של שיב אחרי שטום הלך. אגב, אתן חושבות שיש לזה קשר ישיר לאיך ששיב התנהגה כלפי טום בהמשך הערב או שגם בלי קשר לעקרב הזה היא הייתה מתנהגת בצורה הזאת?
כןהסצינה של רומן באוטו מנסה למצוא לכלוך על מטסון הצחיקה אותי כי הוא כאילו לא יודע למצוא תמריצים חיוביים לתת לעובדים כדי שיעשו עבודה טובה יותר. הוא ממש כמו ילד בן 3
זה גדולאוי והסצינה של האחים בבראנץ' הייתה מכרה הזהב של הפרק. כל כך הרבה דברים מצחיקים קרו שם בפחות מדקה
קונור: בדיוק באתי אחרי שראיתי את אבא.
רומן: שוב?
שיב: הוא השתנה?
קונור: נראה טוב, התעורר בצד הימיני של הארון קבורה היום
חחחחואז המבט המזלזל של רומן, כאילו הוא נמצא במקום של להעביר ביקורות עם כל הדברים הלא הולמים שהוא עושה ואומר וקונור אומר לו שכדאי לו גם ללכת לבקר את לוגן ורומן כזה "כן? ולעשות מה? לשבת שם כאילו אני מאכיל ברווזים?" (רק שלא יתן להם עוף בגריל)
והקטע שרומן מרים את היד בחצי כוח כזה כדי לנופף למלצר שלא רואה אותו והוא כזה ממלמל לעצמו "תודה. שהתעלמת ממני"
חולה עליהם!ואז היציאה המטופשת של קונור: "הדבר המוזר הוא.. כמה שהוא לא שם" הפרצוף של שיב
ואז כשקנדל נכנס שיב כזה "קנדללללללל פלוס" "האיש שיוביל אותנו לחיי נצח - וייסטאר ג'יזס"
"טיפשים ללא ההפסקה"שיב כמובן מנסה להדליק את מטסון שיגיע למסיבה מכיוון שטיפשים ללא הפסקה החליטו לעשות לה אמבוש עם נייט.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא נוראי אבל אדיר.אבל מה שהיה הכי קרינג'י זה הסקסטים עם טום "סליחה אם שברתי את הזין שלך"
טוב אז אני מניחה שכאן היא כן כבר קצת שכחה מהעלבון של העקרב.
סצינת הפיטורים המרובים.
מה לעזאזל טום?? איזה טמבל שאלוהים יעזור לי
כן... זה היה... קשה. אבל גם שמחתי קצת, כי אני חושבת ששיחה כזאת ביניהם היתה צריכה לקרות.טוב כמובן שקרו עוד דברים אחרים בפרק אבל אני רוצה לקפוץ לסצינה המרפסת:
כשטום אומר "את תהיי בסדר כי את כלבה קשוחה שתמיד תשרוד כי את עושה מה שצריך" האם זה לא תיאור מדויק שלו? על מה בדיוק הוא מתעצבן? אני לא אומרת שזה לא נכון אבל קצת מודעות עצמית לא תזיק. ואז כמובן ששיב אומרת לו בדיוק אותו הדבר (אני יודעת שראיתי את זה כמה פעמים אבל זה היה גם מה שחשבתי בצפיה הראשונה)
כשהוא אמר "את רוצה לעשות שיחה אמיתית?" צעקתי על המסך כן!! אבל אני לא חושבת שהייתי מוכנה למה שיגיע. למה הסצינה הזאת הייתה הדבר הכי ממוטט בסדרה כולה?
