לקיתי את המתכון של החיפושית
מהחוברת, במקום קרם קוקוס השתמשתי בחלב סויה כי לא רציתי את העומס הקוקוסי, הכנסתי יותר מי זוהר ממה שכתוב וגם מלח.
600 מ"ל חלב סויה ללא מלח או סוכר ( במקום 400 קוקוס ו200 מים)
רבע כוס מי זוהר (במקור מי ורדים)
רבע כוס סוכר
כף אבקת סוכר
1/3 כוס קורנפלור מעורבבת בערך רבע כוס מים עד להמסה מלאה
2 כפות קמח קוקוס
קורט מלח
חוץ מתערובת הקורנפלור הכל לסיר, להרתחה, מקטינים חום ומוסיפים תוך כדי בחישה את תערובת הקורנפלור, בוחשים בלי להפסיק למניעת יצירת גושים, ממשיכים לערבב עד שמסמיך ואז מעבירים לגביעי הגשה , אנחנו העברנו לכלי זכוכית חסין חום שקוף והגשנו לחוד את הרוטב ואת המלבי.
רוטב תותים- לא יודעת כמצויות כי הרבה תלוי בתותים אבל הכנו מכמעט ק"ג תותים מהממים רסק בבלנדר , הוספנו מיץ משני לימונים וסוכר. צריך לטעום כדי להחליט מתי זה מתאים. מתחילים מרבע כוס ומוסיפים לפי צורך. זה טעים ברמה אחרת