כולם כאן סביבי..אגידה לכם דבר מה.

התולעת 1

New member
Vdrumsאתה כמו תמיד מדבר שטויות

ופולט בקצב את מה שהדרוויניסתים מחדירים לך לראש. מספרים הזקנים שאבותיהם למדו אם ביליק ואחד העם..הבנת? אם אתה יהודי נבון ואתה יהודי רציני אני מבקש ממך בדחילו ורחימו עם ראש כמו שלך אם תלך לסמינר לאקדמאים וזה לא יהיה בזיון בשבילך ותתחיל את שאלות היסוד של האמונה מה שאתה קורא שהיום יש לנו עליהם הוכחות לוגיות פילוסופיות מה שתרצה. אבל זה יותר ארוך,צריך לשבת אתך על כל שאלה ולהראות לך מקורות לסדר לך את העניינים ויהיו קבוצות דיון ותוכל לשבת עם מדענים בתחומים שלהם, תוכל לשבת עם אנשי שם בעניינים שהם מבינים, כל אחד בעינינו. חמישה ימים סמינר אקדמאי. אני מבטיח לך שאתה תברך אותי כל ימי חייך ואתה תשמח לחזור לגמרא ואני בטוח שאתה מתגעגע אליה. .השכל שלך חייב להכריע שזו אמת.אם תבדוק במקום הנכון.אם תשתמש אתו בלי נתונים בלי בסיס אתה עלול לפשל. אפשר לקלוע ואפשר לא אבל במקור בא נלך מה הם אומרים מפה? בא נדון שם.נשב בסוגיא המקומית ונתעסק בה עד שנגיע לתכלית.אני מבטיחך שעם שכל כמו שלך אם אתה לא בעל גאווה שרוצה להיות רק מנצח אתה תנוצח לטובתך.לך לסמינר.

Vdrums

New member
שמע תולעת אדמה רדודה.

לא רק שאתה מעתיק את דברי הרבנים שלך אתה גם מעתיק את דברי ומכוון אותם אלי. אני לא מחפש שאלות אמונה ולא מתגעגע לגמרא שאינני מכיר כלל וכלל. את כל מה שרשמת תפנה לעצמך, זה עובד גם בכיוון ההפוך. אתה ממש עלוב.

Vdrums

New member
אני לא מתבייש, אני יהודי

אם הייתי מתבייש או חושב שאני לא רוצה להיות יהודי הייתי מתנצר או מתאסלם, אבל מכיוון שזה לא מעניין אותי אני לא מתייחס לזה. אתה ממש אדיוט. בן כמה אתה? 14?

Vdrums

New member
אני לא אח שלך ואם הייתי אז הייתי

מתבייש. דבריך הם שהביאו אותי לומר לך אדיוט, אם פעם אחת תכתוב משהו מראש שלך אז זה יהיה נחמד אבל הבעיה שהוא מלא בכל כך הרבה זבל שדחפו לך שלא נשאר מקום לחשיבה יצירתית. אני לא מתבייש במה שאני.

פלסטיק

New member
סתם גיבוב שקרים טפשיים ../images/Emo31.gif

לא ביאליק ולא אחד העם דיברו על קוף שמשפשף ביאליק גם לא הצטרף לתנועת ההשכלה כמובן גם שכל מה שסיפרת איננו שייך לתורת האבולוציה של דרווין. דרווין טען בדיוק להיפך. זה שהרבי שלך מוציא לשון הרע ומשקר ואתה שותה את דבריו בשקיקה ללא שום ביקורת עצמית זו בעיה שלך שמראה על איכות החינוך היום יומי שאתה מקבל. אתה מקבל חינוך של שינאה הוצאת לשון הרע ושקרים. גם ביאליק וגם אחד העם הם אנשים יקרים שנפטרו. כמו שמצפים שלא יספרו כל מיני שקרים על רבנים מפורסמים שנפטרו כדי ללעוג להם אני מצפה מאנשים דתיים שלא יבזו את זכרם של חילונים מפורסמים באמצעות שקרים ובדותות. מה שכתבתי למעלה כמובן איננו מדבר על כלל הדתיים שמכבדים את הזולת אלא על אלו שנוהגים כמו אותו תולעת, והמערכת אליה הוא משתייך.

tamarhp

New member
זה כל כך מתבקש.....

