LeAnnDyIan
Well-known member
I mean וואו!! וטפ. זה לא חוקי להיות כזאת מושלמת
נערך לאחרונה ב:
תשמעי, הטענות שלך טובות, אני מודה. זה גם ברור שהוא רחוק מלהיות חף מפשע ושהוא חשב על הקריירה שלו כל הזמן.אני מודה שיש במערכת יחסית הזאת הרבה רגעים של גזלייטיות קלאסית, אבל תנו לטום קצת קרדיט! זה מגוחך לטעון שהוא לא ידע למה הוא נכנס או עם מי הוא מתחתן. הענין איתו זה שהוא היה מוכן להעלים עין מהרבה דברים כי הסטטוס שלו היה חשוב לו. הוא נהנה מהחיים לצד משפחת רוי ומהקרבה שזה מספק לו ללוגן ומהסיכויים שלו לעתיד. כמעט כל החלטה שהוא עשה הייתה במטרה לקדם את הקריירה שלו. אפילו ההקרבה שהוא היה מוכן לעשות בלהיכנס לכלא (אפילו שלא מדובר ממש בהקרבה כי בכל זאת הוא אשם) הייתה מהלך כדי לצבור נקודות זכות אצל לוגן. אז לטעון שהוא קורבן מסכן זה ממש לא מדויק.
כן, היו רגעים ששיב הייתה רעה אליו, אבל כשהוא יצא עליה כאילו הכל נפל עליו ביום בהיר אחד היה ממש חצוף מצידו.
אני לא טוענת שזה לא פייר מצידו לדרוש/לצפות שבת הזוג שלו תסתפק בו ולא תחפש אקשן עם גברים אחרים, זה לגמרי לגיטימי. אבל הוא ידע שזה לא ריאלי ולא משהו ששיב תיתן לו, וזה עדין לא גרם לו לעזוב אותה כי הסטטוס שלו בחברה היה חשוב לו יותר.
אני לא מסוגלת לדרג אפילו דמויות דמיוניות בסדרה הזאת, אז את רוצה שאני אדרג אנשים אמיתיים?אני דורשת לראות את הדירוג שלך עכשיו.
כולכם פחדנים שלא מסוגלים לדרג אנשים
זה נכון, מצד שני לוגן לבדו יכול להחשב כמו 3 גברים חזקים.שלושה גברים חזקים? אני מוכנה לקבל שלוגן וקנדל חזקים. אבל רומן? זה שהיא פירקה במכות בעונה הראשונה? קונור? זה שעושים לו פוו והוא עף?
how about שני גברים וחצי? אה שיט, זה כבר תפוס
לא, פה הפספוס הוא שלך ושאר העולם צודק. זאת נעימה מהממת ומושלמת לסדרה.חחח איזה מגזימה. שמעתי אותו פעם אחת, נהניתי וזהו המשכתי בחיי וחזרתי ללהריץ את זה קדימה
פחחחחח הרגת אותי יעל אובייסלי התכוונה ל-5 בבוקר!! מה שאת קוראת כנראה FIVE AM מאז ששכחת מאיפה באת!5 בלילה? מי אומר 5 בלילה? מה את סבתא בת לונה שהולכת לישון בשעה 19:00? 5 זה ערב יעל. ערב! כל שעה שהיא לפני 21:00 זה ערב!
והיי אל תאשימי אותי בזה שהמחויבות שלך לסדרה רופפת. אם היית רצינית היית צופה בסדרה ב-5 בערב.
וואו לגמרי!וכאילו לא מספיק סבלתי, נכנסתי לטוויטר וראיתי שמישהו עשה שר לציטוט הזה:
וואו זה כל כך חזק ומטורף. כל הקאסט הזה מדהים!