זה לא דבר הוגן או הגיוני לחשוב. הוא בגד בה (עם לוגן), אבל זה היה רגע לפני שהיא עצמה עמדה לבגוד באבא שלה ביחד עם קנדל ורומן, וניסיון הבגידה הזה שלהם הוא הסיבה לסכסוך בין לוגן לילדים שלו, אז סביר להניח שהסכסוך היה נמשך גם אם הם היו מצליחים, כלומר בלי קשר לטום."עם עקרב?" אוקיי אז אני מניחה שזה כן הפריע לה מאוד והיא פשוט בחרה להניח לזה כדי לא ליצור ריב במהלך ערב חשוב, ואולי כי היא כן קיוותה בסופו של דבר להתקרב אל טום מספיק כדי להרגיש בנוח לספר לו שהיא בהיריון ואולי גם לרצות שהוא יקח חלק פעיל בחיים שלהם. אבל בדיוק כמו
...<לונה: חותכת כדי לצמצם תווים, אבל מגיבה פה על כל הפסקה שלך>...
משם כל הטחת העלבונות המשותפת פשוט שברה לי את הלב. שניהם בחרו במילים לוחמניות אבל בסופו של דבר העלבון של שיב גדול יותר כי היא באמת מאמינה שטום גזל ממנה את החודשים האחרונים עם אבא שלה.
באמת נוראי, אבל הוא לא ידע שהיא בהריון.אבא מתעלל שגם הוא לא ראוי לה - ובכל זאת אבא שלה. בין אם זה נכון או לא, ככה היא מרגישה, ואז כאילו זה לא נורא מספיק שהוא הסית את אבא שלה נגדה ולהיפך - הוא העז להגיד לה את הדבר הנורא ביותר שאפשר להגיד לאישה בהיריון - "את לא בן אדם טוב כדי להביא ילדים".
למען הסר ספק אני מסכימה עם כל הדברים שכתבת על הויכוח הזה ביניהם, רק הדגשתי כמה נקודות לצד השני (שאני יודעת שאת יודעת).זה כמובן כאב יותר מכל דבר אחר שהוא יכל להגיד, כי היא בכלל לא רצתה להיות בהיריון אבל האובססיה הנואשת הזאת שלו להכניס אותה להיריון כמה שיותר מהר ולעקוב אחרי הביוץ שלה כמו איזה ווירדו כי הוא פחד שהיא עלולה לעזוב אותו לטובת מישהו אחר והוא יאבד את מקומו בהיררכיה של ווייסטאר לא הופכת אותו למתמודד ראוי לתואר אב השנה. למעשה אף אחד משניהם לא צריך להביא ילדים - בטח שלא אחד עם השניה. אבל לדעתי עצם זה ששיב החליטה עד עכשיו לשמור על ההיריון זה מעבר לזה שהיא רצתה להראות לקרוליין שהיא טועה ולעשות לה דווקא, היא באמת רצתה את הילד הזה. אבל עכשיו היא בטח תוהה לעצמה האם טום הוא good person to have children כי כרגע כל החיצים מובילים ל-לא גדול ונחרץ.
זה כבר לא משנה, אין שם אף אחד חף מפשע.לונה אני באמת לא יודעת כבר את מי עדיף לך לקחת בתור דמות, אותו או את טום כי את שניהם בא לי להטביע בשירותים של מטוס.
אני לא יודעת איך בפרק אחד אני בוכה מצחוק שניה אחת, ואז בוכה מעצבים שניה אחרת ואז ממררת בבכי שובר לב בסוף הפרק.
אני שונאת את לונה ואת הסדרה הזאת שהפכו אותי לסמרטוט רצפה
הכל מצוין!אוי רגע, יש כמה דברים משעשעים מהטמבלר שאני רוצה להוסיף
חיכיתי כל השיחה לראות אם היא תאמר לו משהו על ההריון ואז כשהוא אמר את המשפט הזה, הייתי בהלם והייתי בטוחה שעכשיו זה הרגע שבו שיב תאמר לו שהיא בהריון ואז הוא יאכל את עצמו על מה שהוא אמר. אבל כנראה שמה שהוא אמר לה ממש השפיע עליה שהיא אפילו לא יכלה להביא את עצמה לספר לו, ככה לפחות נדמה לי.