קן לציפור בין העצים ובקן לה 3 ביצים ובתוך ביצה הס! פן תעיר ישן לו אפרוח אפרוח זעיר

פלסטיק

New member
לצערי זה הרבה יותר מתבקש היום ../images/Emo10.gif

על השחיטה (חיים נחמן ביאליק) שמים, בקשו רחמים עלי! אם יש בכם אל ולאל בכם נתיב- ואני לא מצאתיו- התפללו אתם עלי! אני- ליבי מת ואין עוד תפילה בשפתי, וכבר אזלת יד אף-אין תקווה עוד- עד מתי, עד אנה, עד מתי? התליין! הא צוואר- קום שחט! ערפני ככלב, לך זרוע עם קרדום, וכל הארץ לי גרדום- ואנחנו- אנחנו המעט! דמי מותר- הך קדקוד, ויזנק דם רצח, דם יונק ושב על כותנתך- ולא ימח לנצח, לנצח. ואם יש צדק- יופע מיד! אך אם אחרי הישמדי מתחת רקיע הצדק יופיע- ימוגר נא כיסאו לעד! ןברשע עולמים שמים ימקו; אף אתם לכו, זדים בחמסכם זה, ובדימכם חיו והינקו. וארור האומר: נקום! נקמה כזאת, נקמת דם ילד קטן עוד לא ברא השטן- ויקוב הדם את התהום! יקוב הדם עד תהומות מחשכים, ואכל בחושך וחתר שם, כל מוסדות הארץ הנמקים. ושלא נדע עוד מכאוב

פלסטיק

New member
וכשהייתי צעיר יותר אהבתי את אצ"ג

למרות שבבתי הספר דוקא מדגישים את ביאליק הוא הרבה יותר לוחמני, כנראה מתאים יותר לגילאים צעירים שבועת ברית לבבות (אורי צבי גרינברג) אל יראונו בוכים הגויים, אל ישמעונו סופדים וגונחים בגופים שהיכם היאוש והם על ברכיים צונחים; אחרי תענוגם על הדם, אל יערב להם על הדמע. ואף לא בתנחומי הבלות של דבקי שיעבוד נינחמה. מוטב כי כשלח טמון נישא בחובנו חשבון רגש ושכל אש און. מוטב כי יראונו אויבים: עצומי פיות, סלעיים, ובעינינו אפלת תהום ורשפים משדות קרב מיום רומא עדי יום-גרמן ועדי יום אדום וערב. מטב כי יראונו גויים, כראות עם בא מאש אלי אש, היודע הרבה תהום דוי, אך אינו בתהום מתיאש. מספר קבריו באדמת העולם- כמספר הקברים של אחד הצבאות הגדולים... והם בליבו, על כתפיו, וצועד הוא הלאה בקו הקיום, ובגורל נאמנים- עיפיו. שבועת ברית לבבות תתגבש ובכל פני יהודי נשאר חי תזרח, ועל כתפי נערינו ובנותינו תשכון. בחיכנו יתמיד טעמה ובדמנו תרון לשחרית ירושלים רבה--- (ולמה היא בירה? כי היא גבעת הגבורה והאהבה!) לא נגור גלויות, לא נלך שלוליות. נהא גוש לאום שליט אחד. היטב נדע פס גבול. טיב יחסי שכנות. דין בריתות. ולא נהיה עוד ראי בעולם שכל גוי מידה בו אבנו והראי מנצנץ מנופץ בהרבה מאוד מכיתות.

התולעת 1

New member
פלסטיק..איפא אמרתי שזה שיך לדרווין?

סה"כ אמרתי שהחברים שלהם סיפרו את המעשה. מה שאני רוצה להגיד בעצם שאם אדם רציני ורוצה פעם לברר את היהדות שלו קודם כל אתה יהודי אם אתה יהודי תבדוק מה זה יהדות אז יהדות צריך לבדוק במקור שלה מקור של היהדות זה התורה הקדושה בלי קבלת התורה לא היה עם יהודי, למה אנחנו נקראים יהודים אתה יודע? משבט יהודה יהודה היה אחד הבנים של ישראל יעקב נקרא ישראל והבנים שלו נקראו בני ישראל ואנחנו הבנים של בנ``י ואני ואתה אחים, הדם שזורם אצלנו זה מאותה משפחה רק יכול להיות שאחד גלה למקום זה בגלות ולמקום אחר גלה אחר וכן על זה הדרך והיום התקבצנו פה אבל בסך הכללי בני אב אחד נחנו וחובתנו להכיר את ההיסטוריה שלנו מי אנחנו באמת, לצערנו הרב זה לא כך. כשהגענו סוף סוף לפה והתקימה הנבואה "והיה כי תבואו אל הארץ ונטעתם כל עץ מאכל והארץ תתן את פריה" וכל הנבואות מתקימות לעינינו קמים כמה מלעיזים ומכחישים ומחליטים לא מתאים אנחנו באנו מהקופים, מה יש? מה קפצת להיות קוף פתאום? קוף לא חייב במצוות גם דרוין כשיצא עם התאוריה שלו, דרוין בעצמו יצא במלחמה נגד הכנסיה הקתולית, זאת היתה מטרתו בכל התאוריה היה לו אינטרס לפגוע בכנסיה פשוט מאד הוא סלד ממנה, תקרא את הכתבים של אביו עליו, קח ספר שנקרא אבולוציה ויהדות של אברהם קורמן שבו הוא מצטט את אביו במכתביו שהוא אומר למעשה דרוין היה היפוכנדר מחקר נוסף שהתפרסם לפני כמה שנים במעריב צ`ארס דרוין סבל מהפרעה נפשית כרונית יש לי עוד כל מיני כתבות בנושא צ`ארס דרוין היה קצת בעיתי דרך אגב ראית פעם תמונה שלו? הוא דומה לבבום, יכול להיות שבגלל זה אתה מבין בהסתכלות במראה הוא אמר כנראה אני לא שייך לאלה ומפה אתה מבין יצא לו כל ההמשך, צפה בקלטת הוידיאו שלום בין יהודים של אירגון שופר http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=369&CatTrans=&Category=3 http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=370&CatTrans=&Category=3 וראה מה המדענים אומרים http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=389&CatTrans=&Category=3 אחרי הצפיה חזור אלי שוב.