יואו נכוןזה גם היה כזה מדהים שאפילו לא הצלחנו ליהנות מהבדיחות הדביליות של טום בהתחלה על זה שהוא מצא שלושה-ארבעה אנשים שיגגרגו בשבילו והוא הוא כזה "אספתי כמה מיני גרגים - גרגלטס" וגרג מתעצבן עליו "אל תהפוך אותי למילה טום, אני בן אדם"
מדהיםאוי ועוד משהו ששבר אותי זה שראיתי שמישהו עשה השוואה בין השלישיה ב-3X09 לבין 4X03 ואני תוהה לעצמי מי המזוכיסט?!
מסכימה עם הכל (גם עם ההמשך)עוד חלק נוראי בעיני היה שעם כמה שקשה להם להיפרד כמו שצריך מאבא שלהם והמילים האחרונות שלהם אליו הן לא כאלה מלאות אהבה וחיבה. שיב וקנדל הכי כועסים מבין הארבעה אבל עם כמה ששיב כועסת ושונאת את לוגן, היא מקווה שזו תהיה אמא שלה שמתה במקום לוגן ובפרק שכל שורה בו מנפצת למיליון חתיכות, נראה לי שזה בטופ 3 דברים ששברו אותי בפרק. כי לייק, השניה איבדת הורה, ועם כמה שזה כואב וקשה זה גרם לך לראות שלמרות כל הסבל שהוא העביר אותך, עדין אכפת לך ממנו ואת עדין אוהבת אותו. וחשבתי שזה יגרום לה להעריך את אמא שלה, אבל כנראה שהצלקות שאמא שלה השאירה עליה הרבה יותר עמוקות מכל דבר שלוגן עשה או אמר לה אי פעם.
אני חייבת להגיד שאני בד"כ שונאת לראות נשים בחליפת מכנסיים, ובכלל איך שנראיים בגדים עסקיים ומחוייטים כאלו על נשים כמעט תמיד מכוער בעיני, אז היא האישה הראשונה שמבחינתי pulls it off ושבאמת מצליחה להראות בהם טוב!טוב התכנסו כאן היום כדי להלל את שמה ומלתחתה של שיב רוי
באמת מושלמת!I mean וואו!! וטפ. זה לא חוקי להיות כזאת מושלמת
בסדר, האמת שלפני הפרק הזה רציתי להגיד שתחליפי לי לקנדל, כי חשבתי שמכולם הסיכוי שהאיש הזה יעשה משהו ממש מגעיל הכי נמוך, אבל אז הגיע סוף הפרק ונתן לי סטירה אז אני לא יודעת לבחור, ולכן אני אשאר עם טום ופשוט אכין בצד הרבה תמונות של אנשים שאת אוהבת בשביל לפייס אותך אחרי שתורידי אותיאל תתחילי איתי לונה
טום שייך לך. ואם את לא רוצה אותו אז תחליפי אותו עם מישהי אחרת! את חייבת לבחור דמות אחת אחרת דמות רנדומלית תיבחר בשבילך ואני לא מבטיחה שזו תהיה דמות מוצלחת!
חחח זה נראה ככה כי אני שמה מלא גיפים שלו כי הוא הכי מצחיק אותי (ביחד עם גרג).אני לא מאמינה לך. את סתם מחפשת דרכים להתחמק מהגורל שלך. לפי ההודעות שלך נראה שאת אוהבת את טום בהרבה מעל לשאר. ובסדר שאת אוהבת את כולם, אבל נגיד אם היית צריכה לחלק ציונים לדמויות מ-1 עד 10, לא כולן היו מקבלות 10 אפילו שאת אוהבת את כולן.