אני בהחלט חושבת ככה.אני תוהה האם זה אומר שקנדל נהיה יותר ויותר כמו לוגן, אשמח לשמוע דעות של אחרים.
טוב אומנם כבר צפיתי בפרק 8 וטכנית נותרו לנו רק עוד שני פרקים, אבל פרק הסיום אמור להיו שעה וחצי אז אני חושבת שטכנית זה אומר שנותרו לנו עוד 3 פרקים אני יודעת שהרבה עוד יכול לקרות אבל אני לא חושבת שאני מוכנה לסוף. אוף למה היה דחוף להם לסיים את הסדרה בדיוק כשהתחלתי לצפות בה
מבחינתי עד עונה 4 הוא באמת היה הכי רילייטבל. בעונה הזאת זה השתנה.קנדל אף פעם לא עורר אצלי הזדהות. זו הייתה לונה שאמרה שמבין האחים הוא הכי רילייטבול. דווקא בעיני מבין הארבעה הוא הכי פחות רילייטבול. ובגלל שהוא תמיד מנסה לחבל בהכל אני לא בעדו. אני אוהבת אותו רק כשהוא מסכן
זה היה גדול!!הסצינה עם הווסאבי אני מתה יואו ירדו לי דמעות
אני מסכימה איתך ששום דבר מהדברים האלו לא הרגיש מפתיע במיוחד.היוצר של הסדרה נשאל בראיון מהו הפרק שלדעו הכי יפתיע צופים העונה והוא אמר פרק 8. אז ציפיתי למשהו מטורף. ואומנם היה פרק טוב והיו רגעים חזקים, אבל אני חושבת שהיו פרקים הרבה יותר מפתיעים שהשאירו אותי עם הלסת על הרצפה. זה לא בהכרח היה אחד מהם. גם למה בכלל הוא התכוון? לתוצאות הבחירות? I MEAN עברנו את טראמפ, נעבר גם את מנקן. האם הוא התכוון לגילוי של האחים על הבגידה של שיב? גם זה לא כזה הפתיע כי היה ברור שזה יגיע בשלב כלשהו.
אני מתה עליו. והוא לא כזה טמבל.אני אגב מאוד מעוניינת לראות את שיב מקיימת את האיום שלה כלפי גרג התולעת הזה
מה שהיה הכי מצחיק בסצינה הזאת הייתה העובדה שכששיב שאלה את גרג אם הוא מוצא אותה מושכת היה נדמה שהתשובה שלו של "אני לא חושב שזה הולם" הייתה יותר בגלל שהיא נשואה לטום ולא בגלל שהיא פאקינג בת דודה שלו
יואו הסצינה של גרג וטום עושים קוק וטפ וכשגרג העמיד פנים שהוא מסניף את זה אמאל'ה איזה טמבל אני לא יכולה איתו
אבל עדיין - הוא בסוף בחר באגו שלו.השיחה של שיב וקנדל הייתה מעולה. חשבתי שאולי קנדל מקבל קצת שכל, פחות בקטע של שיב, יותר בקטע של סופי. אבל בסוף בגלל שהאגו שלו נפגע בגלל שיב, הוא החליט לעשות דווקא כשהוא לא מבין שמי שנפגע מזה, זו בעיקר סופי. מודה שהיה לי קצת עצוב לראות אותו בסוף מתקשר לראבה ומבקש לבוא להיות עם הילדים והיא די דוחה אותו. אבל לפחות אם בפרק הקודם תהיתי אם בכלל אכפת לו מהם, הפרק הזה הראה לי שאולי עדין קצת כן אכפת לו מהם ולא רק מהאגו שלו.
אכן דוש, אבל הוא באמת היה בספק.שיב מספרת לטום שהיא בהיריון. אוקיי, יותר מטיחה בו את העובדה הזאת. אבל הוא בתגובה "זה בכלל אמיתי?" ווי טו בי דוש.
