כתבה שתעניין אותכם מאוד

הורסמאן

New member
לא מצאתי דוגמה אחת

אני נוהג לקרוא לילד בשמו, בצורה ישירה. כמו שכתבתי במקום אחר, אם אתה נעלב משמך שלך, תבחר שם אחר.

קח שלוש, מהשרוול

הנה שלושה עלבונות שהיו מכוונים ישירות כלפי משרשור זה- שהזמנתי אותי לאכול בשר, למרות שידעת שזה נוגד את העקרונות שלי, שאמרת עלי שאני "גונב נשמות" כשבסך הכל הצגתי את העמדה שלי, ושקראת לי "אחד מהכהנים של פורום זכויות בעלי-חיים" (סתם כינוי גנאי חסר תכלית). וזה אפילו בלי שטרחתי לעבור על הודעת ה"זכויות בעלי-חיים היא כת דתית שלך", שמלאה דברי הבל ועלבונות בכל שורה ושורה שלה.

הורסמאן

New member
אתה נעלב מהאמת

אין שום סיבה שלא אספר לך כמה שהשווארמה טעימה בזמן שאתה "מפרסם" מסעדות צמחוניות, אם לא מתאים לך החום, אל תכנס למטבח. אתה מנסה לגנוב נשמות, לא מתאים לך שאני אומר זאת? תנסה לפחות להסוות את מה שאתה עושה. אתה גם אחד מהכוהנים הפעילים בכת הזב"ח. נכון שהאסטרטגיה שלך קצת שונה מזאת של רוב הפעילים האחרים, אך מה שאתה מתאר כעלבונות, לא מתקרב להשמצות, נאצות, קללות ששותפיך לאמונה מפנים כלפי מי שמסרב לקבל את דתם. אני בסך הכל מעמיד ראי לפניך, ומהבחינה הזאת אתה די צודק, המראה שמשתקף הוא מאוד מכוער.

טעות לא יותר חשובים ולא פחות חשובים

בעלי חיים הם בדיוק כמו בני אדם והמילה היא לא "גזענות" אלא "סוגנות" כלומר מי שמפלה בין סוגים של יצורים חיים . "ספישיז" "ספישיזים" באנגלית . כל היצורים החיים על כדור הארץ עשויים מאותם החומרים בדיוק, מאבק של כוכבים . הם גם מתפקדים דומה מאוד לכל היצורים כאן יש גוף ביולוגי אבולוציונית כל היונקים התפתחו מיצור דמוי עכברוש, לפני 65 מליון שנה . לפחות תן כבוד לאבות אבותינו העכברושים.

XDאיתמר

New member
הורסמאן, קורא ונהנה

אין, כל פעם שאני רואה איזה כתבה קיצונית או מעצבנת אני שם לב איך אתה קוטל אותם, בשפה כזאת עד שאין להם מה לאמר, רציתי לאמר ישר כוח
ותודה על תגובות מענינות.

I love Nsync

New member
גועל נפש

דזענות היא דבר שאני פשוט נפגעת ונעלבת ממנה, לא משנה אם היא מופנית אליי, לאחיי, או לכל אחד אחר... גועל נפש. ולהגיד שהוא "קוטל" זב"חניקים עד שאין להם מה להגיב זה מצחיק ומגוחך... כל אדם עם טיפת רגישות היה שולל את התגובות חסרות התוכן הללו על הסף ברגע שהיה רואה כמה שנאה הוא רוחש מבלי בכלל להסביר מהיכן היא באה, כך שהיא ניראית חסרת כל בסיס, או בקיצור, שנאת חינם, שזה דבר מגעיל שאף בן-אדם נורמלי לא יטרח להתייחס אליו ברצינות.

הורסמאן

New member
כבר הסברתי לך

השינאה שלי לזבחניקים נובעת מהשקרים שהם מפיצים. מה יכול להיות יותר סביר מלשנוא את מי שמעליל עליך עלילות דם?

I love Nsync

New member
תשנא את אותם אנשים

ולא את כל הזב"חניקים, כי הם מכלילים המון אנשים שלא עשו לך דבר, מכאן הגזענות.