i may not love him but i do love him
אוקיי.אני מבינה את הנקודה שלך אבל האמת שהסיבה שאני לא מסכימה עם זה זו סיבה אישית שאולי אני משליכה על טום. יצאתי פעם עם מישהו כזה שהיה מתבדח תמיד ברגעים לא נכונים ומה שחשבתי שהיה צ'ארמינג בהתחלה התחיל ממש לעצבן אותי בהמשך. אז נכון שהוא לא עמד להיכנס לכלא, אבל כן הייתה סיטואציה שבמבט אובייקטיבי לאחור עכשיו אני מבינה שהוא היה במצוקה אמיתית לגביה אבל במקום לתקשר כמו שצריך הוא מצא כל מיני דרכים מגוחכות לדבר עליה, וכן בלה בלה זה מנגנוני הגנה, כולנו למדנו מדעי החברה בתיכון. ובכל זאת כשאת נמצאת בסיטואציה כזאת ואת רוצה לנהל שיחה בוגרת עם מישהו והוא מתעסק בטפל או מוציא אותך מדעתך כשהוא הולך סחור סחור על משהו לא רלוונטי בכלל ומחפש תשומת לב ברגעים לא מתאימים, זה קשה.
מבחינתי הכי רילייטבל בסדרה הוא קנדל, מההתחלה.זו אחת הסיבות שממש אהבתי את הדמות של שיב. היא לא מושלמת אבל פאק היא כל כך relatable בחלק מהקטעים שלה שזה מפחיד.
יופי לונה, עכשיו יש לי אימג׳ שלך בראש מרפרפת L to the OGמבחינתי הכי רילייטבל בסדרה הוא קנדל
זה בדיוק הסיבה להימור שלי גם.הסיבה שחשבתי שזה קו תחתון זה כי אומנם אני מקבלת את התיאוריה שלך שהיד שלו רעדה מזקנה, אבל הוא התחיל את הקו מתחת ואז הוא נמשך קצת מעל השם. ובדרך כלל נקודת המוצא זה מה שצריך להסתכל עליו. כלומר אם הקו היה מתחיל כשהוא חוצה את השם ואז ממשיך למטה הייתי חושבת שהוא כנראה התכוון יותר למחוק אותו.
המסמך ישן, אבל הם הדגישו שעבור הסימונים והתוספות שעשה בעט/עיפרון אח"כ אין תיארוך, כלומר זה יכול להיות הרבה יותר מאוחר.אני דווקא חושבת שזה כן מופרך. אם כבר אז הוא היה רושם את טום. גם צריך לזכור שהמסמך הזה יחסית ישן, כשגרג "הצטרף" למשפחה ועד שלוגן כבר ראה בו כמו משהו שאולי יש לו פוטנציאל לקחת את התפקיד, קנדל כבר ממש לא היה הבחירה הראשונה של לוגן ולכן אני חושבת שהיו רשומים שם יותר שמות או לכל הפחות השם של קנדל היה נמחק בצורה קצת יותר אסרטיבית.
אני לא יודעת מה זו המילה מרפרפת שהמצאת פה, אבל זה לגמרי שיר שהיה תקוע לי בראש ואחד האהובים עלי אחרי הפרק ההוא.יופי לונה, עכשיו יש לי אימג׳ שלך בראש מרפרפת L to the OG
חחח מרפרפת מהשורש ר.א.פאני לא יודעת מה זו המילה מרפרפת שהמצאת פה
זאת שימלת החתונה?אבל כמובן שגם עם שמלה היא מהממת והצבע הזה מושלם לה
כשהתקשרו אליה בהתחלה חשבתי שאו שזה קשור לגירושים שלה או להריון. ואז דיברו על בדיקת מי שפיר אז הבנתי שהלכו על קו העלילה של ההריון ואני תוהה אם זו רק ההתחלה. מעניין אגב שהיא נכנסה להריון כי בעונה הקודמת היא ממש לא רצתה ילדים אז מה פתאום זה קרה?הראשון כמובן זה הגילוי ששיב בהיריון. האמת היא שאני לא רואה את קו העלילה הזה מתאים לדמות שלה ואני תוהה לעצמי אם זה משהו שהכניסו לעלילה רק בגלל שהשחקנית עצמה בהיריון. איך שראו אותה יושבת במיטה עצובה והטלפון שלה מצלצל ורשום ד"ר, ישר חשבתי לעצמי שבטח מתקשרים להגיד לה שהיא בהיריון ואז צחקתי לעצמי כי אמרתי שזה יהיה צפוי מידי ושום דבר בסדרה הזאת לא צפוי. אבל איכשהו את זה ראיתי מגיע מקילומטרים. קצת מבאס אותי שעם ההיסטוריה של שיב ואמא שלה, ועכשיו כשאיבדה את אבא שלה, והבעל הנחש שלה (סליחה לונה) ועכשיו גם החיכוכים עם האחים שלה וכאילו כל זה לא מספיק, גם נתנו לה ליפול במדרגות?! כמה אפשר להתעלל בה?