ואז אח"כ שהוא אומר לה שהיא נשמעת אנהינג'. ביץ' פליז, אתה המצאת את המונח הזה!!
אוקיי אני גם חושבת שזה הווסאבי והמיץ לימון, אבל אני חייבת למצוא עכשיו תמונה של המכנסי פיג'מה של מתסון, כי לא שמתי לב ואני סקרנית עכשיו.טוב אני צריכה ללכת לארוחת ערב עכשיו וגם ללכת לישון מוקדם כי יש לי יום ארוך מחר אבל הנה כמה דברים משעשעים לפני:
יש בטאמבלר את היוזר הזה שכל שבוע אחרי הפרק נותן להצביע על הקטע הכי הכי שהיה בפרק. כמובן שאני חושבת שהוואסבי לוקח אבל מסתבר שבינתיים you fucking watch it Tom לוקח. (קנדל מקבל נקודת בונוס וגם גיף)
צפה בקובץ המצורף 75832
מדויקאה וכמובן הדבר הנפלא הזה
צפה בקובץ המצורף 75833
חחח סהר הגיע לפרק הזה
אומייגאד נראה לך שאם מישהו היה מת הייתי מעזה להגיב פה משהו כזה?!
אני שומרת את הספוילרים שלי רק לסהר
אבל אז אני צריכה לשקר לו לגבי זה
מה שמצחיק זה אחרי שאמרתי לו שזה לא נאמר כלפי טום הוא כזה "אז בטוח היא אמרה את זה ללוגן"
נכון. מה שמצחיק זה שלפני שלוגן מת חשבתי שיש בשיב ורומן יותר לוגן מבקנדל אבל כאילו מאז שלוגן מת זה נראה שקנדל ממש מתעקש לתפוס את מקומו בתוכנית.כן ונדמה לי שבביקורת ההיא גם הסבו את תשומת ליבנו לזה שכשקנדל אומר "אני עושה את הכל בשביל הילדים" זה בדיוק כמו לוגן.
וול אמרו שהעונה הזאת כל פרק זה יום, אז טכנית מפרק 3 עברו 5 ימים. שכן, לנו כיהודים זה נראה מוזר כי אנחנו קוברים כמה שיותר מהר, אבל האמריקאים המשונים האלה עושים לפעמים לוויות גם חודש אחרי שמישהו מת. ואם שורפים את הגופה בכלל הם יכולים לחכות גם 6 חודשים (כמה לקוחות שלי סיפרו לי שהסיבה שמחכים די הרבה זמן בחלק מהמקרים זה גם כדי לגייס מספיק כספים להלוויה, או לחכות שבני המשפחה שגרים רחוק יספיקו לטוס/לנהוג למדינה בה מתקיימת הלוויה או סתם עד שיספיקו לארגן את הכל כמו שצריך כאילו זה איזה פאקינג חתונה)כזה מוזר לי שעוד לא היתה בעצם הלוויה. זה מרגיש כאילו שעבר זמן מאז (אבל כנראה שלא עברו הרבה ימים בעצם).
וואלה? לא ידעתי את זה. (גם זה שזה רק סקוטי וגם זה שבריאן קוקס הוא סקוטי הוא נשמע ממש אמריקאי גם בראיונות)חחח אני חושבת שקילט זה רק של סקוטים, ולא חשבתי על זה עד עכשיו, אבל נראה לי הגיוני שלוגן רוי הוא ממוצא סקוטי.
[ועכשיו גיגלתי לבדוק, ואכן נאמר שהוא מסקוטלנד ומאותה עיירה שנולד בה השחקן עצמו, בריאן קוקס]
זה בדיוק מה שאני החלטתי שמספיק לי לדעתכיוון שבמילא הדמויות של הפוליטיקאים שם מומצאות, אני חושבת שבאמת מספיק לדעת את הבסיס:
לוגן היה רפובליקני ורשת החדשות TNT שלהם מאוד שמרנית ורפובליקנית (בערך המקבילה של פוקס ניוז במציאות) ולכן היה לו גם קשר ישיר עם נשיא ארה"ב (הרפובליקני) בסדרה, וגם באחד הפרקים בעונות קודמות הם בועידה של המפלגה הרפובליקנית שבה היו כל המתמודדים לראשות המפלגה ובתכלס לוגן היה זה שהחליט שם מי יהיה המועמד המוביל.