I love Nsync

New member
אוקיי,

פעם הבאה תעשה את זה קצת יותר ברור לפני שתפגע באנשים, בבקשה.

tsvegan

New member
מר סוס, אני קצת מבולבל

רגע, דת לא אמורה להסביר דברים כמו : משמעות החיים האם קיים אלוהים כיצד נברא העולם מה יש לאחר המוות - גן עדן גיהנום/גלגול נשמות/וכו אה לא? כי חשבתי.. בואי אני אגיד לך משהו בתור פעיל זכויות בעלי חיים, אני לא "עובד" בעלי חיים ואני מקווה שאנשים מספיק אינטיליגנטים לפרוץ בצחוק לנוכח משפט פתטי שכזה רעיון זכויות בעלי חיים א-י-נ-ו עונה על שאלת משמעות החיים רעיון זכויות בעלי חיים א-י-נ-ו מכיל בחובו את התשובה באשר לקיומו של אל רעיון זכויות בעלי חיים א-י-נ-ו מכיל בחובו את התשובה לכיצד נברא העולם רעיון זכויות בעלי חיים א-י-נ-ו מגלה מה יש לאחר המוות הדבר ה י ח י ד שאנו טוענים הוא שזה לא מוסרי לפגוע בבעלי חיים. (מתחיל להבין את ההבדל ? ) שזה למשל אומר שזה לא בסדר לשלם כסף למי ש- מעוות בע"ח מבחינה גנטית מפריד אותם מהאמא שם אותם בכלובים לכל החיים צורב להם מספר זיהוי על הגוף מאכיל אותם בכח נותן להם אנטיביוטיקה והורמונים מוביל אותם במשאיות וחותך להם את הגרון כשהם בהכרה מלאה כן כן, כל הדברים שאתה מממן.. (אבל אלה הם כמובן שקרים של כהן דת פנאטית) יכול להיות שעדיין לא הבנת, אז אני אתמצת לך את עניין הבשר שתבין : אדם יכול להיות בריא ללא הרג של בעלי חיים למאכל (יש עשרות מיליוני צמחונים בריאים בעולם, כולל תזונאים וספורטאים), לכן אם הוא אוכל בשר, הוא לוקח חיים אך ורק למען הנאת האכילה, מעשה כזה הוא אינו מוסרי .

הורסמאן

New member
הרשה לי לתקן אותך

המונח הורסמאן מתייחס לאדם שמקצועו קשור לסוסים, זה לא שם משפחה. אתה טוען שדת אמורה לעסוק בגהנום, גן עדן, ומשמעות החיים. שטויות. לכל הדתות יש תפקיד אחד בלבד, שטיפת מוח לשם שליטה באנשים. זה נעשה בדרכי הפחדה והבטחות. ברוב המקרים גהנום וגן עדן. דת הזב"ח עונה על הקריטריונים האלה. אתם ללא הפסק מתארים סבל בל יתואר ללא התיחסות לרוב המצבים שבהם לא קיים סבל כלל. אתם נוהגים להבטיח את גן העדן המיוחל שבו "כל היצורים יהיו חופשיים". הכוהנים שלכם עוסקים יומם ולילה בגניבת נפשות. כמו כוהני דת אחרים, למען גניבת נפשות הכוהנים שלכם לא בוחלים בשקרים ועלילות דם מהגרועות ביותר. אותך זה מצחיק? אני מכיר אנשים שעושים פרצופים בראי וזה מצחיק אותם. לי עצוב מאוד שכל זה נעשה על גבם של בעלי חיים.

I love Nsync

New member
ואוו מפיך זה נשמע כמעט כאילו

איכפת לך מבעלי החיים... והמטאפורות שלך יפות, אבל מוטעות לגמרי

hila125

New member
סליחה?!?

מי אתה? שאתה ככה יכול לזלזל באמונה של אנשים? זכותך להביע את דעתך אבל הצורה הזאת ממש מגעילה אותי. "אתם ללא הפסק מתארים סבל בל יתואר ללא התיחסות לרוב המצבים שבהם לא קיים סבל כלל" והמשפט הזה.. הסבל הזה מפסיק עוד לפני שהתחיל..כאילו מה שאתה אומר זה שלא בסדר להתעלל בבעלי החיים ואבל להרוג אותם זה לא כל כך נורא..

הורסמאן

New member
כמעט

אני אומר שלהרוג אותם זה לא נורא בכלל. ולהתעלל בהם אסור בתכלית האיסור.

למעלה