עד עכשיו הכותבים היו מדהימים בעיני ואני מאוד מקווה שהקו הזה יצדיק עצמו ולא ירגיש כמו afterthought.
חחחח, גרג. הקטע איתו היה מעולה!הדבר השני זה כמובן הצוואה (?) של לוגן. לא יודעת אם זה נחשב בדיוק צוואה, אבל לייק, אף אחד שם לא דיבר על צוואה מסודרת אז מה המכתב הזה בעצם היה? כי הרוב בו זה רק הבקשות שלו לאירוגני לוויה אבל איכשהו נוספו לשם דברים שלא קשורים ישירות להלוויה.
טוב אז מה אנחנו חושבים? קנדל רוי אוקנדל רוי? לי זה היה נראה יותר כמו קו תחתון אבל לא מפתיע אותי שלוגן מצליח לצחוק עליהם גם מהקבר. (+אמג השם המלא של קנדל זה קנדל לוגן רוי. אומייגאד אנחנו הולכים לקבל לוגן 2.0!!!)
אוי וגרג שחשב שהוא מופיע בנספחים עם סימן שאלה אומר שהוא הבא בתור לכתר
הגיפים מצוינים!למרות שטום מעצבן אותי קצת הצחיק אותי איך כמעט כולם יצאו עליו הפרק ואז נכנסתי לטמבלר וראיתי שהאינטרנט כבר יצר גיפים לתעד את המאורע
ממש ריחמתי עליו כשראיתי אותו במצב הזה. אני מקווה שבאמת יש לו פסיכולוג והוא לא סתם אמר.
למה גבר אומלל שנראה חצי הומלס חצי מסומם עושה לי את זה?
לא ברור אבל תוך כדי כתיבת התגובה הזאת אני קובעת לי תור לפסיכולוג. יש לנו הרבה עבודה.
אה ואוי, מרשה חזרה.
הפרצוף שלה כשווילה אמרה לה "תראי את שתינו" אחרי שמרשה אמרה לווילה "תראי כמה רחוק הגעת" אמאל'ה בכיתי
ממש רגע מביך.אוי ולוגן מבטיח לקרי הבטחות שווא ללא כיסוי או תיעוד, color me surprised. אפילו לא הרגשתי רע בשבילה. הצעת את המיטה,האכלת אותו חרובים, עכשיו תשכבי בה.
מקווה שלא, אבל יש לי תחושה לא טובה לגבי זהאם קנדל ורומן הולכים לדפוק את שיב ISTG!!
יש מצב, נראה לי שאני אוהבת את התיאוריה האחרונה שלך.וואו זה הכי לוגן בעולם, להמשיך עם הגזלייטינג שלו גם בצוואה
(לא שאני חושבת שהוא עשה את זה בכוונה, כנראה סתם רעדה לו היד מזיקנה או משהו. אבל יצא לו מעולה.)
אני מניחה שלא נקבל לזה תשובה (כמו שלא קיבלנו לכל השאלות לגביו) אבל אם כן, אז גם אני אהמר על קו תחתון. (אפשרות אחרת היא אפילו שזה יצא ככה כי הוא בעצמו התלבט ושינה את דעתו תוך כדי הסימון.)
מצד שני זה גם נשמע הגיוני כמו שרומן הציע, שהסימן שאלה היה בראש של לוגן בקטע של "מה לעשות עם גרג - לסלק אותו או לרצוח אותו?"
