אלוהים1980
New member
אפילו ראש הממשלה חושב כמוני,
שלא טוב שאנחנו שולטים בפלשתינאים, ושמוטב היה לנו שתהיה להם מדינה משלהם, בשטחים שכבשנו במלחמת ששת הימים מהירדנים ומהמצרים. אז כנראה שאני כן חלק מהרוב.
לא הבנתי אותך - איפה עובר אצלך הגבול בין מה שמותר לומר למה שאסור לומר? 1. האם לומר שלא טוב לשלוט ב3.5 מליון פלשתינאים מותר? 2. האם לומר שלטובתנו, כדאי שתהיה להם מדינה מותר? 3. האם לומר שלטובתנו, כדאי לפנות התנחלויות מותר? 4. האם לומר שלטובתנו, עדיף היה שלא נשלוט בירושלים המזרחית מותר? 5. האם לומר שלטובתנו, כדאי לאפשר לצאצאי פליטים לשוב למדינה מותר? ומה בעצם ההבדל בין האמירות הללו מבחינתך? מדוע אתה מותח את הקו האדום איפשהו בין האמירות הללו (שראש הממשלה מסכים בפירוש עם ה-2 הראשונות, וכנראה גם עם השלישית, ואני אף תומך בריביעית אם כי מתנגד לחמישית)? מדוע חלקן מותרות וחלקן הן טאבו, אף על פי שלדעתך כל החמש מסכנות את המדינה? --------------------- ולגבי מיסים, האם אתה בטוח שזה הוגן וצודק לקחת ממי שמרוויח 4000 ש"ח, 30% מזה? מה רע לדעתך בשיטה של מדרגות מס שאומרות שככל שאתה מרוויח יותר, כך אתה משלם אחוז מס יותר גבוה עד לתקרה מסוימת?
שלא טוב שאנחנו שולטים בפלשתינאים, ושמוטב היה לנו שתהיה להם מדינה משלהם, בשטחים שכבשנו במלחמת ששת הימים מהירדנים ומהמצרים. אז כנראה שאני כן חלק מהרוב.
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)