פלסטיק

New member
אמרת הרבה שטויות

אני מצפה ממך להתנצלות על השקרים שאתה מפיץ על המשורר הלאומי ועל סופר דגול. אני יודע טוב מאוד שיהדות אלו לא ההכפשות שלך אז אל תנסה להסביר לי מהי יהדות, תלך קודם לאדם סביר שילמד אותך. אני ואתה אחים? במובן הגנטי אתה כנראה צודק אבל תעשה לי טובה ואל תפיץ את הידיעה ה"משמחת" הזו ברבים. לא תמיד מתגאים בכל בני המשפחה אז עכשיו אתה משמיץ את דרווין כי הוא לא נראה לך חתיך בתמונה? יופי של אמות מידה יש לך. ודרך אגב, אף אחד (חוץ מהבור שמלמד אותך וקורא לעצמו רב) לא אומר שבני אדם באו מהקופים.

Vdrums

New member
רואים עם מי יש לנו עסק?

עם אחד ששופט אנשים לפי תמונה. ילד קטן, שעבר שטיפת מוח קשה. לא יותר מזה. (מעניין מאיפה הוא יעתיק לי תשובה עכשיו)

התולעת 1

New member
התשקורת וטמבלוזיה שטפו לכם א'מח

אתם שומעים 12 שעות ביום, בביה``ס שש שעות ארבע שעות נוספות עובד על טלויזיה בממוצע, אחרי זה עוד שעתיים זה רדיו או עיתון או שאתם שומעים כל מני דעות בנושאים האלה, שתים עשרה שעות בממוצע אתם ניזונים מתקשורת ע``י מורים ע``י מכשירים וכן הלאה שתים עשרה שעות ביממה. כפול 365 יום זה כ4000 שעות בשנה. 12 שנות לימוד, זה כ 50000 שעות שאתם שומעים שטיפת מח חילונית. שטיפת מוח חילונית 50000 שעות זה לא רק שמיעה ברדיו, זה ראיה בעיניים שזה שקול פי אלפים משמיעה ברדיו. תמונה נשארת בזיכרון פי אלפי אלפים משמיעת קול. 50000 שעות מה מפחיד אותכם. באה התולעת ומוחקת להם את כל הסרט(מכל הלכלוכים, זה מפחיד. כל הראש, ניקוי ראש, 50000 שעות הלכו בחינם. פתאום בנ``א מבין את האמת בזמן שהתולעת כותבת בפורום. זה מפחיד אבל אני לא מבין אם זה האמת, אז מה זה מפחיד? האמת היא האמת בין אם תרצה לקבל או לא תרצה לקבל. א``א להתעלם ממנה. לא משנה. אם זה אמת, זה אמת. אז ממה בורחים? בואו נגלה את האמת.

פלסטיק

New member
טוב חמוד, השתכנענו כולנו ../images/Emo151.gif

תעתיק ותדביק פה את האמת האחת והגדולה (תשתדל לא יותר מפעם בשבוע) שהמחב"ת אמר לך להעתיק כי אחרת ישימו אותך בסיר רותח מלא צואה וזרע של קופים ששפשפו ונגמור עם זה

מתמטיקאי מדופלם שכמוך

ואתה רוצה להגיד שאתה לא? חחח...התקשורת היא 99% מהידע שרוכש אדם בימינו.

התולעת 1

New member
נו,אם אתה אדם סביר

תלמד אותי מזה יהדות. אני אומר לך ולכל הכופרים אני אפיץ את דעת התורה ברבים,ככל שאפשר יש לך הוכחות נגד? הצג חמודי. נכון היום בעולם לא מלמדים שהאדם בא מהקוף. הברים שלמדת מהם אומרים שבאת מקוף. נו המורה,מאיפא בא האדם? אגב.הרב אמנון יצחק לא קורא לעצמו רב. .

למעלה