גם אני לא. מקווה שהכותבים יצליחו לעשות לימונדה מהלימונים ולהכניס טוויסטאבל אני לא באמת כל כך דואגת לה, כי היא לא תוותר בקלות, והיא מספיק חכמה בשביל לגבור עליהם לדעתי. (ממש מקווה שסיפור ההריון לא יהרוס את הבדאסיות שלה!)
חחח, אהבתי איך למרשה אין בעיה לדבר על הסכום שהיא רוצה לקבל.אהבתי גם איך שהיא כבר בלי בושה מתכננת איך להרחיב את החדרים בבית (ואת הסצינה שמרשה מוכרת את הבית לקונור).
רגע, החוף המזרחי הוא 3 שעות קדימה או אחורה מהחוף המערבי?אבל ההבדל בין החוף המזרחי למערבי זה 3 שעות, לא? ואצלנו משדרים דברים בערך ב5 בלילה, מי מצליח לראות בארץ בזמן החוף המזרחי???
אה אז תגידי שזה פ' דגושה!חחח מרפרפת מהשורש ר.א.פ
גם לי...מקווה שלא, אבל יש לי תחושה לא טובה לגבי זה
קדימה.רגע, החוף המזרחי הוא 3 שעות קדימה או אחורה מהחוף המערבי?
זה מפרק 109 אז אני מניחה שזה מהארוחה שלפני החתונה. כשעשו את החזרה לחתונה. בחתונה עצמה הייתה לה שמלה לבנה. גם מהממת.זאת שימלת החתונה?
אם הייתי יכולה, הייתי עושה לך 1000 לייקים כי אני מסכימה עם הדברים שלךזה מפרק 109 אז אני מניחה שזה מהארוחה שלפני החתונה. כשעשו את החזרה לחתונה. בחתונה עצמה הייתה לה שמלה לבנה. גם מהממת.
ואם כבר מדברים על הסטייל של שיב, אני חייבת לציין שאני ממש אוהבת שמסדרים לה את השיער אסוף לאחור/עם שביל בצד.
יופי, עם זה אני מוכנה לחיות. וברור לי שזה לא אמור לגרום לך לאהוב אותו פחות וגם לא צפיתי שזה מה שיקרה.תשמעי, הטענות שלך טובות, אני מודה. זה גם ברור שהוא רחוק מלהיות חף מפשע ושהוא חשב על הקריירה שלו כל הזמן.
(אני עדיין אוהבת אותו כן? אבל אני מסכימה שהוא פחות קורבן ממה שהוא מצטייר)
אבל אנחנו לא אנשים אמיתיים לונה, אנחנו רק הקולות בראש שלך. בטח שאת יכולה לדרג אותנו. אם את רוצה אני אעזור לךאני לא מסוגלת לדרג אפילו דמויות דמיוניות בסדרה הזאת, אז את רוצה שאני אדרג אנשים אמיתיים?
חח גם נכוןזה נכון, מצד שני לוגן לבדו יכול להחשב כמו 3 גברים חזקים.
אני לא אמרתי שהיא לא מהממת ומושלמת לסדרה. הם גם שמים אותה במהלך סצינות הרבה פעמים אז זה לא שאני מפספסת. אני שומעת אותה כשצריך.לא, פה הפספוס הוא שלך ושאר העולם צודק. זאת נעימה מהממת ומושלמת לסדרה.
איך יצא שאני לא בסדר פה?! מי לעזאזל קורא ל-5 לפנו"ב - 5 בלילה?! בחיים שלי לא שמעתי אף אחד אומר 5 בלילה.פחחחחח הרגת אותי יעל אובייסלי התכוונה ל-5 בבוקר!! מה שאת קוראת כנראה FIVE AM מאז ששכחת מאיפה באת!
