ירושלים
!

antreprize

New member
ועכשיו אין לנו זכות להשיב אש?

השמאל לא מתכנן לטרנספר את רוב תושבי ישאל, השמאל מתכנן לטרנספר רק את אלה שגרים בשטחים שלא שייכים לנו.

StrengthHonor

New member
ותענה לי על השאלה הזאת

באיזה זכות לפלשתינים יהיו 2 מדינות עם יותר מ80% משטחי המנדט שליהודים אסור להיות אזרחים בהם לפי חוק והמדינה של היהודים תהייה מודבקת עם 36% ערבים עד 2020? מה זה החרא הזה? אתה אומר שהשטחים האלה לא שייכים לנו? תחפש מפה של ישראל בגוגל ותראה שלמרות שכל הקווים מופיעים שמה השטחים האלה נמצאים אצלינו , זה כמו שיבוא אליך איזה מאפיונר מהארגון הקרוב אליך ויגיד לך שהמחסן של החנות שלך שהשגת לא שלך וכדי להכיר בך ולא להציק לך עם ה"חיילים" שלו הוא יאכסן שמה סמין מה שיגרום למשטרה לעשות פשיטות כל שבוע על החנות שלך שבכלל לא קשורה אליו , ככה גם לישראל יש את הזכות להתעלם מהשטויות של האו"ם שמתפרק ממילא , כמו לכל מדינה חופשית בעולם.

M e g g i

New member
במילים אחרות אתה אומר שלנו לא שייך כלום..

כי אותם שונאים כלל לא מכירים בזכותנו למדינה. ולמה גושי ההתיישבות הגדולים כן מגיעים לנו? מה ההבדל בין חיפה ויפו לגוש קטיף [שכמובן היה "גוש התיישבות גדול]?

antreprize

New member
לא, במילים אחרות אני אומר

שהשטח המינימלי שיהיה שלנו יהיה מה ששלנו לפי תוכנית החלוקה, אבל אני מניח שנקבל גם את גושי ההתיישבות הגדולים. אותם שונאים שלא מכירים בזכותנו להתקיים הם בחמאס, ואת החמאס אפשר לנצח(וזה עוד לפני שמזכירים שאנחנו לא חייבים לתת להם הכל). ההבדל בין חיפה וגוש קטיף הוא שגוש קטיף לא שלנו וחיפה כן.

StrengthHonor

New member
השטח המינימלי שיהיה שלנו ....

לפחות ביקום הזה , זה 22 אלף קמ"ר כאלה או אחרים, אנשים כמוך שרק יודעים לומר מהמהמה ולהצהיר על הכוונות שלהם לא משיגים כוח פוליטי בד"כ

antreprize

New member
ואני מנחש שאתה יודע את זה

בגלל שאתה ראש המפלגה הריאקציונרית.

antreprize

New member
אני לא פרופסור לגיאוגרפיה, אבל אני די בטוח

שתוכל למצוא את התשובה לבד.

StrengthHonor

New member
הבעייה היא שאין מה ששלהם

יש רק שלנו של הירדנים ושל המצרים , תאשים את הבריטים אפשר לחשוב שזה אירופה עם גבולות שנקבעו במשך אלפי שנים והיסטוריה , אתם שמים את הפילוסופיה של פוסט מלחמת העולם הראשונה לפה וזה מעפן וזה מפגר. אה ולמקרה שתשחק אותה שוב אטום זה אתה והחברים שלך שמאל.

antreprize

New member
מה?

אני מניח שלא שמת לב, כי חוץ מהישראלים נמצאים פה גם הפלסטינים שיש הרבה מאוד דברים ששיכים להם. "אפשר לחשוב שזה אירופה עם גבולות שנקבעו במשך אלפי שנים והיסטוריה , אתם שמים את הפילוסופיה של פוסט מלחמת העולם הראשונה לפה וזה מעפן וזה מפגר. " מה? על מה אתה מדבר? למה אי אפשר לעשות פה גבולות? אנחנו והפלסטינים סובלים מעוורות סלקטיבית שמונעת מאיתנו לראות גבולות? מה זה הפילוסופיה של פוסט מלחמת העולם הראשונה? "אה ולמקרה שתשחק אותה שוב אטום זה אתה והחברים שלך שמאל." מי החברים שלי בשמאל?

StrengthHonor

New member
מה שייך להם??

אני לא רואה שאיי פעם בהיסטוריה הייתה ריבונות פלשתינית או תנועה לאומית\תרבות פלשתינית לפני שנות ה60 פרט לקבוצה קטנה של הוגים שהיו חברים של המופתי בתחילת המאה ה20 כל הרעיונות הלאומיים הפלסטינים יצאו ממנו ומהמעגל של המכירים שלו , הוא גם כמובן היה חבר של היטלר וגייס עבורו לוחמים מוסלמים לשורות הSS בסוף המלחמה , הוא גם נתן השראה לכל מפלגות הבאאט' למיניהם כמזאתי בסוריה ועיראק. ומה שאני מדבר מסובך מדי בשבילך בינתיים מדברים איתך איך שמדברים עם כולם בתפוז ואתה "מה?? מה?." לא פלא שאיש פשות תומך בעמדות פשוטות.

antreprize

New member
תחפש לבד, זה נאמר הרבה מאוד פעמים,

אחרי חיפוש קצר בגוגל אתה תדע מה שלהם. גם ריבונות ישראלית לא הייתה לפני 47, זה אומר שלא היה צריך להקים את מדינת ישראל? הוא לא היה חבר של היטלר(נראה לך שהיטלר היה חבר של שמי?), היו להם אינטרסים מסויימים, אם הנאצים היו מנצחים הערבים היו הולכים למחנות הריכוז כמו כל היהודים. זה לא אשמתי שאתה מדבר ברבים, מאמין בתיאוריות קונספירציה מטופשות ומתעקש לחלק את כל האנשים לשתי קבוצות אחידות.

