אני לא יודע להסביר מה זה הוכחה
אבל יש ראיות חותכות, שלא משאירות לנו כלל ספק, ולו אולי רק כי יש הסתברות 1 שרק בהסתברות ששואפת משהו טוב ל-0 אין אלוקים אני לא חושב שיש ראיות כאלה לטענתך, אתה יכול רק להגיד שהטענות שלי שוות לתחת, אבל לא שיש לך ראיות חותכות לאי קיום בורא עולם למה שתחנך את הבן שלך לחיות רחוק מהמסורת היהודית? אם אתה הולך לבית כנסת, או עושה פסח, החיים שלך משתנים לרעה? להיפך. תחנך את הבן שלך להיות אמיץ ולחשוב טוב טוב, ולהעשיר את הידע שלו בתכנים מכל העולמות, כי רק במחשבה עצמאית, ולא בזאת המרחיקה אותו מכל וכל, יוכל להיות בטוח בעצמו, שפעל לטובתו, ולטובת עם ישראל ואחדותו, ואחדות העולם ושלום העולם. אם מפשפשים בכלום, לא מוצאים לא מחט ולא שחת, וכיום אנחנו במצב שכל אחד צריך לפשפש טוב טוב בחוכמות העולם, כדי להבין טוב איפה אנחנו נמצאים ואיך אנחנו יוצאים מזה, וזה קודם כל באהבת חינם שתבין טוב, אם תגיד שהחרדים שקרנים או גנבים, זה לא יסתור לא את האבולוציה, ולא שאלות הרות עולם על אלוקים, ובטח שלא את זה שזה הציבור העני בישראל, שבו אחוז הפשיעה קטן פלאים, והמודעות המוסרית מן העליונות בעולם, ואפילו אצל החילונים (בוא נאמר שגם אחוז הפרחות והערסים והברבריות) זה רק יוסיף קצת שנאת חינם פה ושם, שיחד מצטברת להרבה אני אומר דברים לך, אבל אם היית חרדי הייתי אומר שגם עליך לשנות את דרכיך קצת יותר לטובה, ואם אין צורך אז לבארם, כי יש לובשי שחור-לבן שהם לא אנשים טובים, נכון. סביר לאמר שיש לשנות קצת את הכיוון של החברה החרדית והדתית, וגם החילונית, על כל אחד להתקרב זה אל זה ולאהוב את עם ישראל, ובמיוחד ברמה האישית מבחינת החלטות של עם ומדינה, אני מאמין שאם לא היה מטריד אותן מצב ההחלטות שנודעות לדת במדינה שלנו, לא היית מרגיש צורך לדבר דיבור אמיתי עם דתיים וחרדים מה שהכי מוכיח את עצמו זו אהבת חינם, ומאמץ (שים לב שזה מלשון אומץ) אמיתי להבין זה את זה