אני.. אה.. מה?!?אני חייבת להגיד שאני בד"כ שונאת לראות נשים בחליפת מכנסיים, ובכלל איך שנראיים בגדים עסקיים ומחוייטים כאלו על נשים כמעט תמיד מכוער בעיני
יואו זה הרג אותיבסדר, האמת שלפני הפרק הזה רציתי להגיד שתחליפי לי לקנדל, כי חשבתי שמכולם הסיכוי שהאיש הזה יעשה משהו ממש מגעיל הכי נמוך, אבל אז הגיע סוף הפרק ונתן לי סטירה
אחרי שראיתי את הפרומו לפרק הבא (טוב לא בדיוק ראיתי, כי אני לא אוהבת לראות, אבל התפלקה לי רבע סצינה אחת בטעות כשהעברתי לסוף הפרק כדי לראות את החלק של מאחורי הפרק) ואני חושבת שכדאי שיהיו לך תמונות מוכנות...אז אני לא יודעת לבחור, ולכן אני אשאר עם טום ופשוט אכין בצד הרבה תמונות של אנשים שאת אוהבת בשביל לפייס אותך אחרי שתורידי אותי
אני חושבת שאפילו אני לא אתן לשיב 10. וטפ טוב אני כן אבל תני לי להעמיד פנים שאני אובייקטיביתחחח זה נראה ככה כי אני שמה מלא גיפים שלו כי הוא הכי מצחיק אותי (ביחד עם גרג).
אבל כן, אני נותנת 10 לכל החמישה: קנדל, שיב, רומן, טום וגרג. תאמיני או לא.
תראי, זה לא שאני מזדהה עם כל מה ששיב עושה. ממש לא. למעשה אני כמעט ולא מזדהה עם המעשים שלה. בטח שלא עם הרצון שלה לנישואים פתוחים. בקושי יש לי סבלנות לגבר אחד, אז יותר מזה?מבחינתי הכי רילייטבל בסדרה הוא קנדל, מההתחלה.
ובאופנים מסויימים גם גרג.
את שיב אני מעריצה, אבל היא הרבה יותר מידי קשוחה וחזקה בשביל להיות רילייטבל עבורי.
אוקיי, מקבלת.המסמך ישן, אבל הם הדגישו שעבור הסימונים והתוספות שעשה בעט/עיפרון אח"כ אין תיארוך, כלומר זה יכול להיות הרבה יותר מאוחר.
חח זה עדין מצחיק אותי. אבל אני לא יודעת למה חשבת שהמצאתי מילה גם אם קראת את זה עם פ' רפויה זו עדין מילה קיימתאני לא יודעת מה זו המילה מרפרפת שהמצאת פה, אבל זה לגמרי שיר שהיה תקוע לי בראש ואחד האהובים עלי אחרי הפרק ההוא.
אם תסתכלים על הטיימליין - עברו 3 חודשים מאז החתונה של אמא שלה והיא בשבוע ה-19? אז כנראה שהיא נכנסה להיריון בסצינה האהובה על לונה (יו מצאתי גם מדבקה של זה!!)כשהתקשרו אליה בהתחלה חשבתי שאו שזה קשור לגירושים שלה או להריון. ואז דיברו על בדיקת מי שפיר אז הבנתי שהלכו על קו העלילה של ההריון ואני תוהה אם זו רק ההתחלה. מעניין אגב שהיא נכנסה להריון כי בעונה הקודמת היא ממש לא רצתה ילדים אז מה פתאום זה קרה?
אני מניחה שיש לנו עוד 6 פרקים לגלות...אחרי שקראתי את מה שכתבת לגבי השחקנית זה נשמע יותר הגיוני אבל האם זה מתאים לדמות?
הרגע שהיא נפלה במדרגות היה כואב לי גם פיזית. לייק נראה לי שאם הייתי מנסה לעשות כאילו אני נופלת בכאילו בשביל משחק סביר להניח שהייתי שוברת את הקרסול. וטפ נשבעת שאני צופה בזה ומרגישה את הקרסול שלי מתנפח. זה נוראוהרגע שבו היא נפלה במדרגות כאב לי לראות אותה, במיוחד כי אני מרגישה שהלחץ (ובטח שהעקבים לא עזרו) לא סייע למצב. באופן אישי, אני שמה לב כשאני נסערת, אני נוטה להיות פחות יציבה פיזית אז נראה לי הגיוני שזה היה המצב גם כאן.