מצד שני, שיב בתחילת הסדרה עובדת בקמפיין של המועמד הדמוקרטי לנשיאות, ולאורך הסדרה זה נראה לי די ברור שהיא מאמינה יותר בערכים שלהם ולא הכי אוהבת שהמשפחה תומכת בצד השני.
חח זה מזכיר לי שבאיזשהו שלב טום אומר לגרג שהוא צריך להתחנף למטסון כי לא כדאי לו להיות בצד של ה-Dempster Brothers"טיפשים ללא ההפסקה"
בהחלט צריכה לקרות. אבל היא לגמרי הייתה קשה לצפיה.כן... זה היה... קשה. אבל גם שמחתי קצת, כי אני חושבת ששיחה כזאת ביניהם היתה צריכה לקרות.
אני לא אמרתי שזה דבר הוגן או הגיוני לחשוב, אבל היה נראה שהיא באמת מאמינה בזה. וגם היה את הקטע אחרי שלוגן מת שהיא (ובתאכלס גם רומן) האשימו את עצמם בכך שהם הרגו אותו וזה בטח מרחף להם מעל הראש וכשטום אמר לה שהיא הרגה אותו או שהיא הסיבה שהוא מת (לא זוכרת את הניסוח המדויק) זה היה כדי ללחץ לה בדיוק איפה שכואב כי הוא יודע שזו נקודה רגישה. אז כן היא מחפשת דרך למצוא היגיון במוות "פתאומי" ומנסה לא לקחת את כל האשמה עליה אז ההאשמות האלה לא בהכרח הגיוניות. אבל אולי זה נבע ממקום שהיא חשבה שבגלל שיש ללוגן אופציה בטום, הוא לא צריך את הילדים שלו והיא (ואולי גם רומן וקנדל) קיוו שללוגן לא יהיו אפשרויות טובות והוא אכן יתקפל ויכנע להם/יבחר בהם.זה לא דבר הוגן או הגיוני לחשוב. הוא בגד בה (עם לוגן), אבל זה היה רגע לפני שהיא עצמה עמדה לבגוד באבא שלה ביחד עם קנדל ורומן, וניסיון הבגידה הזה שלהם הוא הסיבה לסכסוך בין לוגן לילדים שלו, אז סביר להניח שהסכסוך היה נמשך גם אם הם היו מצליחים, כלומר בלי קשר לטום.
קיבלתי את זה כתירוץ בפרק הקודם, אבל בפרק הזה הוא סתם היה מגעיל אליה. גם במיוחד כשהיא ניסתה להתנצל על הדברים שהיא אמרה והוא, שאמר את רוב הדברים הפוגעניים, סירב לקחת משהו מהם בחזרה.באמת נוראי, אבל הוא לא ידע שהיא בהריון.
כן, אין ספק שמערכת היחסים שלהם לא בריאה. במקרה של שיב תמיד היה ברור לי שהיא לא מסוגלת לתפקד במערכת יחסים בריאה אז אני פחות מאשימה אותה. במקרה של טום כן חשבתי שהוא יתפקד בצורה קצת יותר בריאה עם מישהי אחרת. עכשיו האמת היא שאני לא בטוחה. אני מרגישה שהוא שבור לא פחות ממנה.למען הסר ספק אני מסכימה עם כל הדברים שכתבת על הויכוח הזה ביניהם, רק הדגשתי כמה נקודות לצד השני (שאני יודעת שאת יודעת).