StrengthHonor

New member
ממ

ריבונות ישראלית הייתה פה בעבר , זה לא עניין של דת אלא של ארכיולוגיה והיסטוריה נוחכות ותרבות יהודית הייתה פה (לא כמיעוט , בירושליים במילנום השני ברובו כרוב לדוגמה ואפילו היו 300 משפחות בעזה עם אוכלוסייה ערבית ונוצרית שלא גדולה בהרבה אפילו שם) "אם הנאצים היו מנצחים הערבים היו הולכים למחנות הריכוז כמו כל היהודים." תלמד היסטוריה ילדון , אם הנאצים היו מנצחים הם היו מתאסלמים עוד כמה עשורים אתה יודע מה הייתה דעתו של היטלר לגבי הנצרות הקתולית אל מול האיסלאם? וזה לא תיאורייוות קונספירציה אלא היסטוריה לבגרות שאתה כנראה תכשל בה. בקיצור לך :-{==8

antreprize

New member
מה הקשר?

לפי מה שאתה אומר איטליה צריכה לשלוט בצרפת כי לפני 2,000 שנה שלטו בצרפת הרומאים. נכון שהייתה פה נוכחות יהודית,אבל כבר מאות שנים שהנוכחות הערבית גדולה יותר. תלמד היסטוריה אתה, זה עצוב שיש אנשים שלא יודעים שהערבים הם שמים(בדיוק כמו היהודים, לפי מה שהנאצים אמרו), אם הנאצים היו מנצחים הם לא היו מתאסלמים, מאיפה בא הרעיון ההזוי הזה? אתה באמת חושב שהנאצים, שמשתייכים לגזע הארי, היו ממירים את דתם לדת של גזע נחות? איזה דברים אני צריך להריח כדי שתיאוריות הקונספירציה שלך יהיו בבגרות?

ההבדל בין אופיר ואני

לנין "כבוד גדול" "מגי" ו"רוני" הוא הבדל פשוט אתם פונים לרגש... ואנחנו פונים להיגיון. מה לעשות שההזדמנות לעשיית מדינה יהודית על שטחי ההארץ פלוס עבר הירדן המזרחי פגה כבר לפני עשרות שנים!? פספסנו תהזדמנות מה לעשות נגמר!! מה לעשות שיש בעזה 2 מיליון מוסלמים ולא יהודים?! מה לעשות שרוב האנשים בגדה הם ערבים ולא יהודים מה לעשות?! מה לקחת משאיות ולהכניס את הערבים הרעים מאחורה והטובים בקבינה.! מה אתם רוצים טרנספר? רוצים גרוש? ייאלה תצביאו כולכם לאיחוד הלאומי מפדל תקבלו 61 פלוס מנדטים תעשו טרנספר מה לעשות שהרוב לא חושב כומכם?! ואגב אני מניח שביום שתעשו טרנספר יהיה דיי רע בארץ הזאת...

אתם פונים להיגיון?

וואלה?כי זה ברור שביטחון לא ממש יהיה פה אם נחלק את הארץ . הקסאמים יוכלו להגיע לכל ישראל. אין עם מי לדבר. כן,טרנספר זאת האופציה הראלית היחידה. ההינתקות הוכיחה את הטעות שלכם אבל אתם ממשיכים באותה מנגינה. ואתם הרוב?על פי ממצאי הסקר האחרון "כ-51% מהציבור שעל ישראל לעודד את האזרחים הערבים להגר מהמדינה."

antreprize

New member
יש ספר שקוראים לו מילון, אני מציע שתפתח אותו

בחלק שמוקדש לאות ש' ושתקרא את ההגדרה של שלום. טראנספר זה אופציה ריאלית אם אתה רוצה להיות פושע מלחמה ולהזכר כמקבילה יהודית(והפחות קטלנית) של הנאצים. ההתנתקות הוכיחה שמהלכים חד צדדים לא עובדים, היא לא הוכיחה שמהלך דו צדדי יכשל.

דו צדדי עם מי בידיוק

יש לך פרטנר? "להזכר כמקבילה יהודית(והפחות קטלנית) של הנאצים" זה ממש לא נכון ,הנאצים רצחו כי הם חשבו שהם הגזע היחידי.אנחנו לעומתם במלחמת קיום כאשר הצד השני מנסה בכל רגע לחסל אותנו ולהשתלט על מדינתנו ,חוץ מזה זה לא שאנחנו קוראים לרצח עם אלא להעברתם למדינה פלסינאית "ירדן".

למעלה