בהחלט!עריכה: שכחתי שרציתי מקודם להוסיף שיהיה במזל טוב לשחקנית
כן, אני לא חושבת שנקבל תשובה חד משמעית אי פעם.חחחח, גרג. הקטע איתו היה מעולה!
אני חושבת שלוגן עשה קו מתחת לשם ולא עליו אבל לונה פעם אמרה שאי אפשר לדעת עם לוגן.
את בהחלט צודקת. אני חושבת שגם גרג ניסה להתחנף אליהם קצת יותר מאותה סיבה בדיוק. שניהם יודעים שלוגן אהב אותם אבל השלישיה לא כל כך, אז הם מנסים את מזלם עם כל מי שעדין בתפקיד של כוח כדי למצוא פתח חזרה לטופ.עכשיו ברגע של רצינות, הנה מה שאני חושבת על כל הקטע עם טום.
טום ניסה דיבר עם רומן ואמר לו שהוא מוכן לשרת אותם. הסיבה היחידה שהוא מתחנף אליהם ככה זה בגלל שלוגן מת והוא איבד את האיש שהיה לו הכי הרבה כוח. אם לוגן לא היה מת, נדמה לי שטום בחיים לא היה חושב להתחנף אל ילדי משפחת רוי.
וואו לגמרי. דחוף טיפול פסיכולוגי אישי וקבוצתי.ממש ריחמתי עליו כשראיתי אותו במצב הזה. אני מקווה שבאמת יש לו פסיכולוג והוא לא סתם אמר.
בעצם כל משפחת רוי צריכה פסיכולוג צמוד.
גם אני לא. מקווה שהכותבים יצליחו לעשות לימונדה מהלימונים ולהכניס טוויסט
חח כן, איך קונור כזה מגמגם והיא בלי בושה אומרת 60-70 מיליוןחחח, אהבתי איך למרשה אין בעיה לדבר על הסכום שהיא רוצה לקבל.
הכל אצלנו בדיליירגע, החוף המזרחי הוא 3 שעות קדימה או אחורה מהחוף המערבי?
בהמשך היום אולי אנסה להרחיב קצת על הפרק.
מענין אותי איפה את עומדת לגבי חליפות מכנסיים לנשים. כאילו, אין ספק ששיב עושה את זה מושלם, אבל האם באופן כללי את בעד או נגד?אם הייתי יכולה, הייתי עושה לך 1000 לייקים כי אני מסכימה הדברים שלך
נכון.ואם כבר מדברים על הסטייל של שיב, אני חייבת לציין שאני ממש אוהבת שמסדרים לה את השיער אסוף לאחור/עם שביל בצד.
וואו, אין לי מושג האמת לא יצא לי לחשוב על הנושא.מענין אותי איפה את עומדת לגבי חליפות מכנסיים לנשים. כאילו, אין ספק ששיב עושה את זה מושלם, אבל האם באופן כללי את בעד או נגד?
חחחחאני גם שונאת שאמריקאים מסתכלים לי על המסך בטלפון ושואלים למה יש לי military time
וואו, אין לי מושג האמת לא יצא לי לחשוב על הנושא.
אבל אם אני חושבת על זה לעומק, אני אוהבת סגנון לבוש אלגנטי אז סביר להניח שאני בעד חליפות מכנסיים.
שזה לא זמן צבאי, זה זמן של שאר העולםחחחח
מה את עונה להם?
אוי, להגיב מהטלפון לספוילרים זה סיוט. האמת שגם להגיב מהטלפון ליותר מציטוט אחד זה סיוט אז אני לא מאשימה אותך בכלל.אני רוצה להגיב לשאר ההודעה שלך אבל אני מגיבה דרך הטלפון ונוח לי להגיב על ספוילרים רק דרך המחשב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.