שניהם היו נוראים פה, ואני חושבת שאני מסכימה איתך בגדול ששיב כרגע היא היותר מעוררת אמפתיה מביניהם. למרות שגם טום סבל ועדיין סובל תחת ידיה הרבה חרא.
חחח תמיד יש את ג'רי!!זה כבר לא משנה, אין שם אף אחד חף מפשע.
אחרי 30 אורגזמות בלילה אחד אני מקווה בשבילו שהוא כבר לא
מצד אחד גם לי זה מרגיש כאילו זה לא מספיק בשביל לסיים את הסדרה. מצד שני בכל פרק יש כל כך הרבה דברים שקורים (ותחשבי שכל מה שקורה זה ביום אחד בודד) אז אולי כן יש סיכוי שיצליחו לסיים כמו שצריך.
אבל יואו רק עוד 2 (או 3) פרקים זה ממש לא מרגיש לי מספיק, כאילו אני צפיתי עכשיו גם בפרק 8 ועוד לא מרגישה בכלל שדברים מתכנסים למשהו שירגיש כמו סגירה של הסיפור. אוף. אני מפחדת להתאכזב מהסוף.
לא יודעת, משום מה הוא אף פעם לא הרגיש לי רילייטבול, גם כשהיו לו פרקים "נורמליים".מבחינתי עד עונה 4 הוא באמת היה הכי רילייטבל. בעונה הזאת זה השתנה.
יואו, אתמול באה לי לקוחה עם המשקה הזה ביד ואני כזה "אל תשפכי את זה בעיניים" ואז נקרעתי מצחוק מעצמי אבל היא לא הבינה וזה הפך את זה לאפילו יותר מצחיק בעינייזה היה גדול!!
וגרג שופך לו לעיניים לימונדה, ואח"כ כשצועקים עליו הוא טועם את זה ומתגונן "זה לא כל כך לימוני!"
"וגרג אל תכניס לו יותר לימון או וואסאבי לעיניים!"
אני האמת יותר מאוכזבת מרומן, כי לו באמת לא היה אכפת מזה שהוא נבחר והוא באמת לא רואה מה הביג דיל בזה. קנדל לפחות כן מבין למה זה רע ולא כדאי, זה שהוא בסוף בוחר בעצמו על פני מה שנכון לעשות זה ענין אחר, אבל לפחות הייתה לו את המודעות הזאת והרגע הזה של התחבטות עצמית.אני מסכימה איתך ששום דבר מהדברים האלו לא הרגיש מפתיע במיוחד.
אני חושבת שהדבר הכי נוראי באמת בפרק זה פשוט הדבר המרכזי שקרה בו: קנדל ורומן "מכתירים" על ארה"ב נשיא ימני קיצוני רק בשביל האינטרס הפרטי שלהם - לסכל את העסקה עם מתסון ולשמור על השליטה בחברה.
אני חושבת שזו ההתדרדרות המוסרית הכי גדולה שלהם עד עכשיו.
הוא לא כזה טמבל ולכן אני לא מבינה למה הוא ממשיך לגגרג בשביל טום. הוא חייב להבין שבשלב הזה העסקה עם מטסון ככל הנראה לא תעבור (וגם אם כן, בשלב הזה מטסון מעדיף אותו על פני טום) ולכן עדיף לו לצדד באחים.אני מתה עליו. והוא לא כזה טמבל.
ולמרות כל ההתקדמות שלו בסולם הדרגות בחברה, טום לא יכול לוותר עליו כמי ש"יגרגג" בשבילו ויביא לו קפה וממשיך להשפיל אותו כמו בפרק הראשון של הסדרה.
נכון, אבל אני מודה שאם כבר היה משהו מפתיע בפרק הזה, זו הייתה ההתחבטות של קנדל בתמיכה במנקן. כי נכון שקנדל בחר בסוף בעצמו ובאגו שלו, אבל לדעתי זה כן יכביד עליו.אבל עדיין - הוא בסוף בחר באגו שלו.
להיות בספק זה בסדר אבל תמיד כשיש סצינות כאלה שמישהי אומרת לבן זוג שלה שהיא בהיריון והוא מגיב בסגנון של איך את יודעת שזה ממני או האם זה שלי, זה תמיד מרתיח אותי. כי תמיד אפשר לבדוק את זה וגם היריון זה משהו שבסופו של דבר רואים. ואם טום והיא שכבו כל הלילה ברמה שהוא, לדבריו, "לא עצם עין כל הלילה" והיא בחודש רביעי והוא לא שם לב אז לא רק שהוא דוש, הוא גם טמבל.אכן דוש, אבל הוא באמת היה בספק.
חחח גם אני לא שמתי לב לזה. אני אצטרך לחזור לפרק שוב כדי לבדוק.אוקיי אני גם חושבת שזה הווסאבי והמיץ לימון, אבל אני חייבת למצוא עכשיו תמונה של המכנסי פיג'מה של מתסון, כי לא שמתי לב ואני סקרנית עכשיו.
הסצינה עם הווסאבי אני מתה יואו ירדו לי דמעות
כבר ציינתן את הסצנה המצוינת הזו אז אני לא אחזור על הדברים שלכן ובמקום זה אעשה את זה:זה היה גדול!!
וגרג שופך לו לעיניים לימונדה, ואח"כ כשצועקים עליו הוא טועם את זה ומתגונן "זה לא כל כך לימוני!"
"וגרג אל תכניס לו יותר לימון או וואסאבי לעיניים!"
וואי גם אני שכחתי מהפרט הקטן אך מאוד חשוב הזהמה שהיה הכי מצחיק בסצינה הזאת הייתה העובדה שכששיב שאלה את גרג אם הוא מוצא אותה מושכת היה נדמה שהתשובה שלו של "אני לא חושב שזה הולם" הייתה יותר בגלל שהיא נשואה לטום ולא בגלל שהיא פאקינג בת דודה שלו
מעניין אם בפרקים הנותרים נראה את ההשלכות של המעשה הזה.מודה שהיה לי קצת עצוב לראות אותו בסוף מתקשר לראבה ומבקש לבוא להיות עם הילדים והיא די דוחה אותו. אבל לפחות אם בפרק הקודם תהיתי אם בכלל אכפת לו מהם, הפרק הזה הראה לי שאולי עדין קצת כן אכפת לו מהם ולא רק מהאגו שלו.
חיכיתי שהיא תספר לו והתגובה שלו גרמה לי למיני הלם. אני מבינה שהוא לא סומך עליה אבל זה היה cold לפי דעתי.שיב מספרת לטום שהיא בהיריון. אוקיי, יותר מטיחה בו את העובדה הזאת. אבל הוא בתגובה "זה בכלל אמיתי?" ווי טו בי דוש. ואז אח"כ שהוא אומר לה שהיא נשמעת אנהינג'. ביץ' פליז, אתה המצאת את המונח הזה!!
אני מסכימה איתך.יש בטאמבלר את היוזר הזה שכל שבוע אחרי הפרק נותן להצביע על הקטע הכי הכי שהיה בפרק. כמובן שאני חושבת שהוואסבי לוקח
ברור שזה על אותה סקאלה.אה וכמובן הדבר הנפלא הזה
כשאת מנסחת את זה ככה, זה ממש מוציא את משפחת רוי באור לא חיובי.אני מסכימה איתך ששום דבר מהדברים האלו לא הרגיש מפתיע במיוחד.
אני חושבת שהדבר הכי נוראי באמת בפרק זה פשוט הדבר המרכזי שקרה בו: קנדל ורומן "מכתירים" על ארה"ב נשיא ימני קיצוני רק בשביל האינטרס הפרטי שלהם - לסכל את העסקה עם מתסון ולשמור על השליטה בחברה.
אני חושבת שזו ההתדרדרות המוסרית הכי גדולה שלהם עד עכשיו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.