ירושלים
!

רוני13

New member
אהה אבל אנחנו גם צריכים להסכים...

השמאל:"טוב נו,שיהיה חבר'ה זזנו לאמריקה?" הימין:"ארץ ישראל שלנו,לא נתפשר..." תבחר צד.

StrengthHonor

New member
זה לא הימין השמאל זה

"בשר = רע , סמים = טוב , דלק = רע ,גרעין = רע ,נרצות ויהדות = רע, איסלאם=טוב , או"ם=טוב , חופש = רע , שוויון = טוב, פוליטיקלי קורקט=טוב , כיבוש =רע " ו כו' וכו' ועובדה כל מה שהם דופקים על המקלדת שלהם מספיק זמן כדי ליצור הודעה משמעותית והימין זה : Const X= "enconomic growth"; Y= "Nationality""; Z = "Morals"; inc include(balanceunit.dll); var i=ar[1 to 3]str; start { explode[situation , i]; callfunc[balancedmax] (i[1] , i[2] , i[3] ; return resultant_policy; } זה ההבדל , כשמדברים עם איש ימין מרכז הוא לא עונה לך בהצהרות ואסוציאציות שקידדו לו בילדות אגב בYNET ובישראל היום פרסמו כתבה על מחקר שאמר בדיוק את זה , השמאלאנים ליברלים "פתוחים יותר לרעיונות חדשים" ע"י הפעלת פחות שיפוט. ההבדל הוא שהשמאלאנים מגיבים לדברים מהר יותר ואילו הימין עושה פחות טעויות בעצם הרעיון של המחקר היה לראות אם יש קשר לחשיבה יום יומית ועמדה פוליטית. אגב ידעתם שאלוויס פרסלי שנא שמאלאנים היפים? (ואת הביטלס שהם... שמאלאנים היפים)

antreprize

New member
אם זה מה שהשמאל אומר, איך זה שיש

פה שמאלנים? הם לא מצליחים למצוא את המזוודות?

StrengthHonor

New member
כנראה שכן

רוב היהודים שעדיין נשארו יהודים מחוץ לארץ בעלי דעות שמאל , בבחירות הקודמות מעל ל85% מהיהודים בארה"ב הצביעו לדמוקרטים. מה שיש בארץ זה 20% ערבים ועשר ומשהו אחוז שמאל (לפי סקר של YNET , לעומת 55% ימין ו30 ומשהו מרכז)

רוני13

New member
או במילים אחרות...

"אין פתרון כזה". חכמולוג זאת השאלה שאנחנו מתמודדים איתה כבר 60 שנה! ואתה חייב להבין שגם אנחנו,הדתיים שמאמינים בא"י השלימה,שייכים לאותו "צד" שאמור להסכים לאותם "הסכמי שטחים" אז אין מצב כזה שנסכים לוותר על שטחים. מה שמוזר בדעה שלך זה שהם צריכים "לאשר" לנו את מה ששייך לנו-בד"כ הצד החזק יותר קובע לצד החלש יותר.

StrengthHonor

New member
רוני , בוא אני אספר לך משהו

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A8_%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99 תקרא את הרעיון מאחורי זה , ותבין , אתה מתווכח עם הוראות של חדר סיני.

antreprize

New member
יש פתרון כזה, אני לא יודע אם שמת לב,

אבל אם המצרים והירדנים הגענו להסכמה, ושתי מהדינות האלה היוו איום גדול הרבה יותר מהפלסטינים. הדתיים הם לא רוב האוכלוסיה וסביר להניח שלא יהיה משאל עם(אם לא היה משאל עם בשביל ההתנתקות, למה שיהיה בשביל החלפת שטחים?)ושזאת תהיה החלטה של הממשלה. אנחנו צריכים את האישור שלהם והם צריכים את האישור שלנו כדי שלא נצטרך להלחם, אין קשר לחזק וחלש. ד"א, אם החזקים אומרים לחלשים מה לעשות, איך זה שאנחנו נלחמים בחמאס? למה נלחמנו בחיזבאללה? לפי מה שאתה אומר, אולמרט יכל להתקשר אליהם ולהכריח אותם להפסיק להלחם בנו.

רוני13

New member
הבעיה היא...

שישראל נתנה להם להרגיש שהם חזקים-והכל בגלל השמאל והרגל ה"איפוק" המגונה שלו
הממשלה הזאת-תיפול ולא תעשה שום החלפת שטחים. סתם שתדע ש58% מהעם(בסקר של ידיעות) נגד מסירת שטחים...אז מן הסתם הממשלה הבאה לא תציע את ה"פתרון" הנ"ל. הדתיים היו רק דוגמה למי שמתנגד-רוב הימין בארץ ואפילו המרכז מתנגד למסירת שטחים במתכונת שאולמרט מתכוון לעשות. .

antreprize

New member
אז מה אם הם מרגישים חזקים?

במציאות הם לא חזקים וזה מה שמשנה. גם אני חוב שהממשלה הנוכחית לא תשרוד הרבה זמן ולא תחליף שטחים אבל אני מקווה שאני אטעה(בחלק של החלפת השטחים). העם נגד הרבה דברים, מסיבה כלשהי(ולצערנו), זה כבר לא מפריע למי שהעם בחר.

רוני13

New member
אתה ממש שמאלני...

"יאללה חברים! בואו נמסור שטחים...מהר מהר! הנה הסכם הנה הסכם תחתמו!!1 אההה תחתמו!!! שלום שלום שלום! תחתמו!" צאו כולכם מהסרט שמסירת שטחים תביא שלום,מה אלו ההזיות האלה?!

antreprize

New member
אתה מעוות את מה שאמרתי.

מסירת שטחים(בצירוף עם חיזוק הכלכלה הפלסטינית) יביא לשלום. ההזיות הם של הימין שחושב שפשעי מלחמה(טרנספר) יפסיקו את הסכסוך.

רוני13

New member
עד לא מזמן דעותייך היו ימניות...

אם אני לא טועה. טרנספר באמת יפתור את הבעיה-כי הבעיה לא תהיה כאן יותר

antreprize

New member
איך בדיוק?

אאל"ט, בשנות החמישים היו חודרים לארץ מחבלים ולא נראה לי שהפריעה להם העובדה שהם לא גרים בארץ.

antreprize

New member
אבל איך הטרנפסר יעזור לך

אם הם יוכלו להמשיך להלחם בנו? מה שאתה מציע זה שמבקום שישגרו עלינו קסאמים מרצועת עזה, ישגרו אותם מלבנון. ד"א, איך אתה מתכנן לטרנספר אותם?

רוני13

New member
זה ייתן לנו זכות להשיב אש.

בלי שזה ייחשב פשע-כי אם לבנון לא תעשה כלום זאת תהיה תמיכה של מדינה בטרור. בדיוק איך שהשמאל מתכנן לטרנספר את רוב תושבי ישראל(חוץ מאת ת"א-עד לשם...העיר הקדושה לשמאלנים